Gość: Benny IP: *.aster.pl 26.05.05, 14:33 Bylem tam raz i od razu sie strulem. Brzuch bolal mnie przez caly dzien. Najgorsze ze zabralem tam na tzw. biznes lancz klienta, ktory przyznal sie do takikch samych problemow jak moje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcinsz Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:02 Bylem tam 2 tygodnie temu z ludzmi z Firmy. Obsluda beznadziejna! Po godzinie czekania dostalismy wode i zakaske. Nawet po zamowieniu tego co chcemy, tego nie dostalismy, tylko stol obok. Cos okropnego. Sam Kreglicki przyszedl do nas i przepraszal, ale robil to tak jak gdybysmy przyszli tu najesc sie za darmo. Kompletna zenada. Nigdy tam nie pojdziemy. Pomiomo znosnego jedzenia, lokal dyskwalifikuje kompletnie beznadzioejna obsluga i brak profesjonalizmu w kontaktach z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: Mirador 31.05.05, 12:55 Wpadki i nadęci obrażalscy klienci zdarzaja się wszędzie. Byłem 3 razy - raz skucha (pomyłka przy zamówieniu), 2 razy full wypas.Nawet jak była skucha-było miło i żarcie znakomite (pomimo że nie to akurat zamawiałem). Chylę czoła przed szefem kuchni. Gdybym był tam kelnerem to chyba wsadziłbym łeb do fytownicy gdyby mi przyszło obslugiwać takich nadętych buców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Michalczuk Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:07 zdziwiły mnie poprzednie opinie...byłem tam chyba 2 tygodnie temu. przypadkowo znajomy zaprosil mnie na kolacje. poczatkowo wydawalo sie pustawo tam byla 17:30 lec zo 20:00 w czwartek niebylo miejsca wolnego gdyz odbywało sie flamenco. jedlismy chyba jakis zestaw przekasek i szafranowy ryz pallea, troszke dlugo czeka sie na pallea ale kelner tlumaczyl to tym ze jest to robione wedlug receptur hiszpanskich, w tym momencie przyniusł nam aby umilic nam czas winogorna nasaczone alkoholem. przekaski i pallea byla byly wysmienite, choc kucharz chyba zakochany ciut zaslony ryz :) napewno tam wroce Odpowiedz Link Zgłoś
firevixen Re: Mirador 31.05.05, 13:27 Byłam tam na imprezie zamkniętej. Super jedzenie, piękny wystrój, obsługa bez zarzutu. Spodobało mi się do tego stopnia, że planuję tam urządzić przyjęcie weselne. Dam znać, jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mirador IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 17.06.05, 08:45 Bo to nie jest durniu restauracja dla plebsu!!! Najprawdopodobniej twoje podniebienie toleruje tylko kaszanke!! Wiec żryj w domu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk literacki Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:49 Pani Agnieszko i Panie Marcinie ! Uprzejmie sugeruje zmiane menadzera d/s public relations w waszej firmie. Obecny menadzer czy menadzerka) nie przynosi wam zadnego pozytku, a wrecz obniza prestiz waszej doskonalej restauracji. Wypisywanie takich rzeczy : > Bo to nie jest durniu restauracja dla plebsu!!! Najprawdopodobniej twoje > podniebienie toleruje tylko kaszanke!! Wiec żryj w domu !!! nie jest chyba najlepsza reklama waszej restauracji. Przeciez to samo mozna wyrazic innymi slowami, a sens pozostawic bez zmian. Z powazaniem, Nowak, Zenon Odpowiedz Link Zgłoś
mirador2 Re: Mirador 30.06.05, 10:35 List od „Ja” został napisany przez osobę nam obcą, bez naszej wiedzy i wbrew naszym zasadom. Szanujemy wszystkich naszych gości. Szczególnie dbamy o tych, których oczekiwań nie spełniliśmy w całości. Wydaje nam się, że każdej restauracji zdarzają się wpadki w pierwszych tygodniach działalności. Jest nam przykro, jeżeli nie udaje nam się zmienić nastroju gości, którzy takiej wpadki doświadczyli. Zawsze w takiej sytuacji szukamy przyczyny po naszej stronie i wyciągamy z niej wnioski. Taką naukę i życzliwą krytykę traktujemy jak pomoc w prowadzeniu restauracji. Wierzymy, że goście wrócą sprawdzić jak się zmieniliśmy. I może o tych zmianach napiszą na forum. Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronni Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:22 Witam, pozostaje tylko wyrazic mi szacunek za podejecie rekawicy. Nigdy nie bylem u Panstwa (mieszkam w Poznaniu i nie czesto bywam w Warszawie), ale przy najblizszej okazji nie omieszkam odwiedzic. Pozdrawiam i zycze powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dara Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:30 Byłam raz i będę jeszcze nie raz... Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Mirador 22.07.05, 22:56 Witam, a czy paella z szafranem? A czy z patelni ;) Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś