Gość: navajo IP: 217.153.88.* 14.05.02, 08:38 Czy ktoś już skorzystał z ich usług? Podobno mają rewolucyjny plan kredytów? Czy warto się tym zainteresować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Multibank IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 14.05.02, 09:50 Tak, tak, na pewno. Wierz reklamom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navajo Re: Multibank IP: 217.153.88.* 15.05.02, 10:37 Gość portalu: abc napisał(a): > Tak, tak, na pewno. Wierz reklamom. pytam tylko czy ktos już korzystał, a nie co sądzi o reklamie, to drobna różnica, a pozatym to nie po emisji reklamy się pytam tylko teraz to się stało faktem przedtem mało kto o tym wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Multibank 15.05.02, 10:50 Navajo, Czyzbys chciała kolejna kartę po Citibankowej?;) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navajo Re: Multibank IP: 217.153.88.* 15.05.02, 14:08 tak tylko sprawdzam grunt i co w trawie piszczy, bo sam wiesz jak sie sprawy mają z Citi i może czas zainwestować w coś nowego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Multibank 15.05.02, 15:14 spieprzaj z city a w muliti jest spoko przenioslem sie tam ze wszystkim i chyba wezme kredycik hipoteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navajo Re: Multibank IP: 217.153.88.* 16.05.02, 09:29 i jak jest ok? o usługach to się można dowiedzieć wszędzie, ale jak odczucia ludzi w stosunku do tego banku? A kredycik hipoteczny powiadasz...no widziałam, dość ciekawie to wygląda nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Multibank 16.05.02, 10:15 Gość portalu: navajo napisał(a): > i jak jest ok? o usługach to się można dowiedzieć wszędzie, ale jak odczucia > ludzi w stosunku do tego banku? Mi sie podoba :) Najwazniejesze ze nie ma kolejek, nie ma zadnego absurdalnego szufladkowania do oddzialu a praktycznie wszystko mozna zalatwic przez internet. Moze czasami draznic za duza spontanicznosc obslugi - ale mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relom Re: Multibank IP: 193.150.166.* 16.05.02, 18:02 Multibank ma bardzo dobrą ofertę, z kredytami weszli stosunkowo niedawno, ale wszystko jest świetnie przygotowane. Myslę, że za rok, dwa, to będzie jeden z ważniejszych banków w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Multibank 16.05.02, 19:01 dla mnie jest ok. po prostu mBank + oddzialy. I za te oddzialy jest oplata za prowadzenie konta. (tylko jeden minus?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navajo Re: Multibank IP: 217.153.88.* 17.05.02, 11:56 a korzystałeś u nich z jakieś linii kreytowej czy debetu? a co myślisz o nowych Planach Finansowania, bo mi wydaje się to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Multibank 17.05.02, 12:25 Gość portalu: navajo napisał(a): > a korzystałeś u nich z jakieś linii kreytowej czy debetu? > a co myślisz o nowych Planach Finansowania, bo mi wydaje się to ciekawe Mam linie kredytowa 14%, dostalem prawie od reki, w wysokosci jaka chcialem A w sprawie planow finansowych zaprosilismy sobie do firmy panie z banku :) przyszy, zaprezentowaly no i wyglada atrakcyjnie. Jeden z nich to cos na ksztal kredytu hipotecznego a drugi to sporych rozmiarow linia kredytowa do konta pod zastaw hipoteczny. Odpowiedz Link Zgłoś