Gość: marghe_72 IP: *.acn.waw.pl 20.06.05, 13:36 miłe miejsce..ale zeby ąz tak przyzjanze dzieciom? Nie zauwazyłam ani ja ani córka No i niemiłosiernie zimno :( ps. pyszna tarta cytrynowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yaneczka Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 24.06.05, 08:50 Zdecydowanie nie polecam! Zachęcone wspanialym opisem, chciałyśmy zabrać z przyjaciółką nasze 3-letnie córeczki na deser. Zostałyśmy jednak skutecznie zniechęcone przez kelnerki, które przez 15 minut krążyły wokół naszego stolika ignorując nas totalnie i całkowicie. Po próbie złożenia zamówienia w barze, zostałyśmy grzecznie ale stanowczo odesłane do stolika (chyba przez właściciela) i ...ponownie zignorowane, co wydało nam się totalnie kuriozalne, tym bardziej, że poza naszym zajęte były jeszcze może dwa stoliki. Cóż, rozumiem, że tutaj klient, to dla kelnerek postać z zupełnie innej bajki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Pędzący Królik IP: *.acn.waw.pl 24.06.05, 20:15 oj tak, obsługa.. hmmm pozostawia bardzo wiele do życzenia. Byłam drugi raz i nadal kiepsko Tym razem nie było zimno, było gorąco :( i nie było tarty tort kawowy niemiłosiernie słodki .. nie do zjedzenia szkoda. Bo zapowioadało sie nieźle ps. nie ma tam żadnych pluszaków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ackot Re: Pędzący Królik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:28 absolutnie nie zgadzam sie, ze kelnerki kogokolwiek ignoruja.pomimo tego, ze miejsce to nie jest w moim klimacie, przesiedzialam z przyjaciolka ponad dwie godziny w bardzo milej atmosferze, rowniez ogolnego zainteresowania przez kelnerke, barmana i jakiegos sympatycznego mezczyzne przy barze.bardzo dobra kawa, espresso stawiajace na nogi, wygodny fotel oraz przyjemny chlod.toaleta bardzo przyjemna,glownie jesli chodzi o wystroj tego wnetrza.samo urzadzenie jesli nie bylo pomocy architekta interesujae, gratuluje inwencji. jest to miejsce,ktore czyni warszawskie miejsca spotkan roznorodnymi.pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasłodzona Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 25.06.05, 18:53 wszystko jest totalnie za słodkie, lepiej iść obok do Adi cafe na pyszne lody i egzotyczne syryjskie ciasteczka z pistacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:54 Ile tam kawa kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni ee tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:18 widzę, że nikt tego nie czyta. ale i tak nie polecam. nie jest przytulnie, gra muzyka masowa, ceny wyśrubowane do granic możliwości. Jedynym miłym akcentem są rustykalno-staroświeckie stroje kelnerek. Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: ee tam 08.07.05, 11:09 Jakaś lanserska knajpa dla halabardników Teatru Narodowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:10 dla mnie swietne miejsce, obsluga baaaardzo mila (wystarczylo poprosic o zmiane temperatury) i juz mi nie bylo zimno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 06.08.05, 11:06 dobra ja ide dzisiaj zeby sobie wyrobic opinie, ale wyglada zachecajaco, takie miejsce nie z tego swiata, mam nadzieje, ze ma odpowiedni klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asbak@wp.pl Re: Pędzący Królik IP: 148.81.188.* 06.08.05, 14:04 lokal nie ma nic wspólnego z alicją z krainy czarów,może jakąś inną o niewyrafinowanym guście, lubiącą bardzo głośną (dyskotekową)muzykę i której nie przeszkadzają zajęci flirtem kelnerzy.pozostałym odradzam.zwłaszcza milusińskim.natomiast dla kontrastu polecam książkę.cóż.rozczarowanie ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s'kra Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:06 Fantastyczny wystrój, duże brawa dla Pani projektant, szkoda ze autorowi artykulu kojarzy się tylko z dziećmi-? Bylam, dzieci nie zauważylam, lokal wypelniony za to byl po brzegi zadowolonymi doroslymi, ze w koncu i oni tez maja prawo do marzen, kolorow, zapachow itd. Poza tym czy "Alicja w Krainie Czarów" to książka typowo dla dzieci? tylko i wylacznie? aaa-alkohol już jest- i też w cudnie kolorowym i slodkim wydaniu, można też i tradycyjnie, czyli dla każdego coś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia_rudzielec Re: Pędzący Królik IP: *.sasiedzi.pl 26.09.05, 22:51 miejsce fatalne! Kiczowate i przesłodzone. Polecam za to tuż obok Cafe Adi!!! Wspaniała kawa mrożona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gru Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 07.10.05, 20:24 Nie zgadzam się z poprzednimi opiniami, ale może przez ostatnie miesiące mogło dużo się zmienić. Wystrój jest kapitalny, byłyśmy tam dzisiaj w 5 mam, z malutkimi dziećmi i dzieci były zachwycone i my też. Może ceny nie należą do najniższych, ale chyba trudno o taki lokal w tej okolicy. Obsługa bardzo przyjemna, więc wszystkim polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:43 Beznadziejne miejsce! obsuga puszczejaca - mimo moich wielokrotnych prosb o zciszenie - coraz glosniejsza muzyke dance skutecznie popsula moje urodzinowe spotkanie ze znajomymi. Mysle ze po prostu chcieli nas szybko wygonic i sami sie pobawic! Zdecydowanie odradzam wszystkim, ktorzy lubia byc dobrze traktowani i przyjemnie spedzic czas. Jezeli Wlascicielka nadal bedzia zatrudniala taka obsluge to wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katz16@netvision.n Re: Pędzący Królik IP: *.bb.netvision.net.il 17.10.05, 14:25 Jestesmy z Izraela,bylismy u krolika w sierpniu.Wspaniale miejsce w poruwnaniu nawet z kawiarniami Europejskimi!Bardzo smaczne ciasta,dobra kawa,zawodowe(i piekne)kelnerki.Polecamy!!! Aaron i Hana ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniko16 Re: Pędzący Królik IP: *.geant.pl 19.10.05, 10:10 Niezłe miejsce ale do głowy by mi nie przyszło że jakoś szczególnie polecane dzieciom. Chyba, że wyrośniętym nastolatkom sączącym piwo - tacy właśnie tam byli. Odsyłanie do zupełnie bezstylowej, ciasnej Adi nie ma sensu. Chociaż jadłam tam całkiem niezły creme brulee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pędzący Królik IP: *.eranet.pl 01.11.05, 18:15 W "Pędzacym Króliku" byłam już kilka razy. Rzeczywiście nie zauwazyłam, żeby do było miejsce w jakiś szczególny sposób adresowane do dzieci. Natomiast jedzenie jest świetne, ciasta również, kawa - rewelacja. Polecam dla dorosłych, lubiących miejsca, co tu dużo mówić- kiczowate i zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:07 Co chcecie?!? Ta kawiarnia jest zajebista!!! Byłam tam z przyjaciółką i było super. Jest strasznie miła obsługa, a wystrój jest poprostu wyje..y w kosmos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Pędzący Królik 01.04.06, 13:43 ja bardzo polecam, bylam tam dzis z przyjaciolka na plotach. wystroj fajny, oryginalny. Obsluga bardzo mila i wogole sie nie czeka na ich pojawienie sie. Jadlysmy salatke srodziemnomorska i tort bezowy, wszytsko pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henriette diazepam Re: Pędzący Królik IP: *.orange.pl 14.05.06, 00:00 miło i przytulnie, bardzo smaczna kawa, brak dzieci - to nalezy zaliczyć na plus. ale jedynym mankamentem była muzyka - brazylijski dance (na szczęście cichy). powinni dać jakiś jazzik, nie uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufon Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:00 zdecydowanie NIE polecam. Ceny stanowczo za wysokie w porównaniu z jakością dań. Nie jestem skąpy, ale jeżeli już za coś płacę wysoką cenę to oczekuję wysokiej jakości... kawy mocno słabe. Odpowiedz Link Zgłoś