Gość: MICHAL IP: *.skane.se 24.06.02, 05:10 Bracia Zewlakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE 24.06.02, 07:48 Andzej Szarmach :) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 18:29 No ludzie, przecież to oczywiste, że Świerczewski... P. S. wątek mi się b. podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.swipnet.se 24.06.02, 21:31 Gość portalu: she napisał(a): > No ludzie, przecież to oczywiste, że Świerczewski... > > P. S. wątek mi się b. podoba! Swierczewski jest bardzo przystojny,to prawda. Szkoda tylko , ze nie prezentuje swoich nagich wdziekow w zadnym ilustrowanym pismie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 21:36 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Swierczewski jest bardzo przystojny,to prawda. > Szkoda tylko , ze nie prezentuje swoich nagich > wdziekow w zadnym ilustrowanym pismie. > Też żałuję... A z tych prezentują swoje wdzięki najlepiej wypadł - moim skromnych zdaniem i ku mojemu zdziwieniu - Kałużny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.swipnet.se 24.06.02, 23:53 Gość portalu: she napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > Swierczewski jest bardzo przystojny,to prawda. > > Szkoda tylko , ze nie prezentuje swoich nagich > > wdziekow w zadnym ilustrowanym pismie. a gdzie Kaluzny swoje wdzieki prezentuje? > > > > Też żałuję... A z tych prezentują swoje wdzięki najlepiej wypadł - moim skromny > ch > zdaniem i ku mojemu zdziwieniu - Kałużny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba z K Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 00:15 Lepper dobrze gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 11:39 Zainteresowanych odsyłam do ostatniego Cosmopolitan - cała plejada w negliżu Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE 26.06.02, 12:48 Sabina Włodek - piłka ręczna. Odpowiedz Link Zgłoś