Dodaj do ulubionych

Co robić jak mam Omnadren 250

IP: *.prenet.pl 08.12.04, 18:55
Mam pytanie moze ktos byl w mojej sytuacji i zna odpoweidzc na to pytanie.
Mam 15 lat i 150 w kapeluszu. Lekarz przepisla mi lek (Omnadren 250). Możę
ktoś koszystal z niego i wie cos na jego temat. Za wszelkie ifo z gory
dziekuje. POMOCY CO ROBIĆ

Obserwuj wątek
    • Gość: Doktur Re: Co robić jak mam Omnadren 250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:01
      Kup se spiczastą czapeczke i sie w Lasach panstwowych zatrudnij jako krasnal. a
      omnadren spuść na lewo bedziesz miał jeszcze na kubraczek.
      • pra_gosia Niski wzrost 10.12.04, 17:11
        Kuzynki syn również był niski i zaczął rosnąć dopiero po ukończeniu 16 lat.
        Być może Ty też zaczniesz później rosnąć. Ale ten chłopak miał też zalecenie
        od lekarza, aby nie uprawiać bardzo intensywnie sportów. O paleniu i piciu
        nie wspomnę. Poza tym miał chodzić (naprawdę, to nie żart!) wcześniej spać,
        bowiem rośnie się we śnie. W tej chwili ma ok. 170 cm wzrostu i myślę, że je-
        szcze trochę urośnie. I ja Ci życzę przynajmniej takiego wzrostu. Ale pamiętaj,
        że wzrost nie jest ważny, tylko mądrość. Pozdrawiam.
        • Gość: akutor Re: Niski wzrost IP: *.prenet.pl 11.12.04, 13:27
          Dzięki za zainteresowanie
          • Gość: Peppers Testosteron IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.04, 16:40
            Ten Twoj Omnadren to zwyczajny Testosteron. Nie chce sie wypowiadac na temat
            czy powinienes go brac czy nie, bo nie wiem czy naprawde cierpisz na
            niskoroslosc i wszytskie zwiazane z tym konsekwencje (w tym przypadku bylbym
            sklonny zgodzic sie z decyzja lekarza) czy tez problem niskiego wzrostu
            wymysliles sobie sam (lub wymyslili go Twoi rodzice), poszedles do lekarza
            prywatnie a ow lekarz chcial sie czymkolwiek wykazc (no, bo na kogo wyszedlby
            lekarz, ktory bierze od Ciebie pieniadze za wiztye a potem mowi, Ci ze jestes
            symulant...) wiec przepisal Ci testosteron.

Pozdrawiam!
    • Gość: matt Re: Co robić jak mam Omnadren 250 IP: *.medicover.pl 14.04.16, 14:18
      w dobrym wieku jest żeby zacząć brać jak ty nie urośniesz to na pewno twój Penis wiec nim nadrobisz w relacjach damsko-męskich :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka