wrzood 03.11.05, 14:07 Proszę o posty. Pozdrawiam! Wrzood- Żywiec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferment Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.chello.pl 03.11.05, 14:42 wrzood napisał: > Proszę o posty. > Pozdrawiam! > Wrzood- Żywiec Też Cię pozdrawiam. Napisz, czy już odrobiłeś lekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzood Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:43 Odrobiłem. I świetnie mi z tym.. Tzn. Podoba Ci się Pierwsza Dama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzood Re: no to dobrze że odrobiłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:49 Pogoda pikno! Rano u mnie na groniu było -7'C. Ni ma dyscu i uozime pewno sie zmaaarnuje... :( tzn podoba się Pierwsza Dama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzood śniegu też nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:56 .i.no lód i mróz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniio Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:01 kiedys byl taki film z (hmmm... nie wiem jak to nazwac) takim stworzeniem, mialo cos jak widly 3 zebne jeden byl zagiety, stworek byl obrosniety i wogole brzydki, jak nasza FIRST LADY, no i ten nos,IDENTYCZNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzood Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:03 a jak stworek się ubierał? no bo 1'st Lady to pikno przeca jeess.. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Ty za to... 03.11.05, 15:03 ...jesteś pewnie cherubinkiem. A przed dalszą dyskusją na ten temat, zapraszam do lektury postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=30873868&a=30885105 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Ty za to... IP: *.chello.pl 03.11.05, 15:21 Autor: j_karolak Data: 24.10.05, 09:23 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Jesteście żałośni! Forumowi napinacze! Nie zapominajcie, że ta kobieta jest dla kogoś matką, dla kogoś ciocią, krewną. Nie zrobiła nic złego. Po prostu nie jest piękna, tak jak 90% społeczeństwa i zapewne sporo ponad 90% wpisujących się w tym wątku. Macie coś przeciwko Kaczyńskiemu, to piszcie merytorycznie, ale nie czepiajcie się powierzchowności jego żony. To po prostu żałosne. ps Głosowałem na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun fun tulispam fiona? IP: *.crowley.pl 03.11.05, 15:46 jest ok może ładna inaczej ale ciepła wizualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: fiona? IP: *.nyc.res.rr.com 03.11.05, 16:45 O tak, Fiona to dobre porownanie. Mam nadzieje ze ja jakos zrobia bo reprezentacyjna to ona nie jest ! Brak ust, jakas taka troche jak z bramy na Pradze. Zreszta czego tu oczekiwac, malzonek Adonisa tez nie przypomina. Tak, wiem zaraz bedzie atak, ze wybory to nie rewia mody ale sami przyznacie, ze lepiej jakby dobrze wygladal. Do Jolanty K. jej bardzo, bardzo daleko !! Takie porownanie jest nawet nie na miejscu. Dwa swiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: fiona? IP: *.os.kn.pl 05.11.05, 08:38 ciepła wizualnie. Ty lepiej sprawdź chłodzenie swojego monitora żeby za dużo ciepła wizualnego z niego nie biło. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana następnym razem zostanie prezydentową żona Leppera 03.11.05, 19:37 Jeszcze wszystko przed nami w kraju, gdzie ludzi z wyższym wyksztalceniem jest jak na lekarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: następnym razem zostanie prezydentową żona Le 03.11.05, 20:07 nie wyksztalcenie jest miara madrosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: następnym razem zostanie prezydentową żona Le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:43 Samoobrone omjam z daleka, dlatego tez nie mam zdania na temat zony Lepera. Natomiat czytam to co wypisujecie o pierwszej damie i jestem totalnie zniesmaczona. Czy Wy do cholery nie chodzicie po ulicach, nie mnie macie luster, nie oglądacie telwizji. Przecież Polacy ogólnie nie sa piekni, ale czy uroda to najwazniejsza na świecie sprawa. Czy Jan Paweł II przy końcu swej ziemskiej drogi był piekny a wszyscy go słuchali, cenili, kochali. Może posłuchajmy najpierw Pani Kaczyńskiej a może sie okazać że jest zupełnie fajna, a o urodzie nie będziemy mówić. PS. Uważam że stanowczo za dużo jest osób z wyższym wykształceniem, madrzą sie tylko i szukają stanowisk dyrektorskich a za normalną prace nie chca się brać. I te ich "naukowe" dywagacje. Brrrrrrrrrrr.Ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzood Ale Joli nic nie przebije! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:30 Jola ma KLASE PRZEZ DUŻE KA! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Ale Joli nic nie przebije! 08.11.05, 12:10 Gość portalu: wrzood napisał(a): > Jola ma KLASE PRZEZ DUŻE KA! Ale Marycha ma dużą p.... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waniliax Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: 62.29.248.* 04.11.05, 12:49 To nie ma nic do rzeczy. To nie były wybory na miss. P.S. Głosowałam na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.nyc.res.rr.com 04.11.05, 13:58 Polacy nie sa tacy straszni, z wyjatkiem pary prezydenckiej ( tej nowej ) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? 04.11.05, 14:20 To nie o damę chodzi tylko o pierwszego a ten zupełnie mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: .1.* / *.army.mil.pl 04.11.05, 22:19 No cóż, wyglądu się nie czepiam, bo nie każda musi być missss, ale jednak lepiej wygląda jak się nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? 11.11.05, 13:57 Gość portalu: jola napisał(a): > No cóż, wyglądu się nie czepiam, bo nie każda musi być missss, ale jednak > lepiej wygląda jak się nie odzywa Chcesz jej usteczka zamnknąć, komunistyczne ścierwo ?!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Polacy ogólnie nie sa piekni 05.11.05, 12:16 >Przecież Polacy ogólnie nie sa piekni, ale czy >uroda to najwazniejsza na świecie sprawa. Im wiecej czlowiekowi "krzyzykow" na karku przybywa, tym Polacy wydaja mu sie coraz piekniejsi, a juz Polki szczegolnie. Szkoda, ze sie samemu pozostaje ciagle bez zmian, chcialoby sie tez piekniec. "Lis powiedzial do niedzwiedza 'Nie wierzysz, ze jestem krolem zwierzat? To wybierz sie ze mna do lasu na spacer, a zobaczysz, ze wszystkie zwierzeta beda przede mna uciekac'" Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Śliczna, wygadana i szczęśliwa. 05.11.05, 12:48 I to byłoby na tyle ! Cały Naród kocha ferst lejdi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Caly naród? 13 osób ze 100 IP: *.os.kn.pl 06.11.05, 20:22 Bo właśnie tyle Polaków głosowało na kaczkie. Trzymastu na stu uprawnionych do głosowania! Ach ta megalomania PiS-uarów! Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachmistrz Re: Caly naród? - 13 - więcej niż na Tuskową... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.05, 21:36 Naród wolał jednak panią Kaczyńską. PO przegrało na całej linii. Gość portalu: ziutek napisała: > Bo właśnie tyle Polaków głosowało na kaczkie. Trzymastu na stu uprawnionych do > głosowania! Ach ta megalomania Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Nie wiem jak tam Pierwsza Dama, zato premier to 05.11.05, 16:47 wypisz-wymaluj the Corpse Bride (Gnijaca Panna Mloda). Nie uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Ala jaką ładną córkę urodziła !!! IP: *.aster.pl 06.11.05, 00:57 No i co z tego, że J.K jest ładniejsza? A popatrzcie, jaka łądną córkę urodziła przyszła prezydentowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Ala jaką ładną córkę urodziła !!! IP: *.chello.pl 06.11.05, 01:09 Najwy ższy czas iść do okulisty!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Ala jaką ładną córkę urodziła !!! 06.11.05, 10:57 Ale od Jarosława napewno jest ładniejsza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek [...] IP: *.qdnet.pl 06.11.05, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Niestety jest ładniejsza (troszkę) od Jarosława K. 06.11.05, 16:37 Ma piękne stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz RM Re: Niestety jest ładniejsza (troszkę) od Jarosła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:16 niezlomny.prawicowiec napisał: > Ma piękne stopy. I torebkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Niestety jest ładniejsza (troszkę) od Jarosła 07.11.05, 16:17 Gość portalu: Słuchacz RM napisał(a): > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Ma piękne stopy. > I torebkę ! I ... też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan gołych pań Re: Prawie jak mandaryn(k)a:)) IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 08.11.05, 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś
marakesz13 Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? 08.11.05, 21:24 Shi is so beautiful. Gdzie można sobie zrobić operację platyczną żeby się do niej choć troszke upodobnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzood Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:48 proponuje 20-sto letnią kurację alkocholową.. Buzia zrobi się podobna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.chello.pl 09.11.05, 17:36 marakesz13 napisała: > Shi is so beautiful. Gdzie można sobie zrobić operację platyczną żeby się do > niej choć troszke upodobnić? Najpierw spróbuj skończyć studia ekoonomiczne. Już będziesz podobniejszy. Po studiach pomyślisz o operacji plastycznej. Już dziś weź się do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
marakesz13 Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? 09.11.05, 19:41 Dzięki! Biorę się do roboty! Za parę lat będę "so beatuful"1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.chello.pl 09.11.05, 21:16 marakesz13 napisała: > Dzięki! Biorę się do roboty! Za parę lat będę "so beatuful"1 Trzymam kciuli. Powodzenia na niwie naukowej i "estetycznej" W zdieciństwie przestrzegano mnie, by nie śmiać się z ułomności innych. By samemu nie poznać, co przeżywa człowiek, z którego sie naśmiewamy. Los lubi karać prześmiewców. Tego oczywiście Ci nie życzę, ale może nie słyszałeś takiego dziecinnego ostrzeżenia: Nie śmiej się dziatku/dziadku/?/ z cudzego wypadku/przypadku/?/. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkokwasny Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? 09.11.05, 20:50 Mi wyglad pierwszej damy nie robi roznicy , poniewaz do lozka z nia nie pojde:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys [...] 10.11.05, 11:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monk Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? IP: *.chello.pl 11.11.05, 15:31 Pytanie do "wrzooda-Żywca". Jak masz lepszą pierwszą damę, to ją pokaż. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? 11.11.05, 18:20 BARDZO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pisdziarro Re: Jak wam się podoba Pierwsza Dama IV RP? 12.11.05, 12:19 Jest prześliczna. Prawie jak Pan Przewodniczący Jarosław ! Odpowiedz Link Zgłoś