Gość: falabella IP: *.pool8248.interbusiness.it 22.03.05, 08:43 Autorowi polecam korzystanie ze slownikow. "Arsen(Lupin)" pisze sie bez "e" na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mycha Re: Melodia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 19:08 przepiekny klub restauracja.kto na tym sie zna ,lubi super zabawe,milo spedzac czas z przyjaciolmi,dobrze zjesc,posiedziec w gronie milych ludzi to napewno musi tam sie pojawic.to jeden z najlepszych klubow w warszawie.wystroj wnetrza kapitalny.goraco polecam wraz z przyjaciolmi i przyjaciolmi przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika102@interia.pl Re: Melodia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 08:36 chciałam zwrócić uwage na conajmniej niestosowne zachowanie barmanów w państwa klubie.Byłam tam z koleżanką i oceniłyśmy to zachwanie za conajmniej niestosowne żeby nie powiedzieć prostackie.Bo jak to nazwać inaczej jeżeli po uiszczeniu opłaty za napój barman wydaje mi reszte bez złotówki mówiąc że teraz nie ma a w rzeczywistości nie ma jej nigdy,moją opinię podzielają również moje koleżanki,które nigdy więcej nie pojawią sie w Państwa klubie właśnie ze względu na /przepraszam/chamskie zachowanie barmanów,bo nie sądzę zeby to sie mogło dziać za przyzwoleniem kierownictwa lokalu.Składam szczere wyrazu współczucia i gratuluje bezczelnych pracowników.Pozdrawiam.Nie licze na odpowiedź chociaż wstyd powinien was spalać do czerwoności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony ludek Re: Melodia IP: *.chello.pl 15.02.06, 12:32 Chyba cos sie pani pomylilo... to nie chamstwo barmanow tylko brak kultury goscia, co zaluje zostawic w tak pieknym klubie zlotowke wiecej... Poza tym faktycznie nie maja tam duzo drobniakow, monet typu zlotowka, poniewaz ceny melodii zostawiaja mozliwosc zaokraglenia ich przez gościa do pelnej dziesiatki w przypadku gdy na barze brakuje drobnych, barman pyta uprzejmie czy moze byc dluzny pani(-u) zlotowke poniewaz chwilowo brakuje drobnych...Prosze mi wierzyć że obslugujac kolejnych gosci, barman nie zapomni o wydaniu nawet najdrobniejszej reszty typu 1zł, zrobi to zaraz gdy bedzie taka sposobnosc. Zarowno barmani jak i kelnerki są skłanni wydac pani wiecej reszty, lub zaproponowac cos w zamian ale aby dojść do konsensuju obu stron niestety potrzebny jest dialog, a Pani egoistycznie wini innych za sytuacje, ktore w gruncie rzeczy latwo rozwiazac i uniknac konfliktu. CZY TAK TRUDNO BYLO POCZEKAC KILKA CHWIL, AŻ INNY GOŚĆ ZAPLACILBY MONETAMI??? PS.Każdy klubowicz wie, że zwyczaj, kultura klubowicza, wymaga oglady w zachowaniu sie w takich miejscach nie pomijając sprawy "tipa" (napiwku). Prosze pamietac ze nikt nie robi tego zlosliwie i nie oszukuje panstwa mowiac o chwilowym braku drobnych.Prosze o wyrozumialosc i wysokie napiwki dla barmanow z calej polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Melodia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:20 Nie rozumiem Pani zdziwienia..?? Trudno, zeby w takim lokalu goscie przychodzacy placili bilonem... A wiec na poczatek kazdy bar,(jak podejrzewam w wielu lokalach w Warszawie czy gdzie indziej) dostaje kilkaset zlotych w monetach i drobnych banknotach... Gdy kazdy, jak zapewne Pani placi 100 lub 200-stu zlotowym banknotem to te drobne zawsze sie kiedys skoncza..., wiec dlatego pytamy sie Panstwa o jakies koncowki aby kazdy byl zadowolony..., i Pani z reszty (chociaz bardzo mile sa widziane napiwki...) i barman z drobnych do wydania. W "Barze Mlecznym" lub w "Cafffe Kacperek" zawsze moze sie Pani spodziewac reszty w bilonie. Jest to tylko i wylacznie zalezne od Towarzystwa odwiedzajacego dany lokal. Jesli Pani niedostala swojej zlotowki oznacza to, ze niezglosila sie Pani po nia troszeczke pozniej..Prosze przyjsc w najblizszym czasie to Pani ja oddam.. Musi Pani tez to zrozumiec, ze dla barmana rownierz jest to krepujaca sytuacja. Barman nie poluje na zlotowki.. Nie uwierzy Pani, ale za dobrego drineczka mozna dostac nawet 50 lub 100 takich zlotowek !!! A wiec...?? "My" naprawde staramy sie jak tylko mozemy, aby miedzy nami ( tu : z obsluga ) a Panstwem niebylo zadnych nieporozumien...... Przecierz to MY jestesmy dla WAS, a WY dla NAS... Gorąco pozdrawiam i zapraszam do Melodii Podpis : Anonimowy Barman Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula nie chodzcie tam ze znajomymi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:10 bo pewnie ich nie wpuszcza....rezerwacja stolika pewnie zginie i bedziecie siedziec przy wejciu do WC...do tego tragiczna obsluga (wrecz chamska), ogolnie NIE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: nie chodzcie tam ze znajomymi...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:42 Widze pani Ulu, ze musiała Pani pomylić lokale... W Melodii niema stolika przy WC... Chyba, ze chodzi Pani o DUŻĄ kanape, z DUŻYM stolikiem usytuowanym przy barze na gornym poziomie... WC Pani przeszkadza ?? A Pani nie kozysta ?? Dziwne... Stolik jest wystarczajacy na ilosc osób siedzacych na kanapie przy nim... Jest wystarczajacy na wiele najlepszych drinkow jakie serwoja najlepsi barmani... A wiec Pani Ulu... Zapraszam Pania ponownie, tym razem do baru a napewno zmieni Pani zdanie :) Goraco pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś