anntad 23.09.02, 20:06 Kto może mi pomóc - gdzie w Warszawie mozna dokonać zabiegów ozonoterapii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reptile Re: Ozonoterapia IP: *.ocdi.or.jp 23.09.02, 20:24 Na tym rondzie koło Rotundy, tylko stań pośrodku tam gdzie policjanci. Najwyższe w kraju stężenie azbestu - MNIAMCIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anntad Re: Ozonoterapia 23.09.02, 20:37 Gość portalu: reptile napisał(a): > Na tym rondzie koło Rotundy, tylko stań pośrodku tam gdzie policjanci. > Najwyższe w kraju stężenie azbestu - MNIAMCIU!!! Ja pytam poważnie potrzeba takiego zabiegu dla ciężko chorej osoby i to wcale nie chodzi o wdychanie ozonu. Ten zabieg polega zupełnie na czym innym. Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: Ozonoterapia IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 24.09.02, 00:17 Zajrzyj pod ten adres: lekarz.esculap.pl/dabia Odpowiedz Link Zgłoś
anntad Dzięki 24.09.02, 20:43 Gość portalu: oka napisał(a): > Zajrzyj pod ten adres: <a href="http://lekarz.esculap.pl/dabia"target="_blank"> > lekarz.esculap.pl/dabia</a> > Bardzo Ci dziękuje za tę info, juz dzwonilismy żeby umówić wizytę i niestety leczenia tego przypadku lekarz nie chciał sie podjąć. (?) Ale dzięki może ktoś skorzysta. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Ozonoterapia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 02:38 anntad napisała: > Gość portalu: reptile napisał(a): > > > Na tym rondzie koło Rotundy, tylko stań pośrodku tam gdzie policjanci. > > Najwyższe w kraju stężenie azbestu - MNIAMCIU!!! > > Ja pytam poważnie potrzeba takiego zabiegu dla ciężko chorej osoby i to wcale > nie chodzi o wdychanie ozonu. Ten zabieg polega zupełnie na czym innym. > Mimo wszystko pozdrawiam. lekarz w telewizorze, chyba na tvn24, powiedział, że tego typu zabiegi nie mają żadnych właściwości leczniczych i ze szkoda czasu i atłasu. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś