Dodaj do ulubionych

Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę

IP: *.devs.futuro.pl 11.02.05, 15:25
Niech, Pan P_ndzelek, Jajcuś, Rowert - kultowe postacie forum. Gdzie się
podziali? Ktokolwiek wie coś o ich losie, nich da znać.
Obserwuj wątek
    • paul_78 Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 15:31
      Zostali zniszczeni przez Imperium...
    • warzaw_bike_killerz Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 15:34
      Jajcus ostatni widziany dwa dni temu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=20089045&a=20404464
      Rowert ostatni widziany dwa dni temu (zbieg okolicznosci:))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=20317502&a=20430334
      pan_pndzelk'a i niech'a zdecydowanie nie stawialbym w tym samym szeregu ale
      pierszy byl widziany 3 dni temu, a drugi 18 dni temu :(
    • Gość: Ałtomotobęc! Lista zaginionych żałośnie krótka... IP: *.crowley.pl 11.02.05, 16:08
      :-(((

Gość portalu: Automobilista napisał(a):
      -
      > Niech, Pan P_ndzelek, Jajcuś, Rowert -
    • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 16:09
      A na Kolską, dzwonił ktoś?
      • Gość: beer forever Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.dial.usertools.net 12.02.05, 09:58
        sebpl napisal: A na Kolska, dzwonil ktos?
        Na Kolskiej ostatnio widziano glory!. Byl bez butow i zegarka. Co za wstyd!.
    • Gość: Ałtomotobęc! Mercenairies never die, they only go to hell to re IP: *.crowley.pl 11.02.05, 17:04
      Mercenairies never die, they only go to hell to regroup.
      • pra_gosia Pan_Pndzelek 11.02.05, 17:24
        Pan_pndzelek uciekł od mroźnej zimy
        i wyjechał sobie na zasłużony odpo-
        czynek na Hawaje. Czekamy na gorące
        pozdrowienia ...
    • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 22:59
      Niech wyjechal na dluzsze wakacje,jako kucharke wzial Aniele,a jako kierowce
      Karolaka
      mam wrazenie,ze ze swoimi umiejetnosciami Aniela dlugo nie popracuje u Niecha
      Karolak tez pewnie wroci wczesniej,ale z zupelnie innych powodow-niedlugo jego
      ukochana druzyna rozpoczyna rozgrywki ligowe w ktorych bedzie walczyc o przymat
      w Warszawie,w polsce,a moze,kto wie, nawet w Europie

ps.a co mi tam-w swiecie
      • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:01
        bedzie walczyc oczywiscie o "prymat"
        poprawiam ten blad zeby niekumaci kibice innych druzyn wiedzieli o czym pisze
        • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 23:12
          A Jaa_ga założy grupę cheerleaderek!
          • vampi_r Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 23:13
            sebpl napisał:

> A Jaa_ga założy grupę cheerleaderek!
            >

hahahaha
        • sceptyk Ponadto Karolak musi wrocic 11.02.05, 23:15
          aby Polonia nie grala przed pusta widownia.
          • Gość: kixx Re: Ponadto Karolak musi wrocic IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:19
            zazdrosc cie Sceptyku zzera,bo Polonia ma ,jako pierwsza w Polsce,ma swoj
            wlasny kanal telewizyjny-Polonia Television 5
            biorac pod uwage ogladalnosc tej stacji mozemy smialo powiedziec ze Polonia
            rzadzi

• Gość: czarnowidz Re: Ponadto Karolak musi wrocic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 08:40
              Gość portalu: kixx napisał(a):

> zazdrosc cie Sceptyku zzera,bo Polonia ma ,jako pierwsza w Polsce,ma swoj
              > wlasny kanal telewizyjny-Polonia Television 5
              > biorac pod uwage ogladalnosc tej stacji mozemy smialo powiedziec ze Polonia
              > rzadzi

Juz od dzisiaj zaczęli zapełniać swój program tym komicznym programem o Polonii
              www.tele5.pl/
      • vampi_r Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 23:12
        Myslisz, ze Aniela i Niech, to tak na poważnie?
        • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:15
          na powaznie wzial ja na kucharke
          nic wiecej
          • aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 00:30
            znow Cie kixx ponioslo, niepoprawny romantyku.
            • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 07:17
              a nie pisalem,ze aniela dlugo nie popracuje?
              ci z defektami mózgó tak maja,ze do niczego sie nie nadaja
              • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 08:47
                Kixx - widzę, że zazdrość Ciebie zżera.
                Też chciałbyś na Hawaje pojechać ...
                Słyszałam, że Pndzelek poszukuje kierowcy.
                Zastanawia się, czy wybrać Ciebie czy też
                Automobilistę. A więc przedstaw mu się od
                najlepszej strony :)
                • Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 09:06
                  pra_gosia napisała:

> Kixx - widzę, że zazdrość Ciebie zżera.
                  > Też chciałbyś na Hawaje pojechać ...
                  > Słyszałam, że Pndzelek poszukuje kierowcy.
                  > Zastanawia się, czy wybrać Ciebie czy też
                  > Automobilistę. A więc przedstaw mu się od
                  > najlepszej strony :)

Wg mojego rozeznania pndzel w podróż na Hawaje wybrał się na ośle, a że ten na
                  kórym wyjechał padł mu w drodze więc nie poszukuje żadnego kierowcy tylko
                  kolejnego środka transportowego
                  • aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 10:05
                    to zwieksza szanse Kixxa, prawde mowiac.
                    • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 10:28
                      dziekuje
                      zawsze cenilem sobie konsekwencje w dzialaniu

• Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 10:32
                        a tak z ludzkiej zyczliwosci to moglabys anielu pomoc forumowiczce-ma
                        dziewczyna problem,ktorego objawy u ciebie tez stwierdzono
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=20518566
                        • Gość: aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 10:37
                          tak. to rzeczywiscie bardzo zabawne.

ps uwazam ze nowych powinno sie ostrzegac, kto siedzi po drugiej stronie kabla.
                          zawsze moze to byc Kixx przeciez.
                          • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 10:39
                            nie chcesz jej pomoc to nie pomagaj
                            • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:08
                              Odbiegacie od tematu.
                              A tematem jest tęsknota za niekórymi forumowiczami.
                              Może coś zmalowali na tym forum i mają zakaz poka-
                              zywania się?
                              • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 11:09
                                tylko jacus
                              • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:22
                                Ale odnoszę wrażenie, ze nie tylko forumowicze zaginęli, hamstwa również nie
                                widzę. Co mnie, akurat, cieszy :)
                                • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:24
                                  chamstwa, oczywiście
                                • aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:24
                                  ee, to peewnie zbieg okolicznosci jest (Karolaka wylaczam z tych okolicznosci,
                                  co sie zbiegly, rzecz jasna. gdyz mam do niego slabosc)
                                • Gość: hip hip hura Zaginęli nasi forumowicze, nie szukać ich proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 17:24
                                  sebpl napisał:

> Ale odnoszę wrażenie, ze nie tylko forumowicze zaginęli, hamstwa również nie
                                  > widzę. Co mnie, akurat, cieszy :)
                                  >

I to cała prawda. Pndzel, niech, jaaga to są osoby celujące w chamskich
                                  postach, przez kilka miesięcy była walka forumowiczów z ich odzywkami, widać
                                  przyniosła efekt. Oby trwało to jak najdłużej.
    • aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:15
      zaginal glownie Karolak. z duza wprawą zaginal. w jego naglym zniknieciu znac
      lata wytezonej i mozolnej pracy a takze spora praktykę.

spodziewac sie nalezy powtornego przyjscia jego. stawiam na 27 marca.
      • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:23
        Karolak lubi znikać od czasu do czasu
        lub ogłaszać swoje zniknięcie na ... zawsze.
        A potem my wszyscy piszemy, że tęsknimy i ...
        zawsze wraca pełen dumy z powodu swojego
        "niezastąpienia".
        Zstąpcie z piekieł i wróćcie do nas, zgubieni
        (zagubieni?) forumowicze ...
        • aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:25
          jakby to powiedziala Miltonia (niech pozwoli ze ja zastapie ): Karolak wraca
          jak mu sie juz kasa skonczy :)
          • aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:26
            jak by, rzecz jasna

• aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:27
            ps.(ciag dalszy Miltonii): i nie ma bynajmniej powodow do dumy (ten KArolak, co
            wraca)
            • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:36
              Kasa powiadasz? Czyli, że rozrzutny jest?
              Rozrzutność jest podstawowym zarzutem do
              wyrzucenia z forum ... :)
              • Gość: jacus z Goethe Ins Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:50
                Zauważmy też nowe wcielenie Wielkiego Językoznawcy i zasłużonego protestowicza
                jacusia.

Otóż ten koleżka nie mógł się powstrzymać (albo mu się skończyły fundusze na
                dialup) i nadawał z nowego adresu

• urzednik panstwowy fosujacy mega przekret IP: *.warschau.goethe.org
                Gość: jacek 08.02.2005 16:27 + odpowiedz

jest niezwykle wiarygodny w swojej bezinteresownosci

wyraznie dowodzi rozchwialkowanej hierarchii wartosci

Czyżby pracował jako palacz w kotłowni w Goethe Institut i wymknął się na góre
                żeby dołożyc lotnisku i austradzie ?

• aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 12:26
                  a nie myslales raczej o tym by zbierac znaczki? to niezbyt pozyteczne hobby,
                  ale i niezbyt nieszkodliwe, dla odmiany.
                  • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 12:33
                    Ja już wiem, dlaczego zaginęli nasi "zagubieni"
                    forumowicze. Pracują nad swoimi charakterami,
                    bo chcieliby mieć je "anielskie". :)))
                    • aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 12:35
                      to by oznaczalo, ze juz nie wroca. stety?
    • Gość: Powiślanka Jak miło bez nich, zniknęło tez i sporo chamstwa IP: *.aster.pl 12.02.05, 13:32
      Nawiasem mówiąc, zawsze podejrzewalam że to bylo pare nicków i parę wcielen
      (kulturalny Karolak, chamski pendzel itd) jednego typka. Czasem mylil mu się
      styl. Jednoczesne zniknięcie wszystkich nicków wydaje się potwierdzać ten
      domysl że coś mu się przydarzylo.
      • Gość: kixx Re: Jak miło bez nich, zniknęło tez i sporo chams IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 13:38
        genialne w swojej prostocie
        ale wtórne
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=4063538&a=4063538
    • Gość: Fuzzy Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.02.05, 14:02
      E tam... zaraz zagineli, pewnie szefowie pogonili ich do roboty!!! Ale, patrz
      kilka linijek dalej sam NIECH cos napisal, hehehhehe...

Pozdarwiam,
      Fuzzy
    • umfana Re: Zaginęli nasi forumowicze :o(((( 12.02.05, 14:07
      Właśnie... gdzie jest Niechu i Pndzelek???
      Brakuje mi nich!!!
    • buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 15:45
      A cóz to, na urlop wyjechac nie mozna, albo wolne forumowe wziac?

PS do Kixxa. A moze by sie przejsc tam .... no wiesz juz gdzie?
      • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 16:48
        Urlop urlopem, ale na forum obowiązkowo
        trzeba mówić gdzie? z kim? na ile dni?
        Wyjątkiem są Łuczniczki, bo one chadzają
        własnymi drogami i zbyt dużo musiałyby
        opisywać. :)))
        • buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 18:19
          pra_gosia napisała:

> Urlop urlopem, ale na forum obowiązkowo
          > trzeba mówić gdzie? z kim? na ile dni?
          > Wyjątkiem są Łuczniczki, bo one chadzają
          > własnymi drogami i zbyt dużo musiałyby
          > opisywać. :)))

Niech zwykl chadzac wlasnymi drogami, a on nie Lucznik, jeno... ( nie zdradze).
          Na prywatnym forum tez slowa nie pisnal, ze sie urlopowac raczy.
          • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 18:36
            Droga Buggi! Od razu napisz mi, kto spod
            jakiego znaku jest, to niektóre będę omi-
            jać :))) Na razie wiem, że Fuzzy jest Pan-
            ną-kawalerem. A kto jest Baranem???
            • Gość: gizmo Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:13
              Ja nie narzekam. Pod nieobecność wymienionych skrzydła rozwija niejaki sepbl.
              Niedługo będzie prosił o radę w wyborze koloru pampersów.
              • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 20:24
                O kolor pampersów to raczej zapytaj Koło Gospodyń Wiejskich.
                Sebpl zna się jedynie na rzeczy.
                • Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 01:06
                  pra_gosia napisała:

> O kolor pampersów to raczej zapytaj Koło Gospodyń Wiejskich.
                  > Sebpl zna się jedynie na rzeczy.

a co to są rzeczy???
                  moja mama mawiała: wyrzuć te rzeczy, majac na myśli coś niepotrzebnego

• buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 01:10
                    Gość portalu: lenin napisał(a):

> pra_gosia napisała:
                    >
                    > > O kolor pampersów to raczej zapytaj Koło Gospodyń Wiejskich.
                    > > Sebpl zna się jedynie na rzeczy.
                    >
                    > a co to są rzeczy???
                    > moja mama mawiała: wyrzuć te rzeczy, majac na myśli coś niepotrzebnego

Tez uwazam, ze Pra_Gosia umniejszyla wrzechstronnosc Sebpla uzywajac liczby
                    pojedynczej slowa "rzecz". Powinno byc 'zna sie na rzeczach', bo Sebpl jest
                    wrzechwiedzacy i wrzechstronny. O!
                    >
                    >
                    >
                    • Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 09:59
                      buggi napisała:

> Tez uwazam, ze Pra_Gosia umniejszyla wrzechstronnosc Sebpla uzywajac liczby
                      > pojedynczej slowa "rzecz". Powinno byc 'zna sie na rzeczach', bo Sebpl jest
                      > wrzechwiedzacy i wrzechstronny. O!

skoro sebpl jest taki mądry to niech powie ile diabłów zmieści się na łebku
                      szpilki. Chodzi mi o odpowiedź jasną a nie w stylu "zależy czy łepek jest
                      większy czy mniejszy", ja się pytam ILE?
                      • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 10:46
                        > skoro sebpl jest taki mądry to niech powie ile diabłów zmieści się na łebku
                        > szpilki. Chodzi mi o odpowiedź jasną a nie w stylu "zależy czy łepek jest
                        > większy czy mniejszy", ja się pytam ILE?

Byli tacy, co na poważnie podchodzili do tego problemu z zakresu scholastyki :/

Ty Lenin nie daj się w to wciągnąć. Szpitale przy Sobieskiego i przy Dolnej są
                        przepełnione, a podejrzewam, że ze swiom nickiem i pytaniami nie byłbyś tam
                        wyjątkiem :/
                        • buggi Re: Ups, ale numer! 13.02.05, 11:49
                          Dzisiaj rano przeczytalam moje cudo "wRZechstronny" i "wRZechwiedzacy". Albo
                          bylam pijana,kiedy to pisalam, albo zapadlam na chorobe bardzo w Polsce
                          popularna, a zwana dyslekcja swiadoma. Za bledy przepraszam. No co, Sebplowi tez
                          "hamstwo" wyszlo.;))))
                        • Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 16:38
                          sebpl napisał:

> Ty Lenin nie daj się w to wciągnąć. Szpitale przy Sobieskiego i przy Dolnej
                          > są przepełnione, a podejrzewam, że ze swiom nickiem i pytaniami nie byłbyś
                          > tam wyjątkiem :/

Przechodziłem kiedyś koło szpitala na Sobieskiego, były pootwierane okna,
                          słyszałem głosy pacjentów, ciekawe, sebplenili. Stamtąd piszesz?
                          • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:07
                            Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił???
                            No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/
                            • buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:10
                              sebpl napisał:

> Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił???
                              > No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/

Hihihihihi Sebciu widze, ze i Tobie udzielily sie klimaty forumowe, bos zlosliwy
                              sie zrobil, ze az milo(y)...jak powiadaja, kto wchodzi we wrony,musi krakac jak
                              i one :)
                              >
                              • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:26
                                Złośliwy? No może rzeczywiście to tak wygląda, ale przyssał się jakiś Lenin do
                                mnie, a ja na podrywy zombies tak właśnie reaguję :)
                            • Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 22:44
                              sebpl napisał:

> Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił???
                              > No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/
                              >

Jak wróci pndzel podajcie sobie łapki, masz ten sam chamski ton z lekka
                              wygładzonym językiem.
                              -------------------------------
                              Z przyjemnością was opuszczam
                              • buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 22:50
                                Gość portalu: lenin napisał(a):

> sebpl napisał:
                                >
                                > > Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił???
                                > > No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/
                                > >
                                >
                                > Jak wróci pndzel podajcie sobie łapki, masz ten sam chamski ton z lekka
                                > wygładzonym językiem.

Fiu Fiu, a to ci dopiero strzal z grubej rury. Doleje oliwy do ognia i zapytam,
                                czy to komplement dla Sebpla zostac w jednym szeregu z imc Pndzelkiem
                                ustawionym, czy moze cos przeciwnego?
                                • Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 14.02.05, 00:18
                                  niech zainteresowani rozstrzygną ten problem między sobą, co to mnie w końcu
                                  obchodzi jadę do Poronina poszusować.
                                  pa
              • buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 01:07
                Gość portalu: gizmo napisał(a):

> Ja nie narzekam. Pod nieobecność wymienionych skrzydła rozwija niejaki sepbl.
                > Niedługo będzie prosił o radę w wyborze koloru pampersów.

Mamy jeszcze Kixxa, który z cala determinacja podcina Sebplowi te skrzydla.
                • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 09:57
                  co najwyzej wyrywam z tych skrzydel lotki i wbijam mu je gdzieniegdzie

• sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 11:06
                    Typowe objawy dziecięcego sadyzmu.

Kixx, nic się nie martw. To przejdzie. Najpierw są muszki, pajączki, żaby,
                    wróbelki następnie ciągnięcie dziewczyn za warkocze, odstawianie krzesła, gdy
                    ktoś siada... Po prostu taki wiek.

Przy twojej energii jest nadzieja, że jak zainteresują Cię książki, to ho,
                    ho... może nawet wszystkie tomy przygód Tomka Wilmowskiego przeczytasz!

P.S. W bibliotece zapytaj panią o autora, Alfreda Szklarskiego ;)
                    • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:11
                      polecasz ostatnio przeczytane lektury?
                      nie dziwie sie ze w twoim wieku juz tych wczesniejszych mozesz nie pamietac
                      • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 11:29
                        No masz, zapomniałem. Dzisiaj niedziela, biblioteki zamknięte! Wybacz Kixx,
                        pewnie narobiłem Ci smaku.

Moją ostatnią lekturą (sprzed tygodnia) była książka Issaka
                        Singera "Sztukmistrz z Lublina" (Świetny opis Żydowskiej Starówki sprzed 80
                        lat ;) )
                        Kim był Noblista Singer, odpowiedzą Ci z kolei w bibliotece dla dorosłych. Więc
                        zanim zapomnisz, lepiej zapisz sobie to pytanie w zeszyciku. W przyszłości
                        będzie jak znalazł :)
                        • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 13:07
                          znam znam ten Singer to prawdziwy czlowiek renesansu byl pisal ksiazki,robil
                          maszyny do szycia,a nawet spiewal
                          az milo mi przeczytac ze i ty w koncu przeczytales Sztukmistrza
                          lepiej pozno niz wcale

• sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 13:19
                            > znam znam ten Singer to prawdziwy czlowiek renesansu byl pisal ksiazki,robil
                            > maszyny do szycia,a nawet spiewal

A nie pomyliłeś przypadkiem Isaaca Merrita Singera z Singerem Bashevisem? A
                            możesz mi przytoczyć co śpiewał? Z tego co się orientuję to śpiewał, owszem...
                            hakdamoty.
                            • Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 13:21
                              ale to ze maszyny do szycia robil nie budzi watpliwosci ,prawda?
                              • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 13:44
                                Ooo... tak Issac Merrit Singer wielkim wynalazcą był :)
                                • siskom_tak Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 17:04
                                  I'm singer too. Isn't it?
                                  :)))))))
                                  jaa_ga
                                  • sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:50
                                    No i proszę, pierwsza zguba się odnalazła :)
                                    • siskom_tak Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 21:42
                                      he he byłam na intensywnym kursie czirliderek :)))))))))
                                      jaa_ga
        • Gość: Fuzzy Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.02.05, 00:06
          > Wyjątkiem są Łuczniczki, bo one chadzają
          > własnymi drogami i zbyt dużo musiałyby
          > opisywać. :
          Jestes Luczniczka? I bylas na Olimpiadzie w Grecji? Jesli tak, to WOW!

Pozdrawiam,
          Fuzzy
          • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 12:01
            Nie, nie byłam, ponieważ przez niejakiego obywatela Lenina
            dopadła mnie pomroczność jasna i nie mogę się jasno wyrażać.
            • Gość: Fuzzy Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.02.05, 23:37
              Rozumiem,ze zartujesz! Ja tez, wiec pisze: oto skutki zbytniego zainteresowania
              sie komuna, hehehehehe...

Pozdrawiam,

Fuzzy
              • pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 14.02.05, 21:13
                Urlop na Hawajach trwał do soboty. Do dzisiaj cisza.
                To gdzie oni się podziewają? Odsypiają wczasy?
                • pra_gosia Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 13:09
                  Droga Umfi! Ja wiem, że łzy wylewasz w niezliczone ilości poduszek
                  na kanapie, ale doszłam do wniosku, że aby przyspieszyć znalezienie
                  naszych z(a)gubionych, należy wyznaczyć nagrodę. Może byś tak wydzierga-
                  ła ze dwa sweterki (plus szaliczek z czapeczką) dla Niecha i Pndzelka?
                  Panowie z forum zrzuciliby się na skrzynkę wódki, którą dla scementowa-
                  nia przyjaźni z w/w wypiliby na przywitanie wiosny! Ja ze swej strony
                  funduję kielnię z kieliszkami, którą widziałam w swoim ulubionym praskim
                  sklepie "Szuflada". Niech scementuje na wieki forumowe przyjaźnie!
                  Kto da więcej?
                  • umfana Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 15:23
                    Zaczymam dziergać ;o) Może do wiosny skończę ... albo na przyszłą zimę!
                    :o)
                    • pra_gosia Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 17:57
                      Niech te sweterki będą kolorowe, może wywołają uśmiech na ustach
                      Niecha i Pndzelka! Dzisiaj jest Światowy Dzień Depresji czy coś
                      takiego. Czy myślisz, że dopadła ich depresja i nie mogą wyjść
                      z dołka? Podobno co dziesiąta osoba ma depresję. Dlatego bartdzo
                      Cię proszę Umfi, abyś w te swoje robótki - oprócz serca - włożyła
                      dużo koloru.
                      Nie dają znaku życia? Nie wysłali Tobie e-maila z okazji Walentynek?
                      • umfana Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 20:20
                        1.Z tą depresją to myślę, że większość z nas ma dołki kliniczne na forum :o)
                        2.Sweterki dla Niecha & Pndzelka będą kolorowe, ale nie tęczowe, bo chyba by
                        mnie zabili obydwoje! ;o)
                        3.Co do Walentynek to ... zapomnieli o mnie bestie jedne! :o(
                        P.S.
                        A może nie potrzebnie się z Nimi godziłam? ;o)
                        • Gość: kixx Re: Do Umfany i nie tylko :) IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 20:57
                          oni przezyli szok w zwiazku z tym pogodzeniem
                          teraz to odreagowywuja
                          w realu
                          • pra_gosia Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 22:19
                            Kixx, czuję to przez skórę, że Ty znasz ich miejsce ukrycia.
                            Czy za dwa sweterki wydziergane własnoręcznie przez Umfanę
                            zdradzisz ich miejsce kryjówki? To chociaż powiedz, jak dłu-
                            go będą się tak ukrywać? My przez nich obgryzamy paznokcie
                            do kości ... I tipsy nie chcą się trzymać.
                          • umfana Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 22:43
                            Oj chyba tak!
                            Czytałam Twój Kixx post, cyt:

"Re: ::: Najfajniejsze sygnaturki :::
                            Autor: Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl
                            Data: 23.02.2005 21:09
                            nie daj sie wziac na plewy
                            to sie nazywa uglaskiwanie tygrysa
                            jak go nie mozna pokonac w dyskusji trzeba go zaglaskac
                            nawet na smierc jak sie da"

Wzięłam to sobie do serca...
                            ;o(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka