jerzy-j 20.09.05, 18:41 Profesor Bożyk wykładał MSG, lubiłem go, w końcu dostałem 4 z egzaminu bez wysiłku, a tu (a właściwie już wcześniej z billboardu) dowiaduję się, że to komuch... A wyglądał na porządnego cżłowieka - jak te pozory mylą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Warszawscy kandydaci do Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:28 Przecież to były doradca ekonomiczny E. Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Warszawscy kandydaci do Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:48 Kolego Jezry, wy musicie być dość młodzi. Bożyk - ongiś główny doradca ekonomiczny Gierka, dziś - przewodniczący Ruchu Odrodzenia Gospodarczego im. Edwarda Gierka. Totalna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
otawszczyk Re: Warszawscy kandydaci do Senatu 21.09.05, 18:47 I byl jeszcze glupszy niz Kolodko Odpowiedz Link Zgłoś
stefczur Re: Warszawscy kandydaci do Senatu 21.09.05, 16:18 a do sejmu głosujcie na Przemysława Wiplera - www.wipler.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada PONCYLJUSZ.PL - DOBRY WYBÓR DLA WARSZAWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:04 Paweł Poncyljusz -dobry wybór dla Warszawy - śpiewa Kasa w Esce. To mój kandydat. Wkońcu najaktywniejszy poseł w stolicy. Zobaczcie: www.poncyljusz.pl/new/ Ada Odpowiedz Link Zgłoś
mmap3 A do sejmu? Na 92% Scholastyka Śniegowska 23.09.05, 09:37 Jest ceniona w swoim srodowisku. Sam na nia glosuje www.scholastyka.pl Miejsce 20, Platforma Obywatelska Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony! Bożyk to zombie!!! IP: *.jjs.pl 23.09.05, 10:29 ale na kogo ja mam głosować? Po kaczym tokowaniu w Radyju PiS odpada, chciałem na PO, Piesiewicz w porządku, ale Rocki? Przecież on do spółki z Korwinem-pajacem urządził niegdyś konkurs na opracowanie "Dlaczego transport kolejowy nie ma szans w porównaniu z kołowym" - ogólnie takie właśnie z tezą, tak jak "Udowodnij, że polityka ZSRR sprzyja pokojowi światowemu". Nie można na takiego głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorozka Re: Bożyk to zombie!!! IP: *.chello.pl 23.09.05, 13:34 też mam podobny problem z senatem. Może Andrzej Wielowieyski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciągle przerażony! Re: Bożyk to zombie!!! IP: *.jjs.pl 23.09.05, 14:23 Wielowieyski to uczciwy i kompetentny facet, tak samo jak Onyszkiewicz, ale ten Hausner, Belka, Frasyniuk... Do tego trzeba wiedzieć, że głosując w Warszawie na PD tak naprawdę głosuje się na nieudolne i kabotyńskie kaczory - bo gdy PD dostanie tu dużo głosów, a w skali kraju znacznie mniej (to prawdopodobne), to zdobyte w ten sposób głosy zostaną rozdysponowane na ogony na m.in. kaczych listach. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Bożyk to zombie!!! 23.09.05, 14:33 hehe a mnie na liście PO do sejmu ubawiło pojawienie sie na miejscu 12 DJa Adamusa ;) na liście do Senstu uroczo się prazentuje nr 21 :)) Odpowiedz Link Zgłoś