Gość: Zic IP: *.pl 03.06.02, 21:36 W Wawie jest kilka klubów studenckich, przynajmniej z nazwy. Do którego warto wpaść na imprezkę? Ja ostatnio wybieram Hybrydy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dominik@ Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:31 NIE MA TAKIEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz TRUE TRUE TRUE!!!!! IP: *.wp.mil.pl 05.06.02, 22:44 nie ma lokalu studenckiego a jeszcze czemu wszyscy wala do Ch****** Hybryd tego nie rozumiem chyba tylko dlatego ze sa z poza W-wy albo za mlodu (liceum) nie balowali a teraz ida tam gdzie wszyscy i nie wiedza ze istnieja jeszcze inne lokale jak choc Organza ktora jest po prostu zajebista no chyba ze chcesz stac i podpierac sciany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIC Re: TRUE TRUE TRUE!!!!! IP: *.pl 07.06.02, 16:39 Gość portalu: Lukasz napisał(a): > nie ma lokalu studenckiego a jeszcze czemu wszyscy wala do Ch****** Hybryd tego > > nie rozumiem chyba tylko dlatego ze sa z poza W-wy albo za mlodu (liceum) nie > balowali a teraz ida tam gdzie wszyscy i nie wiedza ze istnieja jeszcze inne > lokale jak choc Organza ktora jest po prostu zajebista no chyba ze chcesz stac > i podpierac sciany Jeśli do hybryd i innych studenckich walą studenci z poza WAWY, z ci z WAWY do Organzy, Muzy itp to reszta studentów ze stolicy bawi się chyba na ksężycu. Clubingowe miejsca są na domowe prywatki, a nie duże, wypasione imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: 62.89.80.* 13.06.02, 15:49 Od przynajmniej 40 lat Karuzela ! Mój stary organizował tam koncert Niebiesko- czarnych a ja tam biegam od przynajmniej 10 (już nie jestem studentem). Ma jednak jedną wadę - nie jest dla dicho - kołków. To jest po prostu klub studencki a nie dresiarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.chello.pl 13.06.02, 15:52 Karuzela to super klub.Nie dla dresów,tylko dla złodziei. Spuściłam tam na chwilę z oka mój plecak i ten się zdematerializował. Żeby chociaż sk*******y dokumenty odesłali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: 62.89.80.* 13.06.02, 16:34 Przypadek. Wyjątek. W życiu tam niczego mi nie ukradli a spędziłem tam naprawdę wiele upojnych wieczorów ! No i nie dla dresów. Jedyne problemy bywają z WAT- ciakami ale to i nie to co w "kurwa centrum" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.chello.pl 13.06.02, 17:58 A ja byłam tam raz...i nigdy więcej. I co mnie wtedy podkusiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prox Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.acn.pl / 10.133.130.* 17.06.02, 17:51 Proxima - the best co prawda ostatnio muza się zepsuła :((( Odpowiedz Link Zgłoś