Dodaj do ulubionych

Super SOCZEWKI !!!

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.02.05, 10:35
Nie wiem czy to kogoś będzie interesowało, ale znalazłam super serwis z tanimi soczewkami kontaktowymi. Właśnie przyszła do mnie paczka od nich. Są super!
Za paczkę Optima FW (4 sztuki) zapłaciłam 99 zł + 5 zł za paczkę! Myslalam że będą stare albo coś innego bo sa tak tanio. Zaryzykowałam i mam. Data ważności 11/2007!

Pozdrawiam wszystkich

Serwis ten jest pod adresem: www.twojeSOCZEWKI.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar i tak... IP: *.skorosze.2a.pl 02.02.05, 10:49
      jesteś na pewno GRUBA, RUDA, PIEGOWATA, SEPLENISZ i masz KRZYWE NOGI. Więc to
      że zamieniłaś bryle -25 jak denka od słoików z musztadą na szkła kontaktowe, to
      i tak nie spowoduje, że znajdziesz chłopa! Dalej będziesz starą panną i do tego
      nierozprawiczoną.

A mnie w okularkach z oprawkami Versace jest i tak bardzo do twarzy i każde
      ciało ze mną idzie do wyra z maślanymi gałami.
    • Gość: max Re: Super SOCZEWKI !!! IP: *.speed.planet.nl 02.02.05, 18:57
      ja tylko dodam, ze niech sobie ta denna, przyziemna reklame kontaktow wsadzi w
      swoja gruba, owlosiona, opryszczona dupe:))))
      • tsas Żadna rewelacja- normalne ceny ! 02.02.05, 21:19
        Żadna rewelacja.
        Jeśli kupujesz u optyka 6 sztuk, to możesz dostać rabat
        a soczewki będą kosztować dokładnie tyle samo, co w tym sklepie internetowym.
        • Gość: Waldi Re: Żadna rewelacja- normalne ceny ! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.02.05, 08:35
          Powiedz gdzie.
          Pozdrawiam
          • Gość: Ala & Waldi Ala - Waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 08:51
            O, Ala zmieniła już imię na Waldi. I płeć przy okazji.
            p.s. nie chce się zapłacić uczciwie 30 zł za reklamę, co?
    • buggi Re: Super SOCZEWKI !!! 03.02.05, 01:24
      Alu dostalas prowizje za reklame?
      • Gość: Automobilista Re: Super SOCZEWKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:25
        Precz z soczewkami! Uwielbiam kobiety w dobrze dobranych okularach.
        • lewe_oko Re: Super SOCZEWKI !!! 13.02.05, 10:45
          A co z kobietami, które czasem noszą świetnie dobrane okulary a czasem soczewki?
          • Gość: Automobilista Re: Super SOCZEWKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:48
            Zachęcam je do jak najczęstszego noszenia okularów, jeśli świetnie w nich
            wyglądają :)
          • Gość: Adam Re: Super SOCZEWKI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 16:32
            Ja tam wolę soczewki. A jak ktoś chce nosic okulary do ozdoby to mogą być zerówki :P
            • Gość: Adaś Re: Super SOCZEWKI !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.02.05, 22:32
              Niezłe ;)
    • sebpl Re: Super SOCZEWKI !!! 13.02.05, 10:57
      serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html
    • Gość: Elżbieta Re: Super SOCZEWKI !!! IP: *.ci.pwr.wroc.pl 05.03.05, 17:21
      Dzięki!!!
      Właśnie kupiłam w nim PureVision za 140 zł!!! Dotąd płaciłam ponad 220 zł.
      Już nie mogę się doczekać przesyłki
      Jeszcze raz dzieki za info!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka