Dodaj do ulubionych

Bolący temat-depilacja

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 20:37
Kto powiedział, że dziewczyny mają być wydepilowane i czemu włosy pod pachami
czy na łydkach budzą taką odrazę? Przecież to wbrew naturze?
Obserwuj wątek
    • Gość: gładka Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 21:48
      marzy mi się, zeby faceci zaczęli się depilować. Skoro tak lubią gladkie
      dziewczęce nóżki może sami też powinni cos w tym kierunku zrobić i wyrywac
      sobie włosy z brody pincetką. Na dłużej starcza i włosy wyrastają słabsze....

-gładka nóżka
      • d.z Re: Bolący temat-depilacja :))))) 24.06.02, 22:23
        Ja tam uwielbiam reklamę z tą fetyszystką, która dla większych doznań chyba jedną
        nogę sobie goli a drugą depiluje. Potem apaszkę sobie po nich spuszcza (to ten
        fetysz) i jeszcze to filmuje.
        • e._ Re: Bolący temat-depilacja :))))) 26.06.02, 19:50
          d.z. napisał(a):

> Ja tam uwielbiam reklamę z tą fetyszystką, która dla większych doznań chyba jed
          > ną
          > nogę sobie goli a drugą depiluje. Potem apaszkę sobie po nich spuszcza (to ten
          > fetysz) i jeszcze to filmuje.

Mnie fascynuje INNA OD DEPILOWANYCH NÓG, ta, co po niej łażą robaki. Jak łatwo
          się domyślić, przed wydepilowaniem robaki wspinały się chwytając ją łapami za
          włochy i tak pięły się w górę po kosmatej nodze. A po depilacji to nie jest
          takie proste.

Stad płynie wniosek: NIE CHCESZ MIEĆ ROBAKÓW, TO SIĘ DEPILUJ!!!!

• _vivien_ Re: Bolący temat-depilacja 24.06.02, 22:31
        Gość portalu: gładka napisał(a):

> marzy mi się, zeby faceci zaczęli się depilować. Skoro tak lubią gladkie
        > dziewczęce nóżki może sami też powinni cos w tym kierunku zrobić i wyrywac
        > sobie włosy z brody pincetką. Na dłużej starcza i włosy wyrastają słabsze....
        >
        > -gładka nóżka

O nie, nigdy ! Ja uwielbiam włosy u panów. Może nie owlosienie a `la goryl, ale
        włosy w przeciętnej ilości. To takie męskie i lubię łapką swą gładką przesuwać po
        zasierścionej z lekka piersi twardej. I lubię to, ze ja odrózniam się od
        mężczyzny gładkością skóry bez włosów.
        • matrek Re: Bolący temat-depilacja 27.06.02, 20:57
          _vivien_ napisał(a):
          >
          > O nie, nigdy ! Ja uwielbiam włosy u panów. Może nie owlosienie a `la goryl, ale
          >
          > włosy w przeciętnej ilości. To takie męskie i lubię łapką swą gładką przesuwać
          > po
          > zasierścionej z lekka piersi twardej. I lubię to, ze ja odrózniam się od
          > mężczyzny gładkością skóry bez włosów.

Pięknie to napisałaś :)
          • _vivien_ Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 14:04
            matrek napisał(a):

> _vivien_ napisał(a):
            > >
            > > O nie, nigdy ! Ja uwielbiam włosy u panów. Może nie owlosienie a `la goryl
            > , ale
            > >
            > > włosy w przeciętnej ilości. To takie męskie i lubię łapką swą gładką przes
            > uwać
            > > po
            > > zasierścionej z lekka piersi twardej. I lubię to, ze ja odrózniam się od
            > > mężczyzny gładkością skóry bez włosów.
            >
            > Pięknie to napisałaś :)

Dziekuję. Bardzo mi miło, ze Ci się podobało...:)
    • Gość: Pndzelek >>>To po prostu POWINNOŚĆ KOBIET!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 23:27
      >>>To po prostu POWINNOŚĆ KOBIET!!!

A jeśli im się to nie podoba, to... dużo jest robotników przyjezdnych z
      podlaskiego na budowach.

Włosy w różnych miejscach u kobiety *z wyjątkiem głowy)? FUJ FUJ FUJ!!!

>>>---
      • Gość: Antoś Re: >>>To po prostu POWINNOŚĆ KOBIET!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 11:43
        A ja się zgadzam, że to wbrew naturze! Ciekawe kto to wymyślił? Osobiscie w
        ogóle sobie mojej kobiety nie wyobrażam nie wydepilowanej (nawet golenie mnie
        mierzi, bo włosy po tym odrastają sztywne i bleeee....) i stąd moja
        refleksja....
        • Gość: Snam Re: hmmm... kobieta musi byc.... zadbana.... IP: *.chello.pl 26.06.02, 20:37
          Ja jestem zdecydowanie za tym zeby wszystkie panie i dojrzale panny sie
          depilowaly. A szczegolnie w miejscach intymnych. Nie ma nic lepszego dla aktywnych pieszczot jak starannie wydepilowana i zadbana "yoni".
          Tylko taka piczunia potrafi czlowieka zachecic i zmusic
          do najwyzszego wysilku i pelnego wykazania swych "lingwistycznych"
          zdolnosci az do pelnego spelnienia i zaspokojenia swej partnerki.
          Aby w koncu pozwolic sobie na ukojenie i usnac z zanikajacym szeptem slodkiego imienia swojej ukochanej na wilgotnyvh wargach w ostatnich przeblyskach swiadomosci......
          • Gość: Pndzelek Re: hmmm... kobieta musi byc.... zadbana.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:24
            YONI? Mniamciu, mniamciu...

>>>---
          • Gość: czeko Snam.... IP: *.chello.pl 30.06.02, 18:00
            Snam a do Catsa ty nie pisujesz? :)
    • Gość: marcin Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:25
      teraz są maści, bez bólu i wygląda to znacznie bardziej estetycznie
      • _vivien_ Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 14:18
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> teraz są maści, bez bólu i wygląda to znacznie bardziej estetycznie

Kremy nie usuwają włosa razem z cebulką. Maszynki do depilacji tak. Odrastające
        włosy są coraz słabsze.
    • tassman Re: Bolący temat-depilacja 28.06.02, 09:25
      Jak widzę babkę na ulicy, której nogi przypominają kaktusy - to jakoś tak dziwnie
      to wyglada. Przyzwyczaiłem sie do widoku nóg (szczególnie jednej damskiej pary)
      na których te włosy są depilowane co jakis czas. Ale co kto lubi....
      A "jeże" pod pachami? pod pachy to ja nikomu nosa i oczu nie wkładam....

tassman:)
      • Gość: Pndzelek Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 09:31
        Ale jak w środku komunikacji publicznej taka jeżyca się trzyma poręczy u góry
        to jest to POWALAJĄCE!!!

>>>---
        • tassman Re: Bolący temat-depilacja 28.06.02, 09:34
          Pndzelek

Ale ja w środkach komunikacji miejskiej nie patrzę na pachy jezycy tylko na....

tassman:)
        • zosia Re: Bolący temat-depilacja 28.06.02, 11:41
          Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Ale jak w środku komunikacji publicznej taka jeżyca się trzyma poręczy u góry
          > to jest to POWALAJĄCE!!!
          >
          A co jak w środku komunikacji publicznej taki OWŁOSIONY POD PACHĄ FACET trzyma
          się poręczy u góry? Gwarantuję, że nie jest to apetyczny widok gdy takiemu
          delikwentowi kapie pot na sąsiadów! Szcególnie, że faceci preferują "francuski
          prysznic" od zwykłej kąpieli.
          Zosia
          • Gość: marcin Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 16:40
            zosia napisał(a):

> Gość portalu: Pndzelek napisał(a):
            >
            > > Ale jak w środku komunikacji publicznej taka jeżyca się trzyma poręczy u g
            > óry
            > > to jest to POWALAJĄCE!!!
            > >
            > A co jak w środku komunikacji publicznej taki OWŁOSIONY POD PACHĄ FACET trzyma
            > się poręczy u góry? Gwarantuję, że nie jest to apetyczny widok gdy takiemu
            > delikwentowi kapie pot na sąsiadów! Szcególnie, że faceci preferują "francuski
            > prysznic" od zwykłej kąpieli.
            > Zosia

co to ??, konkurs na najbardziej odrażający post ;)))
          • Gość: Pndzelek Re: Do Zosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 17:04
            A co to jest "francuski prysznic"?

>>>---
            • Gość: antoś Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 17:51
              mi się wydaje, że tu chodzi o co innego - nie o to, czy kobiety lepiej
              wygladają, gdy ich pachy czy łydki są gładkie, bo to jest oczywiste, ale o to
              czemu promuje się takie trendy, które są wbrew naturze i czemu to dotyczy tylko
              kobiet!!! Jakoś przed wiekami nikomu nie przychodziło nic takiego do głowy, a
              kobiety budziły niemniejsze pożądanie...

A a propos meższczyzn to obserwuję tendencję w kierunku gładkości męskich
              torsów i nie zdziwie się jak za lat parę i oni będa musieli (jeżeli nie będą
              chcieli budzić obrzydzenia, tak jak teraz owłosione kobiety) sie depilowac!
              • Gość: trapszo Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.02, 18:31
                Gość portalu: antoś napisał(a):

> mi się wydaje, że tu chodzi o co innego - nie o to, czy kobiety lepiej
                > wygladają, gdy ich pachy czy łydki są gładkie, bo to jest oczywiste, ale o to
                > czemu promuje się takie trendy, które są wbrew naturze i czemu to dotyczy tylko
                >
                > kobiet!!! Jakoś przed wiekami nikomu nie przychodziło nic takiego do głowy, a
                > kobiety budziły niemniejsze pożądanie...
                >
                > A a propos meższczyzn to obserwuję tendencję w kierunku gładkości męskich
                > torsów i nie zdziwie się jak za lat parę i oni będa musieli (jeżeli nie będą
                > chcieli budzić obrzydzenia, tak jak teraz owłosione kobiety) sie depilowac!

Jakos przed wiekami Panie sie nie myly i tez budzily porzadanie. Dzeiki temu my
                jestesmy.

Pozdrawiam
                • Gość: abc2001 Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 29.06.02, 18:37
                  Gość portalu: trapszo napisał(a):

> Jakos przed wiekami Panie sie nie myly i tez budzily porzadanie. Dzeiki temu my
                  >
                  > jestesmy.
                  >
                  > Pozdrawiam

sugerujesz powrót do natury?:)
                  • Gość: trapszo Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.02, 18:45
                    Nie, nie calkiem, podstawy higieny musza byc zachowane. A czy sie depilowac czy
                    nie to juz kazdy powinien sam zdecydowac.

Pozdrawiam
            • zosia Re: Do Zosi 30.06.02, 10:50
              Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> A co to jest "francuski prysznic"?
              >
              Definicja "francuskiego prysznica": specyficzna forma kąpieli, polegająca na
              zastosowaniu dezodorantu o silnym zapachu zamiast wody z mydłem.
              Pozdrawiam
              Zosia

• martolka Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:04
      ja mam, kochani, w domu damską maszynkę do golenia, depilator, pensetkę do
      wyrywania na prąd, dwie zwykłe pensetki, cały zestaw wosków do różnych części
      ciała, pianę w sprayu, piankę w tubkach i na ostatek rozjaśniacz do
      niechcianych włosków na twarzy - chyba nic nie pominęłam? - i uważam, że
      powinno się umożliwić odliczanie zakupów tego wszystkiego od podatku. Podpadło
      by może pod, hmm, renowację, przebudowę, może wkład budowlany? :))
      • Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:08
        martolka napisał(a):

> ja mam, kochani, w domu damską maszynkę do golenia, depilator, pensetkę do
        > wyrywania na prąd, dwie zwykłe pensetki, cały zestaw wosków do różnych części
        > ciała, pianę w sprayu, piankę w tubkach i na ostatek rozjaśniacz do
        > niechcianych włosków na twarzy - chyba nic nie pominęłam? - i uważam, że
        > powinno się umożliwić odliczanie zakupów tego wszystkiego od podatku. Podpadło
        > by może pod, hmm, renowację, przebudowę, może wkład budowlany? :))

Ulga remontowa pasowałby tu, jak ulał:-)))
        A może by jakieś lobby...???
        • abc2001 Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:15
          Gość portalu: beata_ napisał(a):

> Ulga remontowa pasowałby tu, jak ulał:-)))
          > A może by jakieś lobby...???

nooo, jestem jak najbardziej za
          lobbujmy więc !!!
          • Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:27
            abc2001 napisał(a):

> Gość portalu: beata_ napisał(a):
            >
            > > Ulga remontowa pasowałby tu, jak ulał:-)))
            > > A może by jakieś lobby...???
            >
            > nooo, jestem jak najbardziej za
            > lobbujmy więc !!!

A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gdzie zacząć:(
            • abc2001 Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:33

>
              > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gdzie zacząć
              > :(

trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ...
              ... dalej to już proste,
              wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych :)
              • Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:39
                abc2001 napisał(a):

>
                > >
                > > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gdzie z
                > acząć
                > > :(
                >
                > trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ...
                > ... dalej to już proste,
                > wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych :)

No to kiszka:((( Dojście to ja mam głównie do swojego ciała, a z gotówką u mnie
                też nienajlepiej...pozostaje mi tylko to dalej, co jest już proste ponoć...
                • abc2001 Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:46

> abc2001 napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: beata_ napisał(a):
                  > >
                  > > >
                  > > > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gd
                  > zie z
                  > > acząć
                  > > > :(
                  > >
                  > > trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ...
                  > > ... dalej to już proste,
                  > > wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych
                  > :)
                  >
                  > No to kiszka:((( Dojście to ja mam głównie do swojego ciała, a z gotówką u mnie
                  >
                  > też nienajlepiej...pozostaje mi tylko to dalej, co jest już proste ponoć...

niestety, bez pierwszych nie ma dalej :(((
                  no i po lobbingu...
                  • Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:58
                    abc2001 napisał(a):

>
                    > > abc2001 napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: beata_ napisał(a):
                    > > >
                    > > > >
                    > > > > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego
                    > i gd
                    > > zie z
                    > > > acząć
                    > > > > :(
                    > > >
                    > > > trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ...
                    > > > ... dalej to już proste,
                    > > > wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycz
                    > nych
                    > > :)
                    > >
                    > > No to kiszka:((( Dojście to ja mam głównie do swojego ciała, a z gotówką u
                    > mnie
                    > >
                    > > też nienajlepiej...pozostaje mi tylko to dalej, co jest już proste ponoć..
                    > .
                    >
                    > niestety, bez pierwszych nie ma dalej :(((
                    > no i po lobbingu...

A coo, u ciebie tak samo???:(
    • Gość: Aliquis Re:Pytanie... IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 29.06.02, 22:54
      No więc jak już mamy być "piękne i gładkie", to jaki depilator drogie panie
      najbardziej polecają? Chodzi mi o najskuteczniejszy.
      ???
      • martolka Re:Pytanie... 30.06.02, 00:30
        Gość portalu: Aliquis napisał(a):

> No więc jak już mamy być "piękne i gładkie", to jaki depilator drogie panie
        > najbardziej polecają? Chodzi mi o najskuteczniejszy.
        > ???

o co to znaczy najskuteczniejszy? Ma wyrywać włoski, a boleć i tak będzie, cudów
        nie ma. Ja używam Silkepil Brauna - trzy poziomy szybkości wyrywania - przy
        każdym boli identycznie więc nie wiem po co się fatygowali z montowaniem tego :)

• Gość: Snam Re: niestety, uroda wymaga poswiecen... IP: *.chello.pl 30.06.02, 12:07
          Tak to juz jest, ze nic za darmo, Uroda wymaga poswiecen.
          Chcesz byc piekna to musisz pocierpic. Ale sama wiesz, ze warto.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka