Dodaj do ulubionych

Arkadia w weekend

IP: *.chello.pl 25.02.05, 23:09
siema czy w Arkadii w sobote i niedziele sa jakies dodatkowe promocje czy
wszytsko jest tak jak w tygodniu?
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Re: Arkadia w weekend 26.02.05, 08:05
      W weekendy, w Arkadii w promocji dodaja gratis kolejki do kas.
      • Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:49
        Ciekawe, kiedy ktoś napisze w tym wątku, że prawdziwy warszawiak powinien iść
        nie do centrum handlowego lecz do teatru lub do muzeum (najlepiej powstania) :)

No ostatecznie może iść do małego sklepiku lub na bazar, ale broń Boże w
        niedzielę :)
        • Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 11:53
          jasne ze nikt tak nie napisze, bo juz nie ma prawdziwych warszawiakow... a
          jezeli sa to sie boja przyznac bo nie chca sie znizac do poziomu przyjezdnej
          choloty, ktora sie mieni warsiawiakami...

a tak na powaznie: w naszych muzeach niewiele sie dzieje i ile razy mozna
          ogladac te sama ekspozycje... co innego jakies ciekawe wystawy, ale np darmowy
          wstep na nie nie obowiazuje, a na bilety (10-20 zlotych od osoby) mnie nie
          stac...
          • Gość: PrawdziwyWawiak Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 26.02.05, 12:53
            "Ciekawe, kiedy ktoś napisze w tym wątku, że prawdziwy warszawiak powinien iść
            nie do centrum handlowego lecz do teatru lub do muzeum (najlepiej powstania) :)

Ja napisze! A jesli nie lubicie nudnych teatrow i jeszcze nudniejszych muzeow, zapraszam do galerii! Galerii Mokotow i Galerii Centrum (w ostatecznosci)
          • Gość: kixx Re: Arkadia w weekend IP: *.acn.waw.pl 26.02.05, 13:04
            Gość portalu: IIa napisał(a):
            a na bilety (10-20 zlotych od osoby) mnie nie
            > stac...

no tak a w centrum handlowym jest wszystko za darmo
            • Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: 193.0.117.* 26.02.05, 13:13
              Za darmo można pooglądać i pogmerać :)

Niektórzy dodatkowo lubią otwierać opakowania w marketach. W efekcie na półce
              zalega potem 20 jednakowych otwartych opakowań, bo każdy musi otworzyć "swoje"
              i zajrzeć do "swojego".

• Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: 193.0.117.* 26.02.05, 13:14
            > jasne ze nikt tak nie napisze, bo juz nie ma prawdziwych warszawiakow...

A ty? Ty kim jesteś? A może jesteś z tych, co boją się przyznać?
            • Gość: ooo Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 26.02.05, 13:27
              Kazdy robi to na co ma ochote, ty sobie idz do muzenm i teatru a ja do sklepu.
              Moze tak mowisz bo nie stac cie na zakupy w markowych sklepach i wolisz isc do
              muzeum gdzie za wejscie zaplacisz 10 zl. a w sklepach okolo 200zl. jak i nie
              wiecej.
              • Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: 193.0.117.* 26.02.05, 13:30
                Czy to było do mnie???? Bo z kontekstu to jakoś wierzyć mi się nie chce, ale
                odpowiedź ani chybi podpięta pod moją.
              • Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 23:59
                tak mowie, bo zakupy robie w tygodniu, a wiesz dlaczego? bo wtedy dostane nowe
                i nie mierzone, a niedziele zawsze sprzedaja te brudne i wymierzone do
                ostatnich granic - spytaj sie kiedys w niedziele czy mozesz dostac cos
                niemierzonego a odpowiedz dostaniesz tylko jedna: mamy to co jest na sklepie...
          • Gość: Esmeralda_pl Re: Arkadia w weekend IP: *.future-net.pl 26.02.05, 16:04
            Oj, widać, że szybki w centrach handlowych lubisz lizać, skoro twierdzisz, że u
            nas nic w muzeach się nie dzieje... A w Muzeum Powstania Warszawskiego się było?
            • Gość: Mar a jest parking koło muzeum Powstania? IP: *.skorosze.2a.pl 26.02.05, 16:59
              No bo jak nie ma, to po pierwsze ja tam nie pójdę, a po drugie - brak parkingu
              to SABOTAŻ.
              • Gość: OOO Re: a jest parking koło muzeum Powstania? IP: *.chello.pl 26.02.05, 18:52
                BYLO SIE I CO Z TEGO?TY LUBISZ MUZEA I TEATRY A JA SKLEPY.
            • Gość: Milupa Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 26.02.05, 19:10
              Esmeralda, wal do muzeow ogladac rozne truchla, a my se skoczymy do boskiej Arkadii!
              • slodkoslony Re: Arkadia w weekend 26.02.05, 21:47
                • slodkoslony Re: Et in Arcadia ego ... 26.02.05, 21:48
                  Niestety . Na szczęście .
            • Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 23:54
              a ile razy mozna ogladac ta sama wystawe? raz na miesiac jest nudno a czesciej
              to juz mozna tylko tym zygac...
              • Gość: ooo Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 27.02.05, 00:04
                chyba sa jeszcze inne centra handlowe oprocz arkadii?!!! a ile razy mozna
                chodzic do muzem i ogladac wciaz te same eksponaty?
                • Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 16:02
                  no to do teatru, do kina, do galerii, do parku na spacer, do zoo... malo
                  pomyslow? no chyba ze to przyzwyczajenie tych przyjezdnych, bo na wsi to tylko
                  jeden sklep i czesc - zero wystaw, galerii, muzeow
                  • Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:12
                    Skąd wiesz? Pochodzisz ze wsi?
                    • Gość: heheheheheheheheh Re: Arkadia w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:07
                      hehehe
                      zabawnie sie was czyta
                      wyzywacie sie od wiesniaków i przyjezdnej chołoty a czasem ktoś sie nazwie
                      warszawiakiem od pokoleń
                      tak jak pewna znajoma z proszkowa....
                      "no wiesz tu sie taaak zyje, taka jest ta nasza warszawa"
                      czy to wstyd być z pruszkowa czy innej ostrołęki?
                      70% warszawiaków przyjechało ze wsi albo małych miasteczek albo zrobili to ich
                      rodzice(największy odsestek w kraju)

tak więc powinniście trzymać sie razem
                      i razem śpiewać te swoje piosenki z folkloru
                      • Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 08:05
                        > hehehe
                        > zabawnie sie was czyta
                        > wyzywacie sie od wiesniaków i przyjezdnej chołoty a czasem ktoś sie nazwie
                        > warszawiakiem od pokoleń

"Hołoty"

> tak jak pewna znajoma z proszkowa....
                        > "no wiesz tu sie taaak zyje, taka jest ta nasza warszawa"
                        > czy to wstyd być z pruszkowa czy innej ostrołęki?

Pruszków topraktycznie przedmiescie Warszawy, więc większość jego mieszkańców
                        pracuje w Warszawie, uczy się w Warszawie robi zakupy w Warszawie, na codzien
                        przebywa w Warszawie, w Pruszkowie tylko śpią lub siedzą w domu. Dlatego mają
                        jednak prawo wypowiadać się o życiu w Warszawie i utożsamiaćź się z nim.

> 70% warszawiaków przyjechało ze wsi albo małych miasteczek albo zrobili to
                        > ich rodzice(największy odsestek w kraju)
                        >
                        > tak więc powinniście trzymać sie razem
                        > i razem śpiewać te swoje piosenki z folkloru

Naucz nas jakiejś piosenki.
                        • Gość: lo Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 28.02.05, 17:14
                          tez!!!
                • Gość: tju Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 27.02.05, 19:06
                  widze ze jak narazie to wiekszosc to wiesniacy.... eh zal mi ich
                  • Gość: lo Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:28
                    ja jestem rodowita warszawianka, moi rodzice , dziadkowie i pradziadkowie to
                    warszawiacy!!! nie mam sie czego wstydzic.
                    • Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 08:06
                      A babcie i prababcie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka