Dodaj do ulubionych

Pędzący Królik

IP: *.acn.waw.pl 20.06.05, 13:36
miłe miejsce..ale zeby ąz tak przyzjanze dzieciom?
Nie zauwazyłam ani ja ani córka

No i niemiłosiernie zimno :(

ps. pyszna tarta cytrynowa
Obserwuj wątek
    • Gość: yaneczka Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 24.06.05, 08:50
      Zdecydowanie nie polecam!
      Zachęcone wspanialym opisem, chciałyśmy zabrać z przyjaciółką nasze 3-letnie
      córeczki na deser. Zostałyśmy jednak skutecznie zniechęcone przez kelnerki,
      które przez 15 minut krążyły wokół naszego stolika ignorując nas totalnie i
      całkowicie.

Po próbie złożenia zamówienia w barze, zostałyśmy grzecznie ale stanowczo
      odesłane do stolika (chyba przez właściciela) i ...ponownie zignorowane, co
      wydało nam się totalnie kuriozalne, tym bardziej, że poza naszym zajęte były
      jeszcze może dwa stoliki.

Cóż, rozumiem, że tutaj klient, to dla kelnerek postać z zupełnie innej bajki:P
      • Gość: marghe_72 Re: Pędzący Królik IP: *.acn.waw.pl 24.06.05, 20:15
        oj tak, obsługa.. hmmm pozostawia bardzo wiele do życzenia.
        Byłam drugi raz i nadal kiepsko

Tym razem nie było zimno, było gorąco :(
        i nie było tarty
        tort kawowy niemiłosiernie słodki .. nie do zjedzenia

szkoda. Bo zapowioadało sie nieźle

ps. nie ma tam żadnych pluszaków..
      • Gość: ackot Re: Pędzący Królik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:28
        absolutnie nie zgadzam sie, ze kelnerki kogokolwiek ignoruja.pomimo tego, ze
        miejsce to nie jest w moim klimacie, przesiedzialam z przyjaciolka ponad dwie
        godziny w bardzo milej atmosferze, rowniez ogolnego zainteresowania przez
        kelnerke, barmana i jakiegos sympatycznego mezczyzne przy barze.bardzo dobra
        kawa, espresso stawiajace na nogi, wygodny fotel oraz przyjemny chlod.toaleta
        bardzo przyjemna,glownie jesli chodzi o wystroj tego wnetrza.samo urzadzenie
        jesli nie bylo pomocy architekta interesujae, gratuluje inwencji.
        jest to miejsce,ktore czyni warszawskie miejsca spotkan roznorodnymi.pozdrawiam
        i polecam
    • Gość: zasłodzona Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 25.06.05, 18:53
      wszystko jest totalnie za słodkie, lepiej iść obok do Adi cafe na pyszne lody i
      egzotyczne syryjskie ciasteczka z pistacji:)
      • Gość: Leni Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:54
        Ile tam kawa kosztuje?
        • Gość: Leni ee tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:18
          widzę, że nikt tego nie czyta. ale i tak nie polecam. nie jest przytulnie, gra
          muzyka masowa, ceny wyśrubowane do granic możliwości. Jedynym miłym akcentem są
          rustykalno-staroświeckie stroje kelnerek.
          • konop Re: ee tam 08.07.05, 11:09
            Jakaś lanserska knajpa dla halabardników Teatru Narodowego...
    • Gość: jaaa Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:10
      dla mnie swietne miejsce, obsluga baaaardzo mila (wystarczylo poprosic o zmiane
      temperatury) i juz mi nie bylo zimno!!
    • Gość: jj Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 06.08.05, 11:06
      dobra ja ide dzisiaj zeby sobie wyrobic opinie, ale wyglada zachecajaco, takie
      miejsce nie z tego swiata, mam nadzieje, ze ma odpowiedni klimat.
    • Gość: asbak@wp.pl Re: Pędzący Królik IP: 148.81.188.* 06.08.05, 13:58
      asd
    • Gość: asbak@wp.pl Re: Pędzący Królik IP: 148.81.188.* 06.08.05, 14:04
      lokal nie ma nic wspólnego z alicją z krainy czarów,może jakąś inną o
      niewyrafinowanym guście, lubiącą bardzo głośną (dyskotekową)muzykę i której
      nie przeszkadzają zajęci flirtem kelnerzy.pozostałym odradzam.zwłaszcza
      milusińskim.natomiast dla kontrastu polecam książkę.cóż.rozczarowanie ogromne.
    • Gość: s'kra Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:06
      Fantastyczny wystrój, duże brawa dla Pani projektant, szkoda ze autorowi
      artykulu kojarzy się tylko z dziećmi-? Bylam, dzieci nie zauważylam, lokal
      wypelniony za to byl po brzegi zadowolonymi doroslymi, ze w koncu i oni tez maja
      prawo do marzen, kolorow, zapachow itd.
      Poza tym czy "Alicja w Krainie Czarów" to książka typowo dla dzieci? tylko i
      wylacznie?
      aaa-alkohol już jest- i też w cudnie kolorowym i slodkim wydaniu, można też i
      tradycyjnie, czyli dla każdego coś....
      • Gość: madzia_rudzielec Re: Pędzący Królik IP: *.sasiedzi.pl 26.09.05, 22:51
        miejsce fatalne! Kiczowate i przesłodzone. Polecam za to tuż obok Cafe Adi!!!
        Wspaniała kawa mrożona!
    • Gość: gru Re: Pędzący Królik IP: *.aster.pl 07.10.05, 20:24
      Nie zgadzam się z poprzednimi opiniami, ale może przez ostatnie miesiące mogło
      dużo się zmienić. Wystrój jest kapitalny, byłyśmy tam dzisiaj w 5 mam, z
      malutkimi dziećmi i dzieci były zachwycone i my też. Może ceny nie należą do
      najniższych, ale chyba trudno o taki lokal w tej okolicy.
      Obsługa bardzo przyjemna, więc wszystkim polecam :)

• Gość: janek Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:43
      Beznadziejne miejsce! obsuga puszczejaca - mimo moich wielokrotnych prosb o
      zciszenie - coraz glosniejsza muzyke dance skutecznie popsula moje urodzinowe
      spotkanie ze znajomymi. Mysle ze po prostu chcieli nas szybko wygonic i sami
      sie pobawic! Zdecydowanie odradzam wszystkim, ktorzy lubia byc dobrze
      traktowani i przyjemnie spedzic czas. Jezeli Wlascicielka nadal bedzia
      zatrudniala taka obsluge to wspolczuje.
    • Gość: katz16@netvision.n Re: Pędzący Królik IP: *.bb.netvision.net.il 17.10.05, 14:25
      Jestesmy z Izraela,bylismy u krolika w sierpniu.Wspaniale miejsce w poruwnaniu
      nawet z kawiarniami Europejskimi!Bardzo smaczne ciasta,dobra kawa,zawodowe(i
      piekne)kelnerki.Polecamy!!!
      Aaron i Hana

)
    • Gość: aniko16 Re: Pędzący Królik IP: *.geant.pl 19.10.05, 10:10
      Niezłe miejsce ale do głowy by mi nie przyszło że jakoś szczególnie polecane
      dzieciom. Chyba, że wyrośniętym nastolatkom sączącym piwo - tacy właśnie tam
      byli.
      Odsyłanie do zupełnie bezstylowej, ciasnej Adi nie ma sensu. Chociaż jadłam tam
      całkiem niezły creme brulee.
    • Gość: Ola Re: Pędzący Królik IP: *.eranet.pl 01.11.05, 18:15
      W "Pędzacym Króliku" byłam już kilka razy. Rzeczywiście nie zauwazyłam, żeby do
      było miejsce w jakiś szczególny sposób adresowane do dzieci. Natomiast jedzenie
      jest świetne, ciasta również, kawa - rewelacja. Polecam dla dorosłych,
      lubiących miejsca, co tu dużo mówić- kiczowate i zabawne.
    • Gość: Alex Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:07
      Co chcecie?!? Ta kawiarnia jest zajebista!!! Byłam tam z przyjaciółką i było
      super. Jest strasznie miła obsługa, a wystrój jest poprostu wyje..y w
      kosmos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • chenoa1 Re: Pędzący Królik 01.04.06, 13:43
        ja bardzo polecam, bylam tam dzis z przyjaciolka na plotach. wystroj fajny,
        oryginalny. Obsluga bardzo mila i wogole sie nie czeka na ich pojawienie sie.
        Jadlysmy salatke srodziemnomorska i tort bezowy, wszytsko pycha.
        • Gość: henriette diazepam Re: Pędzący Królik IP: *.orange.pl 14.05.06, 00:00
          miło i przytulnie, bardzo smaczna kawa, brak dzieci - to nalezy zaliczyć na
          plus.
          ale jedynym mankamentem była muzyka - brazylijski dance (na szczęście cichy).

powinni dać jakiś jazzik, nie uważacie?
          • Gość: bufon Re: Pędzący Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:00

zdecydowanie NIE polecam.

Ceny stanowczo za wysokie w porównaniu z jakością dań.
            Nie jestem skąpy, ale jeżeli już za coś płacę wysoką cenę
            to oczekuję wysokiej jakości...

kawy mocno słabe.

• radiomis Re: Pędzący Królik 19.02.07, 09:25
              de gustibus non est disputandum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka