IP: *.aster.pl 26.05.05, 14:33
Bylem tam raz i od razu sie strulem. Brzuch bolal mnie przez caly dzien.
Najgorsze ze zabralem tam na tzw. biznes lancz klienta, ktory przyznal sie do
takikch samych problemow jak moje.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinsz Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:02
      Bylem tam 2 tygodnie temu z ludzmi z Firmy. Obsluda beznadziejna!
      Po godzinie czekania dostalismy wode i zakaske. Nawet po zamowieniu tego co
      chcemy, tego nie dostalismy, tylko stol obok. Cos okropnego. Sam Kreglicki
      przyszedl do nas i przepraszal, ale robil to tak jak gdybysmy przyszli tu
      najesc sie za darmo. Kompletna zenada. Nigdy tam nie pojdziemy.
      Pomiomo znosnego jedzenia, lokal dyskwalifikuje kompletnie beznadzioejna
      obsluga i brak profesjonalizmu w kontaktach z klientem.
      • sulek33 Re: Mirador 31.05.05, 12:55
        Wpadki i nadęci obrażalscy klienci zdarzaja się wszędzie. Byłem 3 razy - raz
        skucha (pomyłka przy zamówieniu), 2 razy full wypas.Nawet jak była skucha-było
        miło i żarcie znakomite (pomimo że nie to akurat zamawiałem). Chylę czoła przed
        szefem kuchni. Gdybym był tam kelnerem to chyba wsadziłbym łeb do fytownicy
        gdyby mi przyszło obslugiwać takich nadętych buców!!!
    • Gość: K. Michalczuk Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:07
      zdziwiły mnie poprzednie opinie...byłem tam chyba 2 tygodnie temu. przypadkowo
      znajomy zaprosil mnie na kolacje. poczatkowo wydawalo sie pustawo tam byla
      17:30 lec zo 20:00 w czwartek niebylo miejsca wolnego gdyz odbywało sie
      flamenco. jedlismy chyba jakis zestaw przekasek i szafranowy ryz pallea,
      troszke dlugo czeka sie na pallea ale kelner tlumaczyl to tym ze jest to
      robione wedlug receptur hiszpanskich, w tym momencie przyniusł nam aby umilic
      nam czas winogorna nasaczone alkoholem. przekaski i pallea byla byly
      wysmienite, choc kucharz chyba zakochany ciut zaslony ryz :) napewno tam wroce
    • firevixen Re: Mirador 31.05.05, 13:27
      Byłam tam na imprezie zamkniętej. Super jedzenie, piękny wystrój, obsługa bez
      zarzutu. Spodobało mi się do tego stopnia, że planuję tam urządzić przyjęcie
      weselne. Dam znać, jak było.
    • Gość: ja Re: Mirador IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 17.06.05, 08:45
      Bo to nie jest durniu restauracja dla plebsu!!! Najprawdopodobniej twoje
      podniebienie toleruje tylko kaszanke!! Wiec żryj w domu !!!
      • Gość: krytyk literacki Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:49
        Pani Agnieszko i Panie Marcinie !

Uprzejmie sugeruje zmiane menadzera d/s public relations w waszej firmie. Obecny
        menadzer czy menadzerka) nie przynosi wam zadnego pozytku, a wrecz obniza
        prestiz waszej doskonalej restauracji.

Wypisywanie takich rzeczy :

> Bo to nie jest durniu restauracja dla plebsu!!! Najprawdopodobniej twoje
        > podniebienie toleruje tylko kaszanke!! Wiec żryj w domu !!!

nie jest chyba najlepsza reklama waszej restauracji.

Przeciez to samo mozna wyrazic innymi slowami, a sens pozostawic bez zmian.

Z powazaniem,
        Nowak, Zenon
        • mirador2 Re: Mirador 30.06.05, 10:35
          List od „Ja” został napisany przez osobę nam obcą, bez naszej wiedzy i wbrew
          naszym zasadom. Szanujemy wszystkich naszych gości. Szczególnie dbamy o tych,
          których oczekiwań nie spełniliśmy w całości.

Wydaje nam się, że każdej restauracji zdarzają się wpadki w pierwszych
          tygodniach działalności. Jest nam przykro, jeżeli nie udaje nam się zmienić
          nastroju gości, którzy takiej wpadki doświadczyli. Zawsze w takiej sytuacji
          szukamy przyczyny po naszej stronie i wyciągamy z niej wnioski. Taką naukę i
          życzliwą krytykę traktujemy jak pomoc w prowadzeniu restauracji. Wierzymy, że
          goście wrócą sprawdzić jak się zmieniliśmy. I może o tych zmianach napiszą na
          forum.

Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki

• Gość: Ronni Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:22
            Witam,

pozostaje tylko wyrazic mi szacunek za podejecie rekawicy. Nigdy nie bylem u
            Panstwa (mieszkam w Poznaniu i nie czesto bywam w Warszawie), ale przy
            najblizszej okazji nie omieszkam odwiedzic. Pozdrawiam i zycze powodzenia...
            • Gość: dara Re: Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:30
              Byłam raz i będę jeszcze nie raz...
          • mii.krogulska Re: Mirador 22.07.05, 22:56
            Witam, a czy paella z szafranem? A czy z patelni ;)

Pozdrawiam, Mii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka