Gość: kubu IP: *.dwi.uw.edu.pl 08.07.02, 19:41 nie cierpie zmian zwlaszcza jesli sa zmianami na gorsze :-/ ehhh brzydko tu i troche bez sensu czy jest sens zmieniac cos, co bylo ok? postep za wszelka cene? nieeeeeeee :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyżak Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 19:57 Przyłączam sie.Brzydkie i nie podoba mi sie.Poza tym najpierw bylismy wyraznie zachecani nieujawnianiem IP przez GW,teraz dla odmiany jest ono z daleka widoczne. Masz racje ,nie niszczy sie tego co sprawdzone i dobre. Nie podoba mi sie ,że Wawa jest 3 od końca. Do d.....y! Odpowiedz Link Zgłoś
indris BRZYDKIE TO FORUM 08.07.02, 20:00 Może to projektował jakiś zwolennik słynnej Małpy Warszawskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.dwi.uw.edu.pl 08.07.02, 20:01 ale akurat malpa bardzo mi sie podobala chcialbym mieszkac w bloku z namalowana malpa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 20:06 Gość portalu: kubu napisał(a): > ale akurat malpa bardzo mi sie podobala > chcialbym mieszkac w bloku z namalowana malpa :-))) O czym Wy mówicie? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: BRZYDKIE TO FORUM 08.07.02, 20:07 Co do wyglądu - trudno oceniać. Wszak gusty nie podlegają itd. Są natomiast nowe możliwości. Proponuję (tym co się logują) wycieczkę do (u góry zaznaczone) "Moje forum". Tam można sobie ustawiać przeszukiwarkę forumową tak, że np. wybiera się przyjaciół lub dyskryminuje wrogów. Można sobie ustawić sposób prezentacji postów. Utworzyć syganturkę do swoich publikacji. To jest spełnienie obietnic, które kiedyś na spotkaniu w Stołecznej Forumowiczom złożono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.chello.pl 08.07.02, 21:54 Mnie też się nie podoba....Siedzę jak wryta....Ehhh... Lubiłam to formu bo nie wyglądało jak inne. Teraz już wygląda. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: 212.160.155.* 08.07.02, 22:13 przylaczam sie. nie chce mi sie tu lazic. wszystko wyglada jak wybielony pokoj bez mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 22:55 Spoko, szykowane sa nowe zmiany. Bedzie sobie mozna wybrac wlasna reklame, bedzie mozliwosc ukrycia przed soba wlasnych postow, bedzie mozna wybrac kolor tytulow watkow (bialy lub zolty) oraz tla (biale lub zolte), bedzie mozna czytac cudza poczte, bedzie mozna pojsc na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: BRZYDKIE TO FORUM 08.07.02, 23:18 Jakie reklamy hehehe mi tam wszystko filtruje i smieci nie sciaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.dwi.uw.edu.pl 09.07.02, 15:50 no ale np jezeli jestem w jakims watku na MUZYCE to nie moge od razu z niego wrocic do muzyki, tylko musze przechodzic przez KULTURE a kiedys moglem :-/// wybieram przyjaciol? dyskryminuje wrogow???????? sorry chyba zbyt dlugo siedzisz w sieci TO NIE JEST ZYCIE!!!! albo cytujac Bjork THERE'S MORE TO LIVE THAN THIS!!!!!!! ja tu nie szukam ani przyjaciol ani wrogow ja chce wymiany mysli sygnaturka???????????????? po co? chodzi o zwiekszone mozliwosci autokreacji??? od tego sa przeciez blogi :-/ mi nikt zadnych obietnic nie skladal ja chce stare forum!!!! i to juz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruk Stara wersja forum ... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 00:32 .. jest tu: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WARSZAWA Ciekawe tylko jak długo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muter Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.lot.pl 09.07.02, 15:55 Rzeczywiście trudno się połapać, co gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtb Re: BRZYDKIE TO FORUM IP: *.chello.pl 12.07.02, 23:00 Z niczym nie mogę sobie poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
znawca A jak teraz oceniacie? 09.10.02, 15:59 No właśnie - jak zmiany się przyjęły? Moim zdaniem, całkiem, całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś