Dodaj do ulubionych

Kaczor - wstydź się!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:30
www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=53903
Obserwuj wątek
    • pra_gosia Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 10:35
      Kaczor - zawstydź się, pamiętając słowa Karola Marksa: "Wstyd jest rodzajem
      gniewu zwróconego przeciwko sobie samemu". I sam sobie wybierz karę, bo nie
      wiem, czy wiesz, że "pięść będzie ostatnim argumentem ludu" (też Marks).
      • pan_pndzelek Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 10:41
        Pomijając tego parszywego Marksa to odpowiedz mi jak on ma sobie klapsa
        wymierzy? Jak on tą krótką tłustą kończynką sięgnie do tego tłustego zada...
        Jeszcze się kurdupel przerwie i 5 lat będzie na zwolnieniu lekarskim za nasze
        pieniądze...
        • pra_gosia Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 10:56
          Drogi Panie Pędzelku! Ja w Ciebie wierzę i wierzę w to, że trzymasz gdzieś
          pod poduszką kije-samobije!!! Pożycz mu je na tydzień, a z pewnością szybko
          je zwróci i nadrobi w ciągu pół roku to, czego "zapomniał" zrobić w ostatnich
          dwóch latach.
          "Ręka, która bije, nie ma prawa się skarżyć, że i ją boli bicie" (Stanisław
          Czosnowski)
          • pan_pndzelek Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 11:48
            Myślisz, że ja takie kije mam w standardowym wyposażeniu? Czasem owszem za
            niektóre rzeczy chciałbym się ukarać ale nie aż tak często bym sobie antresolkę
            nimi zawalał... Może jakaś wypożyczalnia jest?
            • pra_gosia Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 11:55
              Ja tylko myślałam, że ktoś bardzo nieżyczliwy (a chyba jakiś jeden się znaj-
              dzie, choć z trudem) podrzucił je Tobie. A ponieważ prezentów się nie oddaje,
              to powinieneś mieć kije-samobije w mieszkaniu. Za wypożyczanie niezłą byś
              trzepał kaskę! Szukaj!
          • Gość: Bracia Marx Re: PrapraGo-też masz na co odpowiadać Drogi Panie IP: *.crowley.pl 16.12.04, 12:21
            pra_gosia napisała:

> Drogi Panie Pędzelku! Ja w Ciebie wierzę
            • pra_gosia Bracie Marx 16.12.04, 12:30
              Bracie - ja w Ciebie też wierzę! I nie bądź takim zazdrośnikiem - Ciebie też
              umieściłam w swoim karneciku, który wezmę na bal sylwestrowy. Może nawet bę-
              dziesz wpisany przed Panem Pędzelkiem. Jaki taniec lubisz najbardziej?
              • Gość: Bracia Marx Gosiu, zatańczymy, tylko wąsy przykleję IP: *.crowley.pl 17.12.04, 16:02
                Jam kobieta, Bratysława Marx, podpisuję zdrobnieniem jak Ty, kochanie.

pra_gosia napisała:

> Bracie - ja w Ciebie też wierzę! I nie bądź takim zazdrośnikiem - Ciebie też
                > umieściłam w swoim karneciku, który wezmę na bal sylwestrowy. . Jaki taniec
                lubisz najbardziej?
      • sebpl Raktywacja: Do pra_gosi 16.12.04, 19:36
        >"pięść będzie ostatnim argumentem ludu" (też Marks).

Skoro jesteśmy przy klasykach, to cytujmy ich w całości:

"Pięść jest ostatnim argumentem korony; pięść będzie ostatnim argumentem ludu"

W ten sposób zrozumiemy ich stosunek do własnych słów.

---
        Śladami kota Filemona tup... tup... tup...
    • Gość: ja Re: Kaczor - wstydź się! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.12.04, 12:39
      Panie Prezydencie ! Zapomniał Pan, że to ten sam Dyrektor, który stworzył na
      poziomie ZAN na Pradze Południe drugi obieg mieszkaniami komunalnymi i na lewo
      poszło kilkaset lokali.
      Przecież Pan wie, że PG prowadzi dochodzenie w sprawie tych przekrętów.

• Gość: Real Polityka personalna Kaczora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 14:38
        Kolejny przykład TKM polityki personalnej małego dyktatorka. "Tutaj musi
        rządzić człowiek z PiS" - Obsesja utrzymania władzy w śródmiejskim urzędzie
        (poprzez "swojego" burmistrza) była tak silna, że nasz prezybzdęt nie zauważył
        (albo już zapomniał, choć w innych sprawach taki pamiętliwy...) kogo akceptuje
        na stołku wiceburmistrza. "...dobrze, że nie trzeba w Śródmieściu wprowadzać
        zarządu komisarycznego czy pełnomocnika" - stwierdza otwarcie Kaczyński. Nie
        wątpię, iż takie a nie inne wybory zarządu dzielnicy przebiegały w oparach
        presji i szantażu z jego strony - albo PiSuar burmistrzem, albo wprowadzam
        pełnomocnika. A właśnie to stało się obecnie we Włochach, gdzie od dziś będzie
        rządził, obok demokratycznie wybranego burmistrza, pełnomocnik Kaczyńskiego. Do
        Wawra i Wilanowa dołączyła trzecia już dzielnica dwuwładzy.
        I pomyśleć, że nasz prezydęcina walczył kiedyś podobno o wolność i
        demokrację...
    • pra_gosia Re: Kaczor - wstydź się! 16.12.04, 13:33
      Pan Prezydent jest w takim wieku, że może bronić się niepamięcią.
      Ale naród pamiętliwy jest i nie wybaczy.
    • Gość: Real Ciekawe, co jutro napisze Wybiórcza... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 14:45
      na razie pewnie naradza się z Kaczyńskim. Jedno jest pewne, jutrzejsze żałosne
      tłumaczenie Kaczyńskiego ad razu trafi do mojego postu pt. "żenada dnia".
      • Gość: Bracia Marx Pisz dziś, jak już wiesz co masz pisać IP: *.crowley.pl 16.12.04, 14:50
        Gość portalu: Real napisał(a):
        Jedno jest pewne, jutrzejsze żałosne
        > tłumaczenie Kaczyńskiego ad razu trafi do mojego postu pt. "żenada dnia".
        • pan_pndzelek >>>Ty chyba wiesz lepiej nie? 16.12.04, 14:56
          Ty chyba wiesz lepiej nie? Bo zdaje się, że właśnie w tej chwili w jednym z
          rozlicznych Bardzo_Potrzebnych_Biur tego kurdupla smażysz jakąś "sensowną
          interpretację? Mam rację?
        • Gość: Real Re: Pisz dziś, jak już wiesz co masz pisać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 14:57
          Liczę po cichu, że tym razem będzie coś wybitnie żenującego, a więc coś, na co
          sam nie wpadnę.
          • szepiet.07 Re: Pisz dziś, jak już wiesz co masz pisać 17.12.04, 04:03
            powodzenia!
      • Gość: Real Wyborcza milczy, postu nie będzie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 13:06
        Dzisiejsza Gazetka słowem nie wspomina nt. akceptacji przez Kaczyńskiego na
        stanowisku wiceburmistrza gościa, którego raptem 3 miesiące temu nasz pan
        prezydent wywalił z miejskiej posadki za niegospodarność. Nie ma i nie było
        tematu. Za to możemy poczytać o zakupach, lampkach, deskorolkach. I TO jest
        prawdziwa ŻENADA.
        P.S. Niedawno rozmawiałem z paroma dziennikarzami. Układ i "wspólnota
        interesów" Wyborczej z Kaczyńskim nie polega wyłacznie na zyskach Agory z
        miejskich ogłoszeń, co jest oczywiste. Ale o tym na spokojnie innym razem.
        • palker Re: Wyborcza milczy, postu nie będzie. 17.12.04, 13:16
          chyba cierpisz na paranoję:-) Nikt nigdy tak intensywnie, systematycznie i z
          poczuciem odrazy, nie robił nikomu "koło pióra" bardziej, niż "Wyborcza"
          Kaczyńskiemu. "Stołkowi" trzymaja go mocno za jaja od samego poczatku kadencji
          :-)
          • pan_pndzelek >>>Raczysz ŻARTOWAĆ kolego?! 17.12.04, 14:16
            Raczysz ŻARTOWAĆ kolego?! I to dość mocno żartować, dobrze zrozumiałem? Bo
            zasadziłeś przed chwilą żart iście piętrowy. Po pierwsze, że rzekomo wyborcza
            trzyma kurdupla za jaja (może chciała ale się wyślizgnął pewnie bo jaja
            niewielkie)... Po drugie, że rzekomo wyborcza nikomu innemu tak "koło pióra"
            nie robiła jak kurduplowi...

No zakrztusiłem się śmiechem, kolega to taki bardziej krotochwilny przy
            piątku...
            • Gość: zuza Re: Widzieliście TVN Uwaga? IP: *.acn.waw.pl 17.12.04, 14:33
              o dyrektorze ZOZ-u na Mokotowie? To też kaczy dyrektor. Jest opisane w
              wątku "Kacze perełki" czy coś takiego. Polecam!
          • Gość: Real TOTALNA KRYTYKA KACZYŃSKIEGO W GAZECIE* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 14:34

(*była zanim spadł śnieg w 2002)
        • Gość: Bracia Marx Żenada, coś ty miał przygotowane do napisania IP: *.crowley.pl 17.12.04, 15:54
          Musisz koniecznie coś "na spokojnie innym razem". Nie czekaj na
          zmiłowanie "Gazetki", smaruj dziś.

Gość portalu: Real napisała:
          >co jest oczywiste. Ale o tym na spokojnie innym razem.
          • pan_pndzelek >>>Drogi qrwo Marksie... 18.12.04, 12:17
            Drogi qrwo Marksie wiem, że dziś mi nie odpowiesz bo dziś biura kaczyńskie są
            zamknięte ale może trafisz na to w poniedziałek o 8.00. To powiedz czemu tak
            długo piszesz kurduplowi to stanowisko w sprawie złodzieja-nieudacznika
            zatrudnionego w Śródmieściu (dla śmiechu pewnie) jak wiceburmistrz...
            zatrudnionego tam dodajmy jako Człowiek-Kurdupla...
            • alf.net Ty, "pnzelek", czy jak ci tam... 18.12.04, 13:09
              jak już używasz takich określeń, jak QRWA w stosunku do kogokolwiek, to nie
              zapraszaj, mścibuło na swoje prv. forum, bo sie kto porzyga.

A tak, by-the-way: jesteście tak "dobrze poinformowani" jak nie przymierzając
              SB-team. Przypie**acie się do tego Kaczyńskiego, że aż sie nie chce czytać.
              Moglibyście być bardziej oryginalni. Tfu!

....psy szczekają, karawana jedzie dalej.....
              • pan_pndzelek >>>Coś jeszcze cioto-parobasie? 18.12.04, 13:16
                Coś jeszcze cioto parobasie masz do dodania?
                • alf.net Ssssssssssssss...j! 18.12.04, 19:57
    • ghost_angel Re: Kaczor - wstydź się! 17.12.04, 16:22
      Na dzien dzisiejszy zaluje ze glosowalem na Prezydenta Kaczynskiego. Czuje sie
      oszukany...Zero bezpieczenstwa, zero inwestycji...
      • alf.net Re: Kaczor - wstydź się! 18.12.04, 13:14
        ghost_angel napisał:

> Na dzien dzisiejszy zaluje ze glosowalem na Prezydenta Kaczynskiego. Czuje
        sie
        > oszukany...Zero bezpieczenstwa, zero inwestycji...
        ****************************************************************************

Synku, jak będziesz jedyną, świętą i niepowtarzalną WIEDZĘ czerpał z postów
        tych nieudaczników powyżej ( co to im zazdrość i jad oczy zalewa), to będziesz
        jedynie takie durne wnioski jak ten wyżej wyciągał. Nie licz na to, ze tu
        dowiesz się prawdy - nie piszą tu raczej ci, którzy wypie***li poprzedni
        układ.... bo nie mają czasu i ochoty na takie "dyskusje". Jest tu
        paru "wyjadaczy", co odżałować nie mogą, że takie "lody" wyszły im z łap, więc
        będą opluwać Kaczora do jego ostatniej chwili życia. Daj sobie siana i nie
        wypisuj głupot.

.....jaki pan, taki kram........
        • alf.net TYTUŁ MIAŁ BRZMIEĆ: NIE SŁUCHAJ JEDNEJ STRONY 18.12.04, 13:17
          TO TYTUŁ DLA POSTU WYŻEJ - do "ghost_angela"
        • pan_pndzelek Re: Kaczor - wstydź się! 18.12.04, 13:17
          No ciotko kaczyńska... tam powyŻej do ciebie było...
          • alf.net Zaczynam cie wycinać du*ku! 18.12.04, 19:58
            • szepiet.07 Re: Ideologicznie obce! 22.12.04, 04:08
              Kaczorowi uczucie wstydu jest ideologicznie obce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka