pra_gosia 11.06.05, 14:01 "Głupi i mądrzy ludzie są nieszkodliwi, tylko półgłówki są niebezpieczne" Johann Wolfgang Goethe PS. Mam nadzieję, że moja forumowa siostra Buggi pomoże mi w pisaniu mądrych aforyzmów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 14:20 "Czytanie - oto najlepszy sposób uczenia się". Aleksander Puszkin Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 14:25 "Musimy być niewolnikami praw, abyśmy byli wolni" Cyceron Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 14:36 "Kto poniża, sam jest niski" Antoine De Saint-Exupery Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 14:43 "Wolę błędy entuzjasty od obojętności mędrca" Anatol France Odpowiedz Link Zgłoś
kocia.kocia Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 14:45 "Nie to siejesz co myślisz, lecz to, co wyrasta" Stanisław Brzozowski Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 18:17 Lepsza Legia niz Polonia Pan Sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 22:40 jesli chodzi o miejsce w tabeli na pewno ale wzajemny stosunek dwoch rzeczy,ludzi,czy klubow mozna oceniac na podstawie wielu czynnikow Polonia ma np ladniejsze stroje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałświni Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących IP: *.derbynet.waw.pl 11.06.05, 23:45 grubsza wpasie lepiej pcha sie Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 12.06.05, 00:37 Gość portalu: kawałświni napisał(a): > grubsza wpasie lepiej pcha sie ►Sadzadz po zenskiej koncówce przymiotnika 'gruby' w stopniu wyzszym, wnioskuje iz Wpasie jest kobieta ( dlaczego mala litera?), tylko dlaczego (ona) sie lepiej pcha? Od kogo lepiej i co to ma wspólnego z jej tusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neron Ta walnięta znów nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:45 eech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-neron Wróciłeś już z parady Neronie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 11.06.05, 23:04 Oczywiscie, ze Ci Gosiu pomoge. Mam cos w zanadrzu zarówno dla madrych, czyli Ciebie, jak dla glupich, takich jak wyzej podpisany Neron. Uwaga zaczynam. Uchodzic za idiote w oczach krytyka ( takiego jak kolega neron ) - to roskosz dla smakosza.* /Courteline * to co w nawiasie to moje Durnie na calym swiecie sa tacy sami. / A. de Mello PS. tacy jak nero. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 12.06.05, 01:45 Rób jak uważasz, ale uważaj jak robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 12.06.05, 21:55 buggi napisała: > Oczywiscie, ze Ci Gosiu pomoge. Mam cos w zanadrzu zarówno dla madrych, czyli > Ciebie, jak dla glupich, takich jak wyzej podpisany Neron. Uwaga zaczynam. > > Uchodzic za idiote w oczach krytyka ( takiego jak kolega neron ) - to roskosz > dla smakosza.* /Courteline Po łacinie to będzie: Vituperia stultorum laus est (Nagany od głupców są chlubą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:25 -- Mów mi Zyzio, mała /Zyzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących IP: 195.205.3.* 12.06.05, 11:35 czasami trzeba się zgubić zeby się odnaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stec Re: ZŁOTE MYŚLI dla nie myślących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:52 dzień bez usmiechu dniem straconym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kern Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:54 lepiej niż deszzcz pada niż gdyby się podnosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lec Re: ZŁOTE MYŚLI dla nie myślących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:55 krowa która dużo mleka daje mało ryczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Einstein Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:17 E=mc2 Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 12.06.05, 12:41 Dla pesymistow: Nigdy nie jest tak zle, ze nie moze byc gorzej Dla optymistiow: Nigdy nie jest tak dobrze, ze nie moze byc lepiej Jesli jest tak zle, ze gorzej byc nie moze, to moze byc tylko lepiej! Dla zadluzonych: Lepiej miec dlugi, niz krotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBICZAWASZEPIENIA NIELEGALNY MARSZ DEWIANTÓW-KLESKA MAŁO DEWIANTÓWWW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:12 NIELEGALNY MARSZ DEWIANTÓW-KLESKA MAŁO DEWIANTÓWWW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzwp Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:16 pardon Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 12.06.05, 20:47 "Rozum jest duszą wolności" - Gottfried Wilhelm Leibniz "Bogactwo nie jest ulgą w kłopotach - jest tylko zmianą kłopotów" - Epikur "Wszystko na świecie zużywa się - tylko język kobiety nigdy ... " Jean Cocteau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotko Re: ZŁOTE MYŚLI dla nie myślących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:38 kto rano wstaje temu Pan Bóg daje Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących 12.06.05, 21:56 Verbis ut nummis utendum est (Używać należy słów jak pieniędzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierozrzutna Re: ZŁOTE MYŚLI dla myślących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:48 Nie jestem rozrzutna, ale dużo mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sebciu mily 13.06.05, 12:56 sebpl napisał: > Verbis ut nummis utendum est (Używać należy słów jak pieniędzy) A co jak, ktos lubi temi pieniedzmi szastac?????? PS Kochany Sebciu biorac pod uwage brak umiaru Wielu w szastaniu czym popadnie, propagowalabym przez Ciebie przywolane przyslowie i podobnie do tegoz, tylko w sprawdzonych i zaufanych kregach przyjaciól. Taki clubbing przyslowiowy;) PS i dlaczego rzucasz lacina? A fe! ;) > Odpowiedz Link Zgłoś