Dodaj do ulubionych

BUTY na szpilakch rozmiar 41/42

IP: *.acn.waw.pl 19.07.02, 22:02
Moi drodzy!
NApiszcie prosze czy wiecie gdzie w Warszawie można dostać duże, eleganckie
damskie buty (cena nie gra tu wielkiej roli). JEstem wysoka, a w związku z
tym i stópke mam nie małą. W Niemczech czy Anglii nigdy nie miałam z tym
problemu, a u nas, 41/42 to sam chłam - brzydkie człapaki, lub buty na
płaskim obcasie. Mimo, że jestem wysoka, lubię szpilki...

DAJCIE MI PROSZE NAMIARY na dobry sklep z takimi rozmiarami w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • eela Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 19.07.02, 22:25
      Na Odyńca przy Wołoskiej jest sklep z butami o nietypowych rozmiarach. Mozna
      zamówic okreslony model i sprowadzą.
      • happy4 Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 19.07.02, 23:29
        Dzięki, jestem cieakwa w jakich pójde do slubu... chyba w chodakach (hi,hi)
        • Gość: BIANCA Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.acn.waw.pl 20.07.02, 19:16
          HEj HAPPY4, to Ty też dzielisz mój los posiadając but nr. 41/42!!! Serdecznie
          współczuję. Może razem wybierzemy się do tego sklepu! Kiedy bierzesz ślub?/ ;-)
          • Gość: nina Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 22:00
            a wiecie ze kate winslet podobno szczyci sie nozka nr...44!!(czterdziesci i
            cztery...;)
            ona dopiero musi miec problem szykujac sie na takie oscary np...:((((
            • abc2001 Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 20.07.02, 22:06
              Gość portalu: nina napisał(a):

> a wiecie ze kate winslet podobno szczyci sie nozka nr...44!!(czterdziesci i
              > cztery...;)
              > ona dopiero musi miec problem szykujac sie na takie oscary np...:((((

a nie bierzesz pod uwagę, że ona nie musi mieć żadnego bólu głowy, bo robi
              sobie butki na zamówienie? i jeszcze jej do domu przyniosą :)
              • Gość: beata_ Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.07.02, 22:46
                abc2001 napisała:

> Gość portalu: nina napisał(a):
                >
                > > a wiecie ze kate winslet podobno szczyci sie nozka nr...44!!(czterdziesci
                > i
                > > cztery...;)
                > > ona dopiero musi miec problem szykujac sie na takie oscary np...:((((
                >
                >
                > a nie bierzesz pod uwagę, że ona nie musi mieć żadnego bólu głowy, bo robi
                > sobie butki na zamówienie? i jeszcze jej do domu przyniosą :)

Żeby nie ta ryba, co ją po grecku szykuję, to bym powiedziała to samo!:-))
                Dobrze, że jesteś:-)))))
                • abc2001 Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 20.07.02, 23:27
                  Gość portalu: beata_ napisał(a):

> Żeby nie ta ryba, co ją po grecku szykuję, to bym powiedziała to samo!:-))

ryba , ryba po grecku - mlasku, mlasku :)))
                  a Ty zamiast spać przed jutrzejszą wycieczką - ryby sprawiasz, jeszcze na
                  dodatek na modłę grecką ??? :-))
                  • Gość: beata_ Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.07.02, 23:36
                    abc2001 napisała:

> Gość portalu: beata_ napisał(a):
                    >
                    > > Żeby nie ta ryba, co ją po grecku szykuję, to bym powiedziała to samo!:-))
                    >
                    > ryba , ryba po grecku - mlasku, mlasku :)))
                    > a Ty zamiast spać przed jutrzejszą wycieczką - ryby sprawiasz, jeszcze na
                    > dodatek na modłę grecką ??? :-))

Zapraszam - sama jej nie zmogę:-)))
                    Zaraz lecę spać, bo już kończę - a ryby sprawione kupuję, "we filetach":-)))))
                    Jakoś mnie na tę grecką modłę naszło - dawno nie jadłam tego specyjału
                    • abc2001 Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 20.07.02, 23:46

> abc2001 napisała:
                      >
                      > > Gość portalu: beata_ napisał(a):
                      > >
                      > > > Żeby nie ta ryba, co ją po grecku szykuję, to bym powiedziała to samo
                      > !:-))
                      > >
                      > > ryba , ryba po grecku - mlasku, mlasku :)))
                      > > a Ty zamiast spać przed jutrzejszą wycieczką - ryby sprawiasz, jeszcze na
                      >
                      > > dodatek na modłę grecką ??? :-))
                      >
                      > Zapraszam - sama jej nie zmogę:-)))
                      > Zaraz lecę spać, bo już kończę - a ryby sprawione kupuję, "we filetach":-
                      )))))
                      > Jakoś mnie na tę grecką modłę naszło - dawno nie jadłam tego specyjału

Takoż i dobrej nocy Ci życzę i udanej ekspedycyji w dniu jutrzejszym, dużo
                      słonka, mało chmurek (tylko tyle co by za gorąco nie było),
                      udanego dnia , a teraz miłych snów :))
                      abc
                      • Gość: beata_ Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.07.02, 23:49
                        abc2001 napisała:

>
                        > > abc2001 napisała:
                        > >
                        > > > Gość portalu: beata_ napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Żeby nie ta ryba, co ją po grecku szykuję, to bym powiedziała to
                        > samo
                        > > !:-))
                        > > >
                        > > > ryba , ryba po grecku - mlasku, mlasku :)))
                        > > > a Ty zamiast spać przed jutrzejszą wycieczką - ryby sprawiasz, jeszc
                        > ze na
                        > >
                        > > > dodatek na modłę grecką ??? :-))
                        > >
                        > > Zapraszam - sama jej nie zmogę:-)))
                        > > Zaraz lecę spać, bo już kończę - a ryby sprawione kupuję, "we filetach":-
                        > )))))
                        > > Jakoś mnie na tę grecką modłę naszło - dawno nie jadłam tego specyjału
                        >
                        >
                        > Takoż i dobrej nocy Ci życzę i udanej ekspedycyji w dniu jutrzejszym, dużo
                        > słonka, mało chmurek (tylko tyle co by za gorąco nie było),
                        > udanego dnia , a teraz miłych snów :))
                        > abc
                        Dobranoc Abecadełko:-))
                        Zaproszenie w razie czego aktualne...
                • eela Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 20.07.02, 23:30

> > a nie bierzesz pod uwagę, że ona nie musi mieć żadnego bólu głowy, bo robi
                  >
                  > > sobie butki na zamówienie? i jeszcze jej do domu przyniosą :)
                  >
                  > Żeby nie ta ryba, co ją po grecku szykuję, to bym powiedziała to samo!:-))
                  > Dobrze, że jesteś:-)))))

A gdybyś nie szykowała po grecku tylko po żydowsku karpia to wtedy byś
                  powiedziała co innego :-)))
                  • Gość: beata_ Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.07.02, 23:37
                    eela napisała:

>
                    > > > a nie bierzesz pod uwagę, że ona nie musi mieć żadnego bólu głowy, bo
                    > robi
                    > >
                    > > > sobie butki na zamówienie? i jeszcze jej do domu przyniosą :)
                    > >
                    > > Żeby nie ta ryba, co ją po grecku szykuję, to bym powiedziała to samo!:-))
                    > > Dobrze, że jesteś:-)))))
                    >
                    > A gdybyś nie szykowała po grecku tylko po żydowsku karpia to wtedy byś
                    > powiedziała co innego :-)))

Nie sądzę, głównie dlatego że po żydowsku akurat nie robię - ani takiej rybki
                    nie jadłam, ani zrobić nie umiem:-)))))
    • Gość: kathtea Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 21.07.02, 13:14
      Buty nr 41 (duże) można dostac spokojnie w sklepach Bata. Marszałkowska lub
      Galeria Mokotów. Nie widziałam 42, ale ichniejsze 41 sa naprawde spore. Bez
      problemu dasz radę.
      Pozdrawiam
      k.
      • Gość: BIANCA Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.acn.waw.pl 21.07.02, 21:55
        Dzięki!!! Zaczynam pozbywać się kompleksu "DUŻEJ STOPY" ;-)
      • Gość: Bigfut Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 22.07.02, 16:17
        Gość portalu: kathtea napisał(a):

> Buty nr 41 (duże) można dostac spokojnie w sklepach Bata. Marszałkowska lub
        > Galeria Mokotów. Nie widziałam 42, ale ichniejsze 41 sa naprawde spore. Bez
        > problemu dasz radę.
        > Pozdrawiam
        > k.
        Nie da rady, ich 41 to 41. I nie chce byc wiecej... :((
    • Gość: Anka Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.waw.cdp.pl 22.07.02, 11:30
      Gość portalu: BIANCA napisał(a):

> Moi drodzy!
      > NApiszcie prosze czy wiecie gdzie w Warszawie można dostać duże, eleganckie
      > damskie buty (cena nie gra tu wielkiej roli). JEstem wysoka, a w związku z
      > tym i stópke mam nie małą. W Niemczech czy Anglii nigdy nie miałam z tym
      > problemu, a u nas, 41/42 to sam chłam - brzydkie człapaki, lub buty na
      > płaskim obcasie. Mimo, że jestem wysoka, lubię szpilki...
      >
      > DAJCIE MI PROSZE NAMIARY na dobry sklep z takimi rozmiarami w Warszawie.

1/ róg Solidarności i Jana Pawła - obok KFC
      2/ sklep "bucior" chyba na Poznańskiej (w okolicach pogotowia)
    • pan_pndzelek Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 23.07.02, 11:32

• Gość: MICIA Re: BUTY na szpilakch rozmiar 41/42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 13:48
        Kiedyś w ARCE były takie duże rozmiary na dole w dziesiątce!
    • tassman kajaki 41/42 25.07.02, 13:55
      W dzisiejszych czasach jak bedziesz kupowała te subtelne buciki to w promocji
      do takich kajaków dodadzą ci wiosła. Może dzieki tym siedmiomilowym baletkom
      bedziesz szybciej w pracy albo na randce?

tassman:)
    • tassman kajaki 41/42 25.07.02, 13:55
      W dzisiejszych czasach jak bedziesz kupowała te subtelne buciki to w promocji
      do takich kajaków dodadzą ci wiosła. Może dzieki tym siedmiomilowym baletkom
      bedziesz szybciej w pracy albo na randce?

tassman:)
      • Gość: BIANCA Re: kajaki 41/42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 15:50
        A co??? cierpisz na kompleks "małego", bezbronnego chłopczyka i wysokie kobiety
        z większa niż średnia krajowa stópką przerażają Cię?
    • d.z Re: BUTY na szpilakch ;-))) 25.07.02, 13:59
      Może wyjdę na totalnego, obuwniczego "abnegata" ale musze się zapytać:
      Co to są za buty na SZPILAKCH?"
      Co to jest ten SZPILAK??
      ;-)))
      • Gość: BIANCA PAN ABNEGAT ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 15:48
        Jak ja lubię te ironiczne, "dowcipne" kawałki.

OCZYWIŚCIE, że na SZPILKACH,Panie Czepialski ABNEGACIE... ;-)
        Będę śledzić forum,aż Tobie klawiatura spłata figla.

A tak z ciekawości, ile masz wzrostu?
        • Gość: KAISA Re: PAN ABNEGAT ;-) IP: *.acn.waw.pl 28.07.02, 20:40
          Co dalej????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka