Gość: Sloggi IP: *.man.polbox.pl 07.03.01, 16:56 Normalne kina umierają, pojawiają się potworne mutanty po 14 sal każdy. Duże, bezpłciowe - tragedia. Ktoś z Was był ostatnio w normalnym kinie ? - w jakim.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZBYSZKO Re: DO KINA ? - TYLKO NIE DO MULTIKINA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 22:08 trzeba po prostu bojkotować te mutanty, ja tam nie chodzę, dwa razy byłem i błeee, polecam małe kina; rejs na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio byłem w Kulturze, polecam :) IP: unknown, 62.32.156.* 08.03.01, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: DO KINA ? - MOZE BYC DO MULTIKINA IP: 212.244.202.* 16.03.01, 15:51 od czasu gdy otworzyli multipleks na Ursynowie, to jezeli ide do kina (a chodze dosc czesto) to wlasnie tam. bo; po pierwsze primo - mieszkam na Ursynowie i tu mi najblizej, po drugie czyli tez primo - duzy wybor filmow + wygodne sale kinowe. multikina nie sa zle. see you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GARFIELD "BOMBOWE" MULTIKINO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 13:14 NIE POLECAM MULTIKINA: PO PIERWSZE : CENY BILETÓW MAJĄ ZAPOROWE (WYJĄTEK PONIEDZIAŁEK) PO DRUGIE: JUŻ 2 RAZY BYŁ TAM ALARM BOMBOWY (RAZ ZNALEŹLI). A W MEDIACH CISZA!!!!!!!! CZYŻBY WEJCHERT I WALTER PRZEDKŁADALI KASĘ PONAD BEZPIECZEŃSTWO LUDZI?????????? PS BOMBKĘ ZNALEŹLI POD KONIEC ZESZŁEGO ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloni Re: Multikino IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 22:07 podczas promocji urodzinowej multikina prezenty dla widzow byly pod fotelami.. ze znajomymi znalezlismy taka koperte (z numerem miejsca ktore nie bylo nasze - prosta konkluzja - trzeba komus oddac) i chcielismy oddac pracownikom. nie sadze zeby osoby pod 30 wygladaly na potencjalnych zlodzieji i kombinierow, ale dokladnie tak nas potraktowano. a wystarczyloby "dziekuje".. nawet jesli byly jakies podejzenia co do naszych intencji. jakos mnie zrazili.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Multikino IP: 155.245.35.5, 155.245.254.* 01.04.01, 12:34 Ja polecam Dom sztuki, a szczegolnie miejsce "za filarem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Multikino IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.01, 18:13 a w Krakowie najlepsze kino Kijów przerabiająa na multikino : (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiku Re: Multikino IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 26.04.01, 15:29 Gość portalu: kasia napisał(a): > Ja polecam Dom sztuki, a szczegolnie miejsce "za filarem" Najlepsze miejsce jest "koło filaru" z lewej strony. A poza tym na I piętrze Domu Sztuki od paru lat działa kultowy pub - jak nie byliści to koniecznie wpadnijcie. Barman Wojtek z powodzeniem mógłby zagrać w filmie "Ćma barowa"/"Bar fly". Drętwe i sztuczne kawiarenki z Mulitikina nich się schowają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAMIEŃ Re: Multikino IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 27.04.01, 09:01 To prawda byłem w Domu Sztuki jest odjazdowo. Można obejrzeć nie komercyjny film a potem wypić niezbyt drogie piwo w przedziwnym pubie. Pub(z wyjątkiem baru i TV sat) wygląda jak z czasów stanu wojennego. Ale co za atmosfera !!! Szczególnie interesującą postacią w Domu Sztuki jest krytyk filmowy - Andrzej Bukowiecki. Jego komentarze są bezkonkurencyjne ! A DO MULTIKINA TO NIECH SOBIE JEŻDŻĄ DRESIARZE ZE SWOIMI PANIENKAMI, SWOIMI BWM LUB AUDI Z CZARNYMI SZYBAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś