Dodaj do ulubionych

Pytanie o Kaczyńskiego

21.10.05, 17:27
Albo mi się wydaję albo w trakcie wyborów na fotel prezydenta Warszawy
Kaczyński zadeklarował coś w kwestii jego kandydowania na prezydenta kraju.
Archiwa gazet są zamkniete (chyba tylko ŻW jest dostępne, ale tamtejsza
wyszukiwarka to jakieś średniowiecze), sam nie mam za bardzo pomysłu jak to
znaleźć. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Pytanie o Kaczyńskiego IP: *.acn.waw.pl 21.10.05, 17:50
      www.pis.org.pl/aktualnosci/news/2002/2002-10-23-3.htm
      • Gość: kixx Re: Pytanie o Kaczyńskiego IP: *.acn.waw.pl 21.10.05, 18:00
        szczegoly pewnie beda gdzies tu

www.pis.org.pl/aktualnosci/archiwum.htm
        • Gość: stefan Znalazłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:08
          ...i muszę przeprosić Kaczora, że moja zła pamięć podsunęła mi przypuszczenie,
          że coś wtedy palnął, a dziś nie chciałby, żeby to mu przypominać. Bo powiedział
          uczciwie tak: "Ja nie jestem w stanie dziś [jesień 2002] zadeklarować, co się
          będzie działo za trzy lata. Jestem przecież politykiem i nie wiem, jakie wtedy
          będą potrzeby prawej strony sceny politycznej. Nie obiecam więc, że nie
          wystartuję w wyborach na prezydenta kraju. Na pewno zależy mi na tym, by władzę
          w kraju przejął obóz, który gwarantuje inną jakość i inne standardy rządzenia".
          • nijaki20 Kaczor - homofob 21.10.05, 18:27
            Na ten temat nic nie wspomnial w swej deklaracji...
            • Gość: stefan Re: Kaczor - homofob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:44
              "Prof. Lech Kaczyński podkreślił, że zobowiązania to tylko wycinek jego
              programu. Dodał, że to, iż wśród nich nie ma np. walki z bezrobociem i poprawy
              funkcjonowania służby zdrowia nie oznacza, że nie ma tego w jego programie
              wyborczym ". Po prostu homofobii nie ma w jego programie wyborczym.
              A tak swoją drogą to mam nadzieję, że za dwa dni każdy homoseksualista (i
              każda) zagłosuje na Tuska. Co prawda oficjalne poglądy tegoż w sprawie związków
              homo nie są zapewne po myśli kochających inaczej, ale jeśli wolą być wysyłani
              przez Kaczkę na Żuławy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka