Dodaj do ulubionych

Zbigniew Bujak- kandydat

IP: 212.76.37.* 23.07.02, 21:10
Mysle, ze bedzie dobrym prezydentem Wawy, ma moj glos :)
Obserwuj wątek
    • deotyma23 Re: Zbigniew Bujak- kandydat 23.07.02, 21:45
      jakiś czas temu myslałam że to żart........................
      Nie podejrzewam żeby on miał jakiekolwiek szanse - więc w sumie jestem
      spokojan. Głos oddany na Bujaka to zmarnowany głos!Aha wiem co piszę bo go znam
      osobiście.
      Pozdr.
    • Gość: Grzegorz Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 23.07.02, 23:38
      Gość portalu: ali napisał(a):

> Mysle, ze bedzie dobrym prezydentem Wawy, ma moj glos :)
      A dlaczego tak myslisz ? Znasz go ? Znasz jego program i pomysły dla Warszawy ?
      Jego doświadczenie samorządowe ? Bo ja znam go osobiscie i wiem, że dla
      Warszawy i jej on nie ma żadnych interesujacych propozycji, ta kandydatura to
      tylko próba zdyskontowania dawne całkowicie juz wyblakłej legendy ... żenada,
      niestety...
      G.
      • Gość: pan_laga Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 00:28
        Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Gość portalu: ali napisał(a):
        >
        > > Mysle, ze bedzie dobrym prezydentem Wawy, ma moj glos :)
        > A dlaczego tak myslisz ? Znasz go ? Znasz jego program i pomysły dla
        Warszawy
        > ?
        > Jego doświadczenie samorządowe ? Bo ja znam go osobiscie i wiem, że dla
        > Warszawy i jej on nie ma żadnych interesujacych propozycji, ta kandydatura to
        > tylko próba zdyskontowania dawne całkowicie juz wyblakłej legendy ... żenada,
        > niestety...
        > G.

Wasz argument, ze znacie go osobiście, powalił mnie na łopatki. no tak. skoro
        osobiście, to wiecie najlepiej.
        amen
        pan laga
        /też go znam osobiście, ale nie uważam, by to było ważne dla "tak" lub "nie"
        wobec kandydatury bujaka. co zaś do twego pytania o samorządowe doświadczenia,
        to powiedz - który z kandydatów ma takowe ?/
        • Gość: Grzegorz Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 24.07.02, 00:38
          Gość portalu: pan_laga napisał(a): min:

> Wasz argument, ze znacie go osobiście, powalił mnie na łopatki. no tak. skoro
          > osobiście, to wiecie najlepiej.
          > amen
          > pan laga
          > /też go znam osobiście, ale nie uważam, by to było ważne dla "tak" lub "nie"
          > wobec kandydatury bujaka. co zaś do twego pytania o samorządowe
          doświadczenia,
          > to powiedz - który z kandydatów ma takowe ?/
          Informacja o tym,że zna sie kandydata osobiscie, nie jest wpisana po to żeby
          się taką znajomością pochwalić, tylko jest to prosty skrót myślowy, zastepujacy
          wywód typu: znam człowieka i jego poglądy oraz doświadczenia życiowe i wobec
          tego wiem,że nie nadaje sie do sprawowania funkcji pezydenta Warszawy. Czy to
          teraz jasne, panie l. ?
          A doświadczenia samorządowe ma chociażby Olechowski; był radnym i
          przewodniczącym rady gminy Warszawa - Wilanów. (co zresztą nie znaczy, że go
          popieram, pomimo jego doświadczeń samorządowych, które zresztą oceniam
          pozytywnie...)
          G.
          • pan_laga Re: Zbigniew Bujak- kandydat 25.07.02, 03:36
            Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Informacja o tym,że zna sie kandydata osobiscie, nie jest wpisana po to żeby
            > się taką znajomością pochwalić, tylko jest to prosty skrót myślowy,
            zastepujacy
            >
            > wywód typu: znam człowieka i jego poglądy oraz doświadczenia życiowe i wobec
            > tego wiem,że nie nadaje sie do sprawowania funkcji pezydenta Warszawy. Czy to
            > teraz jasne, panie l. ?

tak. teraz jasne, źle odebrałem Twą informację. sorry.

> A doświadczenia samorządowe ma chociażby Olechowski; był radnym i
            > przewodniczącym rady gminy Warszawa - Wilanów.

faktycznie. zapomniałem. malo o tem słyszalem . ale to tylko on jeden, tak ?

(co zresztą nie znaczy, że go
            > popieram, pomimo jego doświadczeń samorządowych, które zresztą oceniam
            > pozytywnie...)
            > G.

ja nie widzę nikogo odpowiedniego.
            amen
            pan laga
    • indris Renegat i karierowicz 24.07.02, 09:40
      I symbol sk...ienia sie "solidarnościowych" elit. Mógłby najwyżej zarządzać
      miejskim szaletem.
      • eela Re: Renegat i karierowicz 24.07.02, 09:51
        Dlaczego renegat?
        • indris Dlaczego renegat 24.07.02, 10:15
          Człowiek, który stał się znany jako działacz robotniczy i związkowy, który
          później działał w prosocjaalnej (przynajmniej w deklaracjach) Unii Pracy, a
          który potem przeszedł do jawnie antypracowniczej Unii Wolności i to w dodatku
          przeszedł po stanowisko (prezesa GUC). Nazwa sama się prosi. Mnie dodatkowo
          kojarzy się z bardzo dawnym angielskim filmem "Renegat". Też był o
          takim "związkowcu". Gdyby ktoś go spotkał w jakimś iluzjonie, to gorąco
          polecam. Film bardzo stary ale przedziwnie aktualny.
          • pan_laga Re: Dlaczego renegat 25.07.02, 03:19
            indris napisał:

> Człowiek, który stał się znany jako działacz robotniczy i związkowy, który
            > później działał w prosocjaalnej (przynajmniej w deklaracjach) Unii Pracy, a
            > który potem przeszedł do jawnie antypracowniczej Unii Wolności i to w
            dodatku
            > przeszedł po stanowisko (prezesa GUC). Nazwa sama się prosi. Mnie dodatkowo
            > kojarzy się z bardzo dawnym angielskim filmem "Renegat". Też był o
            > takim "związkowcu". Gdyby ktoś go spotkał w jakimś iluzjonie, to gorąco
            > polecam. Film bardzo stary ale przedziwnie aktualny.

pomawianie jednego faceta usiłujesz tłumaczyć pomawianiem partii. jesteś
            totalnie niemerytoryczny. nie po raz pierwszy.
            amen
            pan laga
            /a do guc to trafił bujak dlugo po tym, nim do uw wszedł/
      • tassman Re: Renegat i karierowicz 24.07.02, 09:52
        indris napisał:

> I symbol sk...ienia sie "solidarnościowych" elit. Mógłby najwyżej zarządzać
        > miejskim szaletem.

Podpisuje się wszystkimi czterema łapami pod tym co o Bujaku napisał(a) Indris.
        Myslę że Bujak powinien wystartowac pod hasłem "Bujam was, bujam sobie ja Bujak"
        Zagłosuje chyba na Kaczkę...

tassman:)
    • Gość: joolz Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: 212.76.37.* 24.07.02, 11:46
      To niezly kandydat, przynajmniej ma przygotowanie teoretyczne- jest politologiem
      • tassman Re: Zbigniew Bujak- kandydat 24.07.02, 12:05
        joolz ,

*To niezly kandydat -błahahahahaahha -nieudacznik z Mumii Wolnosci,
        *Ma przygotowanie teoretyczne-bałahahahahaha - w doprowadzaniu ze swoimi
        kolesiami kraju do ruiny.
        Powiedz cos jeszcze mistrzu.
        Dawno tak nie rżałem po żadnym poscie :)))

• joolz Re: Zbigniew Bujak- kandydat 24.07.02, 18:16
          tassman napisał:

> joolz ,
          >
          > *To niezly kandydat -błahahahahaahha -nieudacznik z Mumii Wolnosci,
          > *Ma przygotowanie teoretyczne-bałahahahahaha - w doprowadzaniu ze swoimi
          > kolesiami kraju do ruiny.
          > Powiedz cos jeszcze mistrzu.
          > Dawno tak nie rżałem po żadnym poscie :)))
          Sluchaj, synku odpowiadaj merytorycznie, bo puscic baka i bluzgac to ja tez
          potrafie
          • pan_laga Re: Zbigniew Bujak- kandydat 25.07.02, 03:41
            joolz napisał:

> Sluchaj, synku odpowiadaj merytorycznie, bo puscic baka i bluzgac to ja tez
            > potrafie

otóż to.
            amen
            pan laga
          • Gość: wiesiek Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 25.07.02, 03:41
            'Zbysiu' powinienes dostac warszawska odpowiedz?
            'Bujac MY ale nie NAS!'
            Spadaj do swoich z UW i przestan macic.
            • Gość: Jacek Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 07:40
              Jak by (co nie daj Boże) wygrał Bujak - to
              stanowiska obsadzi wespól z SLD!
              A był kiedyś w Solidarności, był "przesladowany", ukrywa się
              - a teraz co: z SLD jest "za pan brat"
              Szkoda słów.
              Są lepsi kandydaci od Bujaka i tow. Balickiego...
              • tassman Re: Zbigniew Bujak- kandydat 25.07.02, 07:48
                Jacek

Czyzby nie podobała ci sie kandydatura towarzysza Bujaka?

• Gość: Krzychu Re: Zbigniew Bujak- kandydat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 10:55
                  tassman napisał:

> Jacek
                  >
                  > Czyzby nie podobała ci sie kandydatura towarzysza Bujaka?
                  >
                  > tassman:)
                  >
                  Towarzysze w radiu, telewizji, gazetach, bankach, firmach, partiach
                  politycznych wszelkiego rodzaju, itp, itd, aż strach otworzyć konserwę.
                  No to może już tych towarzyszy wystarczy, bo jak przez nich jest każdy widzi
                  (no chyba że jest niewidomy... o przepraszam: zgodnie z "poprawnością
                  polityczną wymyśloną przez towarzyszy: WIDZĄCY INACZEJ

Czas na nowych i nie skompromitowanych. Bo towarzysze z lewicy, prawicy i
                  środka już "się wypalili" i pozostał smród i ponad 20 procentowe bezrobocie
                  (oficjalnie 18% nie uwzględnia tych, co stracili prawo do zasiłku).
          • tassman mega bak joolza 25.07.02, 07:46
            joolz napisał:

> tassman napisał:
            >
            > > joolz ,
            > >
            > > *To niezly kandydat -błahahahahaahha -nieudacznik z Mumii Wolnosci,
            > > *Ma przygotowanie teoretyczne-bałahahahahaha - w doprowadzaniu ze swoimi
            > > kolesiami kraju do ruiny.
            > > Powiedz cos jeszcze mistrzu.
            > > Dawno tak nie rżałem po żadnym poscie :)))
            > Sluchaj, synku odpowiadaj merytorycznie, bo puscic baka i bluzgac to ja tez
            > potrafie

joolz,

Właśnie pusciłes swoim wcześniejszym postem mega-bąka który mnie tak setnie
            rozbawił.....

PZDR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka