Dodaj do ulubionych

Balicki i jego sprawa

IP: 62.233.129.* 23.07.02, 10:08
Pan senator Balicki z kad ten człowiek jest przecierz mieszka w
podwarszawskich zabkach i jest chyba psychologiem przynajmniej w cześniej nie
miał nic do czynienia z polityką no oczywiscie niektorzy mogą powiedziec ze
był doradca pana A. Kwasniewskiego ale o ile mnie sie wydaje to napewno było
to zwiazane z doradzaniem o służbie zdrowia, a teraz sie dowiaduje ze ma
startowac z ramienia SLD na prezydenta Warszawy. Oczywiscie nie mam nic do
SLD byle było lepiej w kraju ale myśle że ten człowiek sie nie nadaje na
burmistrza, a poztym chyba dobrze sie ustawił skoro skacze ze stołka na
stołek.
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: Balicki i jego sprawa 23.07.02, 11:20

• jhbsk Re: Balicki i jego sprawa 23.07.02, 11:22
      Psychiatra a nie psycholog.
      • Gość: Stanisław R. Re: Balicki i jego sprawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 12:43
        Balickiego obciąża przeszłość. Należał i aktywnie działał w "Slidarności",
        później był w UD i UW. Aktualnie należy do Unii Pracy.
        Przynależność do NSZZ "Solidarność" dyskwalifikuje każdego człowieka.
        • jhbsk Re: Balicki i jego sprawa 23.07.02, 14:44
          Moi rodzice należeli w 1980 roku do Solidarności. Spróbuj podać choć jeden powód ich "dyskwalifikacji".
        • pan_laga Re: Balicki i jego sprawa 23.07.02, 21:33
          Gość portalu: Stanisław R. napisał(a):

> Balickiego obciąża przeszłość. Należał i aktywnie działał w "Slidarności",
          > później był w UD i UW. Aktualnie należy do Unii Pracy.
          > Przynależność do NSZZ "Solidarność" dyskwalifikuje każdego człowieka.

a ja myślę, ze dyskwalifikuje opowiadanie takich bzdur. obojętnie co było potem
          z "s", to dzięki niej, stachu, nie masz teraz na sklepowych półkach jedynie
          octu i soli oraz mozesz pisac na tego typu forum to, co slina na język
          przywlecze..............
          amen
          pan laga
        • Gość: Grzegorz Re: Balicki i jego sprawa IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 23.07.02, 23:43
          Gość portalu: Stanisław R. napisał(a):

> Balickiego obciąża przeszłość. Należał i aktywnie działał w "Slidarności",
          > później był w UD i UW. Aktualnie należy do Unii Pracy.
          > Przynależność do NSZZ "Solidarność" dyskwalifikuje każdego człowieka.

Taka opinia dyskwalifikuje przede wszystkim jej autora czyli St. R.

Natomiast Balickiego dyskwalifikije bardziej - jako kandydata na prezydenta
          Wwy - jego całkowity brak doświadczenia samorządowego oraz liczne przekręty
          jakie próbował przeprowadzic przy pomocy członków Zarządy powiatu warszawskiego
          z UW w szpitalu Bielańskim, którego był jeszcze do niedawna dyrektorem (spółki,
          spółeczki itd.)
          G.
          • Gość: pan_laga Re: Balicki i jego sprawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 00:41
            Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Gość portalu: Stanisław R. napisał(a):
            >
            > > Balickiego obciąża przeszłość. Należał i aktywnie działał w "Slidarności",
            >
            > > później był w UD i UW. Aktualnie należy do Unii Pracy.
            > > Przynależność do NSZZ "Solidarność" dyskwalifikuje każdego człowieka.
            >
            > Taka opinia dyskwalifikuje przede wszystkim jej autora czyli St. R.
            >
            > Natomiast Balickiego dyskwalifikije bardziej - jako kandydata na prezydenta
            > Wwy - jego całkowity brak doświadczenia samorządowego oraz liczne przekręty
            > jakie próbował przeprowadzic przy pomocy członków Zarządy powiatu
            warszawskiego
            >
            > z UW w szpitalu Bielańskim, którego był jeszcze do niedawna dyrektorem
            (spółki,
            >
            > spółeczki itd.)
            > G.
            nie wiem. nie znam sprawy. co do doświadczenia samorządowego, to się powtórzę:
            który z kandydatów je ma ? a który z premierów miał doświadczenie w zarządzaniu
            państwem ? etc.etc.
            amen
            pan laga
    • pan_laga Re: Balicki i jego sprawa 23.07.02, 21:28
      Gość portalu: Lukcio napisał(a):

> Pan senator Balicki z kad ten człowiek jest przecierz mieszka w
      > podwarszawskich zabkach i jest chyba psychologiem przynajmniej w cześniej nie
      > miał nic do czynienia z polityką no oczywiscie niektorzy mogą powiedziec ze
      > był doradca pana A. Kwasniewskiego ale o ile mnie sie wydaje to napewno było
      > to zwiazane z doradzaniem o służbie zdrowia, a teraz sie dowiaduje ze ma
      > startowac z ramienia SLD na prezydenta Warszawy. Oczywiscie nie mam nic do
      > SLD byle było lepiej w kraju ale myśle że ten człowiek sie nie nadaje na
      > burmistrza, a poztym chyba dobrze sie ustawił skoro skacze ze stołka na
      > stołek.

a ja podejrzewam, ze gdy balicki , np. wiceministrował w min. zdrowia czy
      działał w ud, potem w uw, a potem uciekł stamtąd do up-sld, to Ty, sądząc do
      formie Twych zapisów, byłeś taki malutki, iż teraz balicki jawi Ci się jako
      nowość na rynku.
      amen
      pan laga
      • Gość: Marek81 Re: Balicki i jego sprawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 10:28
        Przynależność do NSZZ Solidarność niewątpliwie nikomu chwały nie przynosi i
        jest czarną plamą w życiorysie.
        • ukos Re: Balicki i jego sprawa 25.07.02, 17:13
          Masochiści przepadali, żeby im Sowiet pałą przyłożył. Jak ktoś nie chce twoich
          ciągot zaspokajać, to jeszcze nie plama.
          • Gość: Marek81 Re: Balicki i jego sprawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 09:18
            ukos napisał:

> Masochiści przepadali, żeby im Sowiet pałą przyłożył. Jak ktoś nie chce
            twoich
            > ciągot zaspokajać, to jeszcze nie plama.

ukos !
            Życzę ci buraczku zdrowia, bo na rozum to już zgredziku za późno.
            • Gość: Bartek Przynależność do NSZZ "S" dyskwalifikuje ! IP: 213.134.149.* 27.07.02, 10:58
              Każdy kto należał do tej kurewskiej organizacji (i nie przeprosił Narodu za to)
              nie jest godzien miana uczciwego człowieka.
              • Gość: Grzegorz Re: Przynależność - do bartka IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 27.07.02, 12:04
                Gość portalu: Bartek napisał(a): min:

> Każdy kto należał do tej kurewskiej organizacji (i nie przeprosił Narodu za
                to)
                >
                > nie jest godzien miana uczciwego człowieka.

Aa koim ty jesteś, gnoju, i co zrobiłes dla Polski żeby o tym wyrokować ?!

Grzegorz
                • Gość: Bartek Re: Przynależność - do bartka IP: 213.134.149.* 27.07.02, 12:08
                  Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Gość portalu: Bartek napisał(a): min:
                  >
                  > > Każdy kto należał do tej kurewskiej organizacji (i nie przeprosił Narodu z
                  > a
                  > to)
                  > >
                  > > nie jest godzien miana uczciwego człowieka.
                  >
                  >
                  > Aa koim ty jesteś, gnoju, i co zrobiłes dla Polski żeby o tym wyrokować ?!
                  >
                  > Grzegorz

Ja Grzesiu (nieślubny synu księdza pedofila i ubogiej prostytutki) jestem
                  młodym Polakiem i pogardzam takimi solidaruchami jak ty, gnido.
                  • konserwatysta Przynależność do NSZZ "S" dyskwalifikuje ! 27.07.02, 12:18
                    Myślę, że Pan Bartek ma dużo racji. To smutne, ale tak jest.
                    • Gość: Bartek Re: Przynależność do NSZZ 'S' dyskwalifikuje ! IP: 213.134.149.* 27.07.02, 12:50
                      konserwatysta napisał(a):

> Myślę, że Pan Bartek ma dużo racji. To smutne, ale tak jest.

Ale tego nigdy nie zrozumie takie ścierwo jak ten syn k...wy i pedofila -
                      solidaruch Grzegorz.
                    • Gość: Grzegorz Re: Przynależność: do konserwatysty IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 28.07.02, 11:53
                      konserwatysta napisał(a):

> Myślę, że Pan Bartek ma dużo racji. To smutne, ale tak jest.

To że młodzi (?) ludzie (???) uważający się za Polaków, tacy jak śmieć bartek
                      pogardzają tzw. "solidaruchami" to chyba obiektywny fakt i oczywiście
                      przyczynek do refleksji socjologiczno - historycznej. Gdyby próbować okreslić w
                      najprostszy sposób przyczynę tego stanu rzeczy, to jest nią oczywiście oddanie
                      pola wychowawczego i medialnego (zwłaszcza telewizji i prasy tzw. młodzieżowej)
                      postkomunistycznej hołocie, ale przedw wszystkim nie wytępienie komuchów i
                      postkomuchów jako patologii społecznej w sposób definitywny na początku lat
                      dziewięćdziesiątych, tak jak w swoim czasie zrobili to Niemcy z nazistami i
                      faszystami. Ten stan rzeczy obciąża oczywiście "solidaruchów", tak więc jestem
                      w jakimś sensie współwinny temu, że taki gnój jak bartek mnie obraża, tak jak
                      jestem wspólwinny temu, że ma on dostep do komputera i internetu i że może na
                      takim forum jak to, pisać co tylko jego zdegenerowane brakiem wiedzy
                      (historyczne przede wszystkim) resztki mózgu wymyślą (?), bez zagrożenia że mu
                      za to jakiś bliski mu mentalnie zomowiec przyłoży pałą a jego nieszczęsnych
                      rodziców (współwinnych za stan jego mózgu i niewiedzy, jednak w większym
                      stopniu niż ja) jakiś esbek wsadzi do pierdla. Nie wiem ile masz lat,
                      konserwatysto, ale jeżeli bliższy jesteś wiekiem bartkowi, to - przyznając mu
                      rację - najwyraźniej jesteś mu bliski także mentalnie (współczuję !) i z
                      konserwatyzmem masz pewnie tyle samo wspólnego co on, tzn. obaj jadacie
                      konserwowane flaki i popijacie piwem z konserwy (tj. z puszki). Jeżeli jesteś
                      bliższy wiekiem mojemu i uzywasz takiego nicka, to pewnie dlatego, że chyba nie
                      bardzo wiesz, co on oznacza...
                      Grzegorz
                  • Gość: Grzegorz Re: Przynależność - do bartka IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 28.07.02, 20:02
                    Gość portalu: Bartek napisał(a): min.:

>
                    > Ja Grzesiu (nieślubny synu księdza pedofila i ubogiej prostytutki) jestem
                    > młodym Polakiem i pogardzam takimi solidaruchami jak ty, gnido.

Grzesiem, to ja jestem dla mojej Mamusi, (co do której zawodu zasadniczo się
                    pomyliłeś, ale cóż, każdy przenosi na to forum swoje doświadczenia,
                    współczuję...). Dla Ciebie mogę być co najmniej Szanownym Panem Grzegorzem.
                    Pisząc coś do mnie będziesz stał prosto i w prawej ręce (bo z całą pewnością
                    jesteś biedaku mańkutem) będziesz trzymał czapkę (leninówkę oczywiście) przy
                    prawym udzie (po jego zewnętrznej stronie, od czasu do czasu musisz przerwać to
                    nieustanne brandzlowanie !)
                    Grzegorz
                  • Gość: elvis presley Re: Przynależność - do bartka IP: 62.233.129.* 28.07.02, 21:51
                    gdyby nie solidarnosc to bys sie nie mogl przyznac ze jestes bekartem !! i to
                    publicznie .
              • Gość: elvis presley Re: Przynależność do NSZZ 'S' dyskwalifikuje ! IP: 62.233.129.* 28.07.02, 21:47
                gdyby nie solidarnosc to bys nie wiedzial co to internet dzieciaku !!!
                no i jak tu ktos juz napisal widzial bys tylko ocet w sklepie no chyba
                ze byles pieprzonym zomowcem to miales specjalne sklepy nie dla "reszty choloty"
                • Gość: Wojtas Bartek ma rację Przynależność 'S' dyskwalifikuje ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 11:29
                  Bartek!
                  Olewaj solidaruchów i ich wypociny z książki do historii pisanej przez
                  Antka "Policmajstra" Macierwicza.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: elvis presley Re: Bartek ma rację Przynależność 'S' dyskwalifik IP: 62.233.129.* 29.07.02, 12:30
                    Panowie jak wam sie teraz w Polsce nie podoba to polecam Kube,
                    tam nie ma solidarnosci no i jest idol w ktorego mozecie sie zapatrzec no
                    i w koncu to cieply kraj a my tu w polsce bedziemy mieli kilku debili mniej !!
                    • konserwatysta Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. 29.07.02, 16:23
                      Gość portalu: elvis presley napisał(a):

> Panowie jak wam sie teraz w Polsce nie podoba to polecam Kube,
                      > tam nie ma solidarnosci no i jest idol w ktorego mozecie sie zapatrzec no
                      > i w koncu to cieply kraj a my tu w polsce bedziemy mieli kilku debili mniej !!

Pan "elvis presley" jest typowym niepełnosprytnym dzieckiem komunistycznego
                      systemu i bolszewickiego sposobu myślenia. Oznacza to, że NSZZ "Solidarność"
                      przegonił w tej mierze nieboszczkę PZPR.

Pan "elvis presley" nie jest w stanie zrozumieć, iż nie każdy kto pogradza
                      solidaruchami jest komuchem marzącym o bliskim kontakcie ze złotoustym Fidelem.
                      To zbyt trudne dla niego.

Dla mnie, jako konserwatywnego-liberała, ta cała "S" to jest czysta bolszewia.

Z Panem Grzegorzem polemiki nie podejmuję ponieważ nie bawią mnie dyskusje na
                      poziomie rynsztoka.
                      • Gość: Grzegorz Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 29.07.02, 17:47
                        konserwatysta napisał: min.:

> > Dla mnie, jako konserwatywnego-liberała, ta cała "S" to jest czysta
                        bolszewia.
                        >
                        > Z Panem Grzegorzem polemiki nie podejmuję ponieważ nie bawią mnie dyskusje na
                        > poziomie rynsztoka.

Pan koserwatywny liberał w swoim liberaliźmie raczył nie zauważył, źe na
                        poziom rynsztoka dyskusję sprowadził niejaki bartek, a pan k-l popierając go
                        utaplał się w tymże rynsztku po szyję. Ja tylko, kierując się naturalnym
                        odruchem, splunąłem do tegoż rynsztoka.

Grzegorz
                        • Gość: Bartek Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: 213.134.149.* 29.07.02, 17:56
                          Grzegorz - to były kapuś bezpieki. Teraz sumienie go gryzie (dopiero
                          teraz !!!), że wydawał swoich koleżków. Ten zgred nie ma za grosz honoru !
                          TW "Grzegorzu" !!! Twoje kwity zostały w archiwum. Nie zapomnij o tym nigdy !
                          • Gość: TW "G" Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 30.07.02, 00:47
                            Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Grzegorz - to były kapuś bezpieki. Teraz sumienie go gryzie (dopiero
                            > teraz !!!), że wydawał swoich koleżków. Ten zgred nie ma za grosz honoru !
                            > TW "Grzegorzu" !!! Twoje kwity zostały w archiwum. Nie zapomnij o tym nigdy !

Sumienie to mnie będzie gryzło dopiero dlatego, że polemizuje na tym forum z
                            niejakim bartkiem...
                            Jeżeli chodzi o moją "współpracę" - zostałem już dośc dawno temu zlustrowany -
                            śladów współpracy nie stwierdzona - moja teczka była tylko pełna donosów
                            różnych bartkopodobnych ...
                            Grzegorz
                            • Gość: Jarosław S. Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 12:15
                              Gość portalu: TW "G" napisał(a):

> Gość portalu: Bartek napisał(a):
                              >
                              > > Grzegorz - to były kapuś bezpieki. Teraz sumienie go gryzie (dopiero
                              > > teraz !!!), że wydawał swoich koleżków. Ten zgred nie ma za grosz honoru !
                              > > TW "Grzegorzu" !!! Twoje kwity zostały w archiwum. Nie zapomnij o tym nigd
                              > y !
                              >
                              > Sumienie to mnie będzie gryzło dopiero dlatego, że polemizuje na tym forum z
                              > niejakim bartkiem...
                              > Jeżeli chodzi o moją "współpracę" - zostałem już dośc dawno temu zlustrowany -

> śladów współpracy nie stwierdzona - moja teczka była tylko pełna donosów
                              > różnych bartkopodobnych ...
                              > Grzegorz
                              A jesteś to w stanie odowodnić ? Coś za bardzo kręcisz i mętnie się tłumaczysz.
                              • Gość: Grzegorz Re: lustracja do JS IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 30.07.02, 16:58
                                Gość portalu: Jarosław S. napisał(a):

> A jesteś to w stanie odowodnić ? Coś za bardzo kręcisz i mętnie się
                                tłumaczysz

Co mam udowodnić ? Od takiego dowodu jest okreslona ustawowa procedura i
                                została przeprowadzona. Zeby w jakiejś sprawie zabierać głos, trzeba mieć
                                chociaż minimum wiedzy na ten temat, nawet gazetowej - to przez szacunek dla
                                innych dyskutantów na tym forum (przynajmniej dla niektórych), a przecież
                                sprawa lustracji jest wałkowana przez prasę (i nie tylko) od paru lat juz do
                                znudzenia...
                                Grzegorz
                          • ukos Urbanek 31.07.02, 09:08
                            Zmień sobie imię na Urbanek.
                      • Gość: elvis presley Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: 62.233.129.* 30.07.02, 14:28
                        pozwole sobie przypomniec ze gdyby nie solidarnosc to bys szanowny panie
                        dalej ustawial sobie puszki po coca coli i piwie heineken na regale jako ozdoba,
                        a gbyby nie lechu to bys dalej musial sie mizdrzyc do zakladowego kacyka po
                        przydzial na ten regal. no ale moze niektorym sie to podobalo i teraz
                        wspominaja z rozrzewnieniem stare czasy zwalajac wine na wszystkich i
                        wszystko.
                        • Gość: Asertywny Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 07:24

> pozwole sobie przypomniec ze gdyby nie solidarnosc to bys szanowny panie
                          > dalej ustawial sobie puszki po coca coli i piwie heineken na regale jako
                          ozdoba
                          > ,
                          > a gbyby nie lechu to bys dalej musial sie mizdrzyc do zakladowego kacyka po
                          > przydzial na ten regal. no ale moze niektorym sie to podobalo i teraz
                          > wspominaja z rozrzewnieniem stare czasy zwalajac wine na wszystkich i
                          > wszystko.

presley ! Jesteś smutnym wałem. I to jest najlepsza rzecz jaką moża o Tobie
                          powiedzieć.
                          Nie dziękuj.
                      • Gość: elvis presley Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: 62.233.129.* 30.07.02, 14:28
                        pozwole sobie przypomniec ze gdyby nie solidarnosc to bys szanowny panie
                        dalej ustawial sobie puszki po coca coli i piwie heineken na regale jako ozdoba,
                        a gbyby nie lechu to bys dalej musial sie mizdrzyc do zakladowego kacyka po
                        przydzial na ten regal. no ale moze niektorym sie to podobalo i teraz
                        wspominaja z rozrzewnieniem stare czasy zwalajac wine na wszystkich i
                        wszystko.
                        • Gość: Jarosław S. Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 14:41

> pozwole sobie przypomniec ze gdyby nie solidarnosc to bys szanowny panie
                          > dalej ustawial sobie puszki po coca coli i piwie heineken na regale jako
                          ozdoba
                          > ,
                          > a gbyby nie lechu to bys dalej musial sie mizdrzyc do zakladowego kacyka po
                          > przydzial na ten regal. no ale moze niektorym sie to podobalo i teraz
                          > wspominaja z rozrzewnieniem stare czasy zwalajac wine na wszystkich i
                          > wszystko.

Biedny wewnętrznie rozdygotany chłopcze używający nicka "elvis presley" !
                          Napij się czegoś zimnego, przyłóż sobie b. zimny kompres na rozpalone z emocji
                          czółko i spróbuj się syneczku wypróżnić.
                          Może Ci to pomoże; chociaż nie sądzę - Twój stan jest b. poważny.
                          Bądź dzielny.
                          Módl się do Świętego "Bolka". Regularnie.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: elvis presley Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: 62.233.129.* 30.07.02, 18:26
                            z wielka ochota stwierdzam ze sie moge wyproznic ale na pana uzywajacego nicka
                            jaroslaw s.
                            • Gość: Jarosław S. Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 09:11
                              Nie da się ukryć, że "elvis.presely" jest prymitywem.
                              Ale to b. biedny chłopiec.
                              • Gość: elvis presley Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: 62.233.129.* 31.07.02, 20:45
                                po pierwsze to moze lepiej pan jaroslaw s. niech lepiej wezmie sie za robote
                                a nie za pisanie glupot ze sluzbowego komputera, po drugie na pomysl
                                wyprozniania to pan sam wpadl wiec co do prymitywizmu i biedoty intelekualnej
                                to sam pan sobie ublizyl a jak tylko wykorzystalem ten prymitywizm przeciwko
                                panu tak dla przykladu zeby sie panu nie wydawalo ze jest pan "omibusem"
                                i ze sa rowniez ludzie z cietym jezykiem i na przyszly raz mozna sie liczyc
                                z ich kontreakcja, po trzecie nie jastem biedny, po czwarte opowiastka( na
                                wzkros aktualna w tamtym czasie ) wydaje sie pana dotyczyc z uwagi na
                                bezsilnosc i chaotycznosc odpowiedzi, po piate nie jestem dzieciakiem gdyz
                                pamientam doskonale nie tylko schylek komuny w polsce, po szoste pozwole sobie
                                przypomniec iz strajki 80 roku i wczesniejsze spowodowane byly nie tylko
                                zatroskaniem robotnikow o los kraju ale takze zwykla bieda i checia wywalczenia
                                podwyzek ( takie byly luksusy po tym jak pzpr "przezarlo" gierkowsie pozyczki z
                                zachodu i trzeba bylo placic drakonskie zle wynegocjaowane oprocentowanie ),po
                                siodme to pan zdaje sie byc wspomnianym przez pana "dzieciakiem" nie pamietajac
                                owczesnego systemu, po osme ostatnie nie mam zamiaru wiecej z panem dyskutowac
                                i wciagac sie w intelektualny rynsztok no i jade na urlop.
                                • Gość: Jarosław S. Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 11:51

> po pierwsze to moze lepiej pan jaroslaw s. niech lepiej wezmie sie za robote
                                  > a nie za pisanie glupot ze sluzbowego komputera, po drugie na pomysl
                                  > wyprozniania to pan sam wpadl wiec co do prymitywizmu i biedoty intelekualnej
                                  > to sam pan sobie ublizyl a jak tylko wykorzystalem ten prymitywizm przeciwko
                                  > panu tak dla przykladu zeby sie panu nie wydawalo ze jest pan "omibusem"
                                  > i ze sa rowniez ludzie z cietym jezykiem i na przyszly raz mozna sie liczyc
                                  > z ich kontreakcja, po trzecie nie jastem biedny, po czwarte opowiastka( na
                                  > wzkros aktualna w tamtym czasie ) wydaje sie pana dotyczyc z uwagi na
                                  > bezsilnosc i chaotycznosc odpowiedzi, po piate nie jestem dzieciakiem gdyz
                                  > pamientam doskonale nie tylko schylek komuny w polsce, po szoste pozwole
                                  sobie
                                  > przypomniec iz strajki 80 roku i wczesniejsze spowodowane byly nie tylko
                                  > zatroskaniem robotnikow o los kraju ale takze zwykla bieda i checia
                                  wywalczenia
                                  >
                                  > podwyzek ( takie byly luksusy po tym jak pzpr "przezarlo" gierkowsie pozyczki
                                  z
                                  >
                                  > zachodu i trzeba bylo placic drakonskie zle wynegocjaowane
                                  oprocentowanie ),po
                                  > siodme to pan zdaje sie byc wspomnianym przez pana "dzieciakiem" nie
                                  pamietajac
                                  >
                                  > owczesnego systemu, po osme ostatnie nie mam zamiaru wiecej z panem
                                  dyskutowac
                                  > i wciagac sie w intelektualny rynsztok no i jade na urlop.

Bełkot.
                                • wojciech.krawczyk Re: Przynależność do 'S' dyskwalifikuje. 04.08.02, 10:48