Gość: zawstydzony IP: 217.149.244.* 09.01.05, 16:18 umówiłem się tam z dziewczyna i glupio mi bylo jej powiedzieć że nie pamietam gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nierodowity Re: Przypomnijcie gdzie znajduje sie rotunda w Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:21 rotunda jest w Warszawie. jak to mozna zapomniec, to niedaleko od Płocka i Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Na rogu 09.01.05, 16:48 okragly budynek w polnocno-wschodniej czesci skrzyzowania Marszalkowskiej z Al. Jerozolimskimi. Dosc kiepskie miejsce do spotkan. Nie pytaj na miejscu o strony swiata. Nikt nie bedzie mial pojecia. Choc rotunde ziomale zdaje sie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przypomnijcie gdzie znajduje sie rotunda w Wa 09.01.05, 18:24 Gość portalu: zawstydzony napisał(a): > umówiłem się tam z dziewczyna i glupio mi bylo jej powiedzieć że nie pamietam g > dzie to jest. ►Przyjezdym wybacza sie nieumiejetnosc zlokalizowania Rotundy, wiec nie musisz sie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Przypomnijcie gdzie znajduje sie rotunda w Wa IP: *.aster.pl 09.01.05, 19:26 To takie okrągłe cóś w środku miasta, w środku Europy, co wystaje ze sterty śmici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Przypomnijcie gdzie znajduje sie rotunda w Wa IP: *.acn.waw.pl 09.01.05, 21:42 ja też czasem zapominam, ostatnio nie mogłem sobie przypomnieć gdzie zostawiłem flaszkę byłem pewien że powinna leżeć w przedpokoju koło licznika ale jej nie znalazłem, a jakiś facet przywalał sie że łażę po jego mieszkaniu, głupi jakiś czy co?. Moja stara powiedziała że schował mi ją ten sam austriak na "A" co mi chowa rano kapcie, sku..el jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Przypomnijcie gdzie znajduje sie rotunda w Wa 10.01.05, 13:35 wsiądz do taksówki pod hotelem Forum i poproś, żeby cię zawiózł kurs trwa najwyzej pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś