Dodaj do ulubionych

help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

IP: 199.67.140.* 17.01.05, 14:29
gdzie mogę znaleźć w wawie (śródmieście) sklep komputerowy, w którym za darmo
nagrają mi service pack 3 do win2000??? tylko żeby był czynny wieczorkiem
thx
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul_78 Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:51
      Po co sklep? Ściągnij tego packa z sieci i kliknij na pliku, sam się nagra.
      • Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:23
        tyle to i ja wiem, niestety w domu mam modem podłączony do linii telefonicznej
        TP S.A. więc ściągnięcie jest niemożliwe panie geniuszu
    • Gość: Fuzzy Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.01.05, 15:30
      Jesli masz kablówke, to mozesz miec stale lacze i kichac na TPSA.
      Ja moge np. sluchac radia i ogladac telewizje z calego swiata przez internet za
      ta sama oplate, nie mówiac juz o sciaganiu tego service pack 3...

Pozdrawiamm,

Fuzzy
      • Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:38
        ludzie nie rozumiecie czy jak ?!?!? jakbym mogła w swojej chacie zainstalować
        stałe łącze to bym to dawno zrobiła, ale nie mogę!!! więc zadałam proste
        pytanie: gdZie jest sklep w którym mi to nagrają, bo z Wawy nie pochodzę i nie
        wiem

a jak nie wiecie, bądź nie potraficie udzielić sensownej odpowiedzi to wogóle
        nieodpowiadajcie
        • warzaw_bike_killerz Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 15:45
          W Mediamarkt, jesli chodzi Ci o sklepy.

Ale po co SrvPck 3 ??? jest juz 4
          • Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:48
            i myślisz że mi tam nagrają???

a chcę sp3 bo do zainstalowania jednego z programów jest potrzebny
            (przynajmniej taki komunikat mi się pojawia), ale 4 też może być :)
            • Gość: Frodo Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:54
              Jak nie jesteś z Warszawy to spadaj buraczana panienko!
              • Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:58
                ok już znikam mistrzu !!!
                .
                .
                .
                .
                .
                przynajmniej raz w życiu czuj się dowartościowany :)
    • Gość: Dorsay Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:53
      Aniou, a czy nie wygodniej przespacerować się do kawiarenki internetowej i tam
      spokojnie ściągnąć SP3 z serwera i nagrać na płytkę?
      Jasne nie będzie darmo, ale jeśli te 5-10 złotych to nie przeszkoda...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka