Dodaj do ulubionych

Gdzie chodzicie?

IP: *.telia.com 08.09.01, 22:42
chcialbym sie dowiedziec do jakich kawiarni i klubow nocnych w wawie przychodzi
bogata mlodziez do 23 lat. bardzo mnie to interesuje ale jakos nie moge znalezc
tych miejs w wawie. moze ich w ogole nie ma?
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ******** Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 22:49
      jest ich bardzo dużo, czyżbyś żadko wychodził z domu ??? są takie lokale gdzie
      spotykaja sie młodzi i bogaci i gdy chca potem (wiadomo o co chodzi) to jadą
      sobie do ***** gwiazdkowego Mariotta czy innego drogiego hotelu a nie do
      jakiegoś motelu a na imprezy miesiecznie wydaja po pare tysięcy ale na takie
      miejsca raczej Cie nie stać
      • Gość: XYZ Re: Gdzie chodzicie? IP: *.skane.se 08.09.01, 23:02
        Bogaci geje chodz do klubu PARADISE.
        • Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 00:31
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Bogaci geje chodz do klubu PARADISE.
          a jak nie jest sie gejem to gdzie mozna by bylo pojsc? nie chodzi mi oczywiscie o
          jakies hotelowe bary.
          pozdrawiam

• Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 00:26
        Gość portalu: ******** napisał(a):

> jest ich bardzo dużo, czyżbyś żadko wychodził z domu ??? są takie lokale gdzie
        > spotykaja sie młodzi i bogaci i gdy chca potem (wiadomo o co chodzi) to jadą
        > sobie do ***** gwiazdkowego Mariotta czy innego drogiego hotelu a nie do
        > jakiegoś motelu a na imprezy miesiecznie wydaja po pare tysięcy ale na takie
        > miejsca raczej Cie nie stać

owszem wychodze z domu i to dosyc czesto tylko ze jest to w sztokholmie i akurat
        doskonale znam tutejsze bardziej exluzywne lokale... wiec nie wyobrazam sobie
        zeby w wawie bylo drozej a tutaj mnie na to stac. moglbys byc na tyle mily i
        zdradzic mi jak takie lokale sie nazywaja i gdzie one sie mieszcza?
        pozdrawiam

• Gość: Michal Re: Gdzie chodzicie? IP: *.skane.se 09.09.01, 02:56
          Mieszkam w Lund.Czesto bywam w Warszawie.
          Fajnie jest w dyskotece, a raczej w night clubie
          Hotelu Marriot.Takze na ostatnim pietrze Marriotu
          jest fajny night.Mila atmosfera.Gdzie sie bawia
          bogaci Bog raczy wiedziec.
          Czesto jestem w Polsce i widac, ze spoleczenstwo
          polskie bardzo jest bardzo zabiedzone.
          To co w Szwecji jest standartem- w Polsce jest
          luksusem.
          Ogolnie wszystkim brak pieniedzy.Napewno jest
          i grupa bogaczy..............
          • Gość: as Re: Gdzie chodzicie? IP: *.csun.edu 09.09.01, 04:15
            hmm wlasciwei to dobre pytanie, czy ktos w koncu
            potrafi odpowiedziec gdzie sa te miejsca i jak sie
            nazywaja?
            pozdrawiam
            • Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 10:29
              to jest naprawde dziwne. zdaje sobie sprawe ze polska jest raczej biednym
              panstwem ale zeby nie bylo ani JEDNEGO klubu dla bogatej mlodziezy w stolicy???
              tego sie niespodziewalem. no tak ale z drugiej strony jesli ktos chce porownac
              ilosc sklepow z markowa odzieza w wawie i sztokholmie to naprawde widac ze to
              miasto nalezy do wschodniej europy... ale to sie zmienia

ps
              jeszcze nie trace nadziei i mysle ze ktos mi odpowie na moje pytanie
              pozdrowienia
              • Gość: Rafal Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 13:46
                W Warszawie jest pelno miejsc dla generacji "mlodyl wilkow" gdie siedzom ludzie
                nap z branzy Art i wciongajom koks wylem z takich miejscach jak bylem ostation w
                Warszawie tylko tam nie wpuszczajom obcych ja byle ta z kolezankom co znala
                wlasciciela (ze Szwecji.
                Jedno takie miejsce lezy na ul.chmielniej tylko nie pamientam nazwy.
          • Gość: Rafal Do Michala IP: *.telia.com 09.09.01, 14:03
            Tjena Lundziaku kiedzys mialem taki okres ze jak ty festowalem w Mariottcie na
            dole i w Skybar ale tam raczej bogatych ludzi nie spotkasz tylko dziewczyny co
            kcom takich spotkac miejwiencej ja w dolnym czensci Monte cassino w Sopocie
            powodzenia.
            Rafal
        • Gość: Rafal Do Req IP: *.telia.com 09.09.01, 13:41
          Widze ze mieszkamy w tym samym miescie a moze nawet sie znamy ciekawi mi to co
          masz ma mysli jako exluzywne lokale w centrum?
          Chyba nie myslisz o Splendido haha gdzie za pobyt masz dupe u ciebie w domu za 5
          minut.

• Gość: vinc Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 13:07
      kiedy wy ostatni raz byliście w Warszawie??? w latach osiemdziesiątych ??? a co
      do Stokholmu to nie jest z nim tak źle, ta fakt że w Warszawie jest znacznie
      więcej markowych sklepów ale to nic dziwnego skoro Warszawa najbardziej
      dynamicznie sie rozwija w Europie, a co do waszych standartów jakbym wam
      powiedział ile kumpel mojego kolegi wydaje na rozrywke to by wasza szwedzka
      młodzież pobladła
      • Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 13:40
        Gość portalu: vinc napisał(a):

> kiedy wy ostatni raz byliście w Warszawie??? w latach osiemdziesiątych ??? a co
        >
        > do Stokholmu to nie jest z nim tak źle, ta fakt że w Warszawie jest znacznie
        > więcej markowych sklepów ale to nic dziwnego skoro Warszawa najbardziej
        > dynamicznie sie rozwija w Europie, a co do waszych standartów jakbym wam
        > powiedział ile kumpel mojego kolegi wydaje na rozrywke to by wasza szwedzka
        > młodzież pobladła

nie chcialem urazic twojej polskiej dumy ale mimo wszystko nie odpowiedziales na
        pytanie tylko cos opowiadasz o swoim koledze... wiec jesli moglbys byc na tyle
        uprzejmy to podaj chociaz trzy takie miejsca ok?
        a co do markowych sklepow to z autopsji wiem ze to co mowisz to nieprawda, w
        wawie bylem latem
        pozdrowienia
      • Gość: Rafal Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 13:53
        Nasza? Szwedzka mlodziesz nienawidzi Sztokholmu i festuje na Ibizie albo w
        Pukecie:)
      • Gość: Radost Re: Gdzie chodzicie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 13:59

> kiedy wy ostatni raz byliście w Warszawie??? w latach osiemdziesiątych ??? a co
        >
        > dynamicznie sie rozwija w Europie,
        Berlin juz lyknela? bo Londyn to na pewno:)

a co do waszych standartów jakbym wam
        > młodzież pobladła
        Ja juz bledne wiec biegne na solarium:) kumpel mojego kolegi:)a kolezanka mojego
        kolegi ktory ma kuzyna ma lodz podwodna:))
        Nadla nie wiem gdzie kumple tak swietnie i drogo sie bawi:)
        • Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 14:10
          kurde co jest ludzie?!? czy w tym miescie naprawde nic nie ma?
          • Gość: vinc Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 15:31
            przestańmy sie oszukiwać pyra czy wrocławiak
      • szpiro Re: Gdzie chodzicie? Do VINCA co nie ma kasy 09.09.01, 20:51

>
        > dynamicznie sie rozwija w Europie, a co do waszych standartów jakbym wam
        > młodzież pobladła

VINCU ZABIEDZONY, kumpel Twojego kolegi wydaje i to sporo, ale ani Ty ani
        pozostale Vince hasy nie maja.Vincu jeden.............
    • Gość: vinc Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 15:29
      to nie pytaj na forum !!! tu prawie sami maniacy komputerowi co oni moga
      wiedzieć, jak ktoś siedzi prawie cały dzień na forum to co może wiedzxieć,
      zaczep kogoś na IRCu to może cie do kogoś podeśle albo sam cie powie
      • Gość: vinc Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 15:33
        zreszta Rafał Ci już napisał jak jest
        • Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 16:35
          co mi rafal napisal? ze istnieje mariott?? to ja tez juz wiedzialem... czy moze
          o jakiejs dziurze na chmielnej gdzie kazdy cpa? no tak wawa jest szalenie
          wyrafinowanym miastem... vinc gdzie ten twoj kolezka chodzi co wydaje tyle
          forsy na imprezy? czy moze po prostu zmysliles?
          pozdrowienia
          • Gość: Radost Re: Gdzie chodzicie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 18:08
            vinc nie moze teraz odpisac:) slucha z wypiekami na twarzy o nocnych wojazach
            kumpla kolegi:) podobno w ten weekend pobil rekord wydal mnostwo kasy!
            Wiadomosc potwierdzona:) siostra kolegi kumpla vinca kiedys chodzila z bratem
            jego kolezanki a ten ma kuzyna ktora jest zatrudniony w najdrozszym lokalu
            stolicy:) i widzial jak ten kumpel kolegi vinca wydal tyle kasy...
            Ludzie z forum to maniacy:) a na Ircu ludzi srednio siedza po dwie trzy
            minuty:) i pewnie stad te sluby par internetowych:)
            • Gość: vinc Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 18:37
              skąd ta ironia, czyżbyście mieli jakieś żale ??? a moze ty nie byłeś nigdy w
              Szwecji, moze to zmysliłeś??? ciebie dziecko na lokale dla młodych wilkow nie
              stać, możesz sobie pomazyć
              • radost2001 Re: Gdzie chodzicie? 09.09.01, 18:41

> skąd ta ironia, czyżbyście mieli jakieś żale ??? a moze ty nie byłeś nigdy w
                > Szwecji, moze to zmysliłeś??? ciebie dziecko na lokale dla młodych wilkow nie
                > stać, możesz sobie pomazyć

Ja bylem w Szwecji pare razy:) i prawde mowiac za duzo lokali nie widzalem(Malmo
                i Lund:) co duzo tlumaczy ale sklepy owszem byly no i przede wszystkim czyste
                powietrze (samochody na gaz) centrum miasta i oddychasz pelna piersia:)

ciebie dziecko na lokale dla młodych wilkow nie
                > stać, możesz sobie pomazyć

UUU o loklalach dla mlodych wilczkow "maze":)))) caly czas ba jak zbladaem
                czytajac ilee to kumple twojego kolegi wydaje na zabawy szybko udalem sie na
                solarium:) coz mlody wilk ze mnie moze jescze bedzie:)
          • Gość: Rafal Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 20:24
            O Marittocie napisalem do Michala a jak ty jestes taki koza to powiec do
            jakich "ekskluzywnych" klubow chodzisz w Sztokolmie to zobacze czy ty tylko
            bredzis czy jestej naprawde takim "casanowom"
      • Gość: Rafal Do Vinc IP: *.telia.com 09.09.01, 20:35
        Na internecie i zarowno na tym forum se bardzo rozni ludzie abys sie nie zdziwil
        myslalem ze to wiedziales wczesniej bo po twojim artykule dozo osub moglo sie
        zrazic....
    • Gość: vinc Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 18:38
      mozesz mi podać pare przykładow ze Szwecji, będę wiedział o co pytać
    • Gość: mmikki Re: Gdzie chodzicie? IP: *.chello.pl 09.09.01, 18:54
      Ilicz na wiece, ale nie te co trzeba.
      • Gość: vinc Re: LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 19:14
        Req pytasz sie na forum Gazety gdzie bawią "młode wilki" czy myslisz że ktoś z
        forum Ci odpowie, jest tu grupka ludzi która sporo czasu spędza przed kompem,
        są to zwykli ludzie, skąd oni mogą wiedzieć, czy myślisz że na forum piszą
        sobie jacyś bogacze, człowieku czy ty myślisz że tacy ludzie nie maja co robić
        tylko siedzieć na forum Gazety i chwalić sie gdzie oni chodzą i z kim sie
        spotykają, osobiście znam pare normalnych knajp, pubów, dyskotek na które
        przychodzą ludzie o bardzo zróżnicowanych zarobkach ale od znajomego słyszałem
        o wielu takich miejscach dla bogaczy a wierze mu bo go znam dobrze i wiem ile
        zarabia i czym jeżdzi, zresztą nawet w rankingu najlepszych restauracji dla
        biznesmena w 10 najlepszych 5 było z Wawy wtym 3 pierwsze, nie wiem jak sie
        nazywaja i gdzie są tak samo jak te knajpy itp. ale o knajpach moge sie
        dowiedzieć od kumpla a o restauracjach pisali w Polityce choć ty pewno mi nie
        wierzysz
        ps. podaj mi przykłady takich knajp w szwecji a będe wiedział o co kiedyś go
        zapytac
    • Gość: D.Z. Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:15
      do jakich kawiarni i klubow nocnych w wawie przychodzi bogata mlodziez do 23 lat.
      bardzo mnie to interesuje ale jakos nie moge znalezc.

No coz, gdybys byl starszy, to bym pare pub-ow zaproponowal ale do 23 lat to sorry
      poprostu nie wiem.
      • szpiro Re: Gdzie chodzicie? 09.09.01, 20:58
        Kazdy temat jest godny klotni.Nie jestem zbyt rozrywkowy , ale jest fajna
        dyskoteka na tylach Tatu Roma pod taka zajebista kopula.Przychodzi tam
        masa fajnej mlodziezy.Swietna atmosfera , dobre piwo.Mnie to wstarcza.
        Takiego lokalu niema na poludniu Szwecji.Cholera, nazwa wypadla mi z glowy,
        ale jestem 2 razy starszy od tam przychodzacych.............
        • Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 21:09
          owszem znam kilka miejsc, spy bar, sture compagniet, wieczory "pilot" na gamla
          stanie wiec jak widzisz jest kilka miejsc i nie trzeba chodzic do jakis hoteli
          jak np grand hotell w sztokholmie albo w saltsjöbaden. naprawde nie rozumiem
          czy tak trudno odpowiedziec ze sie nie wie gdzie takie miejsca w wawie istnieja
          albo ze poprostu ich nie ma? myslalem ze jestescie na wyzszym poziomie i nie
          zaczniecie sie klocic o byle bzdet...
          pozdrawiam
          • Gość: vinc Re: Gdzie chodzicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 21:28
            tyle że sa takie miejsca ale ty uwazasz ze skoro ja nie wiem to znaczy nie ma i
            udajesz cwaniaka jak to wspaniale w szwecji
          • Gość: Rafal Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 22:07
            Facet ale stales sie niemily osobiscie ci nie powiem jakie se miejsca w
            Warszawie bo tam dawno nie bylem z roznych powodow ale pare lat temu jedzilem
            pare razy w roku i sie zdrowo bawilem z roznych srodowiskach.
            Na calym swiecie se exkluzywne miejsca dla "elity" i jest ich zapewnie pelno w
            Warszawie tylko nie rozumiem czemu tak tam bardzo kcesz tam isc niewiem moze
            cie poconga Spy bar albo Sture tylko te miejsca ztaly sie za powszechne zeby
            sie nazywas "exklzywnymi" no moze ze ty mas wesjcia do dolnej czensci Sture
            gdzie bawi sie mlodziesz z "niebieskom krwiom".
            Jak ty mieszkasz w Szwecji a szczegulnie w Sztokolmie to doskonale wiesz ze
            wtym kraju jak sie nie urodziles we wlasciwej rodzinie i miejscu nap:(östermalm)
            to nikt cie nie wpusci do "grona"
            Na temat knajp i dyskotek to mojim zdaniem Warszawa jest 1000% fajniejsza nisz
            nasz jebany kraj Szwecja ja bardzo dozo podruzuje prywatnie po swiecie i Wawa
            jest spokojnie poruwywalna do reszty swiata.
            Na koniec mojim zdaniem najleprzy miejsce w Szwecji to "The Palace" w Geteborgu.
          • Gość: Rafal Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 09.09.01, 22:13
            Facet ale stales sie niemily osobiscie ci nie powiem jakie se miejsca w
            Warszawie bo tam dawno nie bylem z roznych powodow ale pare lat temu jedzilem
            pare razy w roku i sie zdrowo bawilem z roznych srodowiskach.
            Na calym swiecie se exkluzywne miejsca dla "elity" i jest ich zapewnie pelno w
            Warszawie tylko nie rozumiem czemu tak tam bardzo kcesz tam isc niewiem moze
            cie poconga Spy bar albo Sture tylko te miejsca ztaly sie za powszechne zeby
            sie nazywas "exklzywnymi" no moze ze ty mas wesjcia do dolnej czensci Sture
            gdzie bawi sie mlodziesz z "niebieskom krwiom".
            Jak ty mieszkasz w Szwecji a szczegulnie w Sztokolmie to doskonale wiesz ze
            wtym kraju jak sie nie urodziles we wlasciwej rodzinie i miejscu nap:(östermalm)
            to nikt cie nie wpusci do "grona"
            Na temat knajp i dyskotek to mojim zdaniem Warszawa jest 1000% fajniejsza nisz
            nasz jebany kraj Szwecja ja bardzo dozo podruzuje prywatnie po swiecie i Wawa
            jest spokojnie poruwywalna do reszty swiata.
            Na koniec mojim zdaniem najleprzy miejsce w Szwecji to "The Palace" w Geteborgu.
            • Gość: req Re: Gdzie chodzicie? IP: *.telia.com 10.09.01, 19:28
              Gość portalu: Rafal napisał(a):

> Facet ale stales sie niemily osobiscie ci nie powiem jakie se miejsca w
              > Warszawie bo tam dawno nie bylem z roznych powodow ale pare lat temu jedzilem
              > pare razy w roku i sie zdrowo bawilem z roznych srodowiskach.
              > Na calym swiecie se exkluzywne miejsca dla "elity" i jest ich zapewnie pelno w
              > Warszawie tylko nie rozumiem czemu tak tam bardzo kcesz tam isc niewiem moze
              > cie poconga Spy bar albo Sture tylko te miejsca ztaly sie za powszechne zeby
              > sie nazywas "exklzywnymi" no moze ze ty mas wesjcia do dolnej czensci Sture
              > gdzie bawi sie mlodziesz z "niebieskom krwiom".
              > Jak ty mieszkasz w Szwecji a szczegulnie w Sztokolmie to doskonale wiesz ze
              > wtym kraju jak sie nie urodziles we wlasciwej rodzinie i miejscu nap:(östermalm
              > )
              > to nikt cie nie wpusci do "grona"
              > Na temat knajp i dyskotek to mojim zdaniem Warszawa jest 1000% fajniejsza nisz
              > nasz jebany kraj Szwecja ja bardzo dozo podruzuje prywatnie po swiecie i Wawa
              > jest spokojnie poruwywalna do reszty swiata.
              > Na koniec mojim zdaniem najleprzy miejsce w Szwecji to "The Palace" w Geteborgu
              > .
              nie rozumiem dlaczego uwazasz ze jestem niemily... dlatego ze podaje fakty i
              umiem argumentowac w przeciwienstwie do vinc''a? a co do vinc''a: nie musisz sie
              pytac tego kumpla twojego kolegi kuzynki o te miejsca bo sam sie juz
              dowiedzialem. a do rafala: wyobraz ze nie trzeba urodzic sie na östermalm''ie
              wystarczy np mieszkac w nacka (tak tam gdzie jest grand hotell w saltsjöbaden)
              nie wiem gdzie ty mieszkasz i tez mnie to zbytnio nie interesuje
              pozdrowienia
              ps
              jesli znowu chcecie napisac cos niemilego to lepiej pojdzcie na basen albo
              pograjcie w tenisa

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka