zapach_czosnku 26.09.05, 02:24 Ten pan Dariusz to niezly osiol... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Jak głosowały dzielnice IP: *.acn.waw.pl 26.09.05, 08:54 a za 4 lata znow komuna i znow panowie Dariusze beda mowic o swoim przekonaniu ,ze teraz to na pewno cos sie zmieni,ze wyrzuci sie zlodziei,ze do Sejmu trafia ludzie z powolania ,ci ktorzy chca cos zrobic dla tego kraju ,a nie dla siebie czy kiedys Polacy naucza sie wyciagac wnioski z opowiadanych basni? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_x3 Re: Jak głosowały dzielnice 26.09.05, 16:25 > a za 4 lata znow komuna Za jakie 4 lata? Przecież właśnie wczoraj wygrali... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Brawo Ursynów!!! n/t 26.09.05, 10:27 Nie miałam wątpliwości i jestem dumna z mojej dzielnicy Mieszkać tu, pomiędzy mądrymi ludźmi, to wspaniałe uczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Brawo Ursynów!!! n/t 26.09.05, 10:31 Nawet jak mi się coś nie podoba, to po wyborach znowu zaczynam doceniać swoją dzielnicę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
atka5 Re: Brawo Ursynów!!! n/t 26.09.05, 11:34 Ja też się cieszę. To naprawdę miłe, że moja dzielnica tak głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Brawo Ursynów ! PO - 42,96% , PiS - 22,27% :)) 26.09.05, 17:06 To najlepszy wynik PO w Warszawie:)) Nie da się nas nie kochać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulevu brawo PiS 26.09.05, 11:42 jaa_ga napisała: > Nie miałam wątpliwości i jestem dumna z mojej dzielnicy ja będę dumny jak tę dzielnicę opuścisz > Mieszkać tu, pomiędzy mądrymi ludźmi, to wspaniałe uczucie:) blablabla typowe lewackie teksty z jagowej epoki "dziękujemy towarzysze, zawsze w was wierzyłam" czerwony czy różowe to prawie to samo na szczęście PO jest DRUGIE i jasiomarysia nie będzie premierem no chyba że Kaczory rozwalą tuściora to wtedy PO dostanie jakiś ochłap Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: brawo PO 26.09.05, 11:46 Gratuluję poziomu i kultury elektoratowi PiS-u he he Widać byłeś w PZPR, znasz te "odzywki". Ja nie znam bo NIE byłam Odpowiedz Link Zgłoś
vulevu braffo PO, oby tak zawsze 26.09.05, 12:02 jaa_ga napisała: > Gratuluję poziomu i kultury elektoratowi PiS-u he he > Widać byłeś w PZPR, znasz te "odzywki". > Ja nie znam bo NIE byłam uuuu.... zajeżyliśmy się troszku? :):) no i po co się było tłumaczyć, powinnaś być "ponadto" :) ps. miłego dnia ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: brawo PO, oby tak zawsze 26.09.05, 12:04 Ja się nie tłumaczę. Ja stwierdzam. PS. Na liście Wildsteina też mnie nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vulevu za PO, do dna 26.09.05, 12:10 jaa_ga napisała: > Ja się nie tłumaczę. Ja stwierdzam. > PS. Na liście Wildsteina też mnie nie znajdziesz. hmmmm...nie wspominałem o tym i nawet o tym nie pomyślałem więc skąd ten temat?... czyżby coś o stole i nożycach?... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: za PO, do dna 26.09.05, 12:13 Za PO. Do dna. Prezydent Tusk - człowiek z zasadami Odpowiedz Link Zgłoś
vulevu Re: za PO, do dna 26.09.05, 12:18 jaa_ga napisała: > Za PO. Do dna. > Prezydent Tusk - człowiek z zasadami acha acha i nie pije ... :):):) ps. zobaczymy za 4 lata jakie to miał zasady miłego jagowania :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arabus Re: za PO, do dna IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 27.09.05, 01:31 jaa_ga napisała: > Za PO. Do dna. > Prezydent Tusk - człowiek z zasadami Chemiczny Ali - człowiek z zasadami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: brawo PiS IP: *.aster.pl 26.09.05, 12:32 Na pochybel z platformą i z pisem,to są wilki w owczych skórach,jeszcze wam się odbiją czkawką - a co do ursynowa jeszcze 20 lat temu mówiono w warszawie że generalnie to wiejska dzielnica,powinniście głosować na PSL. Nie dziwmy się więc chłopakom Pawlakom że tracą rok po roku na popularności skoro ich elektorat - intelektualiści z ursynowa odcinają się od korzeni. I jeszcze jedno - obie partie,PISiPO są za likwidacją karty nauczyciela,to jest chore. Przygotujcie się intelektualiści z ursynowa na przejęcie zarządu komisarycznego w szkołach,obyście cudze dzieci uczyli,bo w nas nauczycielach i tak się już powoli przelewa. Kuźwa jak mozna wierzyć ludziom którzy ukradli księżyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Ale osioł 27.09.05, 14:02 No cóż, typowy pisuarowy zaczadzony idiota. Byłem członkiem jednej z komisji wyborczej na Bielanach, konkretnie na Chomiczówce i tylu osłów rozgarniętych jak kupa liści pod płotem tam przychodziło, że jestem ciezko przerażony. Niektórym to trzeba było 5 minu tłumaczyć, jak głosować, żeby głos byl ważny. Nic dziwnego, że w tej komisji wygrał pisuar, jełopów w narodzie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antysocjalistyk Re: Jak głosowały dzielnice IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.05, 10:27 Redakcjo, powinniście bardzo dokładnie przedstawiać i akcentować profile społeczne poszczególnych partii, nie tylko podział dzielnicowy. Połóżcie nacisk na wykształcenie i sytuację zawodowoą elektoratu takiego LPRu, Samohołoty oraz PO, Demokratów, PiSu, Mikkego itp. Nagłaśniać, akcentować, ilustrować! Człowiek człowiekowi nie równy, więc uwypuklajcie, jak głosuje kadra kierownicza, przedsiębiorcy, inteligencja a jak bezprobotny plebs po podstawówkach, niewykwalifikowani robole czy osadzeni w ZK. Trzeba wyraźnie wskazać, jaki sort ludzi popiera jakie partie, to musi być widoczne i nie pozostawiać wątpliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Jak głosowały dzielnice 26.09.05, 10:38 Gość portalu: Antysocjalistyk napisał(a): > Redakcjo, powinniście bardzo dokładnie przedstawiać i akcentować profile > społeczne poszczególnych partii, nie tylko podział dzielnicowy. Połóżcie nacisk > > na wykształcenie i sytuację zawodowoą elektoratu takiego LPRu, Samohołoty oraz > PO, Demokratów, PiSu, Mikkego itp. Nagłaśniać, akcentować, ilustrować! Człowiek > > człowiekowi nie równy, więc uwypuklajcie, jak głosuje kadra kierownicza, > przedsiębiorcy, inteligencja a jak bezprobotny plebs po podstawówkach, > niewykwalifikowani robole czy osadzeni w ZK. Trzeba wyraźnie wskazać, jaki sort > > ludzi popiera jakie partie, to musi być widoczne i nie pozostawiać wątpliwości! Jeżeli wejdzies w rewis wyborów GW to zobaczysz to czego chcesz - co prawda trochę uproszczone (wiek / płeć / miejsce zamieszkania / wykształcenie) . Może ta analiza będzie rozszerzana w miarę napływu danych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Brawo Warszawa za frekwencję... IP: *.argonet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A PLatforma Korwin Re: Brawo Warszawa za frekwencję... IP: *.chello.pl 26.09.05, 18:41 dlaczego gazeta nigdy nie podaje wyników JKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urs Re: co do burackiego ursynowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:04 Jest mi cholernie wstyd, że mieszkam na Ursynowie wśród takich buraków, co szczycą się swoją wątpliwą inteligencją, mądrością i pseudo wykształceniem. To szczyt buractwa pisać: "Nie da się nie kochać ursynowa!". Wsiurstwo i propaganda. Żenujące. Też głosowałem na PO, choć w komisji rodziców na Mokotowie (tu też wygrała Platforma). Cieszę się, że za miesiąc opuszczę "mój od 20 lat rodzinny" ursynów. Podobnie jak rodzice przeprowadzam się na Mokotów, gdzie nie czuje się takiej sztuczności i nowobogackiego prymitywizmu, jak na ursynowie, zwłaszcza na Kabatach. Bo na Mokotowie nie mają kompleksów ursynowskich. Znają swoją wartość. Wstydzę się za ursynowian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: co do burackiego ursynowa... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.05, 20:57 Ups, czyżbym wywołał nie chcący burzę,widzę że poszedłeś ostro po rancie,ale może w tym obłędzie jest metoda,masz u mnie piwo - z całym szacunkiem dla ursynowian ale tych bez patosu i sztuczności. Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: co do burackiego ursynowa... 26.09.05, 21:04 Koluniu, weź zgodnie z nickiem połóż się spać. Pie..sz od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto?...JA? Re: co do ursynowa...iJaa_ga IP: *.chello.pl 26.09.05, 21:16 jest-GIT Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga A teraz - plakat ... powyborczy :)))) 26.09.05, 22:03 Voila:))) www.joemonster.org/article.php?sid=5114 Odpowiedz Link Zgłoś
vvojtek.k Re: A teraz - plakat ... powyborczy :)))) 26.09.05, 22:20 jaguniumruuuuu tyle lat?niepopipszmiiczegośtakjaksobiehiphop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Bemowa Re: Jak głosowały dzielnice- JESTESMY UGOTOWANI IP: 212.160.172.* 27.09.05, 10:56 No to jestesmy juz ugotowani- teraz to juz nam napewno nam Kozcynski wybuduje tą autostrade przez osiedle- dla wyjasnienia: Ja glosowalem na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Jak głosowały dzielnice- JESTESMY UGOTOWANI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:52 Nie ma co panikować, wszyscy wiedzą że to robota trepostwa ze starego i nowego Bemowa. Wniosek-całą jednostkę rozformować i przenieść na poligon w Drawsku, łącznie z tymi domkami którymi byłe lotnisko obrosło. Odpowiedz Link Zgłoś