Dodaj do ulubionych

Brawo Pan Laga

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:42
kura bardzo lubi czytać sobie jak Pan Laga Najwspanialszą Redakcję rozjeżdza
Obserwuj wątek
    • pan_laga Re: Brawo Pan Laga 06.06.02, 22:52
      Gość portalu: kura napisał(a):

> kura bardzo lubi czytać sobie jak Pan Laga Najwspanialszą Redakcję rozjeżdza

tylko laga pan nie wie, zaledwie domysla się kto to kura.
      /masz ci los.takoż i po tej samej stronie barykady z kurą wylądowałem.........../
      amen
      pan laga
      • Gość: lekarz Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:57
        pan_laga napisał(a):
        > tylko laga pan nie wie, zaledwie domysla się kto to kura.
        to i laga mistrz gierek a la BB sie zagubil?
        • Gość: pan_laga Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:13
          Gość portalu: lekarz napisał(a):

> pan_laga napisał(a):
          > > tylko laga pan nie wie, zaledwie domysla się kto to kura.
          > to i laga mistrz gierek a la BB sie zagubil?

prowokacje proszę umieszczać na oslej ławce. w chwili wolnego czasu skoczę tam i
          może zorganizuje lekarzowi jatkę, jesli bedzie bardzo prosil.
          amen
          pan laga
          • Gość: lekarz Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:18
            > > pan_laga napisał(a):
            > prowokacje proszę umieszczać na oslej ławce. w chwili wolnego czasu skoczę tam
            > i może zorganizuje lekarzowi jatkę, jesli bedzie bardzo prosil.
            gratuluje przemiany duchowej. pozostaje zatem zyczyc wytrwalosci.
            • Gość: pan_laga Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:29

> > > pan_laga napisał(a):
              > > prowokacje proszę umieszczać na oslej ławce. w chwili wolnego czasu skoczę
              > tam
              > > i może zorganizuje lekarzowi jatkę, jesli bedzie bardzo prosil.
              > gratuluje przemiany duchowej. pozostaje zatem zyczyc wytrwalosci.

jaka przemiana ?! jakie gratulacje ?! jaka wytrwałość ?! lekarz, chyba bardzo
              jatki łakniesz. kicnij no do osłów - będę miał chwile, to wlecę.
              amen
              pan laga
              • Gość: lekarz Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:41
                Gość portalu: pan_laga napisał(a):
                > jaka przemiana ?! jakie gratulacje ?! jaka wytrwałość ?! lekarz, chyba bardzo
                > jatki łakniesz. kicnij no do osłów - będę miał chwile, to wlecę.
                > amen
                > pan laga
                jatke to ja mam na co dzien. tu szukam wytchnienia.
                • pan_laga Re: Brawo Pan Laga 07.06.02, 23:30

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
                  > > jaka przemiana ?! jakie gratulacje ?! jaka wytrwałość ?! lekarz, chyba bar
                  > dzo
                  > > jatki łakniesz. kicnij no do osłów - będę miał chwile, to wlecę.
                  > > amen
                  > > pan laga
                  > jatke to ja mam na co dzien. tu szukam wytchnienia.

no to na temat, doktorzyno. bez pouczanek i prób wychowywania.
                  amen
                  pan laga
            • Gość: pan_laga Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 16:30

> > > pan_laga napisał(a):
              > > prowokacje proszę umieszczać na oslej ławce. w chwili wolnego czasu skoczę
              > tam
              > > i może zorganizuje lekarzowi jatkę, jesli bedzie bardzo prosil.
              > gratuluje przemiany duchowej. pozostaje zatem zyczyc wytrwalosci.

Ty jesteś krzak . Tak ?
              amen
              pan laga
    • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:18
      kura daje słowo,ze od dnia dzisiejszego na tym forum skrobie,wcześniej tylko
      twórczość Pana Lagi czytała.Tak więc Panie Lago kim kura jest domyślać siem
      chyba nie możesz
      Qrapa
      • Gość: lekarz Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:20
        dobrze ze choc kura leczenia nie wymaga - pierze w normie choc dziob
        niewyparzony
        • Gość: kura dzób niewyparzony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:25
          A Pan Lekarz to co Świątynia Opatrzności Forum? Poucza tylko i
          ocenia.Pozdrowionka od Episkopatu
          Qrapa
          • Gość: lekarz Re: dzób niewyparzony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:29
            nie poucza tylko bada. jak to lekarz. ale grunt ze pierze kura w normie.
    • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:31
      Kura oglasza,że ten wątek rozpoczął jakiś smród pod siem podszywający.Smrodzie
      odwal siem i pod kurę jedyną prawdziwą nie podszywaj bo dziobnę w ryj.
      • Gość: pan_laga Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:36

> Kura oglasza,że ten wątek rozpoczął jakiś smród pod siem podszywający.Smrodzie
        > odwal siem i pod kurę jedyną prawdziwą nie podszywaj bo dziobnę w ryj.

to która kura jest kura w końcu ?
        amen
        pan laga
        /ale ja jednak kurę znam stąd/
        • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:42
          kura prawdziwa jest jedna, ten debil co siem podszywa powiela kury teksty na
          innych wątkach, można sprawdzić po czasie w jakim wchodzi cham ze wsi jeden.
          kura pozdrawia Pana Lagę i gwarantuje, że kura prawdziwa skrobie od dzisiaj,
          więc znana z forum być nie może
          Qrapa
          Qraidziespać
          • Gość: pan_laga Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:14

> kura prawdziwa jest jedna, ten debil co siem podszywa powiela kury teksty na
            > innych wątkach, można sprawdzić po czasie w jakim wchodzi cham ze wsi jeden.
            > kura pozdrawia Pana Lagę i gwarantuje, że kura prawdziwa skrobie od dzisiaj,
            > więc znana z forum być nie może
            > Qrapa
            > Qraidziespać

ładne rzeczy. kura chodzi spać z panem pndzelkiem, a pan pndzelek sypia z
            kurami......co to z tego wyjdzie, to sam nie wiem..........
            cze kuro
            amen
            pan laga
            • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:53

> ładne rzeczy. kura chodzi spać z panem pndzelkiem, a pan pndzelek sypia z
              > kurami......co to z tego wyjdzie, to sam nie wiem..........
              > cze kuro
              > amen
              > pan laga

cze Panie Lago kura jeszcze spać nie poszła. Zeby nie było, że kura sypia z
              Pndzelkiem, kura porzondna jest i po jednym dniu na forumie siem nie puszcza choć
              czytawszy wcześniej twórczość forumowom Pndzelka kura polubiła.A zasnąć kura nie
              może bo debil podszywacz strasznie kure zdenerwował.Żeby pierwszego dnia taka
              przykrość już kure spotkała.Kura twarda jednak jest jak Romana Bratna i z debilem
              rade sobie da.Spać jednak kura niedługo będzie iść musiała bo rano na kure
              obowiązki wszelakie czekajom a kura niestety wbrew naturze wcześnie rano wstawać
              nienawidzi i ciężko strasznie jej to przychodzi.
              Qrapa
              • Gość: pan_laga Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 15:20

> cze Panie Lago kura jeszcze spać nie poszła. Zeby nie było, że kura sypia z
                > Pndzelkiem, kura porzondna jest i po jednym dniu na forumie siem nie puszcza ch
                > oć
                > czytawszy wcześniej twórczość forumowom Pndzelka kura polubiła.A zasnąć kura ni
                > e
                > może bo debil podszywacz strasznie kure zdenerwował.Żeby pierwszego dnia taka
                > przykrość już kure spotkała.Kura twarda jednak jest jak Romana Bratna i z debil
                > em
                > rade sobie da.Spać jednak kura niedługo będzie iść musiała bo rano na kure
                > obowiązki wszelakie czekajom a kura niestety wbrew naturze wcześnie rano wstawa
                > ć
                > nienawidzi i ciężko strasznie jej to przychodzi.
                > Qrapa

cze kuro. kura jak laga. laga jest nocny ludek pracy i uważa, ze wstawanie rano
                to sadysta wymyslił.
                ja nie odniosłem wrażenia, ze kura jest lekka jeśli chodzi o obyczajność.
                ponadto Pan Pndzelek to jest gość, zatem nie ma mowy o puszczaniu się z pierwszym
                lepszym.
                to takie dziwne skąd ten podszywacz kurzany tak naprędce kury kwoczenia się
                poduczył, ze nijak rozróżnić kur nie mozna...........................
                narazka kuro
                amen
                pan laga
    • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 01:02
      Panie Lago a może pan coś napisze o wizytówkowych terrorystach, jest o nich w
      wątku, który kura założyła o warszawie za admina bo admin to tylko pouczać,
      cennzurować i kasować umi
      Qrapa
    • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 01:17
      Aż siem bojem myśleć Panie Lago. I kto tu poszedł spać z Pndzelkiem
      Qrapa
    • Gość: kura Panie Lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 01:39
      kura siem na pogaduchę nie doczekała, całe forum śpi, Pan Laga i Pndzelek tyż
      (ma kura nadzieje , że jednak nie razem) to i kura da w kimonko
      Qrapa
      • Gość: pan_laga Re: Panie Lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 15:11

> kura siem na pogaduchę nie doczekała, całe forum śpi, Pan Laga i Pndzelek tyż
        > (ma kura nadzieje , że jednak nie razem) to i kura da w kimonko
        > Qrapa

kuro,kuro, pan laga nie sądzil wczoraj, ze kura jeszcze tu czlapac
        bedzie....../czy moge kurę zwać genowefą ? gienią po prostu ? kura taka
        wesoła..........w koncu i kurze nazwanie jakies się nalezy............a moze kura
        to kogut bardziej i np. kazio nazywac się woli ?/
        amen
        pan laga
    • Gość: maro Re: Brawo Pan Laga IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 15:14
      Pan Laga jest gupi!!!!!
    • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:10
      kura wita
      mondry inaczej to maro jest, że siem kura tak delikatnie wyrazi(co by admin
      wątku nie wywalił)
      kura płeć ma kurzą Panie Lago, kura jednak by wolała z Pndzelkiem i Panem Lagą
      na malucha jakowegoś siem wybrać a dziobnąć to kura by wolała 11 admiratorek.
      Imion kura nadawanych mieć by nie chciała( ale dziękuje kura za zainteresowanie)
      kura prawdziwa jedna jest to siem chrztu obejdzie.Podszywacz zaś kury nie
      naśladował tylko całe teksty z innych wątków kurze kradł i przepisywał cham ze
      wsi jeden.
      Qrapa
      • Gość: Pndzelek Halo Panie Lago!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:17
        Halo Panie Lago!!!

Może by my z kurą rzeczywiście cóś sobie małego dziabnęli?

Na dobrą znajomość...

>>>---
        • pan_laga Re: Halo Panie Lago!!! 07.06.02, 23:40
          Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Halo Panie Lago!!!
          >
          > Może by my z kurą rzeczywiście cóś sobie małego dziabnęli?
          >
          > Na dobrą znajomość...
          >
          > >>>---

witaj Pan, Panie Pndzelek. a widzialeś Pan, co tu tchórz warschaw vel pan-lacha
          za bzdety rozpowszechnia? Pan jesteś ja, ja Pan,a my oba to kura.
          co do golnięcia, to mozna przepłukac gardło kawalkiem piwa....................
          amen
          pan laga
      • pan_laga Re: Brawo Pan Laga 07.06.02, 23:37

> kura wita
        > mondry inaczej to maro jest, że siem kura tak delikatnie wyrazi(co by admin
        > wątku nie wywalił)
        > kura płeć ma kurzą Panie Lago, kura jednak by wolała z Pndzelkiem i Panem Lagą
        > na malucha jakowegoś siem wybrać a dziobnąć to kura by wolała 11 admiratorek.
        > Imion kura nadawanych mieć by nie chciała( ale dziękuje kura za zainteresowanie
        > )
        > kura prawdziwa jedna jest to siem chrztu obejdzie.Podszywacz zaś kury nie
        > naśladował tylko całe teksty z innych wątków kurze kradł i przepisywał cham ze
        > wsi jeden.
        > Qrapa

a to cham ze wsi jeden, moja Ty kuro .to ja za mało się kury naczytałem i takie
        zdziwko mnie brało, ze kura jak kura tamta pisze. ja dość wyczulony na styl,
        dzieki czemu od razu w panu-lasze rozpoznałem tchorza warszawę czyli warschawa
        jak to on z niemiecka woli naszą stolicę i siebie zwać.
        kura, a ja na filmie własnie byłem i sobie wróciłem już. i pelno pijaków
        wszędzie. w kinie też . niech zatem kura sama po kinach nie biega.
        w sumie to dość miło, ze kura by chciala ołszen ylewen lagowe dziobnąć. ja tam
        lubię jak sie kury i admiratorki dziobią o mnie, bo troche jestem prózny jak
        każdy dziad.
        z tym maluchem to tak, ze ja nie bardzo chleję. moze piwo, jak juz
        jakie.........................
        pozdro kuro
        ze sobie tak językiem komputerowców młodocianych zagadam
        amen
        pan laga
        • Gość: Cesia Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 23:51
          Panie lago ja to kobita prosta jezdem ale kóltóry ciekawa,a na czym to pan w
          tem kinematografie był,jakaś rzyciowa historja czy taka bardziej wymyślna,bo
          ja to czasu nie mam spszontam i spszontam a jak ktoś powie to wiem.
          • pan_laga Re: Brawo Pan Laga 07.06.02, 23:59
            Gość portalu: Cesia napisał(a):

> Panie lago ja to kobita prosta jezdem ale kóltóry ciekawa,a na czym to pan w
            > tem kinematografie był,jakaś rzyciowa historja czy taka bardziej wymyślna,bo
            > ja to czasu nie mam spszontam i spszontam a jak ktoś powie to wiem.

dzień to świra był koterskiego. i zaskoczyłem się. bardzo dobre wg mnie toto. i
            życiowe te przykre tam stany świadomości. oryginalny język i akuratne pokazanie
            płycizn umysłowych. napisałem, co myslę o tem na forum kino.
            amen
            pan laga
            • Gość: Cesia Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 00:09
              Recenzje pana pszeczytałam jutro żócam ściere i do kina,ale stego co Pan pisze
              to tam i gorzkawo bendzie pomimo tego smiehu . Pujde dla bochatera głuwnego
              Marka Kondrata bo on w rzyciu tysz człowiek porzondny jest i znajomosci ze
              spszontaczkom sie nie wstydzi.Posmieje siem popłacze sobie to i Sobota szypko
              zleci:)
              • Gość: kura Re: Brawo Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 05:44
                kura wybierze siem do kina i w dyskusyję wejdzie. A w ogóle to siem kura
                cieszy, że banda porombanych rośnie na pochybel tych z krainy Ą Ę !!!
      • Gość: marobin Re: Brawo Pan Laga IP: *.interraw.net.pl / *.interraw.net.pl 08.06.02, 17:55
        miałem kiedys wontpliwom przyjemność forumowac z panem lagom i wiem ze jest
        gupi i beeeeeeeee!
    • teraz Ale dno 08.06.02, 08:36
      Patrzcie - wszystkie pomysły mu zdechły. On już gada sam do siebie, sam sobie
      odpowiada, sam ze sobą dyskutuje. Popatrzcie na te adresy, umieszczone
      jasnoszarą czcionką. Idź się leczyć, człowieku, albo pisz sobie powieść do
      szuflady. Albo powierz swoje problemy dobremu psychiatrze.
      • Gość: kura teraz wypad IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:25
        teraz spadać ci kura karze ćwoku chamowaty ze wsi jeden. Już ci bucu kura i
        inne gOście w pusty łeb wkładały, że nas wiele jest. To siem >teraz< gamoniu
        odczep od towarzystwa.
        • Gość: Pndzelek teraz to drobny burak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:17
          ona, ta teraz, nie wie że każdy kto z TEPSy wchodzi modemem ma ten sam adresik.

Ech głupich nie sieją, same się rodzą...

>>>---
          • teraz Re: teraz to drobny burak 08.06.02, 15:51

> Ech głupich nie sieją, same się rodzą...
            >
            > >>>---

A niektórzy jako wieloraczki.
            • Gość: brasetka Re: teraz to drobny burak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 16:33
              Kura prawa i lewa łapa p Lagi. Co chce przez to osiągąć? Złote jaja znosić?
          • Gość: pan_laga Re: teraz to drobny burak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 16:45

> ona, ta teraz, nie wie że każdy kto z TEPSy wchodzi modemem ma ten sam adresik.
            >
            > Ech głupich nie sieją, same się rodzą...
            >
            > >>>---
            mnie na łopatki to rozkłada już , Panie Pndzelek. ja specjalistą od komputera nie
            jestem, ale takich bzur bym nie gadał. noooo, chyba, ze chodziło by o 12-osobową
            wieś - Rajtuzew Śląski. nie wspomne o tem, iż , gdy czytać nasze wypowiedzi, to
            na rzut pierwszy oka widać, ze rózne osoby.
            widać wyraźnie, niestety, jak , często wspominane tu przez mnie, ludzkie
            wydzieliny i wydaliny,zalewają niektórym mózgowe zwoje, miast przez owych być
            usuwane, a to mydłem, a to chusteczką do nosa, to znów szczotą, wodą, żelem pod
            prysznic itd.,
            i potem lata toto takie obsmarane po forum, z geby ślina się nienawiści toczy i
            plwa takie naokoło głupotami w kolorze żółci, a ty się człowieku szoruj i szoruj
            przez takie coś po każdym na forum pobycie swym.
            amen
            pan laga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka