IP: *.pool8248.interbusiness.it 22.03.05, 08:43
Autorowi polecam korzystanie ze slownikow. "Arsen(Lupin)" pisze sie bez "e"
na koncu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mycha Re: Melodia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 19:08
      przepiekny klub restauracja.kto na tym sie zna ,lubi super zabawe,milo spedzac
      czas z przyjaciolmi,dobrze zjesc,posiedziec w gronie milych ludzi to napewno
      musi tam sie pojawic.to jeden z najlepszych klubow w warszawie.wystroj wnetrza
      kapitalny.goraco polecam wraz z przyjaciolmi i przyjaciolmi przyjaciol.
    • Gość: wika102@interia.pl Re: Melodia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 08:36
      chciałam zwrócić uwage na conajmniej niestosowne zachowanie barmanów w państwa
      klubie.Byłam tam z koleżanką i oceniłyśmy to zachwanie za conajmniej
      niestosowne żeby nie powiedzieć prostackie.Bo jak to nazwać inaczej jeżeli po
      uiszczeniu opłaty za napój barman wydaje mi reszte bez złotówki mówiąc że
      teraz nie ma a w rzeczywistości nie ma jej nigdy,moją opinię podzielają również
      moje koleżanki,które nigdy więcej nie pojawią sie w Państwa klubie właśnie ze
      względu na /przepraszam/chamskie zachowanie barmanów,bo nie sądzę zeby to sie
      mogło dziać za przyzwoleniem kierownictwa lokalu.Składam szczere wyrazu
      współczucia i gratuluje bezczelnych pracowników.Pozdrawiam.Nie licze na
      odpowiedź chociaż wstyd powinien was spalać do czerwoności.
      • Gość: zielony ludek Re: Melodia IP: *.chello.pl 15.02.06, 12:32
        Chyba cos sie pani pomylilo... to nie chamstwo barmanow tylko brak kultury
        goscia, co zaluje zostawic w tak pieknym klubie zlotowke wiecej... Poza tym
        faktycznie nie maja tam duzo drobniakow, monet typu zlotowka, poniewaz ceny
        melodii zostawiaja mozliwosc zaokraglenia ich przez gościa do pelnej dziesiatki
        w przypadku gdy na barze brakuje drobnych, barman pyta uprzejmie czy moze byc
        dluzny pani(-u) zlotowke poniewaz chwilowo brakuje drobnych...Prosze mi wierzyć
        że obslugujac kolejnych gosci, barman nie zapomni o wydaniu nawet
        najdrobniejszej reszty typu 1zł, zrobi to zaraz gdy bedzie taka sposobnosc.
        Zarowno barmani jak i kelnerki są skłanni wydac pani wiecej reszty, lub
        zaproponowac cos w zamian ale aby dojść do konsensuju obu stron niestety
        potrzebny jest dialog, a Pani egoistycznie wini innych za sytuacje, ktore w
        gruncie rzeczy latwo rozwiazac i uniknac konfliktu. CZY TAK TRUDNO BYLO
        POCZEKAC KILKA CHWIL, AŻ INNY GOŚĆ ZAPLACILBY MONETAMI??? PS.Każdy klubowicz
        wie, że zwyczaj, kultura klubowicza, wymaga oglady w zachowaniu sie w takich
        miejscach nie pomijając sprawy "tipa" (napiwku). Prosze pamietac ze nikt nie
        robi tego zlosliwie i nie oszukuje panstwa mowiac o chwilowym braku
        drobnych.Prosze o wyrozumialosc i wysokie napiwki dla barmanow z calej polski...

• Gość: Stefan Re: Melodia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:20
        Nie rozumiem Pani zdziwienia..?? Trudno, zeby w takim lokalu goscie
        przychodzacy placili bilonem...
        A wiec na poczatek kazdy bar,(jak podejrzewam w wielu lokalach w Warszawie czy
        gdzie indziej) dostaje kilkaset zlotych w monetach i drobnych banknotach...
        Gdy kazdy, jak zapewne Pani placi 100 lub 200-stu zlotowym banknotem to te
        drobne zawsze sie kiedys skoncza..., wiec dlatego pytamy sie Panstwa o jakies
        koncowki aby kazdy byl zadowolony..., i Pani z reszty (chociaz bardzo mile sa
        widziane napiwki...) i barman z drobnych do wydania. W "Barze Mlecznym" lub
        w "Cafffe Kacperek" zawsze moze sie Pani spodziewac reszty w bilonie. Jest to
        tylko i wylacznie zalezne od Towarzystwa odwiedzajacego dany lokal. Jesli Pani
        niedostala swojej zlotowki oznacza to, ze niezglosila sie Pani po nia
        troszeczke pozniej..Prosze przyjsc w najblizszym czasie to Pani ja oddam..
        Musi Pani tez to zrozumiec, ze dla barmana rownierz jest to krepujaca sytuacja.
        Barman nie poluje na zlotowki.. Nie uwierzy Pani, ale za dobrego drineczka
        mozna dostac nawet 50 lub 100 takich zlotowek !!! A wiec...??
        "My" naprawde staramy sie jak tylko mozemy, aby miedzy nami ( tu : z
        obsluga ) a Panstwem niebylo zadnych nieporozumien......
        Przecierz to MY jestesmy dla WAS, a WY dla NAS...

Gorąco pozdrawiam i zapraszam do Melodii
        Podpis :
        Anonimowy Barman Stefan
    • Gość: Ula nie chodzcie tam ze znajomymi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:10
      bo pewnie ich nie wpuszcza....rezerwacja stolika pewnie zginie i bedziecie
      siedziec przy wejciu do WC...do tego tragiczna obsluga (wrecz chamska), ogolnie
      NIE POLECAM!!!!
      • Gość: Stefan Re: nie chodzcie tam ze znajomymi...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:42
        Widze pani Ulu, ze musiała Pani pomylić lokale... W Melodii niema stolika przy
        WC... Chyba, ze chodzi Pani o DUŻĄ kanape, z DUŻYM stolikiem usytuowanym przy
        barze na gornym poziomie... WC Pani przeszkadza ?? A Pani nie kozysta ??
        Dziwne... Stolik jest wystarczajacy na ilosc osób siedzacych na kanapie przy
        nim... Jest wystarczajacy na wiele najlepszych drinkow jakie serwoja najlepsi
        barmani... A wiec Pani Ulu... Zapraszam Pania ponownie, tym razem do baru a
        napewno zmieni Pani zdanie :)

Goraco pozdrawiam i zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka