Gość: milimetr IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 20:23 No comments www.theartofposter.com/RED/69.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_audytor Re: Who's that lady??? 31.01.05, 21:20 Ale jaja.... Nasza rewolucjonistka i bojowniczka o dobro ursynowiaków.... hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek a przeszlosc twoich mocodawcow tobe nie przekszkad IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 21:32 urzednicy z gddkia i MI promujacy autostardy przez miasto nie takie plakaty w domachi urzedach kleili a staym argumentem jest ze plan byly od 30 lat a wiec z tej samej epoki co i plakat ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_audytor Re: Who's that lady??? 31.01.05, 21:47 Tak. 30 lat temu wszyscy, co do jednego, wychwalali Rewolucję Październikową. No przecież to normalne wtedy było. Nie ma się czego wstydzić. Ja też brałem w szkole udział w apelach z tej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Who's that lady??? IP: *.chello.pl 31.01.05, 21:53 Czy mi się wydawało, czy ktoś tu nazywał siskom siskomuchami? No to siskom ma argument i asa w rękawie, kto tu jest komuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_audytor Re: Who's that lady??? 31.01.05, 21:57 Tak, jak mniemam ta pani wychwalała wtedy Wielką Socjalistyczną Rewolucję Październikową z takim samym przekonaniem i zaangażowaniem, jak obecnie walczy z obwodnicami w Warszawie. A może robiła to wtedy, tak jak obecnie, dla pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek wampir vel zeilony audytor - za pieniadze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 19:00 napisze kazda glupote chwali projekty z lat 70 -tych rysowane pod plakatmi - ktore mu sie juz przestaly podobac opatrzyly sie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Who's that lady??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:58 > Tak. 30 lat temu wszyscy, co do jednego, wychwalali Rewolucję Październikową. > No przecież to normalne wtedy było. I jeszcze wszsycy projektowali plakaty? To moze "ci wszyscy" to byli tylko "ci rowniejsi"? Normalne bylo nalezec do nomenklatury? Jezeli tak, to wszystko jansne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Who's that lady??? IP: *.visp.energis.pl 01.02.05, 23:31 Nomenklatura? Córy rewolucji? Chyba przekraczacie granice absurdu. Pani Cesarska jest z zawodu artystką-grafikiem. Malarz czy grafik maluje to, na co ma zamówienie. Z tego żyje. Tylko bardzo znani i wybitni artyści mogą sobie przebierać w zamówieniach i tworzyć dla własnej satysfakcji. Ręce precz od Cesarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Who's that lady??? 02.02.05, 01:12 Tja... dla kasy zrobi plakat wychwalający rewolucję październikową, dla kasy zrobi plakat dla Castro, czy Bin Ladena. Dla kasy protestuje przeciw obwodnicom. Kto tu nazywał SISKOM siskomuchami? Od tej pory na taki epitet wkleimy ten plakat waszej uwielbianej bojowniczki. Ekomuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milimetr Re: Who's that lady??? IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 02:16 Nooooowidać gwardia mudżahedinów ludowych na posterunku wlasnym cialem zaslania.Nie chowajcie glow w piasek bo i tak wam tylne czesci widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Cesarska - córa Rewolucji Październikowej ???? IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 23:52 LOOOOL! Malo jej było jednej, zrobila se druga: Ekologiczna Rewolucja Ursynowska ha ha ha A do tego jeszcze mieszka na Wilanowie 3 kilometry od POW :))))))))) Widzisz babo, czego sie pchasz na afisz jak masz zafajdany zyciorys? A towarzysze z Ekologicznego Ursynowa to jakies cyborgi i analfabeci sa, ze nie wiedza kto nimi kieruje i jak barany na rozkaz pod kule ida??? Odpowiedz Link Zgłoś
srodkowy_palecc Re: Who's that lady??? 01.02.05, 14:23 zatańczysz i zaśpiewasz z radości? gdzie występy? po ile bilety? mogę w pierwszym rzędzie słabo rzucam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colombo Re: Who's that lady??? IP: *.chello.pl 02.02.05, 23:05 Ciekawy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Who's that lady??? IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 12:28 zawsze na pierwszej linii walki z wrogami spoleczenstwa ta to wie,jak sie w zyciu ustawic Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Who's that lady??? 03.02.05, 14:42 Tja... Pani C. zawsze na fali tego, co się aktualnie dzieje. Jak nagle zacznie mode być gejostwo w Polsce, to pierwsza pójdzie w paradzie miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Who's that lady??? IP: *.visp.energis.pl 03.02.05, 15:55 Pan Wampir zaś mistrzem propagandy chciałby być. Powiedz, Wampirze, gdzie ty wczesniej "robiłeś" w propagandzie? Zan\miast nicować cudze życiorysy, zabierz się za analizę własnego, o którym nic jakoś nie piszesz. Wampir. Who is that man? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Who's that lady??? 03.02.05, 16:06 Heh. Własnie powstaje nasza strona w internecie. W przeciwieństwie do Stowarzyszenia Pseudoekologiczny Ursynów, które boi się podac kto w nim działa, zamiescimy na stronie www nasze pełne dossier. Co? Głoopio? Odpowiedz Link Zgłoś
komagane Re: Who's that lady??? 03.02.05, 16:33 Przepraszam bardzo, ale nie nadążam już za prostowaniem nieustających kłamstw niejakiego Wampira. Na forum Nie_obwodnicy w Warszawie kilka dni temu Stowarzyszenie Ekologiczny Ursynów zamieściło swoje dane wraz z personaliami członków zarządu i numerem KRS-u (dla nieświadomych - nr rejestru sądowego). Zamieściło, choć wcale tego czynić nie musiało, jako że żaden internauda nie ma najmniejszych podstaw prawnych do legitymowania członków stowarzyszenia. Chyba, że złamia prawo. Ale nawet wtedy legitymowaniem zajmują się stosowne służby. Tymczasem od dwóch miesięcy słyszę o tym, że powstanie strona internetowa Siskomu, na której wszystko będzie wyjasnione. I strona wciąż powstaje i powstaje, w cięzkich bólach porodowych. A tymczasem stado pająków i krwiopijców, do dziś anonimowe, grasuje sobie w najlepsze i pomawia na prawo i lewo. Na szczeście koleżanka Cesarska ma w nosie te ataki. W przeciwieństwie do Siskomuchów, nigdy nie kryła się pod pseudonimem i na wszystkich ulotkach podaje własne nazwisko i numer telefonu. Trzymaj się, Danusiu! Nie daj się tym tchórzliwym, szowinistycznym insektom! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Who's that lady??? 03.02.05, 16:40 Masz racje. Dobrze wiedziec, ze macie tworczy kreatyw w swoich szeregach. Przydalby sie merytoryczny jakis. Czy nietaktem bedzie zapytac sie, kto kreowal wasze logo przeciwko autostradzie w Gorze Kalwarii? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Who's that lady??? 03.02.05, 16:51 Na forum Nie dla obwodnicy SEU mocno naciskane podało nazwiska 3 osób działających. Natomiast nie chce za żadne skarby napisac nic więcej. A działa w nim duuuzo więcej osób. SEU ma stronę w internecie i tam niczego nie mozna się dowiedziec na temat tego stowarzyszenia nawet klikając w menu "O nas" czy cos takiego". Jak patrzymy na strony www innych organizacji ekologicznych, to podane jest zawsze pełne dossier wszystkich ludzi dzaiałających w nim, wraz z wykształceniem, życiorysem, przygotowaniem zawodowym, aktualnie wykonywanym zawodem, itp. napiosane, że w zarządzie jest Jan Kowalski, to trochę mało. Podanie KRS organizacji podającej się za działającą jedynie ze składek swoich członków, to zwykła formalnośc i powinno być w dobrym zwyczaju, o ile stowarzyszenie nie ma nic do ukrycia. Co do naszej strony www. My działamy społecznie i nie stac nas na zamówienie strony w profesjonalnej firmie. Tworzymy ją sami, poza normala praca zawodową, działanoscia w siskom i życiem prywatnym. SISKOM istnieje od 4 miesięcy zaledwie. Niedługo nasza strona będzie. A dla twojej wiadomości: Nazywam się Robert Chwiałkowski, pracuję jako informatyk na PKP, a z wykształcenia jestem mgr inż. budownictwa lądowego. Zresztą, Komagane, dostałas od nas kartkę świąteczną, na której bylismy podpisani z imienia i nazwiska. I kto tu kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: Who's that lady??? 03.02.05, 17:01 I o co tyle halasu. Jakis plakat zrobiony dla chleba? Nie takie rzeczy ludzie robili w tych ciezkich czasach. Gdyby tylko takie byly ludzkie grzechy to wszyscy poszliby zywcem do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: Who's that lady??? 03.02.05, 17:05 Vampirze! Trzeba ci przyznać uczciwie, że jestes odważny podając tutaj swoje personalia.Chylę czolo.To jest cos!!! Przeciez nie musialeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Do Komagane 03.02.05, 21:33 lwie_serce napisał: > Vampirze! Trzeba ci przyznać uczciwie, że jestes odważny podając tutaj swoje > personalia.Chylę czolo.To jest cos!!! Przeciez nie musialeś!!! Dziękuję, kolego Lwie_serce. Nie musiałem. Tyle, że nie mam nic do ukrycia. Ja nazywam się Robert Chwiałkowski pisujący pod nickiem vampi_r. Pracuję w PKP jako informatyk. Wraz z przyjaciółmi działam w SISKOM. SISKOM jest to Społeczny i Spontaniczny Komitet Obwodnicy Miejskiej. Działam społecznie i za swoją działalność nie biorę pieniędzy. Nie mam też żadnych prywatnych interesów w promowaniu tras w Warszawie, ani nie zamierzam w ten sposób zbić kapitału politycznego. Motywem mojego działania jest tylko moja pasja i chęć powiedzenia prawdy warszawiakom o tym jak wygląda dzialalność pseudoekologów. Takie same cele przyświecają wszystkim w SISKOM. Jestem i zawsze byłem bezpartyjny. Z przekonania jestem liberałem i demokratą. Nigdy nie miałem nic wspólnego z partią komunistyczną i dalekie mi są te ideały i poglądy. Z końcem 1989 roku brałem udział w strajkach studenckich, co pośrednio też przyczyniło się do upadku obecnego ustroju Niech no Pani Barbara Szulc spróbuje teraz puszczać swoje oszczerstwa wobec mnie lub komitetu, który współtworzę, a spotkamy się w sądzie. Do tej pory upiekało się jej, bo moi współsiskomowcy są niechętni wszelkim działaniom sądowym. Teraz mogę pozwać ją jako ja Robert Chwiałkowski. Czy Komagane zrozumiała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Who's that lady??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:09 "Dla chleba" mozna bylo zasuwac "na zakladzie", a nie projektowac propagandowe plakaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek to nie jestes urbanista ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 18:06 tylko 'informatykiem' z PKP po lądówce w Radomiu ??? zaiste, wyjasnia to skad sie biora te twoje paranoidalne poglądy i zbawianie świata na siłę, twoją naiwność połaczoną z pewnością tu nie pomoze nawet długotrwałe leczenie - skorupka nasiąkla i trąci a dyskutować z tobą to jak z trepem z LWP Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz A co ma napisac? 03.02.05, 21:03 Skonczylem zawodowke ze specjalizacja slusarstwo. Staralem sie postawic warszatat slusarski, ale nie moglem sie skupic na pracy przez przelatujace samoloty. Wiec postanowilem jezdzic na TIR-ach. Tak nienawidze swojej pracy, ze bede walczyl z konkurencja i nie pozwole im przejezdzac kolo mojego domku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie badz smieszny - brals udzial w akcji pomawiani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 21:54 domagales sie zablokowania mi dostepu do forum moje nazwisko jest tu szargane bezkarnie - gazeta uborcza walczy o godnosc - tylko nie moja a moj staly dostep jest zablokowany ubecka gazeta - ubeckie metody mozesz byc dumny wampir - twoje klamstwa sa popierane i na lamach papierowych i na forum - moje poglady zwalczane Odpowiedz Link Zgłoś
xxx222 Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji poma 03.02.05, 22:06 A ile osob Ty pomowiles? Huh... za duzo aby wymienic na jednym oddechu... Referat mozna by na ten temat napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie badz smieszny - brals udzial w akcji poma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 21:34 ani razu nikogo nie pomowilem pomowienien dotyczy przestepstwa, ktore nie mialo miejsca ja oskarzalem - w szczegolnosci oskarzam sisukomuchow o nawolywanie do popelnienia przestepstwa i lamania procedur demokratycznych oraz klamstwo i manipulacje - to widac golym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji poma IP: *.acn.waw.pl 04.02.05, 21:38 misiu ciebie nie wyrzucono za akcje p-ko a2 pomimo wyzwisk klamstw i obrazania wszystkich wokol ciebie wyrzucono za szkalowanie obrazanie i szkalowanie ofiar 13-ego grudnia wiec nie rob z siebie meczennika spadaj komuchu tam tam gdzie jest twoje miejsce na smietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie badz smieszny - brals udzial w akcji poma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 21:46 teraz bydlaku przekroczyles granice smiesznosci bylem JEDYNYM studentem PW wyrzuconym w stanie wojennym z uczelni wyrzucila mnie gazeta uborcza za osmieszenie prawa twojego kolezki redakcyjnego fredzla do wypowiadane sie na ten temat polecam moje posty o 13 grudnia z roku 2003 (warszawa) i 2004 (aktualnosci) - komuchu wstretny - zadaja klam twoim obelgom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom IP: *.acn.waw.pl 04.02.05, 21:55 nie wiem czym byles napisze wiecej g*** no mnie to obchodzi zostales wywalony za dzialalnosc w tym watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=18527974&a=18535005 niestety zostal slad tylko jednej wypowiedzi,reszta,nie wiem dlaczego, wyleciala w powietrze pamietam twoje wypowiedzi,zapewne pamietaja je wszyscy ktorzy pisali w tym watku nazwac ciebie sku***synem po tym co wtedy pisales byloby obelga dla sku***synow dla mnie jest to koniec dyskusji z ***** nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 22:07 twoj redakcyjny kolega fredzel - pomowil mnie co najnmiej 10O razy - z twoja pomoca rozpoczecie przez niego watku o 13 grudnia sluszne uznalem za ubecko- zomowska prowokacje - i o tym pisalem jawnie i wyraznie - krytykowali mnie wszyscy ci - ktorzy przedtem brali udzial w pomawianiu mnie - ich opinia niewiele mnie interesuje gazeta uborcza uwaza ze ma monopol na pisanie o 13 grudnia - wiec zamknela mi dostep do forum zamiast drukowac gazete - produkujcie od razu papier toaletowy etyka dziennikarska to obce wam pojecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom IP: *.acn.waw.pl 04.02.05, 22:26 Gość portalu: jacek napisał(a): rozpoczecie przez niego watku o 13 grudnia sluszne uznalem za ubecko- zomowska > prowokacje - i o tym pisalem jawnie i wyraznie niech twoje slowa sluza za komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 18:22 odpowiem ci - skradzionym przez ciebie - cytatem z moich postow - spadaj komuchu na smietnik historii - razem z pozostalymi 'bohaterami' stanu wojennego - zmomowcami, ubekami, jaruzelskim i fredzlami nie zapomnijcie o koksownikach !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom IP: *.acn.waw.pl 07.02.05, 21:36 zalosne jest to co piszesz fakty poszly do WC zwymiotowac bo im sie niedobrze zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom 08.02.05, 02:29 Kixx, a nie można mu zablokowac tego adresu z którego teraz pisuje? Tym bardziej, że ten adres jest strasznie podobny do tego z którego pisuje Komagane.... Upieczemy więc dwie pieczenie na jednym ogniu (a nawet trzy, bo zadbamy o moralnośc w związkach niemałżeńskich). Tak tylko pytam... z nadzieją... nieskrywaną nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom IP: *.acn.waw.pl 08.02.05, 16:39 tepsa nie da sie,adres jest przydzielany dynamicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek gazeta uborcza - gazeta narodu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 10:32 a wszyscy inni zakneblowani i bez dostepu do internetu najlepszy papier toaletowy - michnikowo-maleszkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie badz smieszny - brals udzial w akcji pom IP: *.warschau.goethe.org 08.02.05, 16:31 kixx przedawkowal za duzo kasy od uborczej dostal najlepszy papier toaletowy - michnikowo - maleszkowy Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: nie badz smieszny - brals udzial w akcji poma 04.02.05, 00:47 Gość portalu: jacek napisał(a): > domagales sie zablokowania mi dostepu do forum ja!?!?!?! Kiedy?!?!?! > > moje nazwisko jest tu szargane bezkarnie - gazeta uborcza walczy o godnosc - > tylko nie moja To ty chyba jesteś ten Jacek B. > > a moj staly dostep jest zablokowany Trudne to. Prawda? Musisz teraz u Komagane przesiadywac. > ubecka gazeta - ubeckie metody I ty się dziwisz, ze cię blokują? To pisuj na forum Gazety Polskiej lub Naszego Dziennika. Nikt cię tu nie trzyma. > mozesz byc dumny wampir - twoje klamstwa sa popierane i na lamach papierowych i > > na forum - moje poglady zwalczane Panie Jacku B. Pisuj Pan na forach innych gazet i lamentuj. Bo zaraz zapłaczesz się nad swoim losem. Oj jakie ciężkie jest życie. Łolaboga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie badz smieszny - brals udzial w akcji poma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 21:48 moge tylko zaplakac nad ciezkim losem prodowznych pkp gdzie konserwator pecetow pilnuje interesow mafii autostradowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychoterapeuta Vampi_r inzynier z zakutym łbem IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 21:07 No to już wszystko jasne, klapki na oczach i brak wyobrażni oto oblicze wampira Odpowiedz Link Zgłoś
zebonka5 Re: Who's that lady??? 03.02.05, 21:31 Ja tez podziwiam twoja odwage.Musisz bardzo wierzyc w to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zebonka5 Re: Who's that lady??? 03.02.05, 21:33 Vampirze podziwiam twoja odwage. Musisz bardzo wierzyc w to co robisz i piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek siwak tez nadal wierzy w prl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 21:56 nadal wierzy w to co robil i pisal tak ma kazdy czlowiek z pustaka Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Who's that lady??? 04.02.05, 00:37 zebonka5 napisała: > Vampirze podziwiam twoja odwage. Musisz bardzo wierzyc w to co robisz i piszesz > . Jakbym nie wierzył, to bym nie robił i nie pisał. Ale dajmy spokój. Za tydzień, dwa i tak będzie wszystko na naszej stronie www. Przynajmniej mam taką nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IV Dept. MSW Re: Who's that lady??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:24 Cesarska uwielbia klimaty czerwonego pazdziernika. A tam gdzie sa klimaty czerwonego lewactwa, Cesarska jest pierwsza. Mysli ze to jest rok 68 na S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IV Dept. MSW Re: Who's that lady??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:24 Cesarska uwielbia klimaty czerwonego pazdziernika. A tam gdzie sa klimaty czerwonego lewactwa, Cesarska jest pierwsza. Mysli ze to jest rok 68 na S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IV Dept. MSW Re: Who's that lady??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:26 Cesarska uwielbia klimaty czerwonego pazdziernika. A tam gdzie sa klimaty czerwonego lewactwa, Cesarska jest pierwsza. Mysli ze to jest rok 68 na Sorbonie a ona ma 35 lat mniej Odpowiedz Link Zgłoś