Dodaj do ulubionych

Bardzo ważne pytanie

IP: *.klub13.torun.pl 01.07.02, 14:30
Gdzie w Warszawie są sklepy z UŻYWANYMI PŁYTAMI I KASETAMI? Wiem, że takie s.
Bardzo mi na tym zależy. Prosiłbym o w miarę dokładne adresy. Z góry dziękuje i
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: zet Re: Bardzo ważne pytanie IP: 195.187.84.* 01.07.02, 14:35
      Poszukaj w halach pod Pałacem, ale w tych dwóch mniejszych. Nie pamiętam
      dokładnie w ktorej, ale było tam takie stoisko, zaraz przy samym wejściu.
      • Gość: mysza Re: Bardzo ważne pytanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 15:58
        byl na tylach Relaxu ale nie wiem czy jeszcze istnieje.
        • Gość: titi Re: Bardzo waz˙ne pytanie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 16:05
          Istnieje, no przynajmniej istnial miesiac temu. Hey Joe sie nazywa. Bardzo
          fajny sklepik - mozna nawet bardzo unikalne plytki zamawiac. Co prawda
          cholernie drogo, ale mimo wszystko polecam :)))
          pozdrawiam
          tt
          • tassman hej Joe 02.07.02, 08:03
            titi

W hej Joe pracuje jakiś duren który na pierwszych sprzedanych 100 płytach chce
            zarobić 1mln $. Aha i pozuje gośc jeszcze na wielkiego znawcę muzyki od A do Z.
            raz go sprawdzałem i walnąłem kolesiowi nazwę wymyslonej napredce kapeli. I ten
            geniusz ja słuszał, ale akurat nie miał jej płyty w swoim mikrym
            sklepiku......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co z dupek......
            Czekam, aż kolesiowi urosną duże baki -moze ufunduje mu jarmułkę...

tassman:)
            • Gość: titi Re: hej Joe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 10:05
              HEHE!
              Moze masz i racje, ale akurat ja mialem szczescie :)) Albo trafilem na inna
              osobe, bardziej obeznana z tematem. Fakt faktem, ze jest tam cholernie
              drogo. Zreszta w W-wie trzeba sie nachodzic zeby kupic jakas fajna plytke.
              Empiki raczej omijam, na stadion nie jezdze bo nie lubie. Lubilem Wielka
              Plyte, ale zlikwidowali. Zostal jeszcze Helicon na Freta (?) ale strasznie juz
              okrojony. Czyzby pozostawala tylko siec?
              pozdrawiam!
              tt
              • Gość: ela Re: hej Joe IP: *.centrala.kbsa / 10.2.24.* 02.07.02, 12:52
                bazarek na Olimpijce na Woli w kazda niedziele wzdloz Prymasa(blizej siatki)
                stoi mase sprzedajacych, kilka razy z mezem kupilismy plyty i kasety z
                nagraniami grup o ktorych "porzadni"sprzedawcy wogole nie slyszeli, ceny tez
                przytepne i mozna sie potargowac.ela
              • tassman Helikon 02.07.02, 13:08
                Gość portalu: titi napisał(a):

> HEHE!
                > Moze masz i racje, ale akurat ja mialem szczescie :)) Albo trafilem na inna
                > osobe, bardziej obeznana z tematem. Fakt faktem, ze jest tam cholernie
                > drogo. Zreszta w W-wie trzeba sie nachodzic zeby kupic jakas fajna plytke.
                > Empiki raczej omijam, na stadion nie jezdze bo nie lubie. Lubilem Wielka
                > Plyte, ale zlikwidowali. Zostal jeszcze Helicon na Freta (?) ale strasznie juz
                > okrojony. Czyzby pozostawala tylko siec?
                > pozdrawiam!
                > tt

titi,

jak to Helikon na Ferta jest strasznie okrojony?? Nic z tych rzeczy. jako stały
                bywalec tego miejsca, od ojj wielu juz lat stwierdzam ze możesz tam kupić prawie
                kazdą płytę -NOWĄ. Z uzywanymi jest gorzej, stoja jakieś wieszaki ale rewelacji
                to tam nie ma.....
                Ale jak szukasz jakiegos rarytasu którego nie uswiadczysz w sklepie to on to mają
                w swoim katalogu. Aha! Tylko przygotuj się na ceny na poziomie Steve'a Fosseta -
                tzn. tak wysokie jak lot jego balonu.....
                Ale plus to to ze wszystko tam jest....A że drogo, ale jak ci na czyms naprawde
                zależy....

tassman:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka