moires 28.09.05, 14:39 mam pytanko dotyczace wlasnie parapetówek. Czy ososby, które zamieszkaly juz na Brzozowym robily te imprezki i jak to bylo postrzegane przez innych?? Czy osoby, które maja sie wprowadzic planuja tego typu "dzialanie"" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martika24 Re: parapetówki 28.09.05, 20:57 JA JAK NARBAJDZIEJ MAM ZAMIAR ZROBIĆ MALUTKA IMPREZKE. WLAŚNIE ODEBRAŁAM MIESZKANKO W TRZECIM BLOKU. MAM NADZIEJE ŻE NIKOMU NIE BEDZIE TO PRZESZKADZAŁO. ALE PONOĆ JEST TAKA TRADYCJA :) Odpowiedz Link Zgłoś
moires Re: parapetówki 29.09.05, 09:51 i wlasnie o to chodzi TRADYCJA;) ja bede dopiero w bloku,który powstanie, ale tak mi ostatnio przyszlo to do glowy, bo niedawno bylismy na parapetówce na innym osiedlu i tamtejszej wspolnocie bardzo sie to nie podobalo, co chwile mielismy policje na glowie choc nic sie takiego nie dzialo, po prostu muzyczka grala, no ale mam nadzieje ze trafiamy na bardziej wyrozumialaych ludzi ;) udanej imprezki martika!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafryb1 Re: parapetówki 29.09.05, 11:20 No nie dajmy sie zwiariowac. Kazdy ma prawo cieszyc sie z nowego mieszkania. Wiekszosc rodzin to rodziny mlode, chociaz faktem jest ze jest kilka z malymi dziecmi, jak moja. Gdyby codziennie "lupalo" mi wieczorami czy nocami, to bym sie wqrzyl, ale raz na jakis czas kazdemu wolno :-). Nikt jeszcze chyba policji nie wzywal, chociaz ja z rodzinka parapetowe mamy dopiero przed soba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martika24 Re: parapetówki 30.09.05, 13:55 SERDECZNE DZIĘKI I ROWNIEŻ ŻYCZĘ UDANYCH PARAPETÓWEK.CIESZĘ SIE ŻE BĘDĘ MIEĆ TAKICH SYMPATYCZNYCH SĄSIADÓW. TAK PO ZA TYM TEŻ UWAŻAM ŻE CODZIENNIE TO PRZESADA ALE OD CZASU DO CZASU MOŻNA. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś