Dodaj do ulubionych

Sezon grzewczy

03.10.10, 20:24
że się tak szanownych zapytam. Kiedy zaczynamy ?
Obserwuj wątek
    • jootro2010 Re: Sezon grzewczy 03.10.10, 21:02
      Już smile
      • alex-0_0 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 07:50
        sądziłam że już grzejesz .....
    • exman Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 10:17
      To tylko rozruch techniczny, pełna para pójdzie na kocioł dopiero jak mi zamarźnie woda w kiblu.
      • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 12:12
        ... w kiblu... znaczy w tym wiadrze, co stoi w rogu...
        wink
        • exman Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 12:27
          Tak jakbyś z niego nigdy nie korzystał smile
          • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 12:54
            Owszem korzystałem, ale gdy ode mnie pożyczyłeś żeby wodę na stołówke przynieść,
            to go na oczy... nie widziałem. Słyszałem tylko, ze komfort sobie podwyższyłeś -
            dziewczyny opowiadały o tym luksusie, bo gdy zimno, to nie musisz wystawiać tyłka za okno...
            masz wiadro... znaczy kibel.
            • exman Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 13:00
              A co se tam będę żałował, żyje się raz panie Ordynartorze !
              • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 13:22
                Wybacz, ale ten słoiczek po dżemiku truskawkowym, co go w zastepstwie zostawiłeś...
                to wybacz, ale nie spełnia wszystkich moich oczekiwań...
                wink
                • alex-0_0 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 13:36
                  Ty się ciesz że Exio ma gdzie lód trzymać .... jak ostatnio był sanepid to myślisz skąd był lód do drinków ze spirtytu (co go salowa trzyma na czarną godzinę) ... olewasz oddział, szwendasz się cholera wie gdzie, a kontrole to my obrabiamy .... popraw się Don O. bo strajk zorganizujemy tongue_out
                  • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:01
                    Baba, baba mnie będzie strajkiem straszyla?
                    I tak nic nie robicie, to będzie chociaż public relation.
                    Ostatnio trochę imprezowalem... to prawda.
                    A ten spiryt to skąd był, bo nie mogę znaleźć mojej wody po goleniu Brutal...
                    • exman Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:06
                      Wodę Brutal, że przypomnę, tośmy razem z panem Ordynatorem na jego imieniny wysiorbali.
                      • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:14
                        Jesteś w błędzie - to był Domestos Atlantic Fresh.
                        Dlatego mówiłem ze jesteś oczyszczony... a Ty błędnie zrozumiales,
                        ze z prokuratorskich zarzutów za te płyny fizjologiczne co sprzedajesz
                        kolesiom z siłowni jako płyny izotoniczne...
                        • jootro2010 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:24
                          smile
                          To się narobiło,Ordynat się gdzieś "szlaja",
                          a palacz robi za speca urynoterapii...sie narobiło...łoj narobiło... big_grin
                        • exman Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:27
                          Dezynfekuje, czyści, wybiela.
                          • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:36
                            No byliśmy całkiem wybieleni az bladzi...
                            to jak po korytarzu sie czolgalismy to wszyscy myśleli,
                            ze to jakieś dusze pokutne... do tego te jęki... i wycie...
                            W sumie nawet dobrze, bo przelecielismy tym Domestosem Atlantic Fresh,
                            co sie przetoczyl przez nasze ciała niczym bryza, cały oddział i odswiezylismy atmosferę.
                            Dezynfekcja i deratyzacja z przyjemnością - trzy w jednym.
                          • alex-0_0 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:41
                            phiiii ..... już się boję! Będzie strajk! I co mi zrobisz?

A spiryt to z tego denaturatu co go salowa dostała do czyszczenia narzędzi chirurgicznych ... trochę go nawet zostało na spotkania dla mojej grupy terapeutycznej tongue_out

I przypominam że za tydzień przyjeżdża komisja dla zbadania wpływu płytek pcv na preferencje sexualne białego personelu szczebla średniego ... i uprzedzam że tego raportu za Don O. nie napiszę .... jeszcze wisisz mi kasę za sprawozdania dla NFZ US GUS i cała resztę!
                            • jootro2010 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:56
                              A kto zwinął moje białe myszki...były wypożyczone na zajęcia terapeutyczne ... big_grinbig_grin
                              Nooo się pytam kto,zostawić tylko coś na pięć minut i....
                              • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 15:01
                                Myszki... MYSZKI, kurwa palacz, mówiłeś, że to szaszłyk z brojlerów!
                            • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 14:57
                              Kase? Kase mozesz sobie zabrać, znaczy ten kartonik po butach...
                              Mnie tam na tej kasie az tak nie zalezy!

Co do raportów, to spoko regularnie pisuje... mam nawet pseudonim TW Kret.
                              Jakich narzędzi chirurgicznych... te kombinerki, śrubokret, obcęgi i scyzoryk?
                              To Wy to czyścicie... nie wyglada.

Biały personel, to znaczy te laski w tych brudno szarych... majtkach?
                              Jakie one tam maja preferencje... wystarczy zawołac...
                              • alex-0_0 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 15:26
                                A co się dziwisz że wystarczy zawołać .... siedzą w robocie, bez urlopu, od 10 lat to i im się wydaje że jesteś jedynym, sprawnym sexualnie facetem na ziemi .... zresztą, co do tej sprawności to ostatnio pojawiły się wątpliwości ....
                                Oj, będą musiły chyba dziewczyny Palacza wykąpać smile

tez mi kartonik, opakowanie po kapciuszkach dla noworodka .... wypełniony garścią miedziaków 1 groszowych tongue_out

kombinerki i śrubokręt to pozostałości po elektryku którego kazałeś leczyć z sexoholizmu piciem tranu ..... któ kurwa przy zdrowych zmysłach może wypić wiadro tego gówna ....

a lancet i szczypczyki to są u tej samobójczyni z 7 ....
                                • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 15:33
                                  ...wiadro gówna... to wrocilismy do tematu kibla Palacza.
                                  • jootro2010 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 17:50
                                    Gdzie palacz,dawać mi tu palacza...myszki uncertain...moje MYSZKI ...na SZASZŁYK.
                                    Palacz uwaaaaga...tylko nie pytaj ... co mi zrobisz jak mnie złapie,ani czy tu biją...big_grinbig_grin
                                    • tikki Re: Sezon grzewczy 07.10.10, 22:48
                                      Nie wiem czemu Palacz biale myszki do celow kulinarnych zuzywa, jak po stolowkowej kuchni szczury grube jak kurczaki ganiaja. Co tam kurczaki... jak dzikie swinie...!

I chcialam zaznaczyc, ze to takie male brazowe co to salowa ostatnio zamiotla z kuchennej podlogi i zaparzyla w ekspresie - TO NIE BYLA KAWA.
                                      • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 07.10.10, 23:31
                                        "W pewnej londyńskiej kafejcie można od dwóch dni kupić filiżankę kawy za kilkadziesiąt funtów, w porywach nawet do stu. Według BBC to najdroższa kawa świata. I naprawdę pochodzi ze zwierzęcych odchodów.

Cafe Raro jest robiona z mieszanki dwóch rodzajów ziaren - sławnej jamajskiej Blue Mountain oraz ziarna zwanego Kopi Luwak. Kopi powstaje w taki sposób: zwierzęta znane jako łaszowate jedzą ziarna kawy, które następne wydalają. Dzielni robotnicy je zbierają, myją, pieką i już, gotowe smile"
                                        =============

Jak mi wiadomo nasze szczury na głodzie wpadaja do pobliskiej kawiarni...
                                        mamy więc najdroższą kawe na świecie na naszym oddziale!
                                        • exman Re: Sezon grzewczy 08.10.10, 07:05
                                          A wy myślicie że po co ja trzymam to wiadro w kotłowni, hę ?
                                          • andreas.007 Re: Sezon grzewczy 08.10.10, 10:19
                                            ale cenę maja odchody zwierząt, a nie ludzi... którzy wsuwaja kawę.
                                            Zreszta wybacz, przy Twoich dobrych checiach, to z tego miału,
                                            co zjadasz w kotłowni kawy nie będzie... były skargi na zgrzytanie w zębach!
                                            Już nie mówiąc o zapachu czosnku, którym sie obzerasz...
                                            • exman Re: Sezon grzewczy 08.10.10, 17:24
                                              Jak na darmową kawę to się przyłaziło a potem się narzekało na zgrzytanie w zębach ... nosz kurwa pospólstwo jakieś a nie elita służby zdrowia !!!
    • beatrix13 Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 19:00
      nocne przymrozki zapowiadają
      • exman Re: Sezon grzewczy 04.10.10, 21:34
        Dla ciebie Bea mam odłożone Borygo, jeszcze ze starych zapasów. Po znajomości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka