Gość: Mar IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 27.09.02, 08:52 jeździć na rowerze? Czuję przez skórę, że chyba słabo mu to wychodzi albo z jakiegoś powodu... nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: tak mi przyszło rano do głowy... 27.09.02, 11:58 A mnie do głowy rano przyszło żeby sobie jajecznicę zjeść... ale jak pomyślałem ile to "zabawy" to zjadłem - jak co dzień - kanapki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: tak mi przyszło rano do głowy - czy S. umie.. IP: *.datastar.pl 27.09.02, 12:07 chyba lubi - z dwoma pedałami bez zachamowań - znaczy się bez hamulców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: tak mi przyszło rano do głowy - czy S. umie.. IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 27.09.02, 13:34 ja też myślę, że dwa pedały to zbyt duża atrakcja , aby się łatwo poddał. co dwa pedały to mnie jeden, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar inwencji... IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 27.09.02, 13:37 Gość portalu: ala napisał(a): > ja też myślę, że dwa pedały to zbyt duża atrakcja , aby się łatwo poddał. > co dwa pedały to mnie jeden, prawda? ... wykażcie drodzy współkorespondenci! Bo nas znowu wywalą na oślą. Trzeba troche owijać w bawałnę, a nie "dechamy opierdalać" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: inwencji... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 27.09.02, 14:25 ale przecież rowery mają pedały, czyż nie? i dobrze, żeby były dwa bo bez pedałów trudno pojeździć. tak mi się wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz A po co inwencja? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 14:57 Gość portalu: Mar napisał(a): > Gość portalu: ala napisał(a): > > ja też myślę, że dwa pedały to zbyt duża atrakcja , aby się łatwo poddał. > > co dwa pedały to mnie jeden, prawda? > ... wykażcie drodzy współkorespondenci! Bo nas znowu wywalą na oślą. Trzeba > troche owijać w bawałnę, a nie "dechamy opierdalać" ;-))) A po co inwencja? Walyć kurna na całego. Przeca to forum to i tak rynsztok. Przybyłem potaplać się z Wami, drodzy forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza33 Re: A po co inwencja? 28.09.02, 11:27 A czy to nie jest przypadkiem wyłącznie jego sprawa? Dlaczego w naszym narodzie jest taki ogromny pęd do grzebania w cudzym życiu? Proponowałabym wysilić inwencję w kierunku znalezienia sobie zajęć rozwijających własną osobowość i poziom umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar no bez przesady! IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 28.09.02, 11:33 mysza33 napisała: > A czy to nie jest przypadkiem wyłącznie jego sprawa? > Dlaczego w naszym narodzie jest taki ogromny pęd do > grzebania w cudzym życiu? > Proponowałabym wysilić inwencję w kierunku znalezienia > sobie zajęć rozwijających własną osobowość i poziom > umysłu. przecież ja się nie zastanawiam nad tym ile S. zarabia ani z kim sypia i jak czesto... wcale mnie to nie obchodzi i też uważam, że tego typu dywagacje są nieeleganckie. Ja sie tylko zastanawiam czy S. umie jexdzić na rowerze. To nie jest chyba aż tak intymna czy osobista informacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: no bez przesady! IP: *.pl 28.09.02, 11:45 ja też uważam, że umiejetność jazdy na rowerze z dwoma pedałami nie jest niczym , co należy ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś