Dodaj do ulubionych

Nowy, ciekawy watek

20.02.05, 22:50
Rozwazywszy starannie wszystkie za i przeciw, dochodze do wniosku, ze rdzenni
Warszawiacy sa jednak lepsi od przyjezdnych. A Wy jak myslicie? Jestem ciekaw
Waszych opinii.
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Re: Nowy, ciekawy watek 20.02.05, 22:59
      Poniewaz ten watek jest znacznie bardziej ciekawy niz inne "tego typu", powiem
      stanowczo, ze sa znacznie lepsi od innych
      • Gość: xxx222 Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:06
        > Poniewaz ten watek jest znacznie bardziej ciekawy niz inne "tego typu",

Tak, to prawda.

> stanowczo, ze sa znacznie lepsi od innych

Tak, to prawda.
      • warzaw_bike_killerz Zeby byl ciekawy musi miec sex i przemoc!!! 20.02.05, 23:08
        Wiec w celu uzupelnienia dlaczego sa lepsi:
        1. Rdzenni Warszawiacy przezywaja orgazm. Przyjezdni maja tylko mgliste
        wspomnienia.
        2. Rdzenni Warszawiacy sa walczni. Stoja twardo na strazy porzadku i prawa.
        Reaguja calym swoim potencjalem wobec krzywdy i bezprawia. Przyjezdni
        sa "walczeni inaczej" i stad mamy problem z przemoca w rodzinach.
        • sceptyk Pelna zgoda 20.02.05, 23:22
          Sex musi byc! Ale przemoc w rodzinie to nie jedyne z patologii spolecznych,
          charakterystycznych dla przyjezdnych. A czyz smarkanie pod nogi (oraz na boki),
          sadzenie ziemniakow na trawnikach oraz zaciagajaca wymowa nie prowadza do
          degeneracji tkanki miejskiej naszej ukochanej stolicy?

PS. Dla uzupelnienia Twej interesujacej i slusznej wypowiedzi chcialbym dodac,
          ze Warszawiacy stoja twardo na strazy PRZED przezytym orgazmem. A nie po, jak
          by sie moglo mniej rozgarnietym przyjezdnym naiwnie wydawac. Choc nie wykluczam
          wyjatkow. To w koncu wielkie miasto. I piekne.
          • ciekawostka1 Re: Pelna zgoda 20.02.05, 23:36
            poza czubkiem nosa nic nie widac?

mieszkam na zachodzie polski i gdyby cie zainteresowały niuanse mentalne w tym
            rejnie to jedz do nowej soli, ktora nie cieszy się w wojewodztwie lubuskim zbyt
            dobra reputacja
            tam w drugim pokoleniu mieszka sporo warszawiakow, tych przedwojennych ktorzy
            zostali wysiedleni z Warszawy po 45 A ich sposob na zycie polega na
            realizacji zasady: ile ukradniesz tyle masz.
            • Gość: IIa Re: Pelna zgoda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 23:42
              chcialabym ci tylko zwrocic uwage na fakt, ze z Warszwy nikt nikogo nie
              wysiedlal po 45 roku... chyba ze jakas wies bialoruska tak sie nazywala, tak
              czy inaczej wez sie lepiej za podrecznik do historii, bo wiedza nie grzeszysz...
              • ciekawostka1 Re: Pelna zgoda 20.02.05, 23:44
                o przepraszam bo lietrowka mi sie wkradla. mialo byc przed 45.
                • Gość: jaa_ga Re: Pelna zgoda IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 23:45
                  Litrówka??? Ooooo...
                • Gość: IIa Re: Pelna zgoda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 23:58
                  teraz to sie nazywa literowka.... ku twojej wiadomosci: nawet wtedy nikogo nie
                  wysiedl;ano tak jak ty to napisales.... a jezeli juz to napewno nie w te
                  wsioskie poniemieckie strony... a tak btw: jaka jest tradycja twojego miasta, a
                  raczej tej zbieraniny meneli i szabrownikow?
                  • ciekawostka1 Re: Pelna zgoda 21.02.05, 06:52
                    przede wszystkim to nie jest moje miasto.
                    po drugie swojego czasu robilam badania na ten temat i wiem skad ci ludzie
                    pochodza, wiec mowienie NIKT NIKOGO nie wysiedlal pozostaw sobi ekomus innemu.
                    • Gość: IIa Re: Pelna zgoda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 11:22
                      no tak... chyba sie jednak po,myliles znowu z historia.... albo twoi rodzioce
                      wyniesli sie z warszwy po wojnie albo w czasie powstania a ty teraz takie
                      brednie opowiadasz o masz kompleksy...
                      • ciekawostka1 Re: Pelna zgoda 21.02.05, 13:27
                        www.warszawa.pl/historia/00020,000015.html - kilka ostatnich zdan
                        chociaz przeczytaj (bo wicej moze cie meczyc) o tym jak jednak wywozono
                        warszawiakow poza jej teren.

a powstanie warszawskie zaczelo sie w roku 44, wiec w ogole nie wiem o co tobie
                        chodzi.
                        • ciekawostka1 Re: Pelna zgoda 21.02.05, 13:35
                          twoj komentarz o kompleksach jest powalajacy. przeniklowosc widze jest jedna z
                          twoich glownych zalet... czy moze z tarota wywrozyles?
                        • Gość: IIa Re: Pelna zgoda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 13:51
                          cos ci sie jednak historia pomylila.... ci ktorych wtedy "deportowali" to nie
                          do nietwojego mista, ino do obozow - czyzby problem z czytaniem ze
                          zrozumieniem? a moze teraz mieszkasz w jakims obozie? doprawdy, na drugi raz
                          najpierw pomysl co nap[iszesz, bo sie tylko wydurniasz...

poatym jak mozesz mnie miec komplewksow, skoro nawet o miescie gdzie teraz
                          mieszkasz (jak piszesz), twierdzisz ze to "nie moje miasto"
                          • ciekawostka1 Re: Pelna zgoda 21.02.05, 13:58
                            Gość portalu: IIa napisał(a):

> cos ci sie jednak historia pomylila.... ci ktorych wtedy "deportowali" to nie
                            > do nietwojego mista, ino do obozow -

wiem, chcialam ci tylko udowodnic ze wywozili warszawiakow bo strasznie sie
                            buntowalas. nie wszyscy ci warszawiacy ktorzy obozy przezyli powrocili do
                            swojego rodzinnego miasta tylko sie porozjezdzali.

doprawdy, na drugi raz
                            > najpierw pomysl co nap[iszesz, bo sie tylko wydurniasz...

przeczytaj i zastosuj do siebie

> poatym jak mozesz mnie miec komplewksow, skoro nawet o miescie gdzie teraz
                            > mieszkasz (jak piszesz), twierdzisz ze to "nie moje miasto

a skad wiesz gdzie ja mieszkam??? a pisze ze nie mieszkam w nowej soli nie z
                            wyniku kompleksow tylko z tego prostego powodu ze tam nie mieszkam.

• Gość: IIa Re: Pelna zgoda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 23:52
                              tyle ze sadzac po twoich wypowiedziach to Warszawa NIGDY nie bedzie twoim
                              miastem...
                              • Gość: Automobilista Re: Pelna zgoda IP: *.devs.futuro.pl 23.02.05, 13:06
                                Jeśli faktycznie reprezentujesz to maisto (jak sugerujesz), to zaczynam
                                żałować, że Warszawa jest też i moim miastem. Wstydzę się, autentycznie.

A jaką "reklamę" Warszawie zrobiłąś, aż szkoda gadać...
    • ciekawostka1 Re: Nowy, ciekawy watek 20.02.05, 23:10
      rzeczywiscie bardzo ciekawy watek. gratuluje inwencji tworczej...
      co cie obchodzi czy ktos jest z warszawy, z poznania czy z konca swiata?
      chyba raczej wartosci wewnetrzne sie licza, a ni emijesce urodzenia.
      szkoda gadac...
      • warzaw_bike_killerz Re: Nowy, ciekawy watek 20.02.05, 23:15
        ciekawostka1 napisała:

> rzeczywiscie bardzo ciekawy watek. gratuluje inwencji tworczej...
        > co cie obchodzi czy ktos jest z warszawy, z poznania czy z konca swiata?
        > chyba raczej wartosci wewnetrzne sie licza, a ni emijesce urodzenia.
        > szkoda gadac...

Gazzeta słoneczna wypisuje po 3 artykuly na tydzien na ten temat, wiec prosze z
        pokora do tego tematu. To BARDZO wazne kto gdzie sie urodzil, bo od tego zalezy
        jak daleko moze zajsc w zyciu. I gdzie.
        • ciekawostka1 Re: Nowy, ciekawy watek 20.02.05, 23:25
          wiesz ze jest to moze wazne, ale samo miejsce urodzenia nie ogranicza w wielkim
          stopniu.
          raczej ambicje, mozliwoci i stan majatkowy. ot co czlowieka albo ogranicza albo
          motywuje.
          ja sie nie urodzilam w warszawie. nie studiowalam w warszawie, a mieszkac tam
          bede od przyszlego miesiaca.
          dostalam propozycje pracy, warunki mi pasuja. warszawa jako taka ani mnie ziebi
          ani grzeje. miasto jak kazde inne.
          i nie uwazam zeby bylo regula ze wziety z ulicy warszawiak bedzie "lepszy" ode
          mnie i wszelkie dywagacje na ten temat mnie poprostu smiesza. juz hitler chcial
          udowodnic wyzszosc swoja nad innymi.
          i dziwie sie autorowi watku. bo jak mozna sie chelpic czyms co zupelnie od
          niego nie zalezalo?

• sceptyk Ale dlaczego zbaczasz z tematu 20.02.05, 23:28
            i nie wypowiadasz sie w ogole na tak wazny temat jakim jest rola seksu w zyciu
            czlowieka?
            • ciekawostka1 Re: Ale dlaczego zbaczasz z tematu 20.02.05, 23:38
              to jest chyba oczywiste ;)
          • Gość: IIa Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 00:07
            > juz hitler chcial
            >
            > udowodnic wyzszosc swoja nad innymi.
            i jakos w Warszawie nigdy mu sie to nie udalo, no ale co ty mozesz wiedziec o
            tym, ze u nas w czasie wojny niemcy zawsze dostawali w morde w kazdym tego
            slowa znaczeniu...

za miesiac masz zmiar sie tutaj wprowadzic a wtedy dopiero powiedz jakie jest
            twoje poszanowanie miasta i jego mieszkancow? czy twoj piesek przypadkiem nie
            zostawia za soba obsranego chodnika? nie parkujesz bryki na srodku chodnika
            albo na przystanku? nie wjezdzasz celowo w kaluze zeby kogos ochlapac? nie
            wyrzycasz starych ziemniakow przez okno? nie czekasz 20 minut na autobus w
            niedziele na przystanku na ktorym czynny jest kiosk w ktorym mozna kupic
            bilety, a potem z samego rana wyzywasz kierowce autobusu od chamow, bo ten nie
            ma jak wydac ze stowy do 4,50 za 2 bilety? nie chodzisz w niedziele do sklepow
            tylko dla przyjemnosci zrobienia tego w niedziele chociaz nudzisz sie przez
            caly piatek i sobote (i przy okazji wykupujesz masowo wszystkie stare smiecie z
            zaplecza)? nie kladzesz mokrej parasolki na siedzeniu obok? nie wystawiasz
            zabloconych butow na srodekk autobusu tak ze kazdy sie onie potyka? .... etc
            etc

jezeli przynajmniej raz powiedziales tak, tzn zes burak i wynos sie z powrotem
            do swojej wsi, bo takich tu nie chcemy!
            • ciekawostka1 Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 06:56
              tak za miesiac mam zamiar sie wprowadzic,
              a z tym calym wywodem o parasolkach i kaluzach i innych twoich problemach to
              mnie zalamales poprostu.
              powiem tylko tyle. kulture osobista to ja posiadam, bez wzgledu w jakim miescie
              zyje. specjalnie dla warszawy zmieniac sie nie mam zamiaru.

a tak swoja droga to jak ktos cie ochlapie jadac samochodem to skad wiesz czy
              to przypadkiem warszawiak rodowity nie jest? znakujecie jakos przyjezdnych czy
              co?
              ludzie juz kiedys to pisalam ale napisze raz jeszcze. warszawa to jest MOJA
              stolica. koniec kropka
              • Gość: IIa Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 11:21
                bo kazdy rdzenny warszawiak, ktry szanuje to miasto i ich mieszkancow ma
                odpowiedn poiom kultury i nie robi innym na zlosc, jak maja to w zwyczaju
                wiesniaki...
                z kolei z kazdego z twoich postow przemawia, ze traktujesz miasto w ktorym
                mieszkasz jako sypialnie, nie czujac z nim zadnych wiezi, wiec tutaj zachowujac
                sie stosownie do tego co tu wypisujesz bedziesz zawszostrzegany jako cham i
                wiesniak, a te bajki o wysiedlaniu to opowiadaj swoim dzieciom, ale te i tak
                sie polapia ze opowioadasz im brednie...
                • Gość: Automobilista Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.devs.futuro.pl 23.02.05, 13:00
                  Z twoich wypowiedzi niezbicie wynika, że twój poziom kultury również pozostawia
                  wiele do życzenia. Gdyby zatem przyjąć prawdziwość twojej teorii, w myśl której
                  tylko tzw. rdzenny warszawiak jest kulturalny, to... Czyzbyś przyjechała ze wsi?

PS. Z ortografią, interpunkcją, składnią i stylistyką też masz problemy.
                  • Gość: IIa Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 15:09
                    nawet moge ci powiedziec ze przyjechalam z tej samej wsi co ty....

no ale coz... przeciez jezeli 80% mieszkancow warszawy to przyjezdni, to
                    niestety po dluzszym czasie przebywania z nimi pozoim czlowieka spada...
            • Gość: Automobilista Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.devs.futuro.pl 23.02.05, 12:55
              Jesteś jakas porąbana. Co z tego, że ktoś robi zakupy w niedzielę, a nudzi się
              w piątek? Czy jest obowiązek nudzenia się w niedzielę? Jak mi się podoba nudzić
              się w piątek, a w niedzielę mam ochotę zrobić zakupy, to tak właśnie robię.

Masz pełne prawo krytykować zachowania aspołeczne (np. wyrzucanie śmieci przez
              okno), ale czemu sie komuś wpieprzasz w jego życie prywatne?
          • Gość: IIa Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 23:57
            kazdy warszawiak bedzie ZAWSZE lepszy od ciebie, chociazby dlatego, ze jest u
            siebie pod kazdym wzgledem, a ty bedziesz tutaj tylko tania i bezmyslna sila
            robocza, ktora bedzie na kazde skinienie szefa (zaden warszawiak nie pozwoli
            sobie pluc w twarz byle jakiemu glupkowi pod krawatem, wykjatkiem jest
            przyjezdny) i ktora bedzie sie zostawac ofiartnie nawet po godzinach ze wzgledu
            na strach przed utrata posady - no bo co wtedy w rodzinnej wsi powiedza jak mu
            sie nie uda - toz to obciach na sto dwa...
            • ciekawostka1 Re: Nowy, ciekawy watek 22.02.05, 11:23
              az jestem zla sama na siebie ze daje sie prowokowac tak bezmyslnej osobie jak
              ty... poziom twojej wypowiedzi jest strazsznie plytki.

> kazdy warszawiak bedzie ZAWSZE lepszy od ciebie

ty napewno nie .

chociazby dlatego, ze jest u
              > siebie pod kazdym wzgledem,

rzeczywiscie argument nie do obalenia.

a ty bedziesz tutaj tylko tania i bezmyslna sila
              > robocza,

uwierz mi nie taka tania znowu. a bezmyslna to juz napewno nie.

no bo co wtedy w rodzinnej wsi powiedza jak mu
              > sie nie uda - toz to obciach na sto dwa

moja wies od XIV wieku ma prawa miejskie "proroku"

a jak tak ciebie czytam to jedyne co mi na mysl przychodzi to:
              "Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija,
              choćby słoma w butach ze złota była. "

• Gość: IIa Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 22.02.05, 13:46
                no coz... ignorancja przez ciebie przemawia... ale swoja droga to ciekawa
                jestem gdzie bedziesz placic podatki - pewnie u siebie

a dla mnie i tak zawsze byles jestes i bedziesz tylko przyjezdnym
                • Gość: Automobilista Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.devs.futuro.pl 23.02.05, 13:05
                  A ty zawsze byłaś, jesteś i będziesz tylko nawiedzoną idiotką. Współczuję.
              • Gość: IIa Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 22.02.05, 13:47
                a co do tej lepszosci... zebys sie nie oszukal
    • sebpl Re: Nowy, ciekawy watek 20.02.05, 23:12
      Ten wątek jest bardzo ciekawy, ponieważ pokazuje, kto wyznaje teorię prof.
      Cezario Lombrosy.

P.S. Wszystkich, którzy mają własne rozszerzenia przyczyn i skutków bycia
      lepszym lub gorszym, zapraszam na ten wątek.
      • Gość: Fuzzy Re: Nowy, ciekawy watek IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.02.05, 23:31
        Kochaj i rób co chcesz! Tak mówil Swiety Augustyn, chyba niczego nie
        przekrecilem, hehehehehe...

Pozdrawiam,

Fuzzy
      • Gość: kixx Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 23:36
        wez ty znajdz jakies inne nazwisko w encyklopedii
        jestes monotonny
        • sebpl Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 00:00
          >wez ty znajdz jakies inne nazwisko w encyklopedii
          jestes monotonny

Że niby powielanie stereotypów jest takie pasjonujące?
          Gratuluję "ciekawego" życia :/
          • Gość: kixx Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 00:12
            dobranoc sepbl
            i niech ci sie przysni sebpl, bedziesz zachwycony
      • Gość: jaa_ga Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 23:39
        A co mówi Lombroso na temat rozszerzenia w biodrach?
        • sceptyk Jaa_go, prosimy trzymac sie tematu 20.02.05, 23:43
          W tym watku obsobaczamy przyjezdnych, a przy chwilowym braku obelg i inwektyw -
          wypowiadamy sie o seksie.

Ale nie tak enigmatycznie jak Ciekawostka.
          • Gość: jaa_ga Re: Jaa_go, prosimy trzymac sie tematu IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 23:45
            No przecież ja o seksie też w pewnym sensie, no co?..
            • sceptyk Re: Jaa_go, prosimy trzymac sie tematu 21.02.05, 00:36
              Aaa, jesli tak, to zwracam honor. I cofam reprymende.

PS. Czy to prawda, ze zorganizowalas dla Niecha & Pndzla odwyk (internetowy,
              wyjasniam by uniknac nieporozumien, jak to sie zdarzylo z seksem)? Do kiedy
              przewidziana jest terapia?
              • jaa_ga Re: Jaa_go, prosimy trzymac sie tematu 22.02.05, 00:37
                Ooo...rozpoczynasz kolejny
                nowy, ciekawy wątek :-)))
                PS. If you go away już się na pamięć nauczyłam...buuu
    • Gość: corgan Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.chello.pl 21.02.05, 00:00
      1. Rdzenni kochają się po bożemu. Przyjezdni przynoszą do Warszawy i propaguja
      różne zboczenia łącznie z analem.

2. Rdzenni nie jedzą byle czego. Przyjezdni trzymają żarcie zawekowane w
      słoikach - smalec, ogórki, mieso, bigos, pierogi itp.

3. Przyjezdni mają osobne ciuchy do pracy, do koscioła, na potańcówkę i do
      ganiania po ulicy. Rdzenni mają ciuchy ale bez takiego rozróżnienia.

4. Rdzenni kupują ciuchy byle gdzie byle by było fajnie i ciuchy pasowaly.
      Przyjezdni brzydzą się KDT i Stadionem za to z nich zyje GaleriaMokotów i
      Arkadia.

5. Rdzenni czasami jeżdża do pracy rowerem. Przyjezdni wiedzą że w ich wieku
      jeździć na rowerze i to po w dotdatku mieście - nie wypada i obciach.

6. Dla przyjezdnych szczytem snobizmu jest mieszkanie na Tarchominie albo
      Kabatach i służbowy citroen pick-up albo corsa z kratka.

w ogóle superwątek hehehe nie ma to jak wyżywać się na wsiokach hehe
      • Gość: IIa Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 00:11
        ale z tymi ciuchami to przesadziles... tez jestem rdzenna, ale do kdt nigdy nie
        pojde od czasu, jak analazlam na jednym z ciuchow wesz (zaintrygowala mnie
        przemieszczajaca sie mala plamka na biales bluzce) - juz przedzej bym cos
        kupila na rozyckiegoalbo w rembertowie, ale tak jak bylo dawniej...
    • warzaw_bike_killerz Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 12:15
      Rdzenni Warszawiacy, majac w genach luksus i wygode jezdza limuzynami.
      Przyjezdne wsioki majac przyzywczajenia ze swojej rodzinnej miejscowosci o
      powierzchni 2x2 km
      dylaja na rowerach.
      Rdzenni Warszawiacy maja nieruchomosci w miescie. Przyjezdni najczesciej kupuja
      na 25 letni kredyt, lub wynajmuja mieszkania, gdzie jest blizej las lub pole.
      Czuja sie pewniej w znanym srodowisku.
      Rdzenny Warszawiak jest panem swego czasu, przyjezdnemu czas reguluje centrala
      korporacji, ktora go zatrudnila obnizajac koszty dzialalnosci.
      • niezlomny.prawicowiec Przebłagajmy Ojca Rydzyka !!! 21.02.05, 12:36
        Jednocząc się w modlitwie, przesyłam na ręce Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka i
        wszystkich pracowników Radia Maryja wyrazy solidarności i gorące pozdrowienia.
        Szczęść Boże!
    • grecz Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 12:38
      hihi..nawet taki warszawiak z dziada pradziada tez jest w pewnym sensie
      przyjezdny: no jakos ten dziad opradziad musial znalezc sie w warszawie :D
      • niezlomny.prawicowiec Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 12:44
        grecz napisała:

> hihi..nawet taki warszawiak z dziada pradziada tez jest w pewnym sensie
        > przyjezdny: no jakos ten dziad opradziad musial znalezc sie w warszawie :D
        Jednocząc się w modlitwie, przesyłam na ręce Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka i
        wszystkich pracowników Radia Maryja wyrazy solidarności i gorące pozdrowienia.
        Szczęść Boże!
      • sebpl Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 12:47
        Może taki praszczur wybudował gród własnymi rękami? Nie pomyślałeś o tym?

Przypombiał mi się dowcip, jak Rosjanie opowiadają początek świata:
        Snacziało, niczewo nie było: niet gor, niet rek, niet liesow.... tolko wieter
        gulał po Moskwie.
        • sebpl Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 12:47
          Przypomniał, oczywiście :)
    • buggi Re: Nowy, ciekawy watek 21.02.05, 13:36
      sceptyk napisała:

> Rozwazywszy starannie wszystkie za i przeciw, dochodze do wniosku, ze rdzenni
      > Warszawiacy sa jednak lepsi od przyjezdnych. A Wy jak myslicie? Jestem ciekaw
      > Waszych opinii.

Chec poddac w watpliwosc nastepujace terminy: "nowy i ciekawy", "rdzenny
      Warszawiak", "lepsi", "jestem ciekaw"
      • pra_gosia Do męskiej części forum! 21.02.05, 20:06
        Oczywiście, że będę broniła "swoich" do upadłego.
        Ale - to kieruję do męskiej części forum - jeśli
        przy Waszym boku tak zupełnie przypadkowo znajdzie
        się ładna, młoda i może niezbyt inteligentna, ale
        chętna "przyjezdna", to powiecie jej "Przepraszam,
        ale ja jestem zainteresowany tylko prawdziwą war-
        szawianką i niestety nie mogę się dzisiaj z Tobą
        przespać".?
        • warzaw_bike_killerz Re: Do męskiej części forum! 22.02.05, 13:06
          pra_gosia napisała:

> Oczywiście, że będę broniła "swoich" do upadłego.
          > Ale - to kieruję do męskiej części forum - jeśli
          > przy Waszym boku tak zupełnie przypadkowo znajdzie
          > się ładna, młoda i może niezbyt inteligentna, ale
          > chętna "przyjezdna", to powiecie jej "Przepraszam,
          > ale ja jestem zainteresowany tylko prawdziwą war-
          > szawianką i niestety nie mogę się dzisiaj z Tobą
          > przespać".?

Przespac, to nie starcic cale zycie!!!!

Sklanialbym sie do porownania "przespania" z odslonieciem najwiekszego piekna w
          naszym miescie. I tyle. A potem niech szybko zmiata do siebie :p
          Trzeba wykorzystywac okazje, a przyjezdna to nawet latwiej - bo robi sobie
          nadzieje!! Ha ha ha ha ...
          Sto naloznic, ale zona jedna!
          • ciekawostka1 Re: Do męskiej części forum! 22.02.05, 22:27
            > Sklanialbym sie do porownania "przespania" z odslonieciem najwiekszego piekna
            w
            > naszym miescie. I tyle. A potem niech szybko zmiata do siebie :p
            > Trzeba wykorzystywac okazje, a przyjezdna to nawet latwiej - bo robi sobie
            > nadzieje!! Ha ha ha ha ...

rozumiem ze to sa objawy tej "wysokiej kultury osobistej" warszawiakow z ktoej
            tacy dumni jestescie...
            gratuluje.
            • sceptyk Re: Do męskiej części forum! 22.02.05, 23:18
              Ciekawostko, kultura kulturą, ale czy nie pociagaja Cie uroki naszego miasta, o
              ktorych tak malowniczo opowiada kol. Killerz? Myslisz, ze dasz sie skusic (i
              wykorzystac)?
        • fuzzy7 Re: Do męskiej części forum! 22.02.05, 23:27
          > chętna "przyjezdna", hmm, a jak ta owa przyjezdna pochodzi np. z Chicago i
          jest np. piekna Polonuska, hehehehehe...

Pozdrawiam,
          fuzzy7
    • Gość: kumaty Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 22:36
      ci rdzenni są warszawscy inaczej.
      • pra_gosia Re: Nowy, ciekawy watek 23.02.05, 12:40
        Na zakończenie tego nowego, ciekawego wątku, forumowiczki
        doszły do wniosku, że warszawiak od przyjezdnego różni się
        tylko rdzeniem - rdzeń warszawiaka jest po prostu ... bar-
        dziej warszawski od rdzenia przyjezdnego. I tym optymisty-
        cznym akcentem kończymy nowy, ciekawy wątek. Ciekawa jes-
        tem, kiedy powstanie nowy.
        • Gość: pierś-bolsman Re: Nowy, ciekawy watek IP: *.media4.pl 23.02.05, 13:14
          tak na koniec juz zupełnie sobie pozwolę

rozmawia 2 ukrainców:
          - ty wiesz co,? polska to super kraj - budzisz sie rano i masz seks, seks seks i
          tak do obiadu. pozniej seks seks seks do kolacji, przez cały czas seks
          pozniej kolacja, nocleg w super hotelu a pozniej seks do rana i tak przez cały
          czas....
          - ty ale co? byłeś tam?
          - nieeeee, ale siostra była
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka