Dodaj do ulubionych

Cezary Kucharski

30.09.02, 10:29
W trakcie meczu Legia-Wisła Kucharski po strzeleniu bramki przebiegając obok
leżącego gracza Wisły kopnął go. Czy znacie jakieś szczegóły, a konkretnie
czy była jakaś kara. ps Nie jestem sympatykiem Wisły.Napisałem to aby uciąć
szczekanie co bardziej nerwowych kibiców Legii.
Obserwuj wątek
    • Gość: k`k Re: Cezary Kucharski IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.09.02, 11:35
      exploited napisał:

> W trakcie meczu Legia-Wisła Kucharski po strzeleniu bramki przebiegając obok
      > leżącego gracza Wisły kopnął go. Czy znacie jakieś szczegóły, a konkretnie
      > czy była jakaś kara. ps Nie jestem sympatykiem Wisły.Napisałem to aby uciąć
      > szczekanie co bardziej nerwowych kibiców Legii.

Kucharski to największy dżentelmen naszego kraju.Takie zachowanie u niego?,to
      niemożliwe:))
    • Gość: Mike Re: Cezary Kucharski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 12:45
      Kopał się z Głowackim, ale na pewno nie kopmął żadnego goscia przebiegając
      obok. Skąd masz takie info??
      • exploited Re: Cezary Kucharski 01.10.02, 10:11
        Zdaje się, że to była wypowiedź któregoś z wiślaków po meczu i było to
        najprawdopodobniej w wyborczej, ale nie mam dostępu do archiwum. Jeżeli nie uda
        mi się dokopać do tego tekstu, to nie omieszkam powiedzieć przepraszam, ale
        narazie będę szukał. Pozdrawiam
        • Gość: Mike Re: Cezary Kucharski IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 01.10.02, 15:13
          Oki. Ja tego nie pamietam, ale mam trochę lat:))) i skleroza sie objawia (nie
          wiem tylko czy pd starości czy od piwa:)).
          A co do Kucharza to jest to piłkarz bardzo agresywny, ale należy zauważyć że w
          95% przypadków jest prowokowany i po prostu oddaje 9czego nie pochwalam). A
          inni piłkarze to wykorzystują że człowiek jest nerwowy.
          • exploited Re: Cezary Kucharski 16.10.02, 11:09
            Polecam na www.sport.com.pl art. pt "Pech "Kucharza"".
            Pozdrawiam
            ps a tak swoją drogę to naprawdę ciekawe jak układy poza boiskowe działają, ale
            cóż to chyba moja naiwność
    • Gość: calagan Re: Cezary Kucharski IP: *.dtcentrum.pl 16.10.02, 11:43
      exploited napisał:

> W trakcie meczu Legia-Wisła Kucharski po strzeleniu bramki przebiegając obok
      > leżącego gracza Wisły kopnął go. Czy znacie jakieś szczegóły, a konkretnie
      > czy była jakaś kara. ps Nie jestem sympatykiem Wisły.Napisałem to aby uciąć
      > szczekanie co bardziej nerwowych kibiców Legii.

Twoje informacje delikatnie mowiac sa troche nie scisle. To bylo przy bramce
      na 2-2. Kucharz przewrotka strzela bramke. Interweniujacy Glowacki pakuje mu
      noge w brzuch. Kucharz myslal, ze to celowo (choc bylo to w ferworze walki -
      inna rzecz, ze cholernie niebezpieczne) i zagotowal sie. Kopnal Glowackiego tuz
      pod szyja. ten mu oddal i chlopaki jeszcze pare kopniakow sobie wymierzyli.
      Sedzia zdarzenia nie widzial i pilkarzy nie ukaral (a powinien obydwu wywalic).
      Pozniej w PZPN dochodzenie, ale chlopaki same po meczu sobie wszystko wyjasnily
      i nie mieli do siebie pretensji. Kucharzowi pogrozono paluszkiem, ze jeak
      jeszcze raz cos takiego to dadza mu sporego bana. Ostatnio jednak, jakis debil
      z jakiegos wydzialu PZPN postanowil wrocic do tej sprawy, ze niby nie moze byc
      tak to puszczone plazem. Na razie jest jeszcze cicho, ale jak koles cos
      naprawde wywinie (ten z PZPN-u) to bedzie kolejna ciekawa szopka. Inna rzecz to
      gra Glowackiego w tym sezonie, ale nie ma co sie rozwodzic. Wisla jest nie do
      ruszenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka