Dodaj do ulubionych

Opalanie nago nad Wisłą??

IP: *.eltur.com.pl 17.05.02, 14:10
Cześć wszystkim. Jestem studentką z poza Warszawy i chciałabym wiedzieć czy
można opalać sie nago nad Wisła? Są jakieś fajne miejsca gdzie są młodzi ludzie
tak max do 30???
W Kopenhadze nie ma z tym problemu, tam studenci opalają się zupełnie nago w
parkach miejskich. Byłam 2 lata na wymianie studenckiej. Pozdrawiam Cześć
Obserwuj wątek
    • Gość: Sindi Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:18
      Możesz ryzykować gdzie chcesz. Będzie to zapewne ku uciesze jednych i
      utrapieniu drugich. Nie zdziw się jak dostaniesz mandacik, albo splunie w twoja
      strone jakaś babcia. Ale zasadniczo sprawa jest do załatwienia. Widziałam
      panienki na golaska na balkonach akademika "Alcatras" (dla niewtajemniczonych
      przy pl. Narutowicza) Miały sporą grupkę wielbicieli :-) Co prawda W-wa to nie
      Kopenhaga ale przecież chcemy do Unii ;-)
      • tassman Opalanie nago 17.05.02, 14:22
        Opalaj sie gdzie chcesz. Najlepiej słońce bierze pod kolumną Zygmunta....To w
        sumie niedaleko Wisły....

tassman:)

• chaladia Re: Opalanie nago 17.05.02, 15:29
          W samej Warszawie to w ogóle trudno znaleźć miejsce do opalanie się.
          Oczywiście pozostają krzaki nad Wisłą.
          Jednakże w okolicach Świdra nad Wisłą jest plaża naturystyczna, gdzie
          będziesz miała to, czego szukasz. Co więcej, to jest powyżej zrzutu
          ścieków miejskich do Wisły, więc i woda jest dużo czystsza, niż w
          Warszawie.

Przyjemnego opalania!

Chaladia Bolandi
          • kubajek Re: Opalanie nago 21.05.02, 12:10
            chaladia napisał(a):

> W samej Warszawie to w ogóle trudno znaleźć miejsce do opalanie się.
            > Oczywiście pozostają krzaki nad Wisłą.
            > Jednakże w okolicach Świdra nad Wisłą jest plaża naturystyczna, gdzie
            > będziesz miała to, czego szukasz. Co więcej, to jest powyżej zrzutu
            > ścieków miejskich do Wisły, więc i woda jest dużo czystsza, niż w
            > Warszawie.
            >
            > Przyjemnego opalania!
            >
            > Chaladia Bolandi

Jedna uwaga - przejeżdżam tamtędy często na rowerze i zawsze widuję jedynie
            nagich starszych panów.
            Ostrzegam osoby wrażliwe że to bardzo smutny widok.

• Gość: Maxio Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 17.05.02, 15:24
      cóż....ja w zeszłym sezonie chciałem spróbować i udałem się na wał
      Miedzeszyński... ale wiek opalających się był wyższy niż 30 lat (przynajmniej
      sporej części) a znam inne miejsca o których tutaj nie będę pisał, bo jeszcze
      opanuje je tłum :)... idywidualnie mogę poinformować.
      • Gość: pojas Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.14, 18:57
        Hej jestem zainteresowany opalaniem nago w warszawie ,gdzie można poopalać się nago? Proszę o podanie lokalizacji z chęcią się wybiorę.

pozdrawiam pojas
    • Gość: Pndzelek >>>Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 18:59
      Jeśli masz ponad 175 cm wzrostu i maximum 50 kg wagi to Pan Pndzelek zabierze
      Cię na Mauritius bądź w inne dowolnie wybrane miejsce globu.

Jeśli nie trzymasz parametrów... to nad Świder.

>>> Pan Pndzelek
      • cubic Re: >>>Opalanie nago nad Wisłą?? 17.05.02, 20:24
        A gdzie dokładniej jest ten Świderek, może się przejadę!!
        Cubic
        • chaladia Re: >>>Opalanie nago nad Wisłą?? 17.05.02, 21:22
          W górę Wisły po praskiej stronie w stronę Otwocka.
          Niektóre książkowe plany miasta podają lokalizację "Plaży Naturystycznej".
    • Gość: milosnik Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.mac.edu.pl / 10.2.254.* 18.05.02, 13:02
      Jest fajne miejsce kolo AWF, tam wszystkie panienki opalaja sie topless.
      • Gość: Ris Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.epo.ericsson.se / 159.107.89.* 21.05.02, 11:50
        Gość portalu: milosnik napisał(a):

> Jest fajne miejsce kolo AWF, tam wszystkie panienki opalaja sie topless.

A możesz określić dokładniej gdzie to jest?

tks Ris

• Gość: Mar Re: Opalanie nago... IP: 213.25.197.* 19.05.02, 00:24
      Gość portalu: Elwira napisał(a):

> Cześć wszystkim. Jestem studentką z poza Warszawy i chciałabym wiedzieć czy
      > można opalać sie nago nad Wisła? Są jakieś fajne miejsca gdzie są młodzi ludzie

Można u mnie w ogrodzie. Najlepiej żebyś przyprowadziła parę koleżanek i kolegów!
      20 km od centrum... Drinki zapewniam ja...
    • Gość: ya Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.wsb.gda.pl 20.05.02, 14:13
      Elwira, a chadzasz na saune? To tez bardzo mile miejsce dla nietekstylnych.
      Polecam :)
    • olivvka Re: Plaża naturystów w Miedzeszynie 21.05.02, 16:28

> można opalać sie nago nad Wisła? Są jakieś fajne miejsca gdzie są młodzi ludzie
      >
      > tak max do 30???
      > W Kopenhadze nie ma z tym problemu, tam studenci opalają się zupełnie nago w
      > parkach miejskich. Byłam 2 lata na wymianie studenckiej. Pozdrawiam Cześć

Elwira,
      W Miedzeszynie w Warszawie (a tak naprawde to prawie pod Warszawa), jest plaza naturystyczna. Mozesz dojechac do niej autobusem 146. Wysiadasz na przystanku: Romantyczna i idziesz ulica Romantyczna do konca. Pozniej skrecasz w lewo, dochodzisz do murow jednostki wojskowej, skrecasz w prawo i juz prosto nad Wisle. Jak jest lato, to przychodzi na ta plaze kilkaset osob. Starzy, mlodzi, z dziecmi i bez dzieci.

Nad Swidrem, tak jak inni sugerowali, tez jest plaza naturystow, ale dla... gayow, wiec chyba nie bylabys zadowolona z wizyty na niej.

Milego opalania.

olivvka
      • Gość: Maxio Re: Plaża naturystów w Miedzeszynie IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 23.05.02, 15:51
        jak pisałem, byłem na tej plaży i owszem sporo ludzi, ale głównie
        podtatusiałych panów, noi parę rodzin, kobitek jak na lekartwo, chociaż nie dla
        podrywu tam się wybrałem ani dla oglądania.....

pozdr.
        • olivvka Re: Plaża naturystów w Miedzeszynie 24.05.02, 11:32
          Gość portalu: Maxio napisał(a):

> jak pisałem, byłem na tej plaży i owszem sporo ludzi, ale głównie
          > podtatusiałych panów, noi parę rodzin, kobitek jak na lekartwo, chociaż nie dla
          >
          > podrywu tam się wybrałem ani dla oglądania.....
          >
          > pozdr.

Maxio,
          Proponuje chadzac w lecie, a nie w zimie. Wtedy sie nie rozczarujesz, iz spotkasz wiele mlodych kobiet i dziewczat, chocby takich jak ja i moje jeszcze bardziej czarujace kolezanki.

olivvka
          • Gość: Maxio Re: Plaża naturystów w Miedzeszynie IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 24.05.02, 13:11
            olivvka napisał(a):

> Gość portalu: Maxio napisał(a):
            >
            > > jak pisałem, byłem na tej plaży i owszem sporo ludzi, ale głównie
            > > podtatusiałych panów, noi parę rodzin, kobitek jak na lekartwo, chociaż ni
            > e dla
            > >
            > > podrywu tam się wybrałem ani dla oglądania.....
            > >
            > > pozdr.
            >
            > Maxio,
            > Proponuje chadzac w lecie, a nie w zimie. Wtedy sie nie rozczarujesz, iz spotka
            > sz wiele mlodych kobiet i dziewczat, chocby takich jak ja i moje jeszcze bardzi
            > ej czarujace kolezanki.
            >
            > olivvka

Olivko miła,

Byłem tam w połowie lipca, a więc było to raczej lato.... może po prostu Ty i
            Twoje czarujące koleżanki chadzacie na mniej uczęszczaną plażę... a na marginesie
            to z chęcią bym się z Tobą (Wami zabrał), jeśli i w tym sezonie planujecie taka
            formę opalania.

Pozdrawiam cieplutko

• olivvka Re: Plaża naturystów w Miedzeszynie 24.05.02, 16:21
              Gość portalu: Maxio napisał(a):

> olivvka napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Maxio napisał(a):
              > >
              > > > jak pisałem, byłem na tej plaży i owszem sporo ludzi, ale głównie
              > > > podtatusiałych panów, noi parę rodzin, kobitek jak na lekartwo, choci
              > aż ni
              > > e dla
              > > >
              > > > podrywu tam się wybrałem ani dla oglądania.....
              > > >
              > > > pozdr.
              > >
              > > Maxio,
              > > Proponuje chadzac w lecie, a nie w zimie. Wtedy sie nie rozczarujesz, iz s
              > potka
              > > sz wiele mlodych kobiet i dziewczat, chocby takich jak ja i moje jeszcze b
              > ardzi
              > > ej czarujace kolezanki.
              > >
              > > olivvka
              >
              > Olivko miła,
              >
              > Byłem tam w połowie lipca, a więc było to raczej lato.... może po prostu Ty i
              > Twoje czarujące koleżanki chadzacie na mniej uczęszczaną plażę... a na margines
              > ie
              > to z chęcią bym się z Tobą (Wami zabrał), jeśli i w tym sezonie planujecie taka
              >
              > formę opalania.
              >
              > Pozdrawiam cieplutko
              >

Maxiu,
              Dziekuje w imieniu swoim i moich czarujacych kolezanek za propozycje, ale niestety tak sie niedobrze dla Ciebie zlozylo, ze posiadamy juz partnerow w postaci mezow czy tez narzeczonych, z ktorymi chadzamy na plaze naturystow i nie tylko, wiec niestety musisz nam wybaczyc, ze z propozycji Twojej niestety nie skorzystamy. Zyczymy jednak owocnych poszukiwan, ktore uwienczysz odnalezieniem tak zagorzalych naturystek jak my.

Co do samej plazy:
              Plaza jest dosc rozlegla i dzieli sie na kilka innych, ktorych niektore czesci rzeczywiscie sa zdominowane przez starszych mezczyzn, z reguly gayow. Zapewniam jednak, ze te czesci plazy, ktore sa usytuowane na piasku nad sama Wisla (a nie w krzakach czy tez polanach pomiedzy nimi), szczegolnie ta czesc ktora znajduje sie przy kopalni piasku, sa czesto odwiedzane przez kobiety. Faktem jest, ze samotnych kobiet raczej nie znajdziesz, ale jest to zrozumiale przynajmniej w naszym pruderyjnym spoleczenstwie, bowiem grozilo by to kobiecie najczesciej napastliwoscia niektorych mezczyzn, ktorzy pojawiaja sie na plazy nie w celu zazycia kapieli slonecznej, lecz w celu nawiazania kontaktu erotycznego, lub przynajmniej jawnej lub mniej jawnej masturbacji, czego przyklady obserwujemy rokrocznie wespol ze wszystkimi znajomymi, z ktorymi na plaze uczeszczamy.

Mysle, ze naturystek ktore nie maja odwagi same pojsc na plaze jest wiele (jak chocby autorka tego tematu), wiec zaproponuj takim osobom wspolne wyjscie. Mniemam, ze nie bedziesz zbyt dlugo "polowal".

Pozdrowienia
              olivvka
              • Gość: Maxio Re: Plaża naturystów w Miedzeszynie IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.05.02, 15:54
                olivvka napisał(a):

> Gość portalu: Maxio napisał(a):
                >
                > > olivvka napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Maxio napisał(a):
                > > >
                > > > > jak pisałem, byłem na tej plaży i owszem sporo ludzi, ale główni
                > e
                > > > > podtatusiałych panów, noi parę rodzin, kobitek jak na lekartwo,
                > choci
                > > aż ni
                > > > e dla
                > > > >
                > > > > podrywu tam się wybrałem ani dla oglądania.....
                > > > >
                > > > > pozdr.
                > > >
                > > > Maxio,
                > > > Proponuje chadzac w lecie, a nie w zimie. Wtedy sie nie rozczarujesz,
                > iz s
                > > potka
                > > > sz wiele mlodych kobiet i dziewczat, chocby takich jak ja i moje jesz
                > cze b
                > > ardzi
                > > > ej czarujace kolezanki.
                > > >
                > > > olivvka
                > >
                > > Olivko miła,
                > >
                > > Byłem tam w połowie lipca, a więc było to raczej lato.... może po prostu T
                > y i
                > > Twoje czarujące koleżanki chadzacie na mniej uczęszczaną plażę... a na mar
                > gines
                > > ie
                > > to z chęcią bym się z Tobą (Wami zabrał), jeśli i w tym sezonie planujecie
                > taka
                > >
                > > formę opalania.
                > >
                > > Pozdrawiam cieplutko
                > >
                >
                > Maxiu,
                > Dziekuje w imieniu swoim i moich czarujacych kolezanek za propozycje, ale niest
                > ety tak sie niedobrze dla Ciebie zlozylo, ze posiadamy juz partnerow w postaci
                > mezow czy tez narzeczonych, z ktorymi chadzamy na plaze naturystow i nie tylko,
                > wiec niestety musisz nam wybaczyc, ze z propozycji Twojej niestety nie skorzys
                > tamy. Zyczymy jednak owocnych poszukiwan, ktore uwienczysz odnalezieniem tak za
                > gorzalych naturystek jak my.
                >
                > Co do samej plazy:
                > Plaza jest dosc rozlegla i dzieli sie na kilka innych, ktorych niektore czesci
                > rzeczywiscie sa zdominowane przez starszych mezczyzn, z reguly gayow. Zapewniam
                > jednak, ze te czesci plazy, ktore sa usytuowane na piasku nad sama Wisla (a ni
                > e w krzakach czy tez polanach pomiedzy nimi), szczegolnie ta czesc ktora znajdu
                > je sie przy kopalni piasku, sa czesto odwiedzane przez kobiety. Faktem jest, ze
                > samotnych kobiet raczej nie znajdziesz, ale jest to zrozumiale przynajmniej w
                > naszym pruderyjnym spoleczenstwie, bowiem grozilo by to kobiecie najczesciej na
                > pastliwoscia niektorych mezczyzn, ktorzy pojawiaja sie na plazy nie w celu zazy
                > cia kapieli slonecznej, lecz w celu nawiazania kontaktu erotycznego, lub przyna
                > jmniej jawnej lub mniej jawnej masturbacji, czego przyklady obserwujemy rokrocz
                > nie wespol ze wszystkimi znajomymi, z ktorymi na plaze uczeszczamy.
                >
                > Mysle, ze naturystek ktore nie maja odwagi same pojsc na plaze jest wiele (jak
                > chocby autorka tego tematu), wiec zaproponuj takim osobom wspolne wyjscie. Mnie
                > mam, ze nie bedziesz zbyt dlugo "polowal".
                >
                > Pozdrowienia

> olivvka

Olivko,

Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź na mojego sugestywnego posta :). Co od miejsca
                w którym to miałem przyjemność się poopalać to były to hałdy piachu wiślanego
                właśnie przy tej kopalni piasku. Jakoś w krzaki nie chciałem się zaszywać...
                przypuszczam że i w tym roku znajdę chwile aby wyskoczyć na tę plażę...
                Może gdzieś w oddali będziesz Ty wraz ze swoim towarzystwem :)
                a co do towarzyszki...to poczekamy zobaczymy, nic na siłę....

Pozdrawiam serdecznie
                Maxio

• pan_laga Re: Opalanie nago nad Wisłą?? 21.05.02, 22:07

>
      > tak max do 30???
      > W Kopenhadze nie ma z tym problemu, tam studenci opalają się zupełnie nago w
      > parkach miejskich. Byłam 2 lata na wymianie studenckiej. Pozdrawiam Cześć

czy mogłabyś zeznać co najbardziej pragniesz zaprezentować narodowi polskiemu na
      plazy owej dla ludzi bez galotków ? pupę, bimbały /cytat z batora a. /czy
      przodokrocze ?
      amen
      pan laga
      • Gość: Warschau Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.matrix.pl 23.05.02, 15:53
        pan_laga napisał(a):

> czy mogłabyś zeznać co najbardziej pragniesz zaprezentować narodowi polskiemu n
        > a
        > plazy owej dla ludzi bez galotków ? pupę, bimbały /cytat z batora a. /czy
        > przodokrocze ?
        > amen
        > pan laga

Ano...Napisz Nasz Droga, bo pan_laga chce wiedzieć czym podczas podglądania ma
        sie podniecać!

Amen
        • Gość: pan_laga Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 02:30
          Gość portalu: Warschau napisał(a):

> pan_laga napisał(a):
          >
          > > czy mogłabyś zeznać co najbardziej pragniesz zaprezentować narodowi polski
          > emu n
          > > a
          > > plazy owej dla ludzi bez galotków ? pupę, bimbały /cytat z batora a. /czy
          > > przodokrocze ?
          > > amen
          > > pan laga
          >
          > Ano...Napisz Nasz Droga, bo pan_laga chce wiedzieć czym podczas podglądania ma
          > sie podniecać!
          >
          > Amen

twoje szaleństwo na moim punkcie pogłebia się. moze pojedź gdzies daleko na jakis
          czas.moze dzieki temu uda ci się o mnie zapomnieć.
          amen
          pan laga
    • eucaliptus nova naga plaża nad Wisłą?? 24.05.02, 14:28
      nova naga plaża jest przy moście Grota, nad Wisłą po stronie Bielan w strone
      spójni, raczej dla chłopów
      • Gość: Owsik Re: nova naga plaża nad Wisłą?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 20:03
        Na Powislu w cieniu krzaka opalisz piczke i ptaka.
    • Gość: wieśniak Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 03:28
      Jakaś chyba nie dojechana ? Plaża dla naturystów od 18-30L ?
    • Gość: pawel Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.14, 21:05
      Przy wale zawadowski na wysokosci ul.zaściankowej jest wejscie po prawej jest plaza tekstylna a po lewej naturystyczna jest sporo ludzi 25-35l najlepiej jest w weekendy
    • pierogi_z_jagodami Re: Opalanie nago nad Wisłą?? 22.07.14, 10:57
      nago? marzenie... zaraz jakaś pokrzywdzona albo oburzona babcia wezwie strażników i po..

chyba że pod Warszawą, daleko

• Gość: ADAM. MARCIN Re: Opalanie nago nad Wisłą?? IP: *.centertel.pl 20.08.22, 13:53
      Ja całe lato na golasa opalam się w parku skaryszewskim - jest kilka fajnych miejsc choćby na łące, gdzie nie jedt koszona trawa od strony Terespolskije a także w drugiej części w krzakach na przeciw jeziorka.
      Jest też fajne miejsce na Kępie potockiej zasłonięte krzakami a także na polu mokotowskie znajdzie się kilka bardziej intymnych miejsc. Na szczęście, gdy ktoś nawet na mnie natrafi, to już nie ma takiego zdziwienia jak jeszcxe kilka lat temu :-)
      Opalanie nago jedt fajne, więc polecam, rosbmy to nawet w parkach, aby nie na samym środku :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka