Dodaj do ulubionych

Czy sklepy jutro normalnie otwarte?

30.10.05, 19:26
Niop? :o)
Obserwuj wątek
    • pra_gosia Normalnie nienormalnie 30.10.05, 19:50
      Moje pobliskie sklepy będą otwarte do 12.00, podobnie jak i mój ulubiony
      bazarek. Ale pewnie Centrum Handlowe Warszawa Wileńska otworzy się dla ludzi
      dłużej niż normalnie.
      • Gość: Maja Re: Normalnie nienormalnie IP: *.chello.pl 30.10.05, 19:54
        Zależy od sklepu. Okoliczne spożywczaki otwarte normalnie, ale już pan w kiosku
        wziął sobie urlop od niedzieli do wtorku.
        • umfana Re: Normalnie nienormalnie 30.10.05, 19:57
          a hipermarkety?
          • pra_gosia Dla Ciebie Umfi 30.10.05, 20:03
            Dla Ciebie Umfanko - wszystkie supermarkety są otwarte!
            Oczywiście w mojej wyobraźni - bo w rzeczywistości, to być może.
            Pamiętasz zapach "Być Może"?
            • slodkoslony Re: Dla Ciebie Umfi - promocje 30.10.05, 20:20
              - Szynka 'Cmentarna' 9,99/kg
              - Baleron 'Ostatnie pożegnanie' 8,99/kg
              - Podpaski Św.Honoraty [ ze skrzydełkami ] 5,45 za 10 szt
              - Krawat Zaduszny [ jednorazowy ] 10 x 1,50 [ multipak ]
              - Rumuńska Nalewka 'Wszyscy Śnięci' 2 l - 10,99
              • pra_gosia Coś słodkiego, coś słonego 30.10.05, 20:26
                Szynka i baleron na pewno są zbyt słone, więc dla Umfany nieodpowiednie.
                Może chociaż nalewka jest odrobinę słodka?
                PS. Nie boisz się, że jak Umfana kupi multipak krawatów, to jeden z nich
                może zawisnąć na Twojej szyi?
                • slodkoslony Re: Coś słodkiego, coś słonego 30.10.05, 20:46
                  Bardziej się boję , że jak kupi podpaski Św.Honoraty do odleci na ich
                  skrzydełkach do Nieba ...
                  • pra_gosia Re: Coś słodkiego, coś słonego 30.10.05, 20:53
                    A nawet jeśli poleci, to przyniesie nam moje ulubione "Ptasie Mleczko"
                    o niebiańskim smaku! I na pewno będzie ono bardzo słodkie!
              • umfana Re: Dla Ciebie Umfi - promocje 30.10.05, 20:27
                slodkoslony napisał:

> - Szynka 'Cmentarna' 9,99/kg
                > - Baleron 'Ostatnie pożegnanie' 8,99/kg
                > - Podpaski Św.Honoraty [ ze skrzydełkami ] 5,45 za 10 szt
                > - Krawat Zaduszny [ jednorazowy ] 10 x 1,50 [ multipak ]
                > - Rumuńska Nalewka 'Wszyscy Śnięci' 2 l - 10,99

i polędwica Ojca Dyrektor Rydzka :o)))
            • umfana Re: Dla Ciebie Umfi 30.10.05, 20:26
              Moja Mama stosowała te koszmarne perfumy :o))) Miała jeszcze do wyboru Konwalię
              ... To były czasy :o))) Fajne były prefumy Sawa i kosmetyki....
              • pra_gosia Krem Pani Walewska 30.10.05, 20:28
                Nie pamiętam zapachu "Być Może", tylko nazwę. Pamiętam jeszcze kształt
                i kolor pudełka kremu "Pani Walewska" mojej Mamy. Czy ten krem można gdzieś
                kupić?
                • umfana Re: Krem Pani Walewska 30.10.05, 20:34
                  pra_gosia napisała:

> Nie pamiętam zapachu "Być Może", tylko nazwę. Pamiętam jeszcze kształt
                  > i kolor pudełka kremu "Pani Walewska" mojej Mamy. Czy ten krem można gdzieś
                  > kupić?

Chyba można ten krem jeszcze gdzieś kupić... np w hipermarketach :o)))
                  Były taki fajny sklep Polska Moda dla elegantek na tyłach Domów Centrum na rogu
                  "Rutkowskiego"
                  Albo moda pani Hoffland chyba w Sawie... Och!
                  No i stary dobry Remont... Dobrze ... już znikam z tego wątku bo bredzę!
                  To wszystko przez to piwo!
                  • pra_gosia Re: Krem Pani Walewska 30.10.05, 20:49
                    W Modzie Polskiej za swoich nastoletnich lat, odstałam pół dnia, aby
                    mojej Mamie kupić cholernie drogie - jak na tamte czasy - perfumy Masumi.
                    A na ciemne piwo - również jako nastolatka - chodziłam ze swoim Tatą
                    na ... Dworzec Wschodni, bo tam sprzedawano je z beczki. I smakowało!
                    • umfana Re: Krem Pani Walewska 30.10.05, 20:52
                      To były czasy... wspomnienia, wspomnienia... :o)))
                      • pra_gosia A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 20:56
                        Od czasu do czasu wchodzę do dużych perfumerii i nie mogę się już połapać
                        w tych nowościach. Powącham trochę, pooglądam buteleczki i myślę sobie, że
                        powinni produkować perfumy czy też wody w buteleńkach po 5 ml, bym mogła
                        poznać więcej zapachów. Ostatnio używam "Miss Dior Cherie". Jaka tam ze
                        mnie Misska :(
                        • Gość: kixx Re: A teraz jest za dużo rzeczy IP: *.acn.waw.pl 30.10.05, 20:58
                          ja uzywam tylko mydla ForYou
                          mam jeszcze z zapasow ze stanu wojennego
                          • umfana Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:00
                            Gość portalu: kixx napisał(a):

> ja uzywam tylko mydla ForYou
                            > mam jeszcze z zapasow ze stanu wojennego

i szarego papieru totaletowego ;o))) ups!
                            • pra_gosia Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:02
                              For You? Moja Mama podpowiada mi, że masz ładną twarz po mydle "Oro" i
                              "Białym Bzie". A od święta używałeś "Siedem Kwiatów".
                              • umfana Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:03
                                i proszek do prania Iksi :D
                                • pra_gosia Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:05
                                  A Pixie i Dixie pamiętasz? A jak się pisze "Dżinks"?
                                  • umfana Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:09
                                    Pamiętam zaś dziwne kolejki w sklepie z kosmetykami kiedy był spirytus
                                    salicylowy... :o)))
                        • umfana Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:02
                          U mnie kiespko z narządem węchu, więc używam Pret a Porter :/
                          • pra_gosia Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:04
                            Też lubię. Bo "zalatuje" frezjami, a oprócz róż oczywiście, najlepiej lubię
                            zapach frezji. Natomiast wszystkie mydła i kremy muszę mieć bezzapachowe.
                            Taka moja wada.
                            • umfana Re: A teraz jest za dużo rzeczy 30.10.05, 21:11
                              Niestety większość z nas używa kosmetyków AnytAlergicznych... to też znak czasów
                              w jakim przyszło nam żyć :o))) Seria AA jest całkiem, całkiem...tania i chyba
                              calkiem przyjemna...
                              • pra_gosia Uczulenie 30.10.05, 21:14
                                Już połowa obywateli tego świata cierpi na jakieś formy alergii.
                                Czytałam ostatnio, że Szwedzi wynaleźli szczepionkę na uczulenia.
                                Ciekawe, czy będzie działała w przypadku uczuleń ludzi na ludzi.
      • tobacco Re: Normalnie nienormalnie 31.10.05, 08:06
        Jakby ktoś był zainteresowany to "Sklep hydrauliczny" na ul. Puławskiej 43 (
        tel. 8495772) jest dzisiaj otwarty w godz. 9-18. ZAPRASZAMY
        • pra_gosia "Euro" jutro jest otwarte 31.10.05, 12:27
          Mam na myśli sklep spożywczy w bloku przy ul. Kijowskiej. Kupuję tam codziennie
          pyszny chleb "Słoneczny", stąd znam ten sklep. Dzisiaj pani ekspedientka była
          bardzo niezadowolona, że musi jutro przyjść do pracy. Chciałaby pójść na groby
          bliskich, ale interes kierownictwa jest najważniejszy ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka