Gość: kura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 20:41 kura wynikiem piłkarskim dzisiejszem w kur wiona jestbardzo PS admin wątku kurze na ławke nie wywalaj, litościwym dla kurzego w kur wienia trza być. Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha PSE? HSE? IP: *.toya.net.pl 10.06.02, 21:18 Poultry spongiform encephalopathy? Hen s.e.? WŚCIEKŁA KURA? A czego się kura za przeproszeniem spodziewała, jak piłkarze zajmowali się kontraktami reklamowymi i użeraniem się z państwem, żeby z kury podatków nagrody im wypłaciło i żeby nie musieli płacić od nich podatków, chociaż kura jak mniemam tak jak i ja podatki płacić musi. Niech się kura cieszy, że tyle kasy kury zostało w budżecie kraju kury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: wściekła kura !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:36 Gość portalu: kura napisał(a): > kura wynikiem piłkarskim dzisiejszem w kur wiona jestbardzo > PS admin wątku kurze na ławke nie wywalaj, litościwym dla kurzego > w kur wienia trza być. > Qrapa kura, bo Ty źle podeszłaś do tematu. ja to tak podszedłem, jak mówiłem w jednym wątku już : zbyt duzo krzyku zrobiono bez powodu. nie było żadnych super poważnych osiągniec tej druzyny w dłuzszym okresie czasu, by tak masturbowac sie gadkami o wyjściu z grupy nawet, a co dopiero o mistrzostwie. żadnych, kura wodna, z przeproszeniem, przesłanek nie było. jakem nadmienił - picie piany się odbywało, gdy jeszcze piwka sobie nie nawarzono. ja tam spoko, kura. na nic nie liczylem, tom sie nie przeliczył. choc jak dziś portugalce nam drugiego wkopyrtnęli, to musiałem przełączyc kanał. o trzecim to juz tylko posłuchałem, a czwartego w ogóle do wiadomości nie przyjałem. weź Ty dla odreagowania, kura, załap sie na kibicowanie jakiejs dobrej druzynie. i już. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: wściekła kura !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 00:52 A Pan Pndzelek choć się całkiem kopaną piłką nie interesuje to jest... zdenerwowany. I całkiem nawalony jak nie przymierzając ta stodoła we żniwa... Ech... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: wściekła kura !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 01:12 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > A Pan Pndzelek choć się całkiem kopaną piłką nie interesuje to jest... > zdenerwowany. > > I całkiem nawalony jak nie przymierzając ta stodoła we żniwa... > > Ech... > > >>>--- ładne rzeczy. najpierw kura libacjuje do rana, potem pan pndzelek libacjuje miast zająć sie twórczością wiadomej osoby.................... co Wy tak ludzie w siebie wlewacie i wlewacie te płyny rózne? amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
pani_lagowa Re: wściekła kura !!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.02, 11:35 to nie jest wątek wystarczjąco warszawski jak na potrzeby mojego pana. jak sie zbudzi będzie zły hosanna pani lagowa Odpowiedz Link Zgłoś