Gość: KSP-fan IP: *.kabaty.2a.pl 16.03.05, 00:32 Bedzie dobrze. Naprzod DUMO STOLICY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PASY ASY Re:Tak się bawi Cracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 01:09 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2603340.html Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re:Tak się bawią debile 16.03.05, 08:17 Mam nadzieję, że dojdzie do osądzenia i dostaną po 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to potega Re:Tak się bawi Cracovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 08:33 niezałych przyjaciół ma Polonia. zaraz beda pisac ze Cracovia odreagowuje przesladowania z czasów komuny przez milicyjna wisłe. Dla mnie Cracovia to bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek W 50 na 1...Cw..e z Cracovii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re:Tak się bawi Cracovia IP: *.acn.waw.pl 16.03.05, 09:38 ogranicz sie moze do tego co masz ty na ten temat do powiedzenia kibice Polonii sami potrafia wyrazic swoja opinie na ten temat takze dla mnie ci ktorzy pobili tego chlopaka to bandyci ale nigdy nie napisalbym ze wszyscy kibice Cracovii to bandyci,tak jak nie napisalbym tego samego o Legii(pomimo pamietnych plonacych derbow,czy sposobu swietowania przez kibicow Legii zdobycia mistrzostwa Polski na warszawskiej Starowce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to potega Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:04 oni go nie tyle ze pobili tylko nie udało im sie go zabić. Jakos wybiórczo traktujecie ta zgode - to nie pierwsza smiała akcja nozowników z Cracovii. Przyjaciól trzeba jednak staranniej dobierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.acn.waw.pl 16.03.05, 10:11 to moze w takim razie spytaj sie kolegow spod zylety dlaczego kibice Polonii spoznili sie na mecz w Grodzisku to ze nie skonczylo sie tak jak w Krakowie mozna zawdzieczac tylko Panu Bogu i temu ze chlopak nie zostal zostawiony sam na pastwe waszych kulturalnych form perswazji wiec jesli chcesz nazywac wszystkich fanow Cracovii(Papiez!!!) bandytami to piszac te slowa podpisz "bandyta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to potęga Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:51 autorytetu Papieza tutaj nie mieszaj. zgłosiliscie zdarzenia na Policje??? czy kierujecie sie kodeksem chuligana???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.acn.waw.pl 16.03.05, 10:58 twoje slowa sa najlepszym komentarzem twojej moralnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:07 A jak trenerowi Jabłońskiemu "kibice" Polonii złamali nos to było to moralne i usprawiedliwione. Trenerowi własnej drużyny - no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.acn.waw.pl 16.03.05, 11:23 czy ja gdzies napisalem,ze to bylo usprawiedliwione? bandytyzm nie ma barw,caly czas usiluje o tym przekonac "Legia to potega" dlatego pisanie ze Cracovia to bandyci jest klamstwem bandyci i zadymiarze znalezli sobie wzglednie bezpieczna nisze w ktorej moga dzialac nie narazajac sie specjalnie na konsekwencje sa we wszystkich klubach,w jednych jest ich wiecej w drugich mniej ale wszystkich nalezaloby sie pozbyc i zakazac wstepu na stadiony-przynajmniej na poczatek.Niewiele to moze pomoze,bo wiekszosc ostatnich ,delikatnie mowiac ,incydentow wydarzyla sie poza stadionami,ale od czegos trzeba w koncu zaczac Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii 16.03.05, 11:32 Odnoszę wrażenie kixxie, że rozmawiasz ze ścianą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re:Dla Karolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:43 Z forum wielkapolonia.pl: "PS Jeszcze jedna rzecz mnie lekko zniesmaczyła: ja rozumiem, ze nie lubimy Legii, ale śpiewać o niej w meczu z Dyskobolią, i to chyba z 4 razy(1 raz bym wyrobił), to lekka przesada. Chyba że to nie nasi zarzucali...." wielkapolonia.pl/forum/viewtopic.php?t=5299&postdays=0&postorder=asc&start=30 Taką ścianę masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to potega Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:57 w Cracovii bandyci to nie jest nisza. Incydenty z Cracowia mimo ze sa poza stadionami sa bardzo głosne - czesto atakuja oni przypadkowych kibiców innych druzyn wspomagajac sie nożami. takie maja bandyckie hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re:Tak się bawi Cracovia zgoda Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:51 Niestety to samo można powiedzieć o pseudokibicach Legii. Kiedy wychodzi na jaw, że bandyci z zielonymi szlami znów polują na ludzi, katują dzieci w środkach komunikacji to też wykazujesz taką aktywnośc w dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to Potega Dzisiaj zobacze sobie Polonie grajaca z Wisła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:24 ciekawe ile bramek straci Polonia nim zdaze zjesc obiad???? moze rozwiazaniem byłby valkower????? ps. info dla wielkich kibiców Polonii - mecz na Polsat Sport o 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Dzisiaj zobacze sobie Polonie grajaca z Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:41 Gościu kompromitujesz siebie i Mój Ukochany Klub. Albo zmień nick, albo wypowiadaj się następnym razem na temat, bo przykro czytać. A że Legia To Potęga to wiem. Stop chuligaństwu na stadionach. P.A.S.Y. K.U.T.A.S.Y. Jeśli ten chłopak nie przeżyje (nie daj Boże), to życzę dożywocia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Jarosiewicz IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 16.03.05, 19:03 (pisze tu, bo pod artykulem nie widze opcji z komentarzami) szkoda chlopaka, bo z przecietnych ostatnio kopaczy KSP Jarosiewicz jakos sie wyroznial. strzelil niezla bramke na Lazienkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś