Gość: klientka IP: *.chello.pl 25.02.05, 23:09 siema czy w Arkadii w sobote i niedziele sa jakies dodatkowe promocje czy wszytsko jest tak jak w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: Arkadia w weekend 26.02.05, 08:05 W weekendy, w Arkadii w promocji dodaja gratis kolejki do kas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:49 Ciekawe, kiedy ktoś napisze w tym wątku, że prawdziwy warszawiak powinien iść nie do centrum handlowego lecz do teatru lub do muzeum (najlepiej powstania) :) No ostatecznie może iść do małego sklepiku lub na bazar, ale broń Boże w niedzielę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 11:53 jasne ze nikt tak nie napisze, bo juz nie ma prawdziwych warszawiakow... a jezeli sa to sie boja przyznac bo nie chca sie znizac do poziomu przyjezdnej choloty, ktora sie mieni warsiawiakami... a tak na powaznie: w naszych muzeach niewiele sie dzieje i ile razy mozna ogladac te sama ekspozycje... co innego jakies ciekawe wystawy, ale np darmowy wstep na nie nie obowiazuje, a na bilety (10-20 zlotych od osoby) mnie nie stac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrawdziwyWawiak Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 26.02.05, 12:53 "Ciekawe, kiedy ktoś napisze w tym wątku, że prawdziwy warszawiak powinien iść nie do centrum handlowego lecz do teatru lub do muzeum (najlepiej powstania) :) Ja napisze! A jesli nie lubicie nudnych teatrow i jeszcze nudniejszych muzeow, zapraszam do galerii! Galerii Mokotow i Galerii Centrum (w ostatecznosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Arkadia w weekend IP: *.acn.waw.pl 26.02.05, 13:04 Gość portalu: IIa napisał(a): a na bilety (10-20 zlotych od osoby) mnie nie > stac... no tak a w centrum handlowym jest wszystko za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: 193.0.117.* 26.02.05, 13:13 Za darmo można pooglądać i pogmerać :) Niektórzy dodatkowo lubią otwierać opakowania w marketach. W efekcie na półce zalega potem 20 jednakowych otwartych opakowań, bo każdy musi otworzyć "swoje" i zajrzeć do "swojego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: 193.0.117.* 26.02.05, 13:14 > jasne ze nikt tak nie napisze, bo juz nie ma prawdziwych warszawiakow... A ty? Ty kim jesteś? A może jesteś z tych, co boją się przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 26.02.05, 13:27 Kazdy robi to na co ma ochote, ty sobie idz do muzenm i teatru a ja do sklepu. Moze tak mowisz bo nie stac cie na zakupy w markowych sklepach i wolisz isc do muzeum gdzie za wejscie zaplacisz 10 zl. a w sklepach okolo 200zl. jak i nie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: 193.0.117.* 26.02.05, 13:30 Czy to było do mnie???? Bo z kontekstu to jakoś wierzyć mi się nie chce, ale odpowiedź ani chybi podpięta pod moją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 23:59 tak mowie, bo zakupy robie w tygodniu, a wiesz dlaczego? bo wtedy dostane nowe i nie mierzone, a niedziele zawsze sprzedaja te brudne i wymierzone do ostatnich granic - spytaj sie kiedys w niedziele czy mozesz dostac cos niemierzonego a odpowiedz dostaniesz tylko jedna: mamy to co jest na sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda_pl Re: Arkadia w weekend IP: *.future-net.pl 26.02.05, 16:04 Oj, widać, że szybki w centrach handlowych lubisz lizać, skoro twierdzisz, że u nas nic w muzeach się nie dzieje... A w Muzeum Powstania Warszawskiego się było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar a jest parking koło muzeum Powstania? IP: *.skorosze.2a.pl 26.02.05, 16:59 No bo jak nie ma, to po pierwsze ja tam nie pójdę, a po drugie - brak parkingu to SABOTAŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOO Re: a jest parking koło muzeum Powstania? IP: *.chello.pl 26.02.05, 18:52 BYLO SIE I CO Z TEGO?TY LUBISZ MUZEA I TEATRY A JA SKLEPY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milupa Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 26.02.05, 19:10 Esmeralda, wal do muzeow ogladac rozne truchla, a my se skoczymy do boskiej Arkadii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 23:54 a ile razy mozna ogladac ta sama wystawe? raz na miesiac jest nudno a czesciej to juz mozna tylko tym zygac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 27.02.05, 00:04 chyba sa jeszcze inne centra handlowe oprocz arkadii?!!! a ile razy mozna chodzic do muzem i ogladac wciaz te same eksponaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIa Re: Arkadia w weekend IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 16:02 no to do teatru, do kina, do galerii, do parku na spacer, do zoo... malo pomyslow? no chyba ze to przyzwyczajenie tych przyjezdnych, bo na wsi to tylko jeden sklep i czesc - zero wystaw, galerii, muzeow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:12 Skąd wiesz? Pochodzisz ze wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheheheheheheh Re: Arkadia w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:07 hehehe zabawnie sie was czyta wyzywacie sie od wiesniaków i przyjezdnej chołoty a czasem ktoś sie nazwie warszawiakiem od pokoleń tak jak pewna znajoma z proszkowa.... "no wiesz tu sie taaak zyje, taka jest ta nasza warszawa" czy to wstyd być z pruszkowa czy innej ostrołęki? 70% warszawiaków przyjechało ze wsi albo małych miasteczek albo zrobili to ich rodzice(największy odsestek w kraju) tak więc powinniście trzymać sie razem i razem śpiewać te swoje piosenki z folkloru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 08:05 > hehehe > zabawnie sie was czyta > wyzywacie sie od wiesniaków i przyjezdnej chołoty a czasem ktoś sie nazwie > warszawiakiem od pokoleń "Hołoty" > tak jak pewna znajoma z proszkowa.... > "no wiesz tu sie taaak zyje, taka jest ta nasza warszawa" > czy to wstyd być z pruszkowa czy innej ostrołęki? Pruszków topraktycznie przedmiescie Warszawy, więc większość jego mieszkańców pracuje w Warszawie, uczy się w Warszawie robi zakupy w Warszawie, na codzien przebywa w Warszawie, w Pruszkowie tylko śpią lub siedzą w domu. Dlatego mają jednak prawo wypowiadać się o życiu w Warszawie i utożsamiaćź się z nim. > 70% warszawiaków przyjechało ze wsi albo małych miasteczek albo zrobili to > ich rodzice(największy odsestek w kraju) > > tak więc powinniście trzymać sie razem > i razem śpiewać te swoje piosenki z folkloru Naucz nas jakiejś piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tju Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 27.02.05, 19:06 widze ze jak narazie to wiekszosc to wiesniacy.... eh zal mi ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Arkadia w weekend IP: *.chello.pl 27.02.05, 21:28 ja jestem rodowita warszawianka, moi rodzice , dziadkowie i pradziadkowie to warszawiacy!!! nie mam sie czego wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Arkadia w weekend IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 08:06 A babcie i prababcie? Odpowiedz Link Zgłoś