Gość: ali IP: 212.76.37.* 23.07.02, 21:10 Mysle, ze bedzie dobrym prezydentem Wawy, ma moj glos :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deotyma23 Re: Zbigniew Bujak- kandydat 23.07.02, 21:45 jakiś czas temu myslałam że to żart........................ Nie podejrzewam żeby on miał jakiekolwiek szanse - więc w sumie jestem spokojan. Głos oddany na Bujaka to zmarnowany głos!Aha wiem co piszę bo go znam osobiście. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 23.07.02, 23:38 Gość portalu: ali napisał(a): > Mysle, ze bedzie dobrym prezydentem Wawy, ma moj glos :) A dlaczego tak myslisz ? Znasz go ? Znasz jego program i pomysły dla Warszawy ? Jego doświadczenie samorządowe ? Bo ja znam go osobiscie i wiem, że dla Warszawy i jej on nie ma żadnych interesujacych propozycji, ta kandydatura to tylko próba zdyskontowania dawne całkowicie juz wyblakłej legendy ... żenada, niestety... G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 00:28 Gość portalu: Grzegorz napisał(a): > Gość portalu: ali napisał(a): > > > Mysle, ze bedzie dobrym prezydentem Wawy, ma moj glos :) > A dlaczego tak myslisz ? Znasz go ? Znasz jego program i pomysły dla Warszawy > ? > Jego doświadczenie samorządowe ? Bo ja znam go osobiscie i wiem, że dla > Warszawy i jej on nie ma żadnych interesujacych propozycji, ta kandydatura to > tylko próba zdyskontowania dawne całkowicie juz wyblakłej legendy ... żenada, > niestety... > G. Wasz argument, ze znacie go osobiście, powalił mnie na łopatki. no tak. skoro osobiście, to wiecie najlepiej. amen pan laga /też go znam osobiście, ale nie uważam, by to było ważne dla "tak" lub "nie" wobec kandydatury bujaka. co zaś do twego pytania o samorządowe doświadczenia, to powiedz - który z kandydatów ma takowe ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 24.07.02, 00:38 Gość portalu: pan_laga napisał(a): min: > Wasz argument, ze znacie go osobiście, powalił mnie na łopatki. no tak. skoro > osobiście, to wiecie najlepiej. > amen > pan laga > /też go znam osobiście, ale nie uważam, by to było ważne dla "tak" lub "nie" > wobec kandydatury bujaka. co zaś do twego pytania o samorządowe doświadczenia, > to powiedz - który z kandydatów ma takowe ?/ Informacja o tym,że zna sie kandydata osobiscie, nie jest wpisana po to żeby się taką znajomością pochwalić, tylko jest to prosty skrót myślowy, zastepujacy wywód typu: znam człowieka i jego poglądy oraz doświadczenia życiowe i wobec tego wiem,że nie nadaje sie do sprawowania funkcji pezydenta Warszawy. Czy to teraz jasne, panie l. ? A doświadczenia samorządowe ma chociażby Olechowski; był radnym i przewodniczącym rady gminy Warszawa - Wilanów. (co zresztą nie znaczy, że go popieram, pomimo jego doświadczeń samorządowych, które zresztą oceniam pozytywnie...) G. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Zbigniew Bujak- kandydat 25.07.02, 03:36 Gość portalu: Grzegorz napisał(a): > Informacja o tym,że zna sie kandydata osobiscie, nie jest wpisana po to żeby > się taką znajomością pochwalić, tylko jest to prosty skrót myślowy, zastepujacy > > wywód typu: znam człowieka i jego poglądy oraz doświadczenia życiowe i wobec > tego wiem,że nie nadaje sie do sprawowania funkcji pezydenta Warszawy. Czy to > teraz jasne, panie l. ? tak. teraz jasne, źle odebrałem Twą informację. sorry. > A doświadczenia samorządowe ma chociażby Olechowski; był radnym i > przewodniczącym rady gminy Warszawa - Wilanów. faktycznie. zapomniałem. malo o tem słyszalem . ale to tylko on jeden, tak ? (co zresztą nie znaczy, że go > popieram, pomimo jego doświadczeń samorządowych, które zresztą oceniam > pozytywnie...) > G. ja nie widzę nikogo odpowiedniego. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
indris Renegat i karierowicz 24.07.02, 09:40 I symbol sk...ienia sie "solidarnościowych" elit. Mógłby najwyżej zarządzać miejskim szaletem. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Dlaczego renegat 24.07.02, 10:15 Człowiek, który stał się znany jako działacz robotniczy i związkowy, który później działał w prosocjaalnej (przynajmniej w deklaracjach) Unii Pracy, a który potem przeszedł do jawnie antypracowniczej Unii Wolności i to w dodatku przeszedł po stanowisko (prezesa GUC). Nazwa sama się prosi. Mnie dodatkowo kojarzy się z bardzo dawnym angielskim filmem "Renegat". Też był o takim "związkowcu". Gdyby ktoś go spotkał w jakimś iluzjonie, to gorąco polecam. Film bardzo stary ale przedziwnie aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Dlaczego renegat 25.07.02, 03:19 indris napisał: > Człowiek, który stał się znany jako działacz robotniczy i związkowy, który > później działał w prosocjaalnej (przynajmniej w deklaracjach) Unii Pracy, a > który potem przeszedł do jawnie antypracowniczej Unii Wolności i to w dodatku > przeszedł po stanowisko (prezesa GUC). Nazwa sama się prosi. Mnie dodatkowo > kojarzy się z bardzo dawnym angielskim filmem "Renegat". Też był o > takim "związkowcu". Gdyby ktoś go spotkał w jakimś iluzjonie, to gorąco > polecam. Film bardzo stary ale przedziwnie aktualny. pomawianie jednego faceta usiłujesz tłumaczyć pomawianiem partii. jesteś totalnie niemerytoryczny. nie po raz pierwszy. amen pan laga /a do guc to trafił bujak dlugo po tym, nim do uw wszedł/ Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Renegat i karierowicz 24.07.02, 09:52 indris napisał: > I symbol sk...ienia sie "solidarnościowych" elit. Mógłby najwyżej zarządzać > miejskim szaletem. ******************** Podpisuje się wszystkimi czterema łapami pod tym co o Bujaku napisał(a) Indris. Myslę że Bujak powinien wystartowac pod hasłem "Bujam was, bujam sobie ja Bujak" Zagłosuje chyba na Kaczkę... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolz Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: 212.76.37.* 24.07.02, 11:46 To niezly kandydat, przynajmniej ma przygotowanie teoretyczne- jest politologiem Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Zbigniew Bujak- kandydat 24.07.02, 12:05 joolz , *To niezly kandydat -błahahahahaahha -nieudacznik z Mumii Wolnosci, *Ma przygotowanie teoretyczne-bałahahahahaha - w doprowadzaniu ze swoimi kolesiami kraju do ruiny. Powiedz cos jeszcze mistrzu. Dawno tak nie rżałem po żadnym poscie :))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Zbigniew Bujak- kandydat 24.07.02, 18:16 tassman napisał: > joolz , > > *To niezly kandydat -błahahahahaahha -nieudacznik z Mumii Wolnosci, > *Ma przygotowanie teoretyczne-bałahahahahaha - w doprowadzaniu ze swoimi > kolesiami kraju do ruiny. > Powiedz cos jeszcze mistrzu. > Dawno tak nie rżałem po żadnym poscie :))) Sluchaj, synku odpowiadaj merytorycznie, bo puscic baka i bluzgac to ja tez potrafie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Zbigniew Bujak- kandydat 25.07.02, 03:41 joolz napisał: > Sluchaj, synku odpowiadaj merytorycznie, bo puscic baka i bluzgac to ja tez > potrafie otóż to. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 25.07.02, 03:41 'Zbysiu' powinienes dostac warszawska odpowiedz? 'Bujac MY ale nie NAS!' Spadaj do swoich z UW i przestan macic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 07:40 Jak by (co nie daj Boże) wygrał Bujak - to stanowiska obsadzi wespól z SLD! A był kiedyś w Solidarności, był "przesladowany", ukrywa się - a teraz co: z SLD jest "za pan brat" Szkoda słów. Są lepsi kandydaci od Bujaka i tow. Balickiego... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Zbigniew Bujak- kandydat 25.07.02, 07:48 Jacek Czyzby nie podobała ci sie kandydatura towarzysza Bujaka? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 10:55 tassman napisał: > Jacek > > Czyzby nie podobała ci sie kandydatura towarzysza Bujaka? > > tassman:) > Towarzysze w radiu, telewizji, gazetach, bankach, firmach, partiach politycznych wszelkiego rodzaju, itp, itd, aż strach otworzyć konserwę. No to może już tych towarzyszy wystarczy, bo jak przez nich jest każdy widzi (no chyba że jest niewidomy... o przepraszam: zgodnie z "poprawnością polityczną wymyśloną przez towarzyszy: WIDZĄCY INACZEJ Czas na nowych i nie skompromitowanych. Bo towarzysze z lewicy, prawicy i środka już "się wypalili" i pozostał smród i ponad 20 procentowe bezrobocie (oficjalnie 18% nie uwzględnia tych, co stracili prawo do zasiłku). Odpowiedz Link Zgłoś
tassman mega bak joolza 25.07.02, 07:46 joolz napisał: > tassman napisał: > > > joolz , > > > > *To niezly kandydat -błahahahahaahha -nieudacznik z Mumii Wolnosci, > > *Ma przygotowanie teoretyczne-bałahahahahaha - w doprowadzaniu ze swoimi > > kolesiami kraju do ruiny. > > Powiedz cos jeszcze mistrzu. > > Dawno tak nie rżałem po żadnym poscie :))) > Sluchaj, synku odpowiadaj merytorycznie, bo puscic baka i bluzgac to ja tez > potrafie *********************************** joolz, Właśnie pusciłes swoim wcześniejszym postem mega-bąka który mnie tak setnie rozbawił..... PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś