tassman 27.06.02, 12:12 Czy było już takowe spotkanie? Kiedy? Gdzie? Niech ktoś coś o tym napisze... THX tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_sindi_ Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 13:16 A chcesz zorganizowac? ;-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 13:17 a gdzie jest sklep w którym można kupić zbroję rycerską w wersji przeciwczołgowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! IP: 195.187.84.* 27.06.02, 13:19 O ile wiem to chyba były ze dwa, czy trzy, jakoś w zeszłym roku. Pewnie Eela, Palker, Zdzicha i jeszcze kilka innych osob będą ci mogły o tym więcej powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 13:21 Po spotkaniu bywalców forum KOBIETA i TOWARZYSKIE jedna forumowiczka jest w ciąży i szuka ojca dziecka - bo po tym zjeździe facet zmienił nick :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 13:23 I na kolejnym zjeździe odzieje się w zbroję, żeby go nie rozpoznała? :-))) (może i głupawy, ale to żart) Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 13:32 sloggi napisał(a): > Po spotkaniu bywalców forum KOBIETA i TOWARZYSKIE jedna forumowiczka jest w > ciąży i szuka ojca dziecka - bo po tym zjeździe facet zmienił nick :))))))))) To dopiero była niezła zabawa... Może niekoniecznie ta zbroja, dobry make up nie pomoże :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 14:47 sloggi napisał(a): > Po spotkaniu bywalców forum KOBIETA i TOWARZYSKIE jedna forumowiczka jest w > ciąży i szuka ojca dziecka - bo po tym zjeździe facet zmienił nick :))))))))) ******************* Wiem, że nie chodzi o Ciebie...to niemozliwe przecież...hehe :))) PZDR ciepło tassman:) pył ten zjazd czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 16:04 tassman napisał(a): > pył ten zjazd czy nie?? Ano był, i to nie jeden. W zasadzie nie zjazd, tylko spęd. O szczegóły zapytaj panią Eelę, pani Eela do dziś kultywuje tę nową, świecką tradycję, może Cię na herbatkę zaprosi. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
rembik_ Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 16:09 Ja kiedyś byłem... parę razy... do krakowa jeździłem... raz nawet na ogólnopolski zlot sie wybrałem.... Ogólnie - mozna się czasem spotkać, ale trzeba sobie odpowiednio grono znajomych wybrać, ja miałem takiego swojego fana - co mi spam na skrzynke przesyłał, na forum bluzgał na mnie a na zlot przyszedł żeby mnie oklepać... przeliczył się bo okazało się że jest głowe niższy odemnie i jakieś (na oko) 20 kilogramów lżejszy :-))) nie ta waga :-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.06.02, 18:54 zdzicha napisał(a): > Ano był, i to nie jeden. W zasadzie nie zjazd, tylko spęd. O szczegóły zapytaj > panią Eelę, pani Eela do dziś kultywuje tę nową, świecką tradycję, może Cię na > herbatkę zaprosi. > > zdrv > zdzicha O ile dobrze pamiętam, nazywało się to PSI (z różnymi dodatkami), za to nie pamiętam abyś nie była tychże PSI entuzjastką, łącznie z herbatką u Eli, która (herbatka) nigdy PSI nie była, bo nie miała być. Odpowiedz Link Zgłoś
laci.k Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 22:20 zdzicha napisał(a): > tassman napisał(a): > > > pył ten zjazd czy nie?? > > Ano był, i to nie jeden. W zasadzie nie zjazd, tylko spęd. O szczegóły zapytaj > panią Eelę, pani Eela do dziś kultywuje tę nową, świecką tradycję, może Cię na > herbatkę zaprosi. > > zdrv > zdzicha Spędy, o ile mnie encyklopedyczna pamięć nie myli, są dla owieczek, krówek i innych bożych bydlatek. Ciekawe, w jakiej skórce bywałaś na tych wszystkich spędach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 27.06.02, 23:17 laci.k napisał(a): > Spędy, o ile mnie encyklopedyczna pamięć nie myli, są dla owieczek, krówek i > innych bożych bydlatek. Ciekawe, w jakiej skórce bywałaś na tych wszystkich > spędach:-)) Spędy są dla tych, którzy wolę bycia spędzonym przejawią. Co do skórki, to zdzinia używa z wielkim powodzeniem własnej, o czym pozostałe "bydlątka" mogły się przekonać. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.06.02, 23:27 zdzicha napisał(a): > laci.k napisał(a): > > > Spędy, o ile mnie encyklopedyczna pamięć nie myli, są dla owieczek, krówek > i > > innych bożych bydlatek. Ciekawe, w jakiej skórce bywałaś na tych wszystkic > h > > spędach:-)) > > Spędy są dla tych, którzy wolę bycia spędzonym przejawią. > Co do skórki, to zdzinia używa z wielkim powodzeniem własnej, o czym > pozostałe "bydlątka" mogły się przekonać. > > zdrv > zdzicha Rozumiem, że albo wola twa wielką była, albo bezwolnie uczestniczyłaś - czyli nic nie rozumiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jucha Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 21:39 tassman napisał(a): > Czy było już takowe spotkanie? Kiedy? Gdzie? Niech ktoś coś o tym napisze... > > THX > tassman:) Lubię prywatki kiedy do Ciebie lecimy na pifko i lalunie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiril Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 28.06.02, 02:55 rodzinna atmosfera, to lubie, pozdrawiam danuta Odpowiedz Link Zgłoś
vibratorek Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 28.06.02, 03:50 kiril napisał(a): > rodzinna atmosfera, to lubie, > pozdrawiam > danuta Kiedy i gdzie??? Az sie caly trzese.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zaproszenie na herbatkę..... 28.06.02, 08:02 A kto by mnie zaprosił na herbatkę, na małe pogaduszki.....? No kto są chętni? Mam taką ochotę na dobrze zaparzoną herbatę..... PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: !!! Zjazd bywalców forum !!!! 28.06.02, 21:34 Ha to jest problem ja znam jednego forumowicza z realu . I choc to dziwne okazal sie taki sam jaki w Swoich postach.Tak jak ja ... Ale moze jak sie bywa na "forum" kilka miesiecy ....... Odpowiedz Link Zgłoś