Gość: fifka IP: *.tesco-europe.com 20.09.01, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fifka Re: TECHNO W Lodzi! IP: *.tesco-europe.com 20.09.01, 11:32 Przyjezdzajta Warszawiaki jutro do Lodzi bawic sie przy techno! Bawta sie i nie bijta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fufek Re: TECHNO W Lodzi! 24.09.01, 14:14 Jasne, co tam tragedia w Nowym Yorku. Trzeba się bawić! Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: TECHNO W Lodzi! 24.09.01, 14:42 codziennie jest jakaś tragedia. Podczas 2 wojny światowej, gdy tu ginęły miliony ludzi, w Ameryce kwitło życie towarzyskie i ja wcale nie mam im tego za złe. Amerykanie nie mają prawa potępiać imprez rozrywkowyvh na drugim końcu świata. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fufek Re: TECHNO W Lodzi! 24.09.01, 14:55 Łącząc się w bólu z ofiarami tragedii i ich rodzinami, a także mając świadomość tego, jakie konsekwencje dla świata może przynieść zamach na WTC, nie interesuje mnie to, czy Amerykanie oczekują ode mnie takiego, czy innego zachowania. Po prostu postępuję tak, jakby tragedia dotyczyła mnie osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: TECHNO W Lodzi! 24.09.01, 15:10 czy łączysz się również w bólu z ofiarami zamachów palestyńczyków na Izrael, Izraelczyków na Palestynę, z ofiarami zamachów ETA, IRA, ofiarami wojny w Czeczenii, Kosowie, Ugandzie i Rwandzie, itd? To jasne, że zamach na USA wstrząsnął wszystkimi normalnymi ludźmi. Ale z takim podejściem należałoby siedzieć w domu i płakać nonstop, bo w wielu miejscach naswiecie giną niewinni ludzie. Ja oczywiście nie mam nic przeciwko Tobie, jeżeli mówisz: "nie idę na paradę, bo łączę się w bólu z ofiarami ataku na WTC". Ale nie podoba mi się krytykowanie innych za chęć wzięcia udziału. W Rwandzie zginęło znacznie więcej niewinnych ludzi, kobiet, dzieci. Czy ci ludzie są mniej ważni? Nasze świadomości są kształtowane przez zachodnie media, gdzie zabójstwo jednego Amerykanina zawsze jest ważniejsze niż zamordowanie 100 Afrykanów czy Czeczenów. p.s. Gdyby parada miała się odbyć w przeciągu kilku dni od ataku, to zapewne zostałaby odwołana. Odpowiedz Link Zgłoś