Gość: sikora777 IP: 217.153.93.* 29.08.02, 08:34 Po co Legii zawodnicy, którzy nie grają w o wiele słabszych klubach niż Legia? Czy to na pewno będą wzmocnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stad Re: Saganowski i Surma w Legii? IP: 217.153.18.* 29.08.02, 12:04 Co do Saganowskiego to się zgadzam, wszyscy wiemy, że od momentu wypadku motocyklowego nie może wrócić do dawnej dyspozycji i nie spełnia pokładanych w nim nadziei. Łukasz Surma natomiast, jest moim zdaniem jednym z najlepszych i najrówniej grających (...i niestety nie docenianych, razem z Szymkowiakiem) środkowych pomocników w lidze. Myślę, że dobra gra w Legii szybko zaowocuje występami w drużynie narodowej. Bo w polskim futbolu klasowych rozgrywających jest jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Saganowski i Surma w Legii? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:08 Uważam,że Saganowski i Surma będą dużym wzmocnieniem dla LEGII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Saganowski i Surma w Legii? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.08.02, 15:06 Surma - dobry gracz... a co do Saganowskiego.. czy widział ktos jak gra ostatnio STanko i Yahaya?? To Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krs Re: Saganowski i Surma w Legii? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:32 Czy to bedzie wzmocnienie, to sie okaze,mam nadzieje ze tak. Jesli Saganowski nie obudzi sie teraz, to chyba juz nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek67m1 Re: Saganowski i Surma w Legii? IP: 213.195.161.* 29.08.02, 17:27 To jedyne wyjście na zmiany po meczu z barceloną to widać , jeszcze kogoś na prawą strone chyba że to ma być Saganowski [ szybki , niezły technicznie , prawa noga niezła ]. Jeszcze Czereś dziś ma rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś