Gość: kubu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 15:30 mam nadzieje, ze juz nikt z wladz warszawy nie bedzie probowal podniesc na niego reki jest jaki jest ale to jest wlasnie srodek mojego miasta nie wyobrazam sobie nic innego w tym miejscu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: 47 lat PKiN 22.07.02, 15:35 Jeszcze trzy lata i zatańczymy na złotym weselu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: 47 lat PKiN 22.07.02, 15:49 Ciekawe, jakie beda uroczystosci:))) powinna byc wielka feta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 47 lat PKiN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 16:28 napiszmy scenariusz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 47 lat PKiN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 16:29 napiszmy scenariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 47 lat PKiN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 16:30 eeee przepraszam spodobalo mi sie klikanie na WYSLIJ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: 47 lat PKiN IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 23.07.02, 00:30 Gość portalu: kubu napisał(a): > mam nadzieje, ze juz nikt z wladz warszawy nie bedzie probowal podniesc na > niego reki > jest jaki jest > ale to jest wlasnie srodek mojego miasta > nie wyobrazam sobie nic innego w tym miejscu > To oznacza tylko tyle, że masz baaaaaardzoooo ograniczoną wyobraźnię ... Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 47 lat PKiN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.07.02, 11:50 hmmm moja wyobraznia ma sie calkiem dobrze i serdecznie Cie pozdrawia a Palacu spedzilem duzy kawalek dziecinstwa (Palac Mlodziezy) oraz pozniejsze lata pracujac w Teatrze Dramatycznym. Teraz korzystam tam ze swietnych bibliotek PANu i Instytutu Goethego. I naprawde uwielbiam ten budynek ot co :-) Odpowiedz Link Zgłoś