Dodaj do ulubionych

koniec sieci Domino's Pizza

IP: *.datastar.pl 05.08.02, 17:09
Z bardzo dobrych zródeł wiem ,że firma Domono;s Pizza już nie istnieje.
Niestety złe zarządzanie doprowadziło ja do upadku !!! Jeżeli ktoś
kiedykolwiek jadł pizzę z tej sieci to wie że produkt mieli całkiem dobry,
tylko z serwisem kulało ( czas dostawy nieraz ok godziny !!!) , więc przy
takiej konkurencji jak Hut i Tele nie dali rady. A szkoda. W tej chwili można
jeszcze zamawiać u nich pizzę ale najczęściej już pojedyńcze rodzaje.
Prawdopodobnie wiekszość restauracji zostanie wykupiona przez KFC lub TELE
więc dla miłośników tych sieci to super informacja ( Domino,s miał bardzo
dobre lokalizacje) Wszystko co dobre kiedyś sie końzy.

PS. Gdyby ktoś jechał do USA to tam jest to jedna z największych sieci
dostarczających pizze !!!
Obserwuj wątek
    • gale Re: koniec sieci Domino's Pizza 05.08.02, 18:32
      W sumie szkoda tych ludzi, którzy tracą pracę. Mi nie smakowały ich produkty
      ale jest to kwestia gustu.
      • bebe1 Re: koniec sieci Domino's Pizza 06.08.02, 08:34
        mieli najgorsza pizze w miescie, jesli zastapi ich telepizza to tylko wszystkim
        wyjdzie na dobre
        a moze przejmie lokale z pracownikami, wtedy nikt na tym nie straci
        • Gość: kowal Re: koniec sieci Domino's Pizza IP: *.datastar.pl 06.08.02, 13:31
          bebe1 napisaýa:

> mieli najgorsza pizze w miescie, jesli zastapi ich telepizza to tylko
          wszystkim
          >
          > wyjdzie na dobre
          > a moze przejmie lokale z pracownikami, wtedy nikt na tym nie straci
          Najgorsze, że nowe firmy nie chcą przedłużać umów z pracownikami Domino's, więc
          ida na bruk. A z tym smakiem to myślę,że jako osoba znająca się na robieniu
          pizzy potrafiłbym zrobić ci pizze Domino's, która by i tobie smakowała.
          Pozdrawiam
          • gale Re: koniec sieci Domino's Pizza 06.08.02, 21:12
            Wydaje mi się, że to jest dość skomplikowane - zrobić dobrą pizzę
            w "sieciówce", tam się wszystko robi z proszku, masowo. Ciężko utrzymać poziom
            prawdziwej pizzy.

Jeśli chodzi o pizze Dominosa to pod względem "niesmaczności" (w _moim_
            mniemaniu) ustępuje tylko mrożonej pizzy firmy Riga (nazwa mówi sama za
            siebie). Ale jest to wyłącznie kwestia gustu, doskonale rozumiem tych, którym
            Dominos smakował.

Dalej off topic:

Najlepszą w życiu pizzę jedliśmy w... Polanicy! Lepszą niż w Wenecji (brr,
            obrzydliwa i droga pizza) czy na Krecie (pyszna!!! z kamiennego pieca) czy w
            Chorwacji na Umagu (też przepyszna, też z kamiennego pieca). Mogę polecić
            pizzerię na Ochocie, cholera, adresu nie pamiętam ale jutro napiszę. Jest
            naprawdę świetna i raczej niedroga.
          • bebe1 Re: koniec sieci Domino's Pizza 07.08.02, 09:42
            A z tym smakiem to myślę,że jako osoba znająca się na robieniu
            > pizzy potrafiłbym zrobić ci pizze Domino's, która by i tobie smakowała.
            > Pozdrawiam

osobiscie zezre kazda pizze, ktora mi sie podsunie pod nos, bo pizze wprost
            uwielbiam, moge jesc codziennie, non stop i na okraglo, na pewno wsunelabym i
            twoja
            jako ze znasz sie na robieniu pizzy, wierze ze wsunelabym ja ze smakiem
            ale fakt faktem ze Dominos bylo przejawem totalnej masowy bez trzymania
            jakosci, czego nie powiem juz na przyklad o Telepizzy lub Pizza Hut
            pozdro,
            bebe
            PS. qrcze, glodna jestem

• Gość: dede Re: koniec sieci Domino's Pizza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 22:20
              dominos porownywac do tele a fuj tele smakuje jak guma i czuc czysta chemia.
              najlepsza jest w legionowie w Donatello na ul jagillonskiej przy mcdrive. jak
              jedziecie warzawska w kierunku mazur lub zegrza to skreccie w lewo za mackiem.
              jest swietna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka