Gość: Automobilista IP: *.devs.futuro.pl 11.02.05, 15:25 Niech, Pan P_ndzelek, Jajcuś, Rowert - kultowe postacie forum. Gdzie się podziali? Ktokolwiek wie coś o ich losie, nich da znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 15:31 Zostali zniszczeni przez Imperium... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 15:34 Jajcus ostatni widziany dwa dni temu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=20089045&a=20404464 Rowert ostatni widziany dwa dni temu (zbieg okolicznosci:)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=20317502&a=20430334 pan_pndzelk'a i niech'a zdecydowanie nie stawialbym w tym samym szeregu ale pierszy byl widziany 3 dni temu, a drugi 18 dni temu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałtomotobęc! Lista zaginionych żałośnie krótka... IP: *.crowley.pl 11.02.05, 16:08 :-((( Gość portalu: Automobilista napisał(a): - > Niech, Pan P_ndzelek, Jajcuś, Rowert - Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 16:09 A na Kolską, dzwonił ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beer forever Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.dial.usertools.net 12.02.05, 09:58 sebpl napisal: A na Kolska, dzwonil ktos? Na Kolskiej ostatnio widziano glory!. Byl bez butow i zegarka. Co za wstyd!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałtomotobęc! Mercenairies never die, they only go to hell to re IP: *.crowley.pl 11.02.05, 17:04 Mercenairies never die, they only go to hell to regroup. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Pan_Pndzelek 11.02.05, 17:24 Pan_pndzelek uciekł od mroźnej zimy i wyjechał sobie na zasłużony odpo- czynek na Hawaje. Czekamy na gorące pozdrowienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 22:59 Niech wyjechal na dluzsze wakacje,jako kucharke wzial Aniele,a jako kierowce Karolaka mam wrazenie,ze ze swoimi umiejetnosciami Aniela dlugo nie popracuje u Niecha Karolak tez pewnie wroci wczesniej,ale z zupelnie innych powodow-niedlugo jego ukochana druzyna rozpoczyna rozgrywki ligowe w ktorych bedzie walczyc o przymat w Warszawie,w polsce,a moze,kto wie, nawet w Europie ps.a co mi tam-w swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:01 bedzie walczyc oczywiscie o "prymat" poprawiam ten blad zeby niekumaci kibice innych druzyn wiedzieli o czym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 23:12 A Jaa_ga założy grupę cheerleaderek! Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 23:13 sebpl napisał: > A Jaa_ga założy grupę cheerleaderek! > hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ponadto Karolak musi wrocic 11.02.05, 23:15 aby Polonia nie grala przed pusta widownia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Ponadto Karolak musi wrocic IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:19 zazdrosc cie Sceptyku zzera,bo Polonia ma ,jako pierwsza w Polsce,ma swoj wlasny kanal telewizyjny-Polonia Television 5 biorac pod uwage ogladalnosc tej stacji mozemy smialo powiedziec ze Polonia rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnowidz Re: Ponadto Karolak musi wrocic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 08:40 Gość portalu: kixx napisał(a): > zazdrosc cie Sceptyku zzera,bo Polonia ma ,jako pierwsza w Polsce,ma swoj > wlasny kanal telewizyjny-Polonia Television 5 > biorac pod uwage ogladalnosc tej stacji mozemy smialo powiedziec ze Polonia > rzadzi Juz od dzisiaj zaczęli zapełniać swój program tym komicznym programem o Polonii www.tele5.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 11.02.05, 23:12 Myslisz, ze Aniela i Niech, to tak na poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:15 na powaznie wzial ja na kucharke nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 00:30 znow Cie kixx ponioslo, niepoprawny romantyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 07:17 a nie pisalem,ze aniela dlugo nie popracuje? ci z defektami mózgó tak maja,ze do niczego sie nie nadaja Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 08:47 Kixx - widzę, że zazdrość Ciebie zżera. Też chciałbyś na Hawaje pojechać ... Słyszałam, że Pndzelek poszukuje kierowcy. Zastanawia się, czy wybrać Ciebie czy też Automobilistę. A więc przedstaw mu się od najlepszej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 09:06 pra_gosia napisała: > Kixx - widzę, że zazdrość Ciebie zżera. > Też chciałbyś na Hawaje pojechać ... > Słyszałam, że Pndzelek poszukuje kierowcy. > Zastanawia się, czy wybrać Ciebie czy też > Automobilistę. A więc przedstaw mu się od > najlepszej strony :) Wg mojego rozeznania pndzel w podróż na Hawaje wybrał się na ośle, a że ten na kórym wyjechał padł mu w drodze więc nie poszukuje żadnego kierowcy tylko kolejnego środka transportowego Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 10:05 to zwieksza szanse Kixxa, prawde mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 10:28 dziekuje zawsze cenilem sobie konsekwencje w dzialaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 10:32 a tak z ludzkiej zyczliwosci to moglabys anielu pomoc forumowiczce-ma dziewczyna problem,ktorego objawy u ciebie tez stwierdzono forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=20518566 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 10:37 tak. to rzeczywiscie bardzo zabawne. ps uwazam ze nowych powinno sie ostrzegac, kto siedzi po drugiej stronie kabla. zawsze moze to byc Kixx przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 10:39 nie chcesz jej pomoc to nie pomagaj Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:08 Odbiegacie od tematu. A tematem jest tęsknota za niekórymi forumowiczami. Może coś zmalowali na tym forum i mają zakaz poka- zywania się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 11:09 tylko jacus Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:22 Ale odnoszę wrażenie, ze nie tylko forumowicze zaginęli, hamstwa również nie widzę. Co mnie, akurat, cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:24 chamstwa, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:24 ee, to peewnie zbieg okolicznosci jest (Karolaka wylaczam z tych okolicznosci, co sie zbiegly, rzecz jasna. gdyz mam do niego slabosc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip hip hura Zaginęli nasi forumowicze, nie szukać ich proszę IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 17:24 sebpl napisał: > Ale odnoszę wrażenie, ze nie tylko forumowicze zaginęli, hamstwa również nie > widzę. Co mnie, akurat, cieszy :) > I to cała prawda. Pndzel, niech, jaaga to są osoby celujące w chamskich postach, przez kilka miesięcy była walka forumowiczów z ich odzywkami, widać przyniosła efekt. Oby trwało to jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:15 zaginal glownie Karolak. z duza wprawą zaginal. w jego naglym zniknieciu znac lata wytezonej i mozolnej pracy a takze spora praktykę. spodziewac sie nalezy powtornego przyjscia jego. stawiam na 27 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:23 Karolak lubi znikać od czasu do czasu lub ogłaszać swoje zniknięcie na ... zawsze. A potem my wszyscy piszemy, że tęsknimy i ... zawsze wraca pełen dumy z powodu swojego "niezastąpienia". Zstąpcie z piekieł i wróćcie do nas, zgubieni (zagubieni?) forumowicze ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:25 jakby to powiedziala Miltonia (niech pozwoli ze ja zastapie ): Karolak wraca jak mu sie juz kasa skonczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:26 jak by, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:27 ps.(ciag dalszy Miltonii): i nie ma bynajmniej powodow do dumy (ten KArolak, co wraca) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 11:36 Kasa powiadasz? Czyli, że rozrzutny jest? Rozrzutność jest podstawowym zarzutem do wyrzucenia z forum ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacus z Goethe Ins Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:50 Zauważmy też nowe wcielenie Wielkiego Językoznawcy i zasłużonego protestowicza jacusia. Otóż ten koleżka nie mógł się powstrzymać (albo mu się skończyły fundusze na dialup) i nadawał z nowego adresu • urzednik panstwowy fosujacy mega przekret IP: *.warschau.goethe.org Gość: jacek 08.02.2005 16:27 + odpowiedz jest niezwykle wiarygodny w swojej bezinteresownosci wyraznie dowodzi rozchwialkowanej hierarchii wartosci Czyżby pracował jako palacz w kotłowni w Goethe Institut i wymknął się na góre żeby dołożyc lotnisku i austradzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 12:26 a nie myslales raczej o tym by zbierac znaczki? to niezbyt pozyteczne hobby, ale i niezbyt nieszkodliwe, dla odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 12:33 Ja już wiem, dlaczego zaginęli nasi "zagubieni" forumowicze. Pracują nad swoimi charakterami, bo chcieliby mieć je "anielskie". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 12:35 to by oznaczalo, ze juz nie wroca. stety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powiślanka Jak miło bez nich, zniknęło tez i sporo chamstwa IP: *.aster.pl 12.02.05, 13:32 Nawiasem mówiąc, zawsze podejrzewalam że to bylo pare nicków i parę wcielen (kulturalny Karolak, chamski pendzel itd) jednego typka. Czasem mylil mu się styl. Jednoczesne zniknięcie wszystkich nicków wydaje się potwierdzać ten domysl że coś mu się przydarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jak miło bez nich, zniknęło tez i sporo chams IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 13:38 genialne w swojej prostocie ale wtórne forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=4063538&a=4063538 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.02.05, 14:02 E tam... zaraz zagineli, pewnie szefowie pogonili ich do roboty!!! Ale, patrz kilka linijek dalej sam NIECH cos napisal, hehehhehe... Pozdarwiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Zaginęli nasi forumowicze :o(((( 12.02.05, 14:07 Właśnie... gdzie jest Niechu i Pndzelek??? Brakuje mi nich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 15:45 A cóz to, na urlop wyjechac nie mozna, albo wolne forumowe wziac? PS do Kixxa. A moze by sie przejsc tam .... no wiesz juz gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 16:48 Urlop urlopem, ale na forum obowiązkowo trzeba mówić gdzie? z kim? na ile dni? Wyjątkiem są Łuczniczki, bo one chadzają własnymi drogami i zbyt dużo musiałyby opisywać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 18:19 pra_gosia napisała: > Urlop urlopem, ale na forum obowiązkowo > trzeba mówić gdzie? z kim? na ile dni? > Wyjątkiem są Łuczniczki, bo one chadzają > własnymi drogami i zbyt dużo musiałyby > opisywać. :))) Niech zwykl chadzac wlasnymi drogami, a on nie Lucznik, jeno... ( nie zdradze). Na prywatnym forum tez slowa nie pisnal, ze sie urlopowac raczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 18:36 Droga Buggi! Od razu napisz mi, kto spod jakiego znaku jest, to niektóre będę omi- jać :))) Na razie wiem, że Fuzzy jest Pan- ną-kawalerem. A kto jest Baranem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:13 Ja nie narzekam. Pod nieobecność wymienionych skrzydła rozwija niejaki sepbl. Niedługo będzie prosił o radę w wyborze koloru pampersów. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 12.02.05, 20:24 O kolor pampersów to raczej zapytaj Koło Gospodyń Wiejskich. Sebpl zna się jedynie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 01:06 pra_gosia napisała: > O kolor pampersów to raczej zapytaj Koło Gospodyń Wiejskich. > Sebpl zna się jedynie na rzeczy. a co to są rzeczy??? moja mama mawiała: wyrzuć te rzeczy, majac na myśli coś niepotrzebnego Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 01:10 Gość portalu: lenin napisał(a): > pra_gosia napisała: > > > O kolor pampersów to raczej zapytaj Koło Gospodyń Wiejskich. > > Sebpl zna się jedynie na rzeczy. > > a co to są rzeczy??? > moja mama mawiała: wyrzuć te rzeczy, majac na myśli coś niepotrzebnego Tez uwazam, ze Pra_Gosia umniejszyla wrzechstronnosc Sebpla uzywajac liczby pojedynczej slowa "rzecz". Powinno byc 'zna sie na rzeczach', bo Sebpl jest wrzechwiedzacy i wrzechstronny. O! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 09:59 buggi napisała: > Tez uwazam, ze Pra_Gosia umniejszyla wrzechstronnosc Sebpla uzywajac liczby > pojedynczej slowa "rzecz". Powinno byc 'zna sie na rzeczach', bo Sebpl jest > wrzechwiedzacy i wrzechstronny. O! skoro sebpl jest taki mądry to niech powie ile diabłów zmieści się na łebku szpilki. Chodzi mi o odpowiedź jasną a nie w stylu "zależy czy łepek jest większy czy mniejszy", ja się pytam ILE? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 10:46 > skoro sebpl jest taki mądry to niech powie ile diabłów zmieści się na łebku > szpilki. Chodzi mi o odpowiedź jasną a nie w stylu "zależy czy łepek jest > większy czy mniejszy", ja się pytam ILE? Byli tacy, co na poważnie podchodzili do tego problemu z zakresu scholastyki :/ Ty Lenin nie daj się w to wciągnąć. Szpitale przy Sobieskiego i przy Dolnej są przepełnione, a podejrzewam, że ze swiom nickiem i pytaniami nie byłbyś tam wyjątkiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ups, ale numer! 13.02.05, 11:49 Dzisiaj rano przeczytalam moje cudo "wRZechstronny" i "wRZechwiedzacy". Albo bylam pijana,kiedy to pisalam, albo zapadlam na chorobe bardzo w Polsce popularna, a zwana dyslekcja swiadoma. Za bledy przepraszam. No co, Sebplowi tez "hamstwo" wyszlo.;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 16:38 sebpl napisał: > Ty Lenin nie daj się w to wciągnąć. Szpitale przy Sobieskiego i przy Dolnej > są przepełnione, a podejrzewam, że ze swiom nickiem i pytaniami nie byłbyś > tam wyjątkiem :/ Przechodziłem kiedyś koło szpitala na Sobieskiego, były pootwierane okna, słyszałem głosy pacjentów, ciekawe, sebplenili. Stamtąd piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:07 Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił??? No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:10 sebpl napisał: > Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił??? > No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/ Hihihihihi Sebciu widze, ze i Tobie udzielily sie klimaty forumowe, bos zlosliwy sie zrobil, ze az milo(y)...jak powiadaja, kto wchodzi we wrony,musi krakac jak i one :) > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:26 Złośliwy? No może rzeczywiście to tak wygląda, ale przyssał się jakiś Lenin do mnie, a ja na podrywy zombies tak właśnie reaguję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 22:44 sebpl napisał: > Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił??? > No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/ > Jak wróci pndzel podajcie sobie łapki, masz ten sam chamski ton z lekka wygładzonym językiem. ------------------------------- Z przyjemnością was opuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 22:50 Gość portalu: lenin napisał(a): > sebpl napisał: > > > Jak to przechodziłeś? A kto Cię wypuścił??? > > No to teraz rozumiem ten nawrót choroby, a było już tak blisko... :/ > > > > Jak wróci pndzel podajcie sobie łapki, masz ten sam chamski ton z lekka > wygładzonym językiem. Fiu Fiu, a to ci dopiero strzal z grubej rury. Doleje oliwy do ognia i zapytam, czy to komplement dla Sebpla zostac w jednym szeregu z imc Pndzelkiem ustawionym, czy moze cos przeciwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 14.02.05, 00:18 niech zainteresowani rozstrzygną ten problem między sobą, co to mnie w końcu obchodzi jadę do Poronina poszusować. pa Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 01:07 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Ja nie narzekam. Pod nieobecność wymienionych skrzydła rozwija niejaki sepbl. > Niedługo będzie prosił o radę w wyborze koloru pampersów. Mamy jeszcze Kixxa, który z cala determinacja podcina Sebplowi te skrzydla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 09:57 co najwyzej wyrywam z tych skrzydel lotki i wbijam mu je gdzieniegdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 11:06 Typowe objawy dziecięcego sadyzmu. Kixx, nic się nie martw. To przejdzie. Najpierw są muszki, pajączki, żaby, wróbelki następnie ciągnięcie dziewczyn za warkocze, odstawianie krzesła, gdy ktoś siada... Po prostu taki wiek. Przy twojej energii jest nadzieja, że jak zainteresują Cię książki, to ho, ho... może nawet wszystkie tomy przygód Tomka Wilmowskiego przeczytasz! P.S. W bibliotece zapytaj panią o autora, Alfreda Szklarskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:11 polecasz ostatnio przeczytane lektury? nie dziwie sie ze w twoim wieku juz tych wczesniejszych mozesz nie pamietac Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 11:29 No masz, zapomniałem. Dzisiaj niedziela, biblioteki zamknięte! Wybacz Kixx, pewnie narobiłem Ci smaku. Moją ostatnią lekturą (sprzed tygodnia) była książka Issaka Singera "Sztukmistrz z Lublina" (Świetny opis Żydowskiej Starówki sprzed 80 lat ;) ) Kim był Noblista Singer, odpowiedzą Ci z kolei w bibliotece dla dorosłych. Więc zanim zapomnisz, lepiej zapisz sobie to pytanie w zeszyciku. W przyszłości będzie jak znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 13:07 znam znam ten Singer to prawdziwy czlowiek renesansu byl pisal ksiazki,robil maszyny do szycia,a nawet spiewal az milo mi przeczytac ze i ty w koncu przeczytales Sztukmistrza lepiej pozno niz wcale Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 13:19 > znam znam ten Singer to prawdziwy czlowiek renesansu byl pisal ksiazki,robil > maszyny do szycia,a nawet spiewal A nie pomyliłeś przypadkiem Isaaca Merrita Singera z Singerem Bashevisem? A możesz mi przytoczyć co śpiewał? Z tego co się orientuję to śpiewał, owszem... hakdamoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 13:21 ale to ze maszyny do szycia robil nie budzi watpliwosci ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 13:44 Ooo... tak Issac Merrit Singer wielkim wynalazcą był :) Odpowiedz Link Zgłoś
siskom_tak Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 17:04 I'm singer too. Isn't it? :))))))) jaa_ga Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 20:50 No i proszę, pierwsza zguba się odnalazła :) Odpowiedz Link Zgłoś
siskom_tak Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 21:42 he he byłam na intensywnym kursie czirliderek :))))))))) jaa_ga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.02.05, 00:06 > Wyjątkiem są Łuczniczki, bo one chadzają > własnymi drogami i zbyt dużo musiałyby > opisywać. : Jestes Luczniczka? I bylas na Olimpiadzie w Grecji? Jesli tak, to WOW! Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 13.02.05, 12:01 Nie, nie byłam, ponieważ przez niejakiego obywatela Lenina dopadła mnie pomroczność jasna i nie mogę się jasno wyrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.02.05, 23:37 Rozumiem,ze zartujesz! Ja tez, wiec pisze: oto skutki zbytniego zainteresowania sie komuna, hehehehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaginęli nasi forumowicze, sprawdź proszę 14.02.05, 21:13 Urlop na Hawajach trwał do soboty. Do dzisiaj cisza. To gdzie oni się podziewają? Odsypiają wczasy? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 13:09 Droga Umfi! Ja wiem, że łzy wylewasz w niezliczone ilości poduszek na kanapie, ale doszłam do wniosku, że aby przyspieszyć znalezienie naszych z(a)gubionych, należy wyznaczyć nagrodę. Może byś tak wydzierga- ła ze dwa sweterki (plus szaliczek z czapeczką) dla Niecha i Pndzelka? Panowie z forum zrzuciliby się na skrzynkę wódki, którą dla scementowa- nia przyjaźni z w/w wypiliby na przywitanie wiosny! Ja ze swej strony funduję kielnię z kieliszkami, którą widziałam w swoim ulubionym praskim sklepie "Szuflada". Niech scementuje na wieki forumowe przyjaźnie! Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 15:23 Zaczymam dziergać ;o) Może do wiosny skończę ... albo na przyszłą zimę! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 17:57 Niech te sweterki będą kolorowe, może wywołają uśmiech na ustach Niecha i Pndzelka! Dzisiaj jest Światowy Dzień Depresji czy coś takiego. Czy myślisz, że dopadła ich depresja i nie mogą wyjść z dołka? Podobno co dziesiąta osoba ma depresję. Dlatego bartdzo Cię proszę Umfi, abyś w te swoje robótki - oprócz serca - włożyła dużo koloru. Nie dają znaku życia? Nie wysłali Tobie e-maila z okazji Walentynek? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 20:20 1.Z tą depresją to myślę, że większość z nas ma dołki kliniczne na forum :o) 2.Sweterki dla Niecha & Pndzelka będą kolorowe, ale nie tęczowe, bo chyba by mnie zabili obydwoje! ;o) 3.Co do Walentynek to ... zapomnieli o mnie bestie jedne! :o( P.S. A może nie potrzebnie się z Nimi godziłam? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do Umfany i nie tylko :) IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 20:57 oni przezyli szok w zwiazku z tym pogodzeniem teraz to odreagowywuja w realu Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 22:19 Kixx, czuję to przez skórę, że Ty znasz ich miejsce ukrycia. Czy za dwa sweterki wydziergane własnoręcznie przez Umfanę zdradzisz ich miejsce kryjówki? To chociaż powiedz, jak dłu- go będą się tak ukrywać? My przez nich obgryzamy paznokcie do kości ... I tipsy nie chcą się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Do Umfany i nie tylko :) 23.02.05, 22:43 Oj chyba tak! Czytałam Twój Kixx post, cyt: "Re: ::: Najfajniejsze sygnaturki ::: Autor: Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl Data: 23.02.2005 21:09 nie daj sie wziac na plewy to sie nazywa uglaskiwanie tygrysa jak go nie mozna pokonac w dyskusji trzeba go zaglaskac nawet na smierc jak sie da" Wzięłam to sobie do serca... ;o( Odpowiedz Link Zgłoś