e._ 09.06.02, 18:50 Bo ja niewiele. A chętnie - więcej. Co i jak, co warto co nie, jakie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teraz Re: Balgera - kto co wie? 09.06.02, 21:04 Są dwie Balgery. Jedna na Koszykowej, druga gdzieś na Mokotowie. Dobre jedzonka, fatalne stoliki, bo za niskie w stosunku do krzeseł, fatalne ceny, bo za wysokie by bywać tam często. W dodatku przy tych stolikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rympek Re: Balgera - kto co wie? IP: 62.89.77.* 20.06.02, 11:14 teraz napisał(a): > Są dwie Balgery. Jedna na Koszykowej, druga gdzieś na Mokotowie. Dobre > jedzonka, fatalne stoliki, bo za niskie w stosunku do krzeseł, fatalne ceny, bo > > za wysokie by bywać tam często. W dodatku przy tych stolikach. zgadza sie, wyglada na to jakby ktos oddzielnie kupowal stoliki i krzesla - jest poprostu koszmarnie niewygodnie. Wszyscy wysocy powinni brac na wynos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Balgera - kto co wie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 20:32 jedzenie-przepyszne!mozna brac na wynos,z tym ze nie jest to przyjemnosc najtansza...ale dla prawdziwych koneserow kuchni wloskiej-primo gusto!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilo Re: Balgera - kto co wie? 14.06.02, 10:17 Potwornie drogo, w porównaniu z ofertą innych knajpek tego typu. Jest trochę rzeczy smakowitych, ale w każdej niemal knajpie jest coś dobrego. No i na Koszykowej jest koszmarnie duszno na górze, a na dole siedzi sie, jakby wpadło się do szatniarza na kawę, w takim głupim kącie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Balgera - kto co wie? IP: 62.29.137.* 21.06.02, 08:59 Potwoirnie drogo!!! Poza tym stoliki jakieś nie dopasowane do wysokości czlowieka, strasznie kucać trzeba :) Ta druga jest na Mokotowie - przy hotelu Reytan. Bardziej polecam Piccola Italia albo Vera Italia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Balgera - kto co wie? IP: *.future-net.pl 23.08.02, 20:02 nie przy żadnym hotelu reytan, chociaż na reytana, ale w tej dalszej częsci ulicy (za sandomierską czy jak jej tam). bardzo sympatyczna knajpa, ładny wystrój, jak na wawę to baaardzo kompetentna i sympatyczna obsługa, jedzonko palce lizac, danka niebanalne, ceny średnie. baaaardzo polecam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Balgera - kto co wie? 24.08.02, 10:41 Gość portalu: Aga napisał(a): > nie przy żadnym hotelu reytan, chociaż na reytana, ale w tej dalszej częsci > ulicy (za sandomierską czy jak jej tam). bardzo sympatyczna knajpa, ładny > wystrój, jak na wawę to baaardzo kompetentna i sympatyczna obsługa, jedzonko > palce lizac, danka niebanalne, ceny średnie. baaaardzo polecam:)))) Byłam, sprawdziłam. Na ogół się zgadzam, ale te "ceny średnie"??? To chyba trafiłąś na jakąś promocję lub wyprzedaż (haha), bo moim zdaniem - DROGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Balgera - kto co wie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:25 a wiecie moze gdzie mozna zjesc bardzo dobre spagetti carbonare? bo zadko sie trafia takie prawdziwe!! no i w mozliwych cenach. a w Balgera ceny w jakich kwotach sie wahaja? Odpowiedz Link Zgłoś