Dodaj do ulubionych

Numery tel do Banku Millennium

IP: 80.51.198.* 16.03.05, 14:53
Potrzebuje pilnie namiary do dyrekcji Banku Millennium.
Na infolinii nie mozna sie tego dowiedziec i nie wiem gdzie skutecznie mozna
zlozyc reklamacje.

Millennium oferuje szybkie kredyty a naprawde miesiacami nie rozpatruje
wniosku.

Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • jaa_ga Re: Numery tel do Banku Millennium 16.03.05, 14:57
      Poszukaj tu:

www.millenet.pl/
      albo zadzwoń do Biura numerów
      • Gość: olka Re: Numery tel do Banku Millennium IP: 80.51.198.* 16.03.05, 15:07
        Dzieki ale tu nie znajduje numerow.
        Oficjalnie daja tylko numer infolinii
        • Gość: Gość Re: Numery tel do Banku Millennium IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 18.03.05, 11:20
          o jakich kredytach mówisz? czy chodzi może o kredyty hipoteczne?
          • Gość: olka Re: Numery tel do Banku Millennium IP: 80.51.198.* 18.03.05, 11:25
            Tak chodzi o hipoteczny, od ponad miesiaca nie zdazyli rozpatrzec wniosku.
            Ciagle powtarzaja ze mam zadzwonic jutro, a na infolinii uprzejmie informuja ze
            przyjeli reklamacje i w ciagu 14 dni zostanie rozpatrzona. Chyba zmienie bank.
            • Gość: Gość Re: Numery tel do Banku Millennium IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 18.03.05, 13:14
              pocieszcie mnie chociaz, ze Wasze wnioski mialy jakies mankamenty,ze musieli
              cos wyjasniac...ja zlozylam 16 marca, a na poczatku maja musze wplacic
              pieniadze do dewelopera! boje sie, ze nie zdaza mi rozpatrzyc!!!
              • Gość: Anty-Millenium Re: Numery tel do Banku Millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:55
                ja też to ćwiczyłem - panienki w oddziale banku broniły jak niepodległości
                numerów telefonów do dyrekcji banku, podawały tylko numer infolinni na chyba
                0800..., a tam dziewczyna jak nakręcona gadała to, co jej kazano.

Krew mnie zalewała, bo miałem problem z niedouczonymi pracownikami,
                kilkadziesiąt tysięcy złotych w tym niby-banku i nie mogłem się dowiedzieć,
                jakie sa telefony do centrali. Dla mnie to pachnie po prostu mafia!

Ale poszedłem po rozum do głowy i zadzwoniłem do generalnego Inspektora Nadzoru
                bankowego i ten podal mi telefon do centrali. Okazuje sie, że centrala mieści
                się w ...Gdańsku. Tam dopadłem najpierw jakąś asystentkę jakiejś pani dyrektor,
                wreszcie ją samą. Dla tej zakichanej góry sprawa była nie do załatwienia, w
                końcu zlikwidowałem w tym banku kartę płatniczą, bo to z nią były problemy -
                ubezpieczenie-Warta itp. Wkrótce wycofam z tego banku pieniądze, bo inne banki
                się proszą o założenie konta, a bank Millenium nie dotrzymał swojej obietnicy,
                którą mi złożył, żeby niby mnie udobruchać. Tak więc z gó..arzami nie ma się
                co zadawać, chociaż jakaś nowa panienka w oddziale była bardzo miła i uprzejma -
                wiem, że to nie od niej zależało, w każdym razie dyrekcja banku pod psem.
                Numeru do Generalnego Inspektora Nadzoru bankowego można dowiedzieć się w
                informacji telefonicznej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka