Gość: ania IP: 199.67.140.* 17.01.05, 14:29 gdzie mogę znaleźć w wawie (śródmieście) sklep komputerowy, w którym za darmo nagrają mi service pack 3 do win2000??? tylko żeby był czynny wieczorkiem thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul_78 Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:51 Po co sklep? Ściągnij tego packa z sieci i kliknij na pliku, sam się nagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:23 tyle to i ja wiem, niestety w domu mam modem podłączony do linii telefonicznej TP S.A. więc ściągnięcie jest niemożliwe panie geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.01.05, 15:30 Jesli masz kablówke, to mozesz miec stale lacze i kichac na TPSA. Ja moge np. sluchac radia i ogladac telewizje z calego swiata przez internet za ta sama oplate, nie mówiac juz o sciaganiu tego service pack 3... Pozdrawiamm, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:38 ludzie nie rozumiecie czy jak ?!?!? jakbym mogła w swojej chacie zainstalować stałe łącze to bym to dawno zrobiła, ale nie mogę!!! więc zadałam proste pytanie: gdZie jest sklep w którym mi to nagrają, bo z Wawy nie pochodzę i nie wiem a jak nie wiecie, bądź nie potraficie udzielić sensownej odpowiedzi to wogóle nieodpowiadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 15:45 W Mediamarkt, jesli chodzi Ci o sklepy. Ale po co SrvPck 3 ??? jest juz 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:48 i myślisz że mi tam nagrają??? a chcę sp3 bo do zainstalowania jednego z programów jest potrzebny (przynajmniej taki komunikat mi się pojawia), ale 4 też może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:54 Jak nie jesteś z Warszawy to spadaj buraczana panienko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sbi.com 17.01.05, 15:58 ok już znikam mistrzu !!! . . . . . przynajmniej raz w życiu czuj się dowartościowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorsay Re: help wanted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:53 Aniou, a czy nie wygodniej przespacerować się do kawiarenki internetowej i tam spokojnie ściągnąć SP3 z serwera i nagrać na płytkę? Jasne nie będzie darmo, ale jeśli te 5-10 złotych to nie przeszkoda...? Odpowiedz Link Zgłoś