Dodaj do ulubionych

pub na urodziny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:50
Robię urodziny i chcę zaprosić parę osób do pub-u plis poradcie mi jakiś
niedrogi pub w okolicach centrum a najpeliej Bielany Żoliborz czekam
Obserwuj wątek
    • Gość: szef Re: pub na urodziny IP: *.aster.pl 09.12.04, 00:09
      Zapraszamy do nas. Mamy ciekawy klimat. Możesz sprawdzic na www.nanowolipkach.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: Oozie Re: pub na urodziny IP: *.handelsbanken.se 09.12.04, 10:01
        Gość portalu: szef napisał(a):

> Zapraszamy do nas. Mamy ciekawy klimat. Możesz sprawdzic na
        www.nanowolipkach.p
        Pyta się o PUB a nie pizzerię.
        Spróbuj w pubie nad kanałkiem (Podleśną do Gwiaździstej, 100 m dalej za
        mostkiem).Drechów brak, piwo za 5 zł, jak zamawiasz więcej niż 5 sztuk to po
        4,5 zł.
        • Gość: szef Re: pub na urodziny IP: *.aster.pl 11.12.04, 02:08
          Jeżeli różnica tkwi w nazwie to rzeczywiście masz rację ale jeżeli pub jest
          miejscem na miłe spędzenie czasu przy piwie to u nas też to masz.
          Pozdrowienia
    • jan-s Re: pub na urodziny 09.12.04, 12:32
      Polecam Synkret na Nowym Swiecie 27 w podworzu.
    • karolina.kowalska77 Re: pub na urodziny 26.07.15, 00:16
      mam za miesiąc okrągłą rocznicę ślubu i razem z mężem chcemy zrobić je w jakimś lokalu. zaproszonych gości będzie do 35 osób, kilkoro dzieci chcemy mieć możliwość potańczyć i pośpiewać ( takie energiczne towarzystwo). niestety na starych Bielanach mieszkamy od kilku tyg i nie znamy w ogóle okolicy.Podpowiedzcie coś bo bardzo liczę na waszą pomoc.
      karolka
    • Gość: Lisia Re: pub na urodziny IP: *.dynamic.mm.pl 14.09.16, 19:46
      Ja robiłam takie zebranko znajomych w Piance na ul. Zgody. Mają otwarte całą dobę więc swobodnie siedzieliśmy bez jakiegoś limitu czasowego ani nic. Piwko niedrogie więc się trochę go polało ;) Około 3 zamówiliśmy coś do jedzenia, smaczne i również niedrogie. Warto tam zajść ;) www.piankaztanka.pl
    • karolchojniak5 Re: pub na urodziny 07.08.17, 14:20
      Hej,

jeżeli chodzi o Pub/lokal to polecam sprawdzić na www.lokalowo.pl/:) w kategorii "urodzinowo" powinieneś znaleźć to czego szukasz - teraz jest jeszcze sporo restauracji, ale pubów i klubokawiarni przybywa z dnie na dzień ;) Pozdrawiam, Karol
      • 1-buc Re: pub na urodziny 08.08.17, 13:14
        SIedzisz i wygrzebujesz stare posty, żeby tylko wspamować link do badziewnej "wyszukiwarki"?
    • krystiannnawrocki Re: pub na urodziny 25.02.19, 20:55
      W okolicach centrum - Ochota dokladnie, znajduje sie Drugie Dno. Jezeli mialbym wybierac jakiekolwiek miejsce na urodziny to wlasnie ten lokal. Obsluga mila, atmosfera niemalze rodzinna a piw kraftowych ufff - za jednym razem nie damy rady wszystkich sprobowac. Dlatego ja tam wracam ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka