Gość: Agatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:30 www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=53903 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 10:35 Kaczor - zawstydź się, pamiętając słowa Karola Marksa: "Wstyd jest rodzajem gniewu zwróconego przeciwko sobie samemu". I sam sobie wybierz karę, bo nie wiem, czy wiesz, że "pięść będzie ostatnim argumentem ludu" (też Marks). Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 10:41 Pomijając tego parszywego Marksa to odpowiedz mi jak on ma sobie klapsa wymierzy? Jak on tą krótką tłustą kończynką sięgnie do tego tłustego zada... Jeszcze się kurdupel przerwie i 5 lat będzie na zwolnieniu lekarskim za nasze pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 10:56 Drogi Panie Pędzelku! Ja w Ciebie wierzę i wierzę w to, że trzymasz gdzieś pod poduszką kije-samobije!!! Pożycz mu je na tydzień, a z pewnością szybko je zwróci i nadrobi w ciągu pół roku to, czego "zapomniał" zrobić w ostatnich dwóch latach. "Ręka, która bije, nie ma prawa się skarżyć, że i ją boli bicie" (Stanisław Czosnowski) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 11:48 Myślisz, że ja takie kije mam w standardowym wyposażeniu? Czasem owszem za niektóre rzeczy chciałbym się ukarać ale nie aż tak często bym sobie antresolkę nimi zawalał... Może jakaś wypożyczalnia jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 11:55 Ja tylko myślałam, że ktoś bardzo nieżyczliwy (a chyba jakiś jeden się znaj- dzie, choć z trudem) podrzucił je Tobie. A ponieważ prezentów się nie oddaje, to powinieneś mieć kije-samobije w mieszkaniu. Za wypożyczanie niezłą byś trzepał kaskę! Szukaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bracia Marx Re: PrapraGo-też masz na co odpowiadać Drogi Panie IP: *.crowley.pl 16.12.04, 12:21 pra_gosia napisała: > Drogi Panie Pędzelku! Ja w Ciebie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Bracie Marx 16.12.04, 12:30 Bracie - ja w Ciebie też wierzę! I nie bądź takim zazdrośnikiem - Ciebie też umieściłam w swoim karneciku, który wezmę na bal sylwestrowy. Może nawet bę- dziesz wpisany przed Panem Pędzelkiem. Jaki taniec lubisz najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bracia Marx Gosiu, zatańczymy, tylko wąsy przykleję IP: *.crowley.pl 17.12.04, 16:02 Jam kobieta, Bratysława Marx, podpisuję zdrobnieniem jak Ty, kochanie. pra_gosia napisała: > Bracie - ja w Ciebie też wierzę! I nie bądź takim zazdrośnikiem - Ciebie też > umieściłam w swoim karneciku, który wezmę na bal sylwestrowy. . Jaki taniec lubisz najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Raktywacja: Do pra_gosi 16.12.04, 19:36 >"pięść będzie ostatnim argumentem ludu" (też Marks). Skoro jesteśmy przy klasykach, to cytujmy ich w całości: "Pięść jest ostatnim argumentem korony; pięść będzie ostatnim argumentem ludu" W ten sposób zrozumiemy ich stosunek do własnych słów. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaczor - wstydź się! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.12.04, 12:39 Panie Prezydencie ! Zapomniał Pan, że to ten sam Dyrektor, który stworzył na poziomie ZAN na Pradze Południe drugi obieg mieszkaniami komunalnymi i na lewo poszło kilkaset lokali. Przecież Pan wie, że PG prowadzi dochodzenie w sprawie tych przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Polityka personalna Kaczora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 14:38 Kolejny przykład TKM polityki personalnej małego dyktatorka. "Tutaj musi rządzić człowiek z PiS" - Obsesja utrzymania władzy w śródmiejskim urzędzie (poprzez "swojego" burmistrza) była tak silna, że nasz prezybzdęt nie zauważył (albo już zapomniał, choć w innych sprawach taki pamiętliwy...) kogo akceptuje na stołku wiceburmistrza. "...dobrze, że nie trzeba w Śródmieściu wprowadzać zarządu komisarycznego czy pełnomocnika" - stwierdza otwarcie Kaczyński. Nie wątpię, iż takie a nie inne wybory zarządu dzielnicy przebiegały w oparach presji i szantażu z jego strony - albo PiSuar burmistrzem, albo wprowadzam pełnomocnika. A właśnie to stało się obecnie we Włochach, gdzie od dziś będzie rządził, obok demokratycznie wybranego burmistrza, pełnomocnik Kaczyńskiego. Do Wawra i Wilanowa dołączyła trzecia już dzielnica dwuwładzy. I pomyśleć, że nasz prezydęcina walczył kiedyś podobno o wolność i demokrację... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 13:33 Pan Prezydent jest w takim wieku, że może bronić się niepamięcią. Ale naród pamiętliwy jest i nie wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Ciekawe, co jutro napisze Wybiórcza... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 14:45 na razie pewnie naradza się z Kaczyńskim. Jedno jest pewne, jutrzejsze żałosne tłumaczenie Kaczyńskiego ad razu trafi do mojego postu pt. "żenada dnia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bracia Marx Pisz dziś, jak już wiesz co masz pisać IP: *.crowley.pl 16.12.04, 14:50 Gość portalu: Real napisał(a): Jedno jest pewne, jutrzejsze żałosne > tłumaczenie Kaczyńskiego ad razu trafi do mojego postu pt. "żenada dnia". Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Ty chyba wiesz lepiej nie? 16.12.04, 14:56 Ty chyba wiesz lepiej nie? Bo zdaje się, że właśnie w tej chwili w jednym z rozlicznych Bardzo_Potrzebnych_Biur tego kurdupla smażysz jakąś "sensowną interpretację? Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Re: Pisz dziś, jak już wiesz co masz pisać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 14:57 Liczę po cichu, że tym razem będzie coś wybitnie żenującego, a więc coś, na co sam nie wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Pisz dziś, jak już wiesz co masz pisać 17.12.04, 04:03 powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Wyborcza milczy, postu nie będzie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 13:06 Dzisiejsza Gazetka słowem nie wspomina nt. akceptacji przez Kaczyńskiego na stanowisku wiceburmistrza gościa, którego raptem 3 miesiące temu nasz pan prezydent wywalił z miejskiej posadki za niegospodarność. Nie ma i nie było tematu. Za to możemy poczytać o zakupach, lampkach, deskorolkach. I TO jest prawdziwa ŻENADA. P.S. Niedawno rozmawiałem z paroma dziennikarzami. Układ i "wspólnota interesów" Wyborczej z Kaczyńskim nie polega wyłacznie na zyskach Agory z miejskich ogłoszeń, co jest oczywiste. Ale o tym na spokojnie innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Wyborcza milczy, postu nie będzie. 17.12.04, 13:16 chyba cierpisz na paranoję:-) Nikt nigdy tak intensywnie, systematycznie i z poczuciem odrazy, nie robił nikomu "koło pióra" bardziej, niż "Wyborcza" Kaczyńskiemu. "Stołkowi" trzymaja go mocno za jaja od samego poczatku kadencji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Raczysz ŻARTOWAĆ kolego?! 17.12.04, 14:16 Raczysz ŻARTOWAĆ kolego?! I to dość mocno żartować, dobrze zrozumiałem? Bo zasadziłeś przed chwilą żart iście piętrowy. Po pierwsze, że rzekomo wyborcza trzyma kurdupla za jaja (może chciała ale się wyślizgnął pewnie bo jaja niewielkie)... Po drugie, że rzekomo wyborcza nikomu innemu tak "koło pióra" nie robiła jak kurduplowi... No zakrztusiłem się śmiechem, kolega to taki bardziej krotochwilny przy piątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Widzieliście TVN Uwaga? IP: *.acn.waw.pl 17.12.04, 14:33 o dyrektorze ZOZ-u na Mokotowie? To też kaczy dyrektor. Jest opisane w wątku "Kacze perełki" czy coś takiego. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real TOTALNA KRYTYKA KACZYŃSKIEGO W GAZECIE* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 14:34 (*była zanim spadł śnieg w 2002) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bracia Marx Żenada, coś ty miał przygotowane do napisania IP: *.crowley.pl 17.12.04, 15:54 Musisz koniecznie coś "na spokojnie innym razem". Nie czekaj na zmiłowanie "Gazetki", smaruj dziś. Gość portalu: Real napisała: >co jest oczywiste. Ale o tym na spokojnie innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Drogi qrwo Marksie... 18.12.04, 12:17 Drogi qrwo Marksie wiem, że dziś mi nie odpowiesz bo dziś biura kaczyńskie są zamknięte ale może trafisz na to w poniedziałek o 8.00. To powiedz czemu tak długo piszesz kurduplowi to stanowisko w sprawie złodzieja-nieudacznika zatrudnionego w Śródmieściu (dla śmiechu pewnie) jak wiceburmistrz... zatrudnionego tam dodajmy jako Człowiek-Kurdupla... Odpowiedz Link Zgłoś
alf.net Ty, "pnzelek", czy jak ci tam... 18.12.04, 13:09 jak już używasz takich określeń, jak QRWA w stosunku do kogokolwiek, to nie zapraszaj, mścibuło na swoje prv. forum, bo sie kto porzyga. A tak, by-the-way: jesteście tak "dobrze poinformowani" jak nie przymierzając SB-team. Przypie**acie się do tego Kaczyńskiego, że aż sie nie chce czytać. Moglibyście być bardziej oryginalni. Tfu! ....psy szczekają, karawana jedzie dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Coś jeszcze cioto-parobasie? 18.12.04, 13:16 Coś jeszcze cioto parobasie masz do dodania? Odpowiedz Link Zgłoś
ghost_angel Re: Kaczor - wstydź się! 17.12.04, 16:22 Na dzien dzisiejszy zaluje ze glosowalem na Prezydenta Kaczynskiego. Czuje sie oszukany...Zero bezpieczenstwa, zero inwestycji... Odpowiedz Link Zgłoś
alf.net Re: Kaczor - wstydź się! 18.12.04, 13:14 ghost_angel napisał: > Na dzien dzisiejszy zaluje ze glosowalem na Prezydenta Kaczynskiego. Czuje sie > oszukany...Zero bezpieczenstwa, zero inwestycji... **************************************************************************** Synku, jak będziesz jedyną, świętą i niepowtarzalną WIEDZĘ czerpał z postów tych nieudaczników powyżej ( co to im zazdrość i jad oczy zalewa), to będziesz jedynie takie durne wnioski jak ten wyżej wyciągał. Nie licz na to, ze tu dowiesz się prawdy - nie piszą tu raczej ci, którzy wypie***li poprzedni układ.... bo nie mają czasu i ochoty na takie "dyskusje". Jest tu paru "wyjadaczy", co odżałować nie mogą, że takie "lody" wyszły im z łap, więc będą opluwać Kaczora do jego ostatniej chwili życia. Daj sobie siana i nie wypisuj głupot. .....jaki pan, taki kram........ Odpowiedz Link Zgłoś
alf.net TYTUŁ MIAŁ BRZMIEĆ: NIE SŁUCHAJ JEDNEJ STRONY 18.12.04, 13:17 TO TYTUŁ DLA POSTU WYŻEJ - do "ghost_angela" Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Kaczor - wstydź się! 18.12.04, 13:17 No ciotko kaczyńska... tam powyŻej do ciebie było... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Ideologicznie obce! 22.12.04, 04:08 Kaczorowi uczucie wstydu jest ideologicznie obce! Odpowiedz Link Zgłoś