metrluba 12.06.05, 21:28 Kochani, czy możecie polecić mi jakies fajne zajęcia w okolicy z judo lub aikido dla 7-latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cintus Re: judo i aikido na Sadybie i w okolicach 16.06.05, 12:01 Polecać - nie polecę, ale paru kolegów brało udział, ja wolałem siedziec i bawić się w świetlicy. Zajęcia w ITSP nr 339 - Bonifacego 10, na plocie szkoł chyba są tablice informacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Re: judo i aikido na Sadybie i w okolicach 17.06.05, 21:24 Dzięki! Szkoda, że nie wiadomo nic bardziej konkretnego, interesuje mnie np. podejścei do dzieci instruktora. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monik_es Re: judo i aikido na Sadybie i w okolicach 21.06.05, 20:11 okej, nie chce zakladac nowego watku, wiec spytam tutaj...a mianowicie gdzie w poblizu jest jakis przystepny cenowo basen? [bo ten w szkole na Gubinowskiej bynajmniej nie jest tani]... bylabym wdzieczna za info. pozdrawiam:] Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: judo i aikido na Sadybie i w okolicach 21.06.05, 22:39 polecam aikido na Sadybiance - mój 6-letni synek tam chodzi. Instruktor sympatyczny i potrafi przekazać swą wiedzę i technikę. Zajęcia w poniedziałki o godz. 18 - 27 ostatnie zajęcia przed wakacjami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Re: judo i aikido na Sadybie i w okolicach 02.07.05, 14:15 Wielkie dzięki, o to mi właśnie chodziło! I w dodatku jest bliżej nas, niż Bonifacego. Spróbujemy w takim razie po wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba do aniak04 01.09.05, 19:32 Czy teraz już zajęcia sie rozpoczęły? Czy nie orientujesz się, gdzie się trzeba zgłosić, zeby się zapisać (ew. numer telefonu)? Znalazłam Sadybiankę w internecie, ale tylko stronę o tenisie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Buuuu - pomocy 02.09.05, 12:51 własnie dzwoniłam na Sadybiankę i dowiedziałam się, ze pan od aikido zrezygnował w czerwcu :((( W związku z tym moje pytanie jest nadal aktualne - gdzie znajdę dobre aikido lub judo na Stegnach dla 7-latka? Pomocy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Re: Buuuu - pomocy 07.09.05, 20:49 Poszperałam w internecie i najbliżej nas znalazłam takie zajęcia aikido: michal.git.pl/BUDOKAI/rozklad_zajec.htm#bobry Puściłam wici i może dostanę info zwrotną, czy to są zajęcia warte polecenia, a jesli nie, to i tak można tam pójść na bezpłatną lekcję próbną. Judo na razie nie szukałam. A poza wszystkim, to gdzieś w polowie września będziemy się spowiadać w szkole, jakie chcemy mieć zajęcia dodatkowe dla dzieci i można zasugerowac aikido - w końcu to najbardziej pokojowa ze sztuk walki, a dziewczynki też powinny znać elementy samoobrony. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bohemalius Re: Buuuu - pomocy 27.09.05, 05:04 Bardzo warto instruktorów jest dwóch, "wyjadacze" tak zwani z podejściem i do tego sami tatusiami są. Dla młodszych chyba jest Paweł Dymus Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: judo i aikido na Sadybie i w okolicach 06.10.05, 21:33 już jestem, sorki ale coś mi to forum nie chciało się otwierać:) dla zainteresowanych aikido na Sadybiance - zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17.00 pozdrawiam i zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: judo i aikido na Sadybie i w okolicach 27.10.05, 17:00 popatrzcie na to: www.swiat.abc.pl angielski i aikido Odpowiedz Link Zgłoś