florek10 16.05.05, 14:42 Mam problem, nie jestem jeszcze zdecydowany na kogo głosować w nadchodzących wyborach na Prezydenta RP. W związku z powyższym proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jhbsk Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 14:43 Sorry, ale jeśli piszesz serio, to jesteś dziecinny. SAM musisz zadecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius służę 16.05.05, 14:43 Skoro musisz prosić o ponoc na forum, to ja Ci pomogę. Najlepiej nie głosuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Na Wlodka Cimoszewicza a w ostatecznosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:38 na Borowskiego i nikt wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Tylko Kaczynski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.05.05, 21:05 Tak tylko zartowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Florka Re: Tylko Kaczynski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:19 Sebastian Florek: nie niski, nie był prezydentem Warszawy, nie pojechał do Moskwy, nie był przesłuchiwany w komisji orlenowskiej, nie wykradł swojej teczki - TYLKO ON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Florka Re: Tylko Kaczynski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:22 aaaa... zapomniałam dodać, nie używa samoopalcza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Kto na Prezydenta RP IP: *.aster.pl 16.05.05, 22:23 Która pracownia to zleciła? Taki post jest na każdym miejskim wątku. Chcecie mieć badanie za frico? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Wacek na prezydenta IP: *.acn.waw.pl 16.05.05, 22:46 Jest postawny, umie zatańczyć, zawsze chętny, długi, centkowany, kręty. Nikt inny tylko On. WACEK NA PREZYDENTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś