Dodaj do ulubionych

PRZEPRASZAM SLOGGIEGO!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 22:28
Chciałem Cię przeprosić Sloggi za te obelgi i przekleństwa pod Twoim adresem.
Przyrzekam, że już więcej nie będę tego robił. Jeszcze raz Cię Sloggi (przy
wszystkich) PRZEPRASZAM.
Przy tym oświadczam, że jestem nie poczytalny umysłowo i często mam odchyły.
Leczę się na schizofrenię! Nie wypominajcie mi tego, proszę. Lubię chłopców,
to prawda, jak niektórzy mówią, a wyżywam się na Sloggim ponieważ jestem nie
spełniony seksualnie.
Chciałem przeprosić wszystkich forumowiczów za te świństwa i zaśmiecanie
forum swoimi głupimi wątkami i postami. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Obserwuj wątek
    • pan_laga Re: PRZEPRASZAM SLOGGIEGO!!!! 02.09.02, 22:40
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Chciałem Cię przeprosić Sloggi za te obelgi i przekleństwa pod Twoim adresem.
      > Przyrzekam, że już więcej nie będę tego robił. Jeszcze raz Cię Sloggi (przy
      > wszystkich) PRZEPRASZAM.
      > Przy tym oświadczam, że jestem nie poczytalny umysłowo i często mam odchyły.
      > Leczę się na schizofrenię! Nie wypominajcie mi tego, proszę. Lubię chłopców,
      > to prawda, jak niektórzy mówią, a wyżywam się na Sloggim ponieważ jestem nie
      > spełniony seksualnie.
      > Chciałem przeprosić wszystkich forumowiczów za te świństwa i zaśmiecanie
      > forum swoimi głupimi wątkami i postami. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.

jak Ty pięknie umiesz przepraszać. nawet za schizofrenię, ktorej nie masz.co
      widać.
      bo sloggi, to przeprosic nie umie, nawet za tendencję do kłamstw i podłości,
      którą ma.co widać.
      amen
      pan laga
      • iwo_ Re: PRZEPRASZAM SLOGGIEGO!!!! 02.09.02, 22:46
        O co panu chodzi Panie_Lago? Czemu pan znów atakujesz Sloggiego? A w te
        przeprosiny mara zbytnio nie wierzę, chyba żartował, albo... się nawrócił... ;-)
        • Gość: pan_laga Re: PRZEPRASZAM SLOGGIEGO!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:59
          iwo_ napisał:

> O co panu chodzi Panie_Lago? Czemu pan znów atakujesz Sloggiego? A w te
          > przeprosiny mara zbytnio nie wierzę, chyba żartował, albo... się nawrócił...
          ;-
          > )
          iwo_ - chodzi mi cały czas o to samo. o to, co sloggi zrobił mnie i jeszcze
          paru innym osobom. nie atakuję znów. przypominam tylko kim jest sloggi. jest
          kłamcą zdolnym do największej podłosci, a niezdolnym do przyznania się do winy,
          przeprosin i zadośćuczynienia osobie, którą skrzywdził. to, co mówię jest
          prawdą i są na to dowody. gdybyż sloggi nie robił z siebie takiej biednej i
          skrzywdzonej ofiary, nie przypominałbym o podłościach, ktore tu wyczyniał. on
          nie jest ofiarą. jest napastnikiem, wbrew pozorom. byc moze teraz wpusci tu
          kolejnych ludzi ze swej ekipy, ktorzy zaczną pisać, co im podyktuje. ale to juz
          przećwiczylismy.................
          amen
          pan laga
    • Gość: Mar farbowany Mar... IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 02.09.02, 23:00
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Chciałem Cię przeprosić Sloggi za te obelgi i przekleństwa pod Twoim adresem.
      > Przyrzekam, że już więcej nie będę tego robił. Jeszcze raz Cię Sloggi (przy
      > wszystkich) PRZEPRASZAM.

Nikogo nie przepraszam, bo nikogo nie obrzucałem OBELGAMI ani PRZEKLEŃSTWAMI.
      A poza tym - NIE KORZYSTAM Z USŁUG TPSA... :-)))))))) - tak jak osobnik,
      któremu sie wydaje, że jest mną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka